VIDEO (must see!): “Als de prik erin zit, dan kan hij er niet meer uit – aan u de keuze”

Wat wordt er behandeld in dit college: 0:00 1. Wat is een vaccin? 3:22 2. Wat is een mRNA-‘vaccin’? 8:06 3. Experimentele ‘vaccins’ 17:13 4. Bijwerkingen 25:02 5. Als die prik erin zit, dan kan die er niet meer uit – aan u de keuze

Weet u waar u aan begint? Geen ‘conspiracy theory’, maar oprechte vragen die een eerlijk en wetenschappelijk antwoord nodig hebben. Geen PR-verhaal. Vragen waar onze overheid antwoorden op zou moeten krijgen voordat we verder gaan met dit medisch experiment.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Henk V.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO (must see!): “Als de prik erin zit, dan kan hij er niet meer uit – aan u de keuze”

 1. Hovawart zegt:

  De genetische verandering heeft gevolgen, ook voor uw nageslacht.

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Ken deze video. Jammer dat hij niet bij de NPO wordt vertoont. Maar die hebben een andere agenda. Als de grote vaccinatie kladeradatsch begint en de mensen krijgen inzicht in de agenda daar achter moeten we na afloop een nieuwe samenleving gaan vormen. In die nieuwe samenleving zal geen plaats meer zijn voor ons oude regeringsbestel, geen plaats voor de oude media, geen plaats voor de bekende politieke partijen en geen plaats meer voor het politieke crapuul dat handlanger is geweest van deze corona coup. Voor het zover is heeft Europa en de wereld miljarden slachtoffers. De mensen werden ingespoten met een bio-wapen.

  Geliked door 2 people

 3. dit is een uitstekende analyse van de feiten

  Like

 4. Bob zegt:

  De tirannie onderhet mom van democratie.
  De groep waar dr, Mengele mee heeft samen
  gewerkt is bij alle onderdelen van de menrona
  actief. Men gebruikt nu geen gas maar een gen
  om hun zin door te drijven.Het korte termijn geheugen
  wordt door de angst blijkbaar gestimuleerd.

  Like

 5. HenK zegt:

  Er zit volgens onderzoekers GRAFEENOXYDE in de vaccins voor 98%, dit betekend niets anders dan simpel gesteld , wanneer ze de 5G op de hoogfrequente straling zetten iedereen dood neervalt die grafeenoxyde in zijn bloedbanen heeft

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Het grafeen oxide dat ingespoten is heeft een negatieve lading. Deze lading kan van negatief naar positief gezet wordt middels een magnetisch veld. Dat magnetisch veld wordt geactiveerd via 5 G. Zijn de grafeen oxide atomen (1 atoom metaal) positief geladen vernietigen ze al het weefsel in de nabijheid. M.a.w. einde oefening. Dit verklaart de push om te vaccineren. Hoe hoger de vaccinatie graad hoe hoger de kans dat de wereld coup van de NWO zal slagen. De giftige spike eiwitten zorgen voor depopulatie binnen 2 tot 4 jaar met miljarden. Het grafeen dient om de overgeblevenen te koppelen aan de cloud en bij opstanden te elimineren via het leggen van een magnetisch veld.

   Like

 6. Julia zegt:

  Gedane zaken nemen in dit geval geen keer en spijt komt na de zonde maar helaas het is niet meer terug te draaien. Maar ja niet jammeren vele miljoenen mensen hebben vrijwillig hieraan meegewerkt al was het maar om een beetje vrijheid te kunnen terug kopen en dat de algehele gezondheid hierbij geschaad zou kunnen worden hebben zij er voor voor lief genomen. Enfin de tijd zal het leren.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Dat kun je niet helemaal zo zeggen. Ze zijn niet vrijwillig gegaan. Ze werden misleidt. Continu hersenspoeling via de duivelse media werd hun fataal. Niet alle mensen hebben een sterk karakter en blijven standvastig hun eigen mening vormen. De eigen mening en onafhankelijk denken werd de afgelopen 40 jaar hardgrondig via onderwijs en media eruit gestampt. Kwam iemand voor zijn eigen mening op werd hij gedemoniseerd.

   Like

 7. Bas zegt:

  Microchip in ontwikkeling, voor plaatsing onder de huid, die virussen zoals covid kan detecteren…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s