Het leger van de toekomst . . .

Ook Defensie wil aan de stekker. In 2050 moeten de landmacht, marine en luchtmacht onafhankelijk van benzine, diesel en kerosine hun missies kunnen uitvoeren. #klimaatwaanzin

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het leger van de toekomst . . .

 1. Edwin Vissers zegt:

  Veel mensen verwarren dit vliegend object met een UFO, terwijl het dat niet is, wel zit er UFO technologie in verwerkt. Van de TR-3B wordt algemeen aangenomen dat het een product is van het “Aurora” zwart-project. Volgens verschillende bronnen is dit de top van de geheime projecten. Dit geheime project van de V.S. kost $ 3 miljard per object en onlangs zijn er 3 TR-3B Astra’s aan Israel verkocht.

  De TR-3B is een nucleair aangedreven vliegende driehoek, in staat tot fenomenale snelheden. Het toestel kan door reactieve elektrische stimulatie van kleur en van uiterlijk veranderen en een andere vorm aannemen of onzichtbaar worden voor het menselijk oog. De TR-3B Astra bevat een plasmaveld versneller annex magnetisch veld verstoorder (‘disruptor’) , waardoor de massa van het toestel incl. inzittenden met 90% verkleind zou kunnen worden, zodat de zwaartekracht nauwelijks invloed heeft op de prestaties van het toestel.

  Mede hierdoor zou de snelheid boven Mach 50 uit komen, ter vergelijking: de meeste gevechtsvliegtuigen hebben Mach 2. (Mach 1 is gelijk aan de snelheid van het geluid). Daarnaast zou de Astra uitgerust zijn met een deeltjesversneller/pulselasers, ‘scalaire’ wapens (waardoor de vijand zo verward wordt, dat men vrijwillig de wapens neerlegt) en tevens 40 neutronenbommen.

  Maar, nu wordt het echt interessant, want de afgelopen dagen is er via een aantal UFO onderzoekers een patentregistratie naar voren gekomen uit 2004, wat in feite precies dit TR-3B anti zwaartekracht toestel beschrijft.

  De samenvatting van de Amerikaanse patentaanvraag US 20060145019 A1 luidt als volgt:

  A spacecraft having a triangular hull with vertical electrostatic line charges on each corner that produce a horizontal electric field parallel to the sides of the hull. This field, interacting with a plane wave emitted by antennas on the side of the hull, generates a force per volume combining both lift and propulsion.

  Wie de hele aanvraag wil bekijken, kan dat hier doen. Het begint al vrij snel heel technisch te worden, maar wat hier wordt beschreven is een ruimtevaartuig zoals de TR-3B.

  De aanvraag staat op naam van John St. Clair, op wiens naam nog talloze patenten zijn aangevraagd. Wie of wat John St. Clair is, is niet duidelijk, waarschijnlijk een pseudoniem voor het militair-industrieel complex.

  Hierna twee video’s. De eerste waarin de maker uitlegt hoe ze aan dit patent gekomen zijn: Dit is gebeurd via een kijker van een eerdere video die ze maakten over dit onderwerp en die als tweede is geplaatst.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bert zegt:

  Deze Duitser had zichzelf al vast goed voorbereid.

  Tijdens een onderzoek in het huis van de man in Heikendorf, Noord-Duitsland, vond de politie in 2015 een Panther-tank uit de Tweede Wereldoorlog, evenals een overvloed aan munitie. De militaire verzamelaar had volgens de aanklagers de Duitse wet inzake de controle op oorlogswapens overtreden.
  https://www.ad.nl/auto/bejaarde-duitser-parkeert-tank-in-kelder-en-krijgt-boete-van-250-000-euro~a04f2011/

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  In een land vol dwazen !!!!

  Like

 4. Boike zegt:

  Zo’n 80 jaar geleden had Nederland een partij van landverraders, die het gebroken geweertje propageerden. Het Nederlandse leger was toen ook heel goed uitgerust met een peloton soldaten op een fiets en bewapend met een karabijn. Die zouden Duitse tanks tegenhouden. Ja, dat meenden de linkse rakkers echt.

  En nu willen de extreem linkse satanistisch geobsedeerde politiek incorrecte psychopaten het leger aan de stekker. Elk mens met een beetje gezond naprakkedenkizeerverstand kan toch bevroeden, dat in oorlogstijd, het eerste, dat niet werkt, de electriek is.

  De wijlen Aaltense pastoor van Rooijen zou vertwijfeld uitroepen: “Mozes, Mozes, kom van boven en scheer die bokken hun staart”.

  Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Dat is wel heel erg slim van het leger om aan de stekker te gaan.
  Komt er een conflict hoeft de vijand alleen maar een cyberaanval op het elektriciteitsnet te lanceren en ongeveer 3/4 van de slagkracht is plots verdwenen.
  Maar ja van de andere kant zijn ze dan wel onder de groene zoden geschoffeld Dus links of rechtsom groen is het.

  Geliked door 2 people

  • Bert zegt:

   Al zou dat niet gebeuren.
   Hoelang zal zo’n tank niet moeten opladen, als ze al laadpalen tegenkomen.
   Of nemen ze dan hun eigen diesel generators mee om op te laden.
   Het idee is al compleet kansloos.
   Die mensen kan je niet meer serieus nemen.

   Geliked door 1 persoon

 6. Jean zegt:

  Alles moet elektrisch ondanks we elektriciteit tekort hebben maar als je naar een windmolenpark kijkt dan staan die voor 65% stil!!!!!
  Wie houdt wie voor de gek??????

  Geliked door 1 persoon

 7. Jean zegt:

  Windmolens moeten bijgeplaatst worden en de prijs van elektriciteit moet omlaag.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Als dat het geval is gaan die ons niet verlossen van het vaccinatie regime Rutte.

  Like

 9. Frits zegt:

  Rij je in een tank kan je niet tanken😂😂😂

  Like

 10. Bob zegt:

  Ge groene tank schiet die met bomen?

  Like

 11. oudmarinier zegt:

  Yep…vooral van die “GROENE kneuzen” in de politiek houden . Grapneukers die NERGENS verstand van hebben (behalve van hoe verneuk ik mijn eigen volk) , en niet verder nadenken dan …tja dan WAT eigenlijk ….???

  Geliked door 1 persoon

 12. Johan zegt:

  Als zo een elektrische tank vlam vat, dan is het einde zoek. De brandweer weet nu al niet, hoe ze gewone elektrische auto’s moeten blussen. Dit is een zeer onpraktisch idee.
  Typisch iets wat in coronatijd bedacht is door ambtenaren, die niks beters van doen hadden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s