Dubbele moraal alarm!

41.000 km vliegreis voor een kort bezoek van Claudia Roth (Duitse Groenen) aan Fiji! Zo werkt groene klimaatpolitiek…

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “HansDampf“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Dubbele moraal alarm!

 1. Andre zegt:

  Best wel raar voor deze tijd om zo een trip te maken. Op het kaartje staat hup Bangladesh, dit zal wel Bangkok zijn. Maar ik vraag me dan af hoe dit links meisje het toch voor elkaar heeft gekregen. Ik kan wel vliegen naar Bangkok of Sydney maar dan is het zonder mij. Je weet wel quarantaine enzo dus dan gaat alleen je paspoort op reis, wel zo groen hoor. Maar als ik haar wiki lees heeft ze de artiesten opleiding gedaan en is dus clown. Een echte groene clown die goed kan goochelen.

  Like

 2. roheline1 zegt:

  Maar onderweg heeft ze geen vlees gegeten………….

  Like

 3. Boike zegt:

  Alle varkens zijn gelijk, maar sommige zwijnen menen dat ze gelijker zijn. En die zwijnen eisen van ons “realisten” kadaverdiscipline.

  Like

  • droevige mof zegt:

   Mevrouw Roth leerde geen vak, studeerde slechts twee semesters theater. Daarna coördineerde zij de evenementen van een rockband en begon daarna aan een droomcarrière bij de Groenen.Vandaag is zij plaatsvervangend voorzitster van het parlement, het op twee na hoogste ambt in Duitsland met een topsalaris. Ze kickt erop AfD parlementsleden te verhinderen te spreken.

   Like

 4. Wappieman zegt:

  Ze vliegt met Transavia , die vliegtuigen zijn groen …
  ……….toch ?

  Like

 5. Bob zegt:

  Dat is de groene ecologie.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Zo lopen de hazen!

  De ene regel voor ons, de andere voor hen.

  Bron: Paul Joseph Watson

  Terwijl Britse vakantiegangers blijven kampen met onzekerheid en hoofdpijn over de terugkeer van buitenlandse vakanties, zullen VN globalisten die aankomen voor een klimaatconferentie in Schotland niet te maken krijgen met dezelfde COVID-19 beperkingen.

  Maandenlang hebben Britten geaarzeld om te reizen vanwege de lastige quarantaineregels die zelfisolatie afdwingen bij terugkeer van verschillende bestemmingen.

  Dit werd nog verergerd doordat de regering voortdurend veranderde welke landen op de groene, oranje, oranje-plus en rode lijst stonden – waardoor veel vakantiegangers in het ongewisse bleven en in het buitenland strandden.

  Britse burgers die terugkeren uit landen op de rode lijst, waarvan er vele in Azië, Afrika en Latijns-Amerika liggen, moeten op eigen kosten een meedogenloze quarantaine ondergaan in speciaal daarvoor bestemde gevangenisachtige hotels.

  De quarantaine van 10 dagen geldt zelfs als de betrokkene gevaccineerd is, terwijl degenen die terugkeren uit landen die op de oranje lijst staan, dezelfde zelfisolatie thuis moeten uitvoeren, waarbij de plaatselijke autoriteiten en politie hen routinematig controleren.

  Dezelfde regels gelden echter niet voor alarmisten van de globalistische milieubeweging die in november naar Schotland komen voor de conferentie van de Verenigde Naties over klimaatverandering.

  Ongeveer 25.000 regeringsfunctionarissen, media en milieuactivisten, van wie de meesten met CO2-belastende vluchten zullen aankomen om ons de les te lezen over ons energieverbruik, hebben van de regering een speciale ontheffing gekregen.

  https://nworeport.me/2021/08/10/un-globalists-arriving-in-uk-for-climate-summit-wont-face-covid-restrictions-imposed-on-british-citizens/

  Like

 7. Harry Willemse zegt:

  Wat maakt dat nu uit. Vliegt u toch wat minder.

  Like

 8. Julia zegt:

  Dat elitaire gespuis permitteert zichzelf toch van alles Willem en gevolg zijn toch ook hier een goed voorbeeld van maar pas op uw auto op fossiele brandstof mag niet meer de vervuiling laten we wel aan het elitair tuig over privé jets, regeringsvliegtuigen die op en aan vliegen als kan en mag maar de gewone burger mag deze luxe betalen. Jachtvliegtuigen worden ingezet voor de elite sport de formule 1 in Zandvoort Fly past met jachtvliegtuigen over de start-finish bij de Formule 1 Grand Prix, zondag 5 september op het circuit Zandvoort. Of ik heb wat gemist maar volgens mij vliegen jachtvliegtuigen nog niet elektrisch en uiteraard die race monsters rijden hier ook niet op. Maar in het kader van de CO2 uitstoot moet het kunnen als wij allemaal maar een stukje vlees minder gaan eten en kapitalen investeren in o,a. warmtebronnen. Sorry maar ze stikken maar met hun klimaathysterie ik doe er niet meer aan mee omdat ik mij niet meer langer laat naaien. Waar blijven nu overigens al die milieu activisten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s