Broekers komt terug van aanpak gezinshereniging minderjarigen

AZC in Ter Apel.

Alleenstaande minderjarige vreemdelingen kunnen toch in aanmerking komen voor gezinshereniging als ze worden opgevangen door een ander familielid dan hun vader of moeder. Demissionair staatssecretaris Broekers-Knol schrijft aan de Tweede Kamer dat ze besloten heeft af te zien van een “door de IND meer generiek gehanteerde werkwijze”.

Gisteren kwam via NRC naar buiten dat door nieuw asielbeleid honderden asielkinderen zonder ouders op moeten groeien. Sinds enige tijd gelden alleenstaande minderjarige vreemdelingen niet langer als alleenstaand, als ze na hun aankomst in Nederland door bijvoorbeeld een tante of een neef worden opgevangen. Daardoor hebben ze niet meer automatisch het recht op hereniging met hun ouders.

Lees verder>>>
(h/t Marc B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Broekers komt terug van aanpak gezinshereniging minderjarigen

 1. Claudia Millenaar zegt:

  Dit is toch van den zotte!

  Als de ouders gevonden zijn, d.w.z. na aankomst van de zogenaamde alleenstaande minderjarige, kunnen de kinderen dus terug naar hun ouders! Ze zijn niet alleenstaand en horen bij hun ouders in het land van herkomst! Dat is een vliegreis terug.

  Wij kunnen niet de halve wereld als kostgangers binnen halen, want wat zal dit weer een aanzuigende werking hebben en wij maar betalen… Nederland is bomvol, woningen zijn op en heel eerlijk mijn gedachtegang is dat het niet meer goed gaat komen hier.

  Like

  • Steven zegt:

   De bedoeling hiervan is natuurlijk om alle westerse landen, je weet wel waar alleen maar blank woonde te vernietigen. En hoe doe je dat beter dan iedereen zelf op te halen en vervolgens +5 familieleden na te laten komen.
   Van de week zat ik Nieuwshoer te kijken en dat begon uiteraard weer met Afghanistan. Dat duurde 16 minuten dat verslag, en daarna ging het weer over vaccineren en besmettingen zoals gewoonlijk.
   Hebben ze wel eens verslag gedaan van al die blanke boeren die in Afrika vermoord worden, die bescherming nodig hebben en opgehaald moeten worden? NOG NOOIT!!!
   Ze hebben hier in Europa alleen maar compassie voor allochtonen die zo snel mogelijk ALLEMAAL hiergeen gehaald moeten worden i.v.m. mensenrechten (je weet wel.. rechten die alleen gelden voor alles wat hier niet hoort)

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Steven.Klopt,sinds 2015 worden miljoenen soldaten van allah europa binnengehaald,voor een oorlog tegen de europeanen.Stasi/nazi zwijn en dochter van hitler merkel heeft in het verleden niet voor niets ondegrondse 5 sterren bunkers laten bouwen onder alle belangrijkste duitse steden.Rivieren van bloed zullen door europa stromen.

    Like

 2. Monalisa zegt:

  Het gaat weer miljarden kosten.

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Net over de grens werken duizenden uitgeprocedeerde asielzoekers.
  Vooral in de tuinbouw

  Like

 4. Lot zegt:

  Jaja voor de ouders was je land zeker niet onveilig. Wat doe jij hier dan in nederland als kind?

  Like

 5. Julia zegt:

  Broekers ze neemt dit besluit, doet dat eind van het liedje nog verder de grenzen open en geloof maar dat de gezinshereniging binnenkort wordt toegestaan. Wat moet een mens nog geloven van wat de politiek toezegt ze dansen uitsluitend naar de pijpen van het bolwerk de EU al jaren werkt Nederland mee aan het grote wanbeleid rondom migratie. Binnengehaald blijft binnen omdat zogenoemd uitzetting niet mogelijk is. Kortom de afvalput van Nederland wordt met de dag groter het maakt niets meer uit of eigen burgers überhaupt nog in aanmerking komen voor een woning. Sorry maar mijn geloofwaardigheid in de Haagse corrupte (linkse) maffia is onder het dieptepunt gedaald en geloof werkelijk geen woord meer wat er vanuit Den Haag nog wordt uitgekraamd. De leugen regeert en ons land is een enorme chaos geworden. Dan nog die onbenullige nietszeggende linkse hooibaal Klaver Groen Links die vindt dat Nederland https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/08/groenlinks-wil-grenzen-wagenwijd-openzetten-en-gaat-demonstreren-iedere-afghaan-recht-op-een-veilig-bestaan/ Die linkse onbenul beseft blijkbaar niet wat er binnen de Nederlandse samenleving leeft namelijk geen woningen en veiligheid staat op het spel. Dan te bedenken dat deze linkse rat meedingt naar een plaats binnen de formatie wat uiteraard gaat gebeuren dus de komende vier jaar kunnen we onze borst nat maken VVD/CDA/D66/Groen Links met PvdA. Dit gaat het worden we mogen hopen dat er een hoge macht dit alsnog voorkomt anders kunnen we Nederland wel helemaal afschrijven en is ons land tot de ondergang gedoemd.

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Geweldige column van Marcel van Roosmalen over Ankie Broekers-Knol.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 7. Marc zegt:

  Met deze Kaagse zet maakt Rutte (op wiens bevel Knol natuurlijk handelt) duidelijk dat de nieuwe regering met D66 en kleine linkse partijen definitief in de steigers staat.

  Krijg ik dan nu eindelijk mijn kalasjnikov? Om een regering te installeren die werkelijk voor de belangen van de bevolking opkomt?

  Like

 8. Bob zegt:

  Minder jarige kinderen die weinig of
  slecht onderwijs kregenkomen in hun
  eentje na een gevaarlijke tocht van
  1000den km’s hier aan zonder geld.
  Ze zijn alleen hierna toe gekomen
  welke caberetier heeft dit bedacht.
  Of welke idioot gelooft dit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s