Zwitserse politie: “Beperking van grondrechten is in strijd met het hoogste goed van een democratie”

(Door: “DissidentNL”)

Politiemensen uit heel Zwitserland hebben een brief geschreven en een website gelanceerd voor de Zwitserse politiebond en het publiek, waarin zij wijzen op wat zij zien als “steeds negatievere ontwikkelingen in de samenleving” als gevolg van de corona-beperkingen.

In een brief aan de Zwitserse politiebond hebben de politiemensen zich uitgesproken, omdat zij niet langer bereid zijn alle corona-maatregelen zwijgend uit te voeren. Zij hebben ook een website opgezet die “Wij voor u” heet en aan hun zaak is gewijd, meldt RT.de. De politieagenten schrijven:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Zwitserse politie: “Beperking van grondrechten is in strijd met het hoogste goed van een democratie”

 1. koddebeier zegt:

  Wanneer zou de politie hier wakker worden ??? De vorige keer waren ze na 5 jaar nog niet wakker.

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Tijd om die algehele door en door rotte gewetenloze Rutte, De Jonge en de rest van de aanhang dictators en vooral de Nederlandse rechters eens flink hiermee om de oren te slaan. Laten we hopen dat ook de politie eens nota neemt van de grondwet en niet zonder meer onschuldige vreedzame mensen in elkaar meppen. Zo een agent erken ik dan ook niet meer. Ook zijn of haar gezin of naasten zullen lijdzaam de beperking van vrijheden moeten ondergaan beseffen zij dat niet of zijn ze werkelijk zo ziek onrechtmatige machtswellust. Maar één ding de Burgemeester mevrouw Halsema heeft ze knap voor de bus gegooid https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/08/halsema-gooit-eigen-politiekorps-voor-de-bus-zoekt-burgerwaarnemers-die-moeten-voorkomen-dat-agenten-etnisch-profileren/ Heel lang hebben ze moeten drammen voor een paar centen loonsverhoging maar het wantrouwen van o.a. Halsema hebben zij als bonus gekregen. Wie wil er überhaupt nog werken voor de politie of plannen hiervoor hebben als je word ingezet om je tegen de burgers te keren en wantrouwen als beloning krijgt boven het al zeer magere salaris.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  De nationale hermandad word binnenkort buitenspel gezet door een agentschap van de Europese Unie, voor grensoverschrijdende samenwerking tussen politiediensten in Europa, en ter voorkoming van gewetensbezwaren bij de geüniformeerde ambtenarij als er draconische (klimaat)maatregelen moeten worden gehandhaafd.
  De EU is vooral tegen de Europese Bevolking, mocht u nog twijfelen, kijk naar de beelden van demonstraties en let op de kleding en uitrusting van de EUROGENDFOR-dienstkloppers…
  lex paciferat…(rat)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s