“I have a dream” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twiter; “SvenDeG66“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op “I have a dream” . . .

 1. karton zegt:

  Hadden ze zelfs hun huisdieren meegenomen ?
  Ben erg benieuwd welk huisdier Rutte zou hebben.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  De volksvertegenwoordiging heeft het naderhand over ”met de kennis van nu” en ”daar staat mij niets van bij” en ” daar heb ik geen herinnering aan” en ”volgens de adviezen van het RIVM en het WHO” ….maar ‘loontje komt om zijn boontje’ ongeacht hoe diep de schuilkelders in Den Haag en Brussel ook mogen zijn en hoeveel onschuldige burgers er ook mogen sterven aan de vaccins.
  Gerechtigd zal zegevieren, men komt hier niet zomaar mee weg, Non, je vous accuse de meurtre.

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Ik denk ook niet dat ze hier mee wegkomen. Maar er zullen veel slachtoffers vallen.

   Geliked door 3 people

   • Uiteindelijk niet, gelijk het einde van de W.O 2. En ja, helaas zullen er heel veel slachtoffers vallen. Of alle die dit veroorzaakt hebben of er aan mee gewerkt hebben gestraft zullen worden? Ik betwijfel het. Na de oorlog werden vele Nazi’s ook in “veiligheid” gebracht door de Amerikanen. Het is altijd het grote geld wat uiteindelijk het laatste woord zal hebben. Voor mij zelf, ik zal mij niet laten vaxxen. Ook niet als er dwang komt. Ik ben er klaar mee, maar ik behoor ook tot de ouderen ( bejaarden) Dan moeten ze me maar opruimen/vernietigen. Ik kwam laatst W van Haga tegen heb hem gevraagd over wat de plannen zijn als de Vaxx plicht ( dwang) zou komen. Of ze ook een euthanasie programma zouden aanbieden aan de mensen die blijven weigeren ( zoals ik). Hij wist mij daar geen antwoord op te geven. Ik heb diverse politieke partijen aangeschreven over dit vraagstuk ( ook Forum), maar niemand heeft mij antwoord gegeven. Van Haga vond het wel een goeie, maar had ook geen antwoord. Ik vind als die dwang/verplichting er komt dat men een “uitweg” moet geven aan de mensen die het absoluut niet willen
    .

    Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    linda.texel@planet.nl 10 augustus 2021 om 01:57

    Als ze mij de voorloper van ‘het merkteken van het beest’ (Openbaring 13:16-18) willen opdringen, eis ik de ‘gewone’ euthanasiespuit. Dat is tenminste een ‘humane’ dood.
    Ik vind het zó ontzettend laf om onder het mom van ‘begaan zijn met de volksgezondheid’ de wereldbevolking uit te dunnen. Hopelijk is het niet wat het lijkt te zijn, maar ik vrees het ergste.

    En bijna iedereen trapt erin, het is dieptriest. 😦

    Drie vragen:
    1. Als het f@xcin voor jou werkt, waarom moet IK het dan ook nemen?
    2. Als het f@xcin voor jou NIET werkt, waarom moet IK het dan ook nemen?
    3. Sommige ‘weldoeners der mensheid’ vinden dat er te veel mensen op aarde leven. Waarom willen die ‘filantropen’ dan iedereen ‘redden’ met een f@xcin?

    Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “…men komt hier niet zomaar mee weg…”

   Zolang de kiezer in groten getale op de VVD of D66 blijft stemmen, komen ze overal mee weg.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Bert zegt:

    Ik blijf me verbazen hoe jij nog steeds in het democratisch gehalte gelooft van eerlijke verkiezingen.
    Je kan wel blijven beweren dat ze hier zelf op gestemd hebben maar dat klopt gewoon niet.
    Sowieso wordt van tevoren al bepaald welke partijen er uit gesloten worden, ongeacht de uitslag.
    Dat kan je toch op geen enkele manier meer democratisch noemen als sommige bij voorbaat uitgesloten worden om mee te mogen doen.

    Geliked door 2 people

   • guusvelraeds zegt:

    Hier komt niemand meer mee weg. Dat staat buiten de verkiezingen tenminste als je nog geloofd in verkiezingen. Mensen die denken dat de verkiezingen van afgelopen maart keurig zijn verlopen zijn naïf. De misdaad van de vaccinatie’s want dat is het en niet alleen zomaar een misdaad. De grootste ooit in de geschiedenis van de mensheid. Ik denk dat voorlopig geen verkiezingen meer komen. Het hele covid 19 verhaal dat opgezet is van begin tot einde zal exploderen in het gezicht van allen die dit de mensheid aangedaan hebben. Het vaxinatie programma was een onderdeel van agenda 2030 men was alleen naarstig op zoek naar een excuus. Dat excuus vonden ze in een gefabriceerd synthetisch virus. Als dit omhoog gaat hebben we een nieuw jaar 0 en moeten we op zoek naar een nieuwe vorm van samenleven. Het oude normaal komt nooit meer terug. Maar wat de cuopplegers willen gaat niet gebeuren. Ik schat dat de Ruttes de Merkels en de Macrons allemaal kunnen uitkijken naar militaire tribunalen. Tenminste als ze van tevoren zichzelf niet hebben gesuïcideerd. Ze hebbben de code van Neurenberg met voeten getreden en daar staat de doodstraf op. Ze zullen het hoe dan ook niet overleven. Maar voor het zover is zullen nog miljoenen slachtoffers vallen.

    Like

 3. Bob zegt:

  Het is net zo bekend als de vroegere
  Wann See conferentie, maar de pers
  en regeringen zwegen toen en werken nu
  mee evenals toen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Blaffertje zegt:

  Was dat maar waar.

  Geliked door 1 persoon

 5. aris1951 zegt:

  Wanneer worden dit soort nazis eens een keer opgeknoopt?

  Geliked door 3 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Arrestatie is niet nodig. Ter plekke…………….

  Geliked door 3 people

 7. apollonia652014 zegt:

  Zou .mooi zij , maar verwacht dat deze smeerlappen na de vakantie gewoon weer terug op de buis. Helaas.

  Like

 8. Julia zegt:

  Kijk alleen al naar die portretten doet mij toch sterk denken aan de gemiddelde NAZI misdadiger tijdens tijdens WOII.

  Geliked door 1 persoon

 9. Tistochwat zegt:

  https://www.bitchute.com/video/kn1cuEXtEsNV/?fbclid=IwAR3-Q9k34SQQarJIgbcrYjWUogDT7lPBXNLskgurT1kE4pzPzLZnys9bhjk

  Ik citeer:

  “Het spike-eiwit van het coronavirus valt het vasculaire systeem aan op cellulair niveau.”

  “We gaan een snelle toename zien van longziekten en hartstilstand. Dit is één van de redenen – en ze wisten dit – waarom ze afgelopen herfst begonnen te zeggen: ‘Er verschijnen vreemde nieuwe bijwerkingen van Covid-19, zoals hartaanvalproblemen, en dergelijke. Covid is iets hardnekkigs en is nu aan het versnellen.’ Dit was allemaal om te verhullen wat het vaccin met de mensen zou doen.”

  “Begrijp je het? Het virus is niet het meest schadelijke deel van dit alles. Het virus is niet eens nodig om iemand te doden! Het enige wat nodig is, is een spike-eiwit. Dat alleen al zal mensen doden. Wat doet het mRNA- vaccin? Het programmeert de cellen van het lichaam om het spike-eiwit te produceren, wat dodelijk is! De mensen van Moderna moeten gearresteerd worden en aangeklaagd worden voor misdaden tegen de mensheid!”

  “Mensen die niet meteen sterven, sterven misschien later, want nu worden hun endotheelcellen aangetast, evenals hun gehele vasculaire systeem. Bij blootstelling aan andere natuurlijk voorkomende coronavirussen zullen zij in veel gevallen een hyperontstekingsreactie vertonen, en wanneer ze andere vaccins krijgen – de tweede, derde, vierde booster, hoe het ook heet –, komt er op een gegeven moment een kritiek omslagpunt van het vasculaire systeem, en je zal sterven omdat ze je lichaam hebben overspoeld met wapens! In feite heeft je lichaam zelf de wapens gemaakt en het bloed overspoeld met de wapens die je zullen doden.”

  “Het is nog verraderlijker dan mensen in het hoofd schieten! Het is hen in de arm schieten zodat hun lichamen wapens tegen zichzelf worden. En ze noemen het medicijnen, beweren dat het je leven zal redden, dat het je zal beschermen, terwijl het in feite een wapensysteem is!”

  Maar gewoon doorgaan, hoor. Neem die ‘prik’ maar om van het gezeur af te zijn, om op vakantie te kunnen. Ik ken twee mensen die kort na hun ‘vaccinatie’ plotseling zijn overleden.
  Ik zal die ‘prik’ nooit nemen, ik sta ergens voor en dat blijft zo. Mij praten ze niet om, NOOIT!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s