VIDEO Jensen: “Wetenschapsdictatuur in aantocht”

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Jensen: “Wetenschapsdictatuur in aantocht”

 1. Wakkere Joost zegt:

  Hi hi! Platte aarde om te gillen.
  Wat ie verders zegt perfect ga zo door.
  Maar blijf voorzichtig je weet maar nooit.

  Like

  • David zegt:

   Toen u kind was, geloofde u het toen meteen, dat we op een rond draaiende bal wonen? Ik niet. Nu als volwassene kan ik mij die ongereptheid van mijn kinderbrein nog goed herinneren.

   Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Robert Jensen is de personificatie van het gezegde:

  BIG TALK IS A SURE SIGN OF SMALL PEOPLE.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 3. Jan zegt:

  Wat mij enorm stoort bij Jensen is de GIGANTISCHE redundantie aan woorden. Schrap ik die blijft er een uitzending over van misschien 5 minuten. Dat niemand hem er op wijst dat hij vreselijk ouwehoert tussen dat wat voor hem informatie is. 1 minuut en 15 seconden heeft hij nodig om bij ‘climate change’ (waarom niet ‘klimaatverandering’?) uit te komen. Vervolgens wordt 1 woord genoemd ‘infrastructure’ (hallo Jensen, dit heet gewoon infrastructuur!!!!) waarover hij 1 minuut doet met daar omheen weer die bombast, tenenkrommend. En ‘airport’ heet gewoon vliegveld!!! De ‘bill’ heet… Het is een ‘criminal offence’. die heet STRAFBAAR FEIT!#^^&!%%#!&!%&!%
  Jensen, je uitzending is simpelweg niet te vreten.

  Like

  • Bert zegt:

   Daar was ik allang achter.
   Dood vermoeiend wordt het dan om hier naar te luisteren.
   15 min inleiding aan woorden brij om het nog geen 30 sec. over te hebben van wat hij nou probeert te vertellen.

   Like

 4. Julia zegt:

  Wat te denken van de komende klimaat dictatuur bovenop de nu al desastreuze dictatuur. Alleen voor de elite gaat het feest verder.
  Vlak voordat Max en Lewis van start gaan op het circuit van Zandvoort zullen jachtvliegtuigen van de Koninklijke Luchtmacht een eerbetoon brengen boven het circuit van Zandvoort. Op 5 september, tussen 14.00 en 15.00 uur, maken ze een zogenaamde ‘flypast’.
  Om welk type jachtvliegtuigen het gaat en hoeveel er boven Zandvoort te zien zullen zijn, blijft nog even geheim. Niels Vredegoor, woordvoerder bij de Koninklijke Luchtmacht, bevestigt wel dat de flypast plaats gaat vinden. Het is een groot nationaal evenement en voorafgaand aan de race zullen jachtvliegtuigen een eerbetoon brengen. Dat gebeurt bij veel Formule 1-races. Op het circuit zal dan ook het volkslied klinken, gespeeld door het Orkest Koninklijke Luchtmacht.
  Maar denk er om we moeten allemaal elektrisch gaan rijden en afstand doen van onze auto op fossiele brandstof en ons gaan blauw betalen aan een zogenoemd duurzaam leven. Welk mens gelooft überhaupt nog in de leugen en het bedrog en laat zich nog langer onderdrukken door een stel hypocriete elitaire machtswellustelingen. Dan ook nog te bedenken hoeveel geld dit feestje weer kost op kosten van de belastingbetaler. Voor essentiële zaken is het geld op maar elite feestjes mogen wat kosten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s