CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op CARTOON

 1. dodelijk non-vaccin lijkt op genocide

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Klopt het is inderdaad een gekkenhuis daar Down Under.
  Wat daar gebeurd gaat het verstand te boven en alles voor een handvol “besmettingen”

  Like

 3. Bert zegt:

  Is dat nou niet vriendelijk?
  Dat verzacht toch weer al het aangedane leed in de familie.

  Ottawa zal voortaan de begrafeniskosten dekken van personen die zijn gedood door federaal goedgekeurde vaccins.
  https://www.frontnieuws.com/doekje-voor-het-bloeden-begrafeniskosten-gedekt-voor-canadezen-die-sterven-aan-het-covid-19-vaccin/

  Like

 4. Jan zegt:

  Wat een kneuzen

  Merkel jankt en jammert dat ‘haar personeel’ vastzit in Afghanistan, is niet in staat hen op te halen (krijg je als je je leger verkwanselt) en smeekt nu een Putin om hen/haar te helpen
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/last-meeting-angela-merkel-asks-putin-help-getting-afghan-mess/

  1 dag later janken en jammeren Frankrijk, GB en Italië ‘o Putin, help ons aub’

  Groot-Brittannië zal zich deze week tot China en Rusland wenden om te proberen te voorkomen dat Afghanistan verder in chaos afglijdt, na verwijten tussen Londen en Washington over de terugtrekking van Amerikaanse troepen door de Amerikaanse president Joe Biden.

  De regering van de Britse premier Boris Johnson werkt ook nauw samen met Frankrijk – met wie de betrekkingen gespannen zijn na de Brexit – om te proberen een VN-reactie op de crisis in Afghanistan te krijgen…

  Downing Street heeft elke breuk tussen Johnson en Biden ontkend, maar het buitenlands beleid van de Britse premier – sterk afhankelijk van de VS – is geschokt door de crisis en heeft Londen gedwongen op anderen een beroep te doen.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/biden-effect-france-uk-italy-germany-turn-putin-russia-assistance-afghanistan/

  Ik weet zeker dat de Taliban op hen sloffen geheel Europa in een week weet te veroveren. Al deze blaaskaken, Macron, Johnson, Merkel laten zien wat voor kneuzen zijn zijn, waardeloze figuren die alleen in staat zijn de eigen bevolking te terroriseren

  Like

 5. Jan zegt:

  Biden Effect: France, UK, Italy and Germany Turn to Putin and Russia for Assistance in Afghanistan
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/biden-effect-france-uk-italy-germany-turn-putin-russia-assistance-afghanistan/

  Zei niet al dat linkse volk dat Trump onder een hoedje met Putin speelde? Wat vallen die marxisten toch weer eens door de mand


  Door de mand vallen – Verbeelding van de uitdrukking op een schilderij van Pieter Brueghel, 1559

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Ziek zooitje Down Under.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Wát een gigantische puinhoop in deze wereld. Als het niet zo ernstig en triest zou zijn, zou ik er de hele dag vreselijk om moeten lachen.

  Like

 8. bobzelf zegt:

  NEEM DIT EENS UITGEPRINT MEE NAAR UW HUISARTS, EN VACCCINATIE ADRES WHAHAHAHA

  “Vaccins” ingezet als een destructieve clusterbom tegen je cellen. Vraag het je huisarts eens.
  22 augustus 2021 / Administrator

  Inderdaad: we worden geïnjecteerd met een aanvalswapen, gericht op onze cellen om zoveel mogelijk schade aan te richten. Dat is ongeveer hetzelfde waarom men clusterbommen heeft ontworpen. Zoveel mogelijk dood en verderf zaaien onder levende wezens. Het zogenaamde “booster shot” mag u wat ons betreft dan vergelijken met een “napalm-bombardement” om de klus af te maken. Dit beweren wij niet zomaar, dit beweren wij omdat er nog steeds mensen zijn die de dingen uitzoeken en publiceren. Met microscopische fotootjes voor het geval de tekst al te onleesbaar wordt. Het is en blijft per slot van rekening ECHTE WETENSCHAP.
  INLEIDING

  Van Dr. Robert Young hebben we zijn laatste artikel vertaald. Het gaat over de inhoud van vaccins of wat daar voor door moet gaan. Dit document kunt u meenemen naar uw huisarts en hem of haar verzoeken een en ander te verduidelijken.

  In de eerste plaats moet de dokter aantonen waarom deze vaccinatie tegen Covid-19 bescherming biedt voor uw gezondheid. Hij of zij moet uit kunnen leggen dat dit een medisch aanvaardbare injectie is, en pertinent géén politieke prik. Het zijn immers politici, gesteund door “wetenschappers” in het OMT en de gelijkgeschakelde pers die u proberen over te halen u te beschermen tegen iets wat nooit is aangetoond. U wordt een handje geholpen in uw zelfstandige beslissingsbevoegdheid door u allerlei beperkingen op te leggen, die u terug kunt “verdienen” door u te laten injecteren.

  Dat kunt u alleen doen als u ervan overtuigd bent dat het “vaccin” doet wat de politici zeggen dat het doet. Dr. Robert Young reikt u nog enkele vraagpunten aan.

  De niet openbaar gemaakte ingrediënten van de “vaccins” zijn met drie microscopische technieken onderzocht. Uw huisarts zal moeten uitleggen waarom er een hele verzameling zware deels toxische metalen in de bloedbaan moet worden geïnjecteerd en daarmee tal van complicaties gaat veroorzaken. Als er schaapachtig wordt gekeken door de “klemgestudeerde drugsdealer namens het oliekartel, vraag dan waarom:

  Er grafeenoxide in de “vaccins” zit en of bekend is wat precies de werking is en welke eigenschappen de stof heeft;
  Er (gepatenteerde) mRNA technieken worden toegepast en wat de werkzaamheid is;
  Het Pfizer-vaccin bestaat uit koolstof, zuurstof, chroom, zwavel, aluminium, stikstof en chloride;
  Het Pfizer, Moderna, Jansen en AstraZeneca vaccin de Trypanasoma parasiet bevatten die AIDS veroorzaakt;
  Specifieke nanodeeltjes zijn opgebouwd uit bismut, koolstof, zuurstof, aluminium, natrium, koper en stikstof;
  Er nanodeeltjes bestaande uit bismut, titanium, vanadium, ijzer, koper, silicium en aluminium in de “vaccins” worden aangetroffen;
  Het nodig is dat er roestvrij staal aan de “vaccins” is toegevoegd;
  Er in de “vaccins” PEG en ethyleenalcohol is toegevoegd als kankerverwekkers;
  Er een RVS aggregaat van koolstof, zuurstof, ijzer, nikkel door grafeenoxide gebonden is aangetroffen;
  Er over “coronavirus” wordt gesproken, terwijl we weten dat dit beschadigde cellen zijn op de weg naar buiten.

  Robert Young heeft het consequent over “outfections” in plaats van “infections”. Na lezing van dit artikel weten we allemaal waarom.

  In dit artikel wordt het gezegd met plaatjes. Levensechte plaatjes van onder de microscoop. Iedereen die dit ziet gaat anders tegen de figuur aankijken die met de injectienaald klaarstaat. Ze staan klaar om u kapot te spuiten. Te injecteren met chemisch-toxische ingrediënten, waarvan we weten dat we er ziek van worden en er op termijn aan doodgaan. Ze staan u daar in te spuiten zonder te weten waarmee. Ze “handelden in opdracht” en hebben daarmee hun vonnis getekend.

  Lees het artikel, laat het op u inwerken en vraag u dan af waarom u regeringen, OMT’s , “wetenschappers”, politici blijft gehoorzamen door hun achterbakse maatregelen en versoepelingen, hun corrupte testen en vuile gifspuit te accepteren omdat:

  Iedereen het doet
  U op vakantie wilt
  U naar de kroeg wilt
  U naar een voetbalwedstrijd wilt
  U het gezeik beu bent
  U denkt dat het op deze manier weer als vroeger wordt.

  Alleen in uw wildste fantasie wordt het weer als vroeger.

  EN ?? TIJL . NEE HET HEEFT NIETS TE MAKEN
  MET EEN SPRINGENDE KANGAROO

  BOBBERTTTTT KLOOTVIOOL LIJST

  Like

 9. Henk der Niederlánder zegt:

  Wat als het transport in Australië op zijn kont gaat.
  Het is inderdaad zo dat als de truckers in Australië het bijltje erbij neer gooien het land in no time totaal op zijn kont ligt.
  Hier in Europa is dat moeilijk voor te stellen maar in Australië met zijn reusachtige afstanden is het een totaal ander verhaal.
  We kennen allemaal wel foto’s van Road trains met 4 trailers wat erop neer komt dat als 1 chauffeur het werk neer gooit het naar Europese maatstaven 4 wagens aan de kant staan.
  Ik den ook dat stakingbrekers daar geen schijn van kans maken en binnen de kortste keren met een kapotte truck naast de weg staan.
  Maar eens kijken wat er gebeurt na 31 Augustus bij onze tegenvoeters.

  Alle Covid maatregelen moeten verdwijnen. We onderhandelen niet meer; de regering moet luisteren of ten val worden gebracht’

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/opstand-in-australie-truckers-dreigen-land-compleet-plat-te-leggen-totdat-tirannieke-regering-verdwijnt/

  Like

 10. Jan zegt:

  Like

 11. Jan zegt:

  Rechter Jeanine geeft Biden de schuld van ramp in Afghanistan – ‘frommelen, liegen, idiote dwaas’

  Rechter Jeanine Pirro sprak zich dit weekend uit om Joe Biden af te branden voor zijn aanpak van de ramp in Afghanistan, en zei dat zijn “onbekwaamheid” en “incompetentie” de schuld zijn van wat daar gebeurt.

  “Markeer deze dag als de dag dat de Verenigde Staten van Amerika officieel uit de gratie vielen als ’s werelds supermacht, vanwege de onbekwaamheid, de incompetentie en het plichtsverzuim door een zogenaamde opperbevelhebber”, zei Pirro op haar Fox News. optreden op zaterdagavond. “Een onhandige, leugenachtige, idiote dwaas die niet in staat is onschuldige Amerikanen en Afghaanse bondgenoten te bevrijden van achter de vijandelijke linies in het oorlogsgebied dat we twintig jaar geleden betraden.”

  “Biden zei dat Amerika terug is, hij had het mis. de Taliban is terug’, besloot Gowdy. “En Amerika? Nou, Amerika gaat weg. Vrouwen en kinderen achterlatend. Het verlaten van degenen die in ons geloofden. Laat degenen achter die riskeerden en hun leven gaven voor ons. Amerika laat geen vrouwen, meisjes, kinderen onze vrienden of mede-Amerikanen achter, punt uit. Grootsheid komt met een prijs. Wat we in Afghanistan zien, is geen Amerikaanse grootheid. Het is een Amerikaanse mislukking.”
  video
  https://video.foxnews.com/v/6268966421001#sp=show-clips

  https://www.redvoicemedia.com/2021/08/judge-jeanine-blames-biden-for-afghanistan-disaster-fumbling-lying-idiotic-fool/

  Like

 12. Jan zegt:

  Westerse diplomatie: de terroristen smeken

  Geboren in de jaren van de Koude Oorlog, vormde het Duitse leger de ruggengraat van de NAVO-troepen in Europa. Vandaag is het… “een quasi-humanitaire organisatie, een soort Artsen Zonder Grenzen met geweren”.

  Ondertussen probeerden Amerikaanse functionarissen, niet vernederd genoeg, van de Taliban de verzekering te krijgen dat ze in ruil voor hulp de Amerikaanse ambassade in Kabul niet zouden aanvallen.

  Afghaanse feministen rekenden op de solidariteit van hun Duitse collega’s. Maar de Groene Partij had het blijkbaar te druk met het verwijderen van mannelijke politici van officiële foto’s voor hun eigen feministische propaganda. Hoe zit het dan met het Zweedse leger? Het was druk met het zwaaien met de LHBT-vlag.

  Ondertussen was het Amerikaanse leger bezig met het onderwijzen van “kritische rassentheorie” op West Point. Allemaal geweldig aan het westelijk front …

  In de zogenaamde ‘vrije wereld’ hangt de dikke, ongezonde lucht van verraad.

  “Wat we deze week in Afghanistan hebben gezien, is een keerpunt in het westerse verval”, schreef Ayaan Hirsi Ali. “Amerika geeft meer om voornaamwoorden dan om het lot van Afghaanse vrouwen.”

  Je kon het zien aan de westerse diplomatieke reactie nadat de Taliban Kabul hadden veroverd zonder een schot te lossen en als toerist in de hoofdstad arriveerden.

  “De Afghaanse regering moet samenwerken met de Taliban om tot een alomvattende overeenkomst te komen”. Zelfs voordat Afghanistan in handen was gevallen van de Taliban, smeekte die onverschrokken EU-buitenlandchef Josep Borrell de Afghanen al om een ​​akkoord te bereiken met de islamisten.

  Diezelfde dag berichtte de Associated Press wat nu miljoenen Afghaanse vrouwen te wachten staat. In een park van Kabul, dat werd omgevormd tot een toevluchtsoord voor ontheemden, werden meisjes die naar huis terugkeerden tegengehouden en geslagen omdat ze… sandalen droegen. Sindsdien zijn er berichten over vrouwen die worden verkracht, als seksslavinnen aan terroristen worden verkocht, vermoord omdat ze geen boerka dragen, waarbij hun ogen worden uitgestoken, en dat meisjes vanaf 12 jaar van deur tot deur worden opgejaagd en “voor als seksslavinnen worden weggesleept” of worden gedwongen te trouwen met strijders in de terreurgroep. Associated Press:

  “Borrell waarschuwde dat de Taliban niet erkend zouden worden, in een isolement terecht zouden komen, geen internationale steun zouden krijgen, aanhoudend in conflict zouden raken met de bevolking en voor instabiliteit zouden zorgen als ze de macht zouden overnemen en een islamitisch emiraat zouden oprichten.”

  En als je denkt dat de Taliban voor het Westen vijanden zijn, heb je het mis. “Ik denk dat je heel voorzichtig moet zijn met het gebruik van het woord vijand”, zei de Britse chef van de defensiestaf-generaal Sir Nick Carter. De Taliban, legde hij uit, “willen een Afghanistan dat inclusief is voor iedereen” – de woorden van een overgave. Ondertussen is de Franse regering al druk bezig met het opsommen van haar “voorwaarden voor de erkenning van het Taliban-regime”.

  “Als je de sharia oplegt, geven we je ons geld niet meer”, zei de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas, die ook de Taliban deed schrikken. Zes weken eerder hield Maas een heroïsche toespraak voor de Bondsdag over de op handen zijnde “ordentelijke terugtrekking van NAVO-troepen uit Afghanistan”, waaronder ook de eenheden van het Duitse leger (Bundeswehr) gestationeerd in Kunduz, een stad die dagen later door de Taliban werd veroverd. Maas prees de inspanningen van de Duitsers, die “iets buitengewoons bereikten in Afghanistan”. Aha, ja: Buitengewoon….

  Geboren in de jaren van de Koude Oorlog, vormde het Duitse leger de ruggengraat van de NAVO-troepen in Europa. Tegenwoordig is het de militaire zachte onderbuik van Europa. Het is nu “een quasi-humanitaire organisatie, een soort Artsen Zonder Grenzen met geweren”. Al eind april had de Duitse minister van Buitenlandse Zaken de Taliban gewaarschuwd dat “alle hulp zal afhangen van democratische normen”. Blijkbaar niet onder de indruk van de Duitse dreigementen, begonnen de Afghaanse moedjahedien hun mars naar Kabul, terwijl ze vrouwen, soldaten, tolken, journalisten en dichters vermoordden.

  Groot-Brittannië, tegenwoordig steeds minder Churchillian, kondigde aan dat “het zal werken met de Taliban als ze de macht terugnemen”, zoals minister van Defensie Ben Wallace tegen de Telegraph zei.

  Ondertussen kwam er vanuit de VS een vreemd verzoek van de regering-Biden, aldus de New York Times. Amerikaanse functionarissen probeerden, niet vernederd genoeg, van de Taliban de verzekering te krijgen dat ze in ruil voor hulp de Amerikaanse ambassade in Kabul niet zouden aanvallen. Ambassadeur Zalmay Khalilzad, de speciale vertegenwoordiger van de VS voor de verzoening van Afghanistan, “hoopt de Taliban-leiders ervan te overtuigen dat de ambassade veilig moet blijven als de groep financiële hulp en andere hulp van de VS hoopt te ontvangen als onderdeel van een toekomstige Afghaanse regering”.

  In plaats daarvan vroeg paus Franciscus om “dialoog” met dezelfde mensen die in Lahore druk bezig waren geweest met het opblazen van een speeltuin en het doden van 70 christenen, velen van hen kinderen, en het bombarderen van een kerk in Peshawar en het doden van 106 mensen.

  “Canada sluit zijn ambassade in Kabul”. “Duitsland minimaliseert zijn ambassade in Kabul” . “Denemarken sluit zijn ambassade in Kabul”. “Spanje begint met repatriëring van personeel uit Kabul”. “Nederland bereidt de evacuatie van de ambassade in Kabul voor”. “Het VK stuurt 600 soldaten om zijn mensen uit Kabul te evacueren”. “Noorwegen sluit de ambassade in Kabul”. Westerse retraite is nu een litanie.

  “Herken alstublieft de Taliban niet”, zei de Afghaanse journalist Lailuma Sadid in tranen terwijl hij westerse leiders smeekte tijdens een persconferentie met NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg. De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern had andere prioriteiten: ze “smeekte” de Taliban om “de mensenrechten te erkennen”. “De Taliban helpen Afghanistan te helpen”, zei Gregor Gysi, de charismatische leider van de Duitse Linkse Partij. “Waarom kunnen we geen hulp bieden aan de Taliban, waarvan vrouwen afhankelijk zijn, en voorwaarden stellen aan deze aanbiedingen?”

  Een speciaal fonds voor drie miljoen meisjes die van school zijn getrapt? Afghaanse feministen rekenden op de solidariteit van hun Duitse collega’s. Maar de Groene Partij had het blijkbaar te druk met het verwijderen van mannelijke politici van officiële foto’s voor hun eigen feministische propaganda. Hoe zit het dan met het Zweedse leger? Het was druk met het zwaaien met de LHBT-vlag. Oké, hoe zit het met het Australische leger? Het vocht met Photoshop om het kruis van zijn meest gedecoreerde soldaat van officiële foto’s te verwijderen. De Taliban zouden zo trots zijn. Ze verkondigen openlijk hun oorlog tegen “de kruisvaarders”. Ondertussen was het Amerikaanse leger bezig met het onderwijzen van “kritische rassentheorie” op West Point. Allemaal geweldig aan het westelijk front …

  “Laat ons zien dat je veranderd bent”, zeggen westerse landen tegen de Taliban. Maar ze zijn niet veranderd. Gemengde klassen zijn nu afgeschaft door de Taliban, die ze beschouwen als ‘de bron van alle kwaad’. The Washington Post meldt dat muziek is verdwenen uit Afghaanse cafés. Het Afghanistan National Institute of Music, zo meldt de New York Times, gaat sluiten, na jarenlang vrouwelijke musici te hebben opgeleid. De gezichten van vrouwen zijn al verdwenen uit de winkels van de hoofdstad. Een Afghaanse journalist in Kabul vertelde Outlook magazine dat de Taliban de sportscholen zijn binnengegaan: “Laat je spieren niet zien, bedek je lichaam en laat een baard staan…” Journalisten zijn al slachtoffers van het islamitische emiraat Afghanistan.

  Het familielid van een journalist van de Duitse staatszender Deutsche Welle werd gedood en christenen zijn in absolute terreur gevallen. “We horen uit betrouwbare bronnen dat de Taliban de telefoons van mensen eisen, en als ze een gedownloade Bijbel op je apparaat vinden, zullen ze je onmiddellijk vermoorden”, vertelde SAT-7. Amerikanen worden geslagen door de Taliban. Inlichtingendiensten vrezen nu een scenario zoals Irans gijzeling van Amerikaanse diplomaten in 1979.

  “Taliban, de wereld kijkt naar je”, waarschuwde een gedurfde Nancy Pelosi, terwijl het ministerie van Buitenlandse Zaken de Taliban officieel vroeg om een ​​”inclusieve regering” te vormen, alsof ze het hadden over een “veilige ruimte” in een van die gekke Amerikaanse universiteiten campussen.

  Na de val van Kabul kwam de vertegenwoordiger van het buitenlands beleid van de EU, Josef Borrell, met een ander idee: nadat de Afghaanse eenheidsregering een dood geboren kind was, nodigde Borrell de Taliban uit voor een “dialoog”.

  Tegelijkertijd vierde de voormalige minister van Financiën van Griekenland, Yanis Varoufakis, de Amerikaanse nederlaag:

  “Op de dag dat het liberale neocon-imperialisme voor eens en voor altijd werd verslagen, zijn de gedachten van DiEM25 bij de vrouwen van Afghanistan. Onze solidariteit betekent waarschijnlijk weinig voor hen, maar het is wat we kunnen bieden – voorlopig. Houd vol, zusters! “.

  Een woordvoerder van het Duitse Ministerie van Defensie sprak over de verantwoordelijkheid om Afghaans personeel uit Kabul te krijgen: “We hebben ze niet gedwongen om met ons samen te werken”. Dat was misschien wel het toppunt van morele verdorvenheid. De eerlijkste was de voormalige Britse ambassadeur in Kabul, Nick Kay, die aan de BBC bekende: “Ik hang mijn hoofd in schaamte”.

  Terwijl de verovering van Kabul een tornado zal zijn voor de radicale islam over de hele wereld, hangt in de zogenaamde ‘vrije wereld’ de dikke, ongezonde sfeer van verraad. Zoals een Taliban-leider vorige week tegen CNN zei: “De jihad zal niet alleen in Afghanistan komen, maar over de hele wereld”.

  Hou vol westerlingen!

  https://www.gatestoneinstitute.org/17670/western-diplomacy-imploring-terrorists

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s