Het bestaat niet, volgens de Canadese rechtbank!

(Door: “Elise Nijmegen”)

Om te beginnen goed nieuws uit Canada, waar de rechtbank niet heeft kunnen aantonen dat Covid-19 bestaat en alle maatregelen zullen nu moeten worden opgeheven. Het bewijst maar weer eens dat dit één grote medische mondiale fraude is, opgezet door mondiale dictatoriale instituten die controle willen over alles.
bitchute.com

Maar dat is niet de enige doofpot die de media en de politiek voor u verborgen houden. Onderstaand artikel vertelt ons een heleboel over Nederland! Op 2 november 2020 vervaardigde president Donald J. Trump een EO (Executive Order) uit om de Grondwet van 1776 in de VS te herstellen. Deze grondwet zal, u kunt in het artikel lezen waarom, ook gelden voor bezet Europa.
de-nieuwe-media.nl

Ook dokter Hodkinson uit Canada zei in een recente bijeenkomst van de gemeenteraad en publieke services; het is gewoon zo dat er hysterie bedreven wordt door de politiek en de media. Het is ongelofelijk gewoon! Dit is de grootste hoax ooit op een onwetend publiek. Covid-19 is niets meer dan een zwaar griepseizoen, het is niet Ebola, of Sars. Het is de politiek die als medicijnman fungeert en dat is een heel gevaarlijk spel.
bitchute.com

Kijk, als corona dus niet bestaat, dan bestaan er ook geen varianten. Je kunt niet iets van niets maken al heeft de politiek daar, dat blijkt nu, wel talent voor. Dus u hoeft niet langer bang te zijn voor één van de vele verzonnen varianten die afgeleid zijn van iets dat niet bestaat… En er bestaat ook geen test voor de Delta-variant. Hoe kun je dan zeggen dat het zich verspreidt? Logica nietwaar…
thegatewaypundit.com

En dan willen ze corona-paspoorten… Uitsluiting op medische gronden… Bestaan daar al geen wetten tegen? De politiek luistert naar de VN/het WEF en de WHO in plaats van naar de wensen en behoeftes van de Nederlandse bevolking, en daar gaan we met zijn allen verandering in brengen! In veel van deze neocommunistisch ingestelde mondiale organisaties zitten namelijk afstammelingen van de nazi’s, die nu opnieuw de greep op de macht over de wereldbevolking proberen te krijgen. In Engeland is het bedrijf dat de corona-paspoorten maakt, en daar dus ook grof geld mee verdient, in handen van de kleinkinderen van Joseph Goebbels.
rumble.com

Laten we samen strijden tegen het globalisme en ervoor zorgen dat Nederland bevrijd wordt van mondiale dictaturen en globalistisch ingestelde politici, die hun ziel en zaligheid blijkbaar verkocht hebben aan de duivel. Nederland weer soeverein!! Laten we er samen voor zorgen dat de aangifte van Joost Knevel opgenomen en onderzocht wordt, zodat andere kinderen niet hetzelfde overkomt. Laten we een vuist maken tegen kindermisbruik en politieke, wetenschappelijke en rechtelijke corruptie waar de media gewoon aan mee werken. Alleen samen krijgen we de waarheid boven tafel en onze vrijheid terug.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Het bestaat niet, volgens de Canadese rechtbank!

 1. Bas zegt:

  Frankrijk
  De posters voor het covid vaccinatiepaspoort zijn al in januari 2020 gedrukt….de plannen lagen dus toen al klaar?

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  In ieder geval zijn er nog rechters (uiteraard Nederland uitgezonderd) die zich wel aan de mensenrechten en grondwet houden. In Nederland zijn rechters over het algemeen de aanhang van de staat waar een rechtspraak tegen de staat negatief uitpakt voor degenen die op basis van de grondwet wel terdege in hun recht staan. Ook De Jonge gaat wederom vrijuit l en negeert de uitspraak van de rechter https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2387271-de-jonge-na-wob-oordeel-rechter-we-gaan-de-uitspraak-bekijken Hier horen wij niets meer over en is in de doofpot gestopt. Een bewijs dat klasse justitie en discriminatie (ook een voorbeeld dat het haat zaaien van een Akwasi in zijn geval niet wordt vervolgd) binnen ons rechtssyteem de orde van de dag zijn. Onder onze rechtstaat dient een grote schoonmaak plaats te vinden en rechters te worden aangesteld die politiek onafhankelijk zijn. Ik hoop dat veel top advocaten al deze zaken eens goed en uitgebreid onder het licht zullen houden en in openbaarheid brengen zodat de linkse media hier ook een flinke les uit leert en al de leugens niet meer publiceert en waarheden boven tafel halen. Ook deze zijn zwaar mede schuldig aan de corruptie binnen onze rechtstaat.

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  So be it!!!!

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Wat mij ten zeerste verbaast is het volgende.
  Het CDC heeft toegegeven dat de PCR test totaal onbetrouwbaar is en veel te veel vals positieven en vals negatieven oplevert.
  Toch wordt de test pas in Januari opgeheven.
  Dan koppelen we een en ander even aan elkaar want wat blijkt: ene George Soros en ene Bill Gates samen met Big Pharma kopen het Britse bedrijf Mologic.
  Toeval dacht u van een paar investeerders.
  Nou Ik dacht het niet want daar zijn ze bezig om een verbeterde test uit te vinden om Corona beter te kunnen duiden en eentje die corona van griep kan onderscheiden.
  https://www.ninefornews.nl/doorlopen-hier-is-niets-te-zien-soros-en-gates-kopen-coronatestbedrijf/
  Dus alles samen genomen kun je eenvoudig stellen dat iedereen die bij de corona plandemie betrokken is nog meer geld op zijn rekening wil krijgen als de miljarden die al bijgeschreven zijn want met die test kan de hele plandemie weer een jaartje of twee vooruit.
  Overigens vraag Ik me af wat een boerenlul met een PABO diploma en 0,0 opleiding in de geneeskunde minister kan worden die over gezondheid van de burgers moet waken.
  Of zou het zijn dat de hondenlul corrupt genoeg gebleken was en daarom deze post “aangeboden” kreeg.

  Geliked door 2 people

 5. J.A. Kapteyn zegt:

  Het is allemaal zo duidelijk en zo doorzichtig : Het publiek, de massa, wordt voorgelogen. Er wordt gesuggereerd dat er iets vreselijks aan de hand is met een levensgevaarlijk virus. HET IS NEP !! Corona is niet gevaarlijker dan griep of influenza. Maar de massa is te gemakzuchtig (of te dom ?) om vraagtekens te plaatsen.
  Hetzelfde met het klimaatalarmisme… “Er is iets vreselijks aan de hand ! Klimaat verandert ! Menselijke invloed ! We moeten maatregelen hemen !! ”

  Een HOAX is het. Zeker, klimaat verandert, maar dat doet het al sinds de aarde bestaat. NIETS bewijst dat de mens daaraan schuld heeft. Het is pure hoogmoed om te denken dat de MENS het klimaat kan beïnvloeden. Min anderhalve graad over twintig of dertig jaar als we ons gedrag veranderen… WAANZIN ! Eén vulkaanuitbarsting heeft meer invloed dan een beetje meer of minder CO2 in de atmosfeer.

  Angstzaaierij, bedoeld om de massa, het gepeupel, volgzaam te maken voor wat de overheid met ons voorheeft, namelijk gedweee gehoorzaamheid.
  Mensen SCHAAM JE dat jullie zo klakkeloos achter de door jullie gekozen volksvertegenwoordigers en bestuurders aanlopen. Schaam je dat jullie je eigen intelligentie ondergeschikt maken aan dat van de gekozen “Elite”. Het is namelijk tuig, dat niet jullie belang vertegenwoordigt maar alleen hun eigenbelang.

  Denk hierover nu eens goed na !!

  Geliked door 2 people

 6. karton zegt:

  Het bedrijf in Engeland dat de corona-paspoorten maakt , is dat écht in handen van nazaten van Joseph Goebbels ?
  Goebbels, dat was toch dat kleine, hinkende strontkevertje met z’n véél te grote/lange jas aan ?
  Die Goebbels , daar heb ik nooit erg veel vertrouwen in gehad ! (cynisch)

  Geliked door 1 persoon

 7. droevige mof zegt:

  In Thailand werd gevaccineerd met een niet-bestaand vaccin en werd achteraf een certificaat afgegeven. Grappig. Dat doen we nooit in NL, B en D, althans dat denk ik op de een of andere manier, toch?
  https://www.bangkokpost.com/thailand/general/2157355/vaccination-booking-fraud-details-emerge

  Like

 8. saddy zegt:

  Het was volgens mij ietsje anders in Canada. Patrick King in Alberta heeft deze uitspraak in de rechtbank laten vastleggen. Een gewone man met een interessant verhaal en hij verdient respect voor het niet opgeven van zijn aangespannen zaak.
  Minstens zo interessant als ik het goed begrepen heb:(ook in Alberta) Covid ingeschaald bij de gewone griep en dus alle maatregelen van tafel.
  Eigenlijk hoort covid nu doorgehaald te worden als ziekte volgens mij.

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   De gedaagde Dhr. King had een boete gekregen van 1200 Canadese dollar omdat hij de covid 19 regels niet had opgevolgd. Ter zitting vroeg hij dat hij bereidt was de 1200 dollar te betalen als de regering van de deelstaat Alberta hem het wetenschappelijk bewijs op tafel legde van het bestaan van het covid 19 virus conform de Koch postulaten en het wetenschappelijke bewijs van het bestaan van een pandemie onderbouwd met cijfers. De rechtszaak werd uitgesteld met 1 week zodat de regering tijd had met het bewijs te komen. Na een week kwamen ze weer in de rechtszaal en toen bleek dat de regering van Alberta niet in staat was het bewijs van het bestaan van covid 19 als een geïsoleerd en gepurifieerd virus te leveren. Ook voor het bestaan van een pandemie konden ze niets op op tafel te leggen. Kortom einde oefening.

   Geliked door 1 persoon

  • HarryN zegt:

   Klopt, Elise is niet geheel op de hoogte.(geen opzet van haar) Kort na dit interview is er nog een video in omloop met Patrick King waarin hij zegt dat hij niet gewonnen heeft maar wel duidelijk stelt dat de rechtbank heeft opgenomen dat de gezondheids autoriteiten geen bewijs van een geisoleerd virus konden aantonen. Na dit nogmaals duidelijk aan de rechter te hebben gevraagd of dit klopt zei de rechter : JA.
   Dat de maatregelen daarna ingetrokken zouden zijn is min of meer toeval daar dit al in de pipeline zat.

   Geliked door 1 persoon

  • oudmarinier zegt:

   En OOK vorige week in Ierland , zelfde verhaal . De staat Ierland kon NIET bewijzen dat Covid-19 bestaat. (Helaas vergeten waar dit vernoemd was.

   Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    @oudmarinier.
    Heb ook nog even voor jou gezocht maar het artikel is niet meer te vinden.
    Is waarschijnlijk weggecensureerd door Google en companen.

    Geliked door 1 persoon

 9. guusvelraeds zegt:

  De spoedwet dus de wet waarop alle maatregelen gestoeld zijn zoals lockdown, mondkappen,testen enz….. werd al geschreven in 1ste kwartaal 2019. Dus een jaar voor de zogenaamde uitbraak. Als je deze video helemaal uitkijkt waarop Mr. Arno van Kessel een voordracht geeft over zijn aanklacht tegen Mark Rutte c.s. dan ben je helemaal op de hoogte van de hoax covid 19 en wat er achter zit. Video duurt een kleine twee uur. Maar je zult elke seconde zitten op het puntje van je stoel.

  https://commonsensetv.nl/de-staat-is-een-criminele-organisatie/

  Geliked door 2 people

 10. HarryN zegt:

  Je hebt gelijk. Elise is niet geheel op de hoogte (geen opzet ) Na dit interview is er nog een video met Patrick KIng in omloop waarin hij stelt dat hij niet heeft gewonnen. Wel zei hij dat de rechtbank heeft opgenomen dat de gezondheids autoriteiten geen bewijs van een geisoleerd virus konden overleggen. Na dit nogmaals als bevestiging te hebben gevraagd zei de rechter: JA.

  Geliked door 1 persoon

 11. ronjaspers zegt:

  De corona hoax en de klimaathoax komen rechtstreeks uit de NWO agenda.De satanische globalistische elite willen de aarde voor zichzelf alleen,daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.Dit doen ze momenteel met de dodelijke corona vaccinazi,s eventueel i.c.m. oorlog(en)

  Like

 12. Pingback: dotcom.radio aflevering 272 van 15-08-2021 – Create a Better World -

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s