VIDEO Jensen: “Iedere dag lijkt 1 april”

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op VIDEO Jensen: “Iedere dag lijkt 1 april”

 1. Jan zegt:

  Totale incompetentie van de marxisten

  Burgemeester van New Orleans zegt dat er niet genoeg tijd is om de stad te evacueren voordat orkaan Ida land bereikt (VIDEO)

  “Time is not on our side,” Mayor Cantrell says contraflow cannot be set up so a mandatory evacuation cannot be issued, but to shelter-in-place and hunker down.

  Ook de schuld van Trump

  Like

 2. bobzelf zegt:

  HET GOEDE NIEUWS !!!!!!!!!!!!

  IS DAT ER DAN OOK NOG ??

  JAWEL VRIENDEN ..

  ‘Zorgpersoneel en brandweer in Frankrijk leggen werk neer tot vaccinatiepaspoort van tafel is’

  De brandweer en een deel van het zorgpersoneel in Frankrijk gaat het werk neerleggen, net zo lang totdat het vaccinatiepaspoort van tafel is. Dit hebben de vakbonden aangekondigd. Er gaat een nationale staking beginnen, die pas stopt als vaccinatie weer geheel een vrije keuze wordt.

  De FA/SPP-PATS is de grootste vakbondsorganisatie voor professionele brandweerlieden en administratief en technisch personeel van de SDIS in Frankrijk. Op Twitter en op hun website laten ze weten dat de brandweerlieden per direct hun werk neerleggen, totdat het vaccinatiepaspoort van tafel is. “Hierbij kondigen we onze nationale staking voor onbepaalde tijd aan, welke ook is gestuurd naar de minister van Binnenlandse Zaken, de premier en de president van de republiek”, zo schrijft de vakbond. Met deze beslissing zet de brandweer president Emmanuel Macron flink onder druk. Want zo lang de vaccinatiepaspoorten niet van tafel gaan, moet de Franse president zelf de branden in zijn land gaan blussen, zo lijkt het.
  Deel van de Franse zorg volgt voorbeeld brandweer

  Niet alleen de Franse brandweer, maar ook een deel van het zorgpersoneel zal haar taken neerleggen. Dit heeft de ziekenhuisvakbond SUD Santé Sociaux via Twitter laten weten, maar het nieuws valt ook te lezen op Connexion France. Deze vakbond is niet de grootste voor haar branche in Frankrijk, maar vertegenwoordigt toch 10% van het zorgpersoneel. En deze groep is nu opgeroepen het werk vanaf 4 augustus neer te leggen, uit protest tegen de plannen voor een verplichte vaccinatie. Omdat een groot deel van de Franse bevolking zich niet kan vinden in de zeer vergaande maatregelen van Macron, wil SUD Santé Sociaux nu helpen met ‘de tegenaanval’.

  Algemeen secretaris van de vakbond, Jean-Marc Devauchelle, zegt het volgende over de staking: “We zijn niet tegen vaccinatie, maar het moet een vrije keuze zijn. Van mijn kant heb ik afgelopen maandag besloten me te laten vaccineren, en ik heb lang gewacht. Maar het is een persoonlijke keuze, ik dwing niemand, en onze vakbond wil (de keuze) ook niet opleggen. We zijn altijd terughouden als we iets niet weten over een bepaald product. We weten heel goed dat iedere injectie risico’s met zich meebrengt en we hebben achteraf niet genoeg inzicht zoals we bijvoorbeeld wel hebben bij Doliprane (een pijnstiller) of andere vaccins.”
  Nederlandse media laat stakingen links liggen

  Dat de brandweer in Frankrijk niet meer uitrukt zolang de plannen voor een vaccinatiepaspoort niet worden ingetrokken, is toch groot nieuws, maar de Nederlandse media besteden er – vooralsnog – geen aandacht aan. Dat een deel van het Franse zorgpersoneel meedoet met deze nationale staking, verandert hier niets aan, zo blijkt. Erg verrassend is dat niet, want ook over de enorme protesten in Frankrijk, Duitsland en zelfs wereldwijd tegen de coronapaspoorten werd nauwelijks iets gemeld.

  u KUNT NIET STAKEN ?? IETS MET 3 X OP VAKANTIE EN DE HYPOTHEEK ??

  DENK IK ,

  OOOH MAG NIET VAN RUTTE EN COCAINE HUGO SNUIF

  WHAHAHAHA

  LATERRRRRR

  PRETTIG WEEKEND ALLEMAAL

  OOM BOBZELLUF

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s