Sleutels, bitte!

(Door: Jan Dijkgraaf)

Het goede nieuws: Kajsa Ollongren leeft nog. Het slechte nieuws: dat zullen we weten ook!

Gisteren heeft het haar behaagd de Nederlandse gemeenten op te dragen meer opvangplekken voor asiel- en gelukszoekers te creëren en (nog) meer woningen op te eisen voor statushouders. Die paar Afghanen die werkten voor Nederland en die een plek vonden in een (vliegend) vliegtuig uit Kaboel worden gretig misbruikt als excuus.

In werkelijkheid zijn die plekken nodig, omdat Ankie Broekers-Knol (VVD) geen illegaal terugstuurt en Bente Becker (VVD) wekelijks honderden gelukszoekers hartelijk welkom heet.

VVD: 34 zetels.
D66: 24 zetels.

Schiet mij maar lek.

Bron:
www.99woorden.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op Sleutels, bitte!

 1. waarom zijn er altijd nul asielzoekers bij wethouders en ministers thuis?

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Ik hoop dat weinig gemeenten zich geroepen voelen om geforceerd woonruimte te verkrijgen om al die Afghanen te huisvesten. Opeens zijn Afghanen allemaal ‘tolk’….., wat betekent dat je goed in talen moet zijn. Ik betwijfel dat.

  Voor wat betreft Nederland: zet eerst maar eens alle ILLEGALEN EN GELUKSZOEKERS UIT DE MAGREBLANDEN UIT, mevrouw Broekers-Knol. Daarna alle krakers (illegalen) uit diverse landen die zich hier ‘woonplekken’ verschaft hebben, ten koste van onze eigen bevolking. Als landen zogenaamd niet meewerken om hun inwoners terug te nemen, kijk dan eens naar de Belgen, waar dat wel lukt. Nederland moet er sancties op zetten als Marokko zijn onderdanen niet terug neemt. Het verdrag van Marrakech is toch ook door Marokko ondertekend? Dan hou je je aan de gemaakte afspraken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Kaag, Ollengren, Bijleveld de grootste stomme linkse mislukte onbenullen die binnen Den Haag rond huppelen het verstand haalt het nog niet bij een de meest falende mislukte onbenul binnen onze samenleving. Kijk wat zij hebben veroorzaakt kazernes zijn opgeheven vanwege bezuinigingen in defensie maar stromen nu vol met een groot deel Islam vijanden maar ja wat wil je met een nietsnut als minister van Defensie dat kan in Nederland, Kaag een Palestijn lover die zelfs de terroristische Palestijnse organisatie financieel steunt dan ook nog die mislukkeling met dubbel paspoort dat minister van Binnenlandse zaken is Ollengren. Wat willen we nu verwachten van een stel tutten die over geen enkele daadkracht en kwaliteit beschikken en te dom zijn dat zij nog uit haar ogen kijken. Blind, dom en onbetrouwbaar maar supersterren om ons land verder naar de afgrond te helpen. Kaag optrekje van 1,4 miljoen euro die heeft uiteraard geen zorgen dat haar geliefde kindjes geen woning kunnen krijgen. Dit soort vrouwen behoort niet in de blauwe zetels en zijn gif voor onze samenleving. Dan nog te bedenken dat Kaag de grootste mond heeft tijdens het vormen van een formatie en slapjanus Rutte totaal onder tafel veegt en voormalig Nederland de komende vier jaar wederom wordt vergiftigd met dit links gespuis.

  Like

 4. Blaffertje zegt:

  Het domme volk heeft hier voor gekozen.
  Nu kunnen ze nog langer wachten op een huis omdat onze kansenparels deze in bezit nemen.

  Ik gun die Afghanen die ons echt geholpen hebben wel TIJDELIJK een plek in een AZC, maar de rest wat meekomt niet, want wie zijn dat die allemaal tegen beter weten in op vakantie naar Afghanistan zijn gegaan en nu recht hebben om geëvacueerd te worden?
  Wie weet hoeveel terroristen dat er
  tussen zitten en meeliften om hun strijd hier voortzetten.
  Het ging uiteindelijk maar om 68 tolken en beveiligers.
  Hoe kom je dan in vredesnaam op 1800?
  Vakantiegangers?
  Laat die vakantiegangers toch de berry berry krijgen.
  Zij zijn tegen beter weten in naar die zandbak gegaan.

  Die AIVD van ons heb je geen zak aan, die doen niets, “zijn houden alles in de gaten”.
  Tot wanneer?
  Tot er een zich opblaast met een bomgordel?

  En hoe geloofwaardig is Ankie Broekers Knol als zij zegt “wij zoeken in Nederland wel uit of ze recht hebben op opvang in Nederland”.
  Toch helemaal niet?
  Die muts heeft nog nooit woord gehouden.

  Ik deel de gedachten van de Belgische terreur expert dat er een heel groot risico bestaat dat er terroristen tussen zitten.

  Geliked door 1 persoon

 5. lilith zegt:

  Ze werkt grwoon voor de NWO, een communiste met een parelketting en er wordt haar geen strobreed in de weg gelegd. Nederland wordt op een presenteerblaadje aan de globalisten aangeboden

  Like

 6. Julia zegt:

  Ollengren en de rest van Den Haag heten nieuwkomers van harte welkom en dragen hierliefdevol nog een flinke bijdrage aan bij. Wat flikt o.a. ook weer zo een Oranje uitnemer die belasting ontduikt of waarvan de familie geen enkele belastingbijdrage levert https://www.ad.nl/show/humberto-tan-bernhard-heeft-spijt-van-omstreden-f1-vraag-aan-chefspecial~abb6f17b/ De huisjesmelker en de F! doordrammer in topvorm. Het is maar weer eens een voorbeeld hoe de elite voor zichzelf zorgen net als Ollengren en de rest van de politieke kliek die in hun woonomgeving niets merken van de ellende binnen de samenleving door ik weet niet hoeveel import in dorpen en woonwijken te plaatsen. Kortom de belastingbetalers bloeden voor het enorme wanbeleid maar hebben zelf straks het nakijken binnen de zorg doordat wij klootjesvolk onderaan de wachtlijst worden geplaatst hetzelde dus als de idioot lange wachtlijsten voor een betaalbare woning. Het is betalen maar er is niets meer te halen. Zum kotzen.

  Like

 7. karton zegt:

  Ik ben blij én opgelucht dat wij voortijdig van onze vakantie naar huis zijn terug gekeerd teneinde te voorkomen dat Troll Ollonkreng ons , leegstaande, huis zou volproppen met vrede-brengende en liefdevolle Afghanen die óóit Nederland zouden hebben geholpen in Afghanistan.
  (Ik denk zelf, dat het helpen heeft bestaan uit het schoonwassen van de auto-koplampen en/of het verlenen van seksuele diensten)

  Like

 8. vangie1206j zegt:

  De gemeenten moeten zeggen tegen dat mens en antwoorden genoeg is genoeg en VOL=VOL.
  Zoek jij dat lekker zelf uit onze medewerking is nul.nul.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jean zegt:

  Die smerige huichelachtige politiek gaan wij westerse burgers Z W A A R betalen zelfs met ons leven.
  islam hoort niet én nooit thuis in onze westerse wereld gezien zijn barbaarsheid, gewelddadigheid, minachting voor vrouwen en kinderen. islamieten zie je steeds met wapens en afgehakte hoofden.
  Laten we de politiekers die dergelijke gewelddadige barbaren naar hier halen héél snel verdrijven van ons grondgebied incl. die barbaren want wij walgen van geweld van misbruik van kinderen van vernederen van vrouwen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Harrie Vaes zegt:

  De meerderheid van Nederand wil het zo.
  Ze mopperen wel….hebben grote bekken…..en zelfs in het stemhokje zijn ze te laf om voor hun eigen mening uit te komen.

  Like

 11. Jackholland zegt:

  Ach , laat ze in afghanistan gewoon hun gang gaan . Dit moslimvolk wenst gewoon op deze manier te leven . Is koeltoer . Als ze samen geen oorlog kunnen voeren tegen niet moslims , dan gaan ze tegen elkaar oorlog voeren omdat de ene mossel zich een betere mossel voelt dan de andere. Compleet geschift lui lomp agressief volk is het. Wij westerlingen kunnen proberen om iets te creëren zodat er rust en vooruitgang komt , maar zodra we onze hielen lichten gaat het weer geheid mis. De afghanen die hier worden binnengehaald zouden toch superblij moeten zijn en hun reet met de koran moeten afvegen?? Zo dankbaar dat ze de kans kregen om te kunnen ontsnappen uit dat pauperland met paupergeloof en paupercultuur??? Wat doen ze hier hun klauw ophouden , paupercultuur en paupergeloof vasthouden en heimwee hebben naar dat kutland waar ze vandaan komen. Laat ze in godsnaam met rust laat ze elkaar uitmoorden laat ze creperen zolang ze maar niet tegen het westen in opstand komen dan gelijk volgas een bom er op. Een door islam vergiftigd volk kan je nooit veranderen naar een volk wat westerse waarden en normen gaat aannemen . Het zijn vanuit hun genen handophouders, fraudeurs en luierikken , profiteurs die alleen maar naar het westen komen voor gratis geld . Voor het klimaat komen ze niet, voor hun islamitische cultuur komen ze niet, voor te werken komen ze niet , voor hun familie komen ze niet Dat is in het westerse land veel minder als het land can herkomst.Er is maar 1 rede dat is Gratis geld!!

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Gek eigenlijk dat je er nooit iemand over hoort maar het blijft eigenaardig; de VVD is met afstand de grootste partij (los van wat een mens daarvan vind).
  De drie belangrijkste ministersposten worden echter niet bezet door VVD’ers.
  Binnenlandse Zaken; Ollongren (D66)
  Buitenlandse Zaken; Kaag (D66)
  Financiën; Hoekstra (CDA)
  Het wordt pas begrijpelijk als je kijkt naar de politieke lichtgewichten die namens de VVD in de Kamer zitten, sinds het vertrek van Halbe Zijlstra en Klaas Dijkhof wringt de VVD zich in allerlei bochten om toch nog wat mensen te leveren, zoals Broekers-Knol (75 !!) die eigenlijk haar politiek pensioen een beetje uitzat in de Eerste Kamer (voor degenen die het niet weten, het lidmaatschap van de Eerste Kamer is geen voltijdsbaan en levert een zeer laag salaris op)

  Like

 13. hans zegt:

  Niks om over lek te schieten die zetels, namelijk gewoon verkiezingsfraude!
  Al decennia lang.

  Geliked door 2 people

 14. Sobieski zegt:

  Nou, het “goede” nieuws is nou ook niet om over naar huis te schrijven.
  En het slechte nieuws was al bekend.

  Like

 15. Boike zegt:

  Ik kan het gevoel nauwelijks meer onderdrukken, dat het demissionaire kabinet Rutte-3 duidelijke trekjes heeft gekregen van een criminele organisatie. Teveel akelige schurkenstreken die ettelijke kabinetsleden keer op keer uithalen, doen mij de wenkbrauwen fronsen. Ik kan me niet herinneren, dat een en ander in de verkiezingsprogramma’s van de coalitiepartijen stond. Het lijkt verdraaid veel op leugens en bedrog. Het satanisme straalt er overduidelijk van af. Ik voel me gepest, genaaid, beduveld, belazerd, bedonderd en besodemieterd. Mijn vertrouwen is geschonden. Ik ben nu wantrouwig en achterdochtig. Nee, ik ben geen slapend schaap en geen wappie, maar wel een menslievende “realist”.

  Geliked door 1 persoon

 16. Bert zegt:

  Dat er duizenden mensen soms al 15-20 jaar wachten op een huis interesseert ze geen ene malle moer.
  Werd daar maar eens de noodklok voor geluid.
  Ze hebben die gekken toch zelf binnen gehaald. Zorg er dan ook maar zelf voor.
  Als ze steeds weer zelf een nieuw probleem creëren dan schiet het nooit op.
  Aan het eind van het jaar zijn er weer 50.000 of meer binnen gekomen, die ook weer allemaal een huis willen.
  En volgend jaar ook weer, enz…………………….

  Geliked door 2 people

 17. Tistochwat zegt:

  Zouden wij niet ergens een eigen planeet kunnen krijgen, waar we in elk opzicht rust hebben?
  Eerst had de ‘elite’ het ‘alleen maar’ voorzien op ons geld, nu ook op ons lichaam en leven.

  https://www.hebban.nl/boek/oogst-van-de-angst-willem-frederik-erne
  https://www.hebban.nl/boek/de-plaaggeesten-liesbeth-de-jong

  Geliked door 1 persoon

 18. Eppo zegt:

  111 tolken minimaal voor de Nederlandse missie in Afghanistan voor elke soldaat/ambtenaar in het peleton 2 stuks .
  Plus familie en andere dorpsgenoten komen we voor deze week op 2500 uit.
  Knettetgek is dat zooitje o.l.v Defensie en Buitenlandse Zaken en Rutte (VVD).
  Nu nog wachten op nareizigers via Pakistan en andere buurlanden.
  Dan hebben we er voor de Islamisering van Nederstan een Dorp er weer bij.

  Like

 19. Ravian zegt:

  Ik kan dat eerlijk gezegd geen goed nieuws vinden, dat het kreng nog leeft.

  Like

 20. apollonia652014 zegt:

  Wanneer zijn we nu eens van deze ellende af. Ze zijn demissionair maar doen van alles of er niks aan de hand is. Weg met dit ratten kabinet

  Like

 21. Bas zegt:

  Like

 22. Bas zegt:

  PVV Zaanstad
  Een aantal politieke partijen in #Zaanstad denken dat ze alle wereldproblemen kunnen oplossen.
  Terwijl ze #machteloos blijken te zijn om onze eigen inwoners te huisvesten, wringen ze zich in alle bochten om #Afghanen wel van woonruimte te voorzien.

  https://pbs.twimg.com/media/E9zAls6XIAE8QKM?format=png&name=900×900

  Like

 23. BigLJohn zegt:

  76 jaar na de tweede wereldoorlog bestaat er, met een steeds verder krimpende autochtone bevolking, nog steeds een grote woningnood. Door die steeds groter wordende stroom aan gelukszoekers kan men wel zeggen dat trouwlustigen en andere woningzoekenden eigenlijk NOOIT meer aan een woning kunnen komen. Ook niet na 30 jaar. Daarbij moet men er ook aan denken dat al die gelukszoekers, die jongen als de konijnen, dat hun kroost ook voorrang zal krijgen met woningen. Het beleid van de overheid is er dus duidelijk op uit om ons autochtonen te doen uitsterven (gezinnen met slechts een kind of geen kinderen is al de norm) waarna ons land bevolkt gaat worden door Arabieren en negers, zijnde Moslims. Neder-Arabie aan de zee. Sharia alom !

  Like

 24. koddebeier zegt:

  Tja als alle debielen op deze partijen van de afbraak van Nederland blijven stemmen zullen ten onder gaan.

  Like

 25. Julia zegt:

  Links blijft vergif https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/08/groenlinks-boos-omdat-kabinet-vergunning-verleent-voor-gasboringen-onder-de-waddenzee-verbijsterend/ Het kabinet welk kabinet het is demissionair en zullen er alles aan doen om alle natuurgebieden te vernielen terwijl er maar twee oplossingen zijn dat is blijvend gas desnoods uit Rusland en kernenergie. Tjonge wat staat ons te wachten de komende vier jaar???? VVD/CDA/D66/PvdA/Groen Links dus maakt allen de borst maar nat het wordt het grootste fiasco die de burgers tot op het bot zullen uitkleden en resultaat nul, komma nul. Woningen zijn voor eigen burgers in de toekomst niet meer te verkrijgen, gezondheidszorg wordt verder afgeschaald, onderwijs blijft onder de maat, vaste lasten en energie worden onbetaalbaar, de veiligheid van de samenleving is en blijft zwaar onder druk, de linkse fascistische dictatuur blijft van kracht maar gelukkig één troost de invasie van woestijnratten blijft de komende jaren dankzij de linkse D66 trollen doorgang vinden.

  Like

 26. lady zegt:

  Het eind is in zicht 😎
  Hopelijk berust het op waarheid en gaan we het nieuwe jaar héél anders in….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s