Het is nog veel erger dan u denkt

(Door: H. Numan)

Afghanistan is opgegeven door de geriaat-in-chief. Het was voor en tijdens de verkiezingscampagne overduidelijk dat Jo(k)e Biden seniel geworden was. Niet bezig was met aftakelen. Nee, hij was al seniel. Kwam niet uit z’n woorden. Kon geen getallen meer opnoemen. Haalde namen en feiten door elkaar. De enige reden waarom Joke Biden president werd, was dat hij geen Trump was. De Democratische Partij had geen andere meer geloofwaardiger kandidaten. De rest was nóg erger… Nou, Joke Biden heeft binnen zeven maanden een absoluut record gevestigd. Hij is veruit de slechtste president ooit van de Verenigde Staten. Chapeau! Andere presidenten hebben daar jaren voor nodig. Biden lukte het binnen zeven maanden.

Iedereen die in het leger gediend heeft, weet dat de wijze waarop Biden zich terugtrok uit Afghanistan krankzinnig was. Sterker nog, volgens mij was het zelfs opzettelijk. Kijk naar Portugal. Dat had ook zo’n akkefietje na zijn Anjer Revolutie. Van de ene dag op de andere moest het zich terugtrekken uit Mozambique en Angola. Dat ging zonder enig probleem. Waarom? Heel simpel. Het eerst werden burgers teruggetrokken. Daarna de infrastructuur. Alles. Dat mag u letterlijk opvatten, want wc-potten, kranen en badkuipen werden losgeschroefd en in kratten verpakt. Pas daarna trok het Portugese leger zich terug. Tot dat moment was het tot de tanden bewapend en super alert.

Enthousiaste terroristen, die de overwinning vroegtijdig wilden vieren, kwamen van een koude kermis thuis. Of eigenlijk: een warme kermis. De koelkast van het mortuarium was al verpakt en verzonden. Dat soort enthousiastelingen waren er gelukkig niet veel. Het bleef dus kalm. Langzaam – relatief, want de evacuatie ging erg snel – maar zeker trok het Portugese leger zich terug tot op de laatste luchthaven, waar de laatste troepen zonder problemen evacueerden. Zo moet het dus. Geen enkel probleem, iedere sergeant-majoor kan het voor je regelen. Maar Joke Biden is nooit sergeant-majoor geweest. Hij deed er alles aan om aan de dienstplicht te ontkomen. Net als waar heel wat Nederlandse politici mee geuren: hij wist zich medisch ongeschikt te laten verklaren. Ik moet niets van dienstweigeraars hebben, maar die mensen hebben tenminste nog principes en een ruggengraat. Biden niet. En onze dienstweigerende politici (waaronder God betere het een minister van Defensie!) ook niet.

De eerste krankzinnige fout was om de troepen als eerste terug te trekken. Dat betekent automatisch dat de Taliban nu de absolute macht in handen hebben. Die geven ze echt niet weg. Biden heeft nu geen poot meer om op te staan. Hij is afhankelijk van de genade en medemenselijkheid van de Taliban. Je kan een hoop van die ransapen zeggen, maar niet dat ze medemenselijk of genadig zijn.

De tweede krankzinnige fout was om al het materiaal achter te laten. Weet u wat een Black Hawk helikopter kost? $ 21 miljoen per stuk. De Taliban heeft er nu meer dan 120. Dat maakt Afghanistan in één klap de tweede grootste gebruiker van Black Hawks, na Amerika. De Humvee is de meest gebruikte licht gepantserde truck. Biden liet er een paar honderd achter. Plus munitie, medicijnen en andere voorraden.

Op dit moment heeft de Taliban een van de best bewapende legers ter wereld. Maar die baardapen kunnen niet vliegen. Is dat een probleem? Ze huren gewoon iemand in die dat wel kan. Geld zat. Want dat lieten Biden en “president” Saleh ook achter. Saleh ontsnapte in een helikopter. Die liet hij volladen met een deel van het vermogen dat hij vergaard (=gestolen) had. Een deel, want de rest moest hij achter laten. Ik heb geen idee hoeveel geld je in een Black Hawk kan laden, maar het is een hoop. Dus een paar piloten huren moet geen probleem zijn.

U weet wat een bermbom is? Gewoon een landmijn. Maar met één verschil. Met gewone landmijnen maak je een gebied ontoegankelijk. Dat lukt zelden met een mijn, dus heb je er heel veel nodig. Een bermbom is een landmijn die je met precisie plaatst op een punt waar vroeger of later de vijand komt. Je hebt er maar één nodig. De Taliban heeft nu meer dan genoeg munitie gekregen om de komende 500 jaar bermbommen te leggen waar ze dat leuk vinden.

En ISIS, want die is weer terug. En Al-Qaida. Want die is ook terug. Maar … die waren toch compleet verslagen? Hoe vaak hoorde u op het nieuws dat de nummer twee of een van ISIS of Al-Qaida neergelegd waren? Zo vaak dat u er eigenlijk van uit kon gaan dat beide organisaties enkel nummers twee en een in dienst hadden. Zo ongeveer elke week bralde het nieuws dat de nummer een of twee was omgelegd. Met andere woorden: de uitroeiing van ISIS en de Al Kwakkies is van A tot Z gelogen.

De reden waarom Amerika (en wij!) nog steeds in Afghanistan en Irak aan het donderjagen zijn, waren nou net ISIS en Al-Qaida. Dat zijn niet zo zeer geloofsfanaten, maar gecertificeerde sadisten. Andersom, eigenlijk: echte geloofsfanaten zijn gecertificeerde sadisten. Mensen waarvan de SS, de Gestapo en de KGB zouden zeggen: daar kunnen wij nog heel wat van leren!

De derde krankzinnige fout is alle data achterlaten. De Taliban heeft niet alleen de namen en rugnummers van alle landverraders, maar ook alle biometrische gegevens en de spreadsheets met wat ze destijds gedaan hebben. Iedereen die ooit op een Amerikaanse basis is geweest, staat er geregistreerd. Handig! Dit zijn zulke grote, grove en domme fouten dat je niet kan spreken over verkeerde inschatting. Dit is opzet. Als de directeur van Coca Cola zulke fouten maakt, gooit de raad van bestuur hem linea recta de keien op. Maar … natuurlijk niet als die raad voor het grootste deel uit Pepsi-bestuurders bestaat.

In zeven maanden heeft Joke Biden meer vernietigd dan enkel de reputatie van Amerika. Als u als man wilt sassen en geilen in een damestoilet, dat kan nu weer. U komt niet mee in de competitie? Geen probleem, zeg dat u eigenlijk vrouw bent. Dan kunt u in de Olympische Spelen meedoen in de vrouwencompetitie. Even zo goed deden die valsspelers bouwpakketjes het daar niet best.

Biden heeft het accent van buitenlands terrorisme verlegd naar binnenlands terrorisme. De Taliban, ISIS en Al-Qaida zijn het probleem niet. Maar mensen die (nog) niet op Biden stemmen wel. Onder Trump was Amerika energie-onafhankelijk. Dat moeten we natuurlijk niet willen met z’n allen, en was een van de eerste acties van Joke Biden. Amerika moet nu elders olie importeren.

Een andere zaak die Joke er snel doorheen jaste, was de ‘kritische rassentheorie’. Dat is de extreem communistische theorie waarin blanken de schuld van alles zijn, en andere kleurtjes altijd slachtoffer. Ook als ze geen slachtoffer zijn. Dat wordt nu onderwezen op het openbaar lager en middelbaar onderwijs, verplicht. Kortom, Biden mag dan seniel zijn, maar hij heeft heel hard gewerkt in de zeven maanden dat hij het ambt bekleedt. Ongeveer even hard als de laatste Duitse premier voor WO2. Het enige wat nog ontbreekt is een Reichstagbrand.

De seniliteit van Joke Biden begint nu echt op te vallen. Vooral na zijn laatste blunders in Afghanistan. De media hebben er letterlijk alles aan gedaan om het onder de pet te houden. Maar het is niet meer onder de pet te houden. Biden zegt met een stalen gezicht: er is niets aan de hand in Afghanistan. Iedereen die naar het vliegveld wil, kan dat doen. Twee minuten later zegt een stafmedewerker dat het vliegveld niet te bereiken is. Dat kan je niet onder de pet houden. De gemaakte humor van Joke tijdens persconferenties maakt het enkel erger. Even irritant als het lachje van Harris.

Wat het helemaal griezelig maakt, zijn de opmerkingen van Biden: ‘Dat mag ik niet zeggen’, ‘Ik heb opdracht om nu naar x te gaan’. Hij is de president van de Verenigde Staten. Wie geeft hem opdrachten? De mensen die hem ijsjes voeren? Wie zijn dat? Zijn ze gekozen? Het enige lichtpuntje is dat Kamala Harris minstens zo onbekwaam is als Biden zelf. Joke Biden werd ‘gekozen’ (welnee, de DNC stal de verkiezingen), omdat hij geen Trump was. Harris werd vicepresident, omdat ze een gleuf en een kleurtje heeft. Niet op basis van prestaties. Zelfs die kleur werkt niet mee, want ze stamt af van een familie van slavenhouders. Tot op heden heeft ze al haar taken verklunst.

Het is nu vrijwel zeker dat Biden uit z’n ambt gezet zal worden, maar dat is geen verrassing. Hooguit dat het binnen een jaar moet gebeuren. In dat geval wordt Harris president, dat is minimaal geen verbetering. Gelukkig hebben beiden de boel zo hard lopen te verkloten dat de kans groot is dat ze allebei moeten aftreden. Het is vrijwel zeker dat Biden voor de Kerst afgezet gaat worden, de kans dat Harris het stokje overneemt, is niet zo gek groot. Biden en Harris zijn opportunisten. Geen echte socialisten, ook al bepalen die het beleid.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Het is nog veel erger dan u denkt

 1. Bas zegt:

  LOL

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Rechtop aan het slapen…

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Bas 29 augustus 2021 om 12:13

   Trek toch die bespottelijke, niet -werkende, schadelijke gezichts-onderbroeken uit!
   Ik krijg het al benauwd als ik die lappen zie.

   Aan alle mensen die nog geloven in de smerige leugen: stop met het dragen van die verstikkende ‘mondkapjes’! Jullie verstoren er de gaswisseling in je longblaasjes mee!

   Geliked door 2 people

 3. Bert zegt:

  Grappig, ik moet niks van dienstweigeraars hebben…………..
  Sterven voor volk en vaderland. Lang leve de koning.

  Dat klinkt net zo als, ik moet niks van de gif prik weigeraars hebben.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Bert 29 augustus 2021 om 12:17

   “Sterven voor volk en vaderland. Lang leve de koning.”

   Inderdaad! Waarom zou een man of vrouw dat moeten doen?

   Like

   • Bert zegt:

    Ik denk zomaar dat de hr. Human zijn geaardheid angstvallig heeft verzwegen.
    Anders had ie daar geen leven gehad.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Bert houd liever zijn hand op, kan hij met zijn shooter naar de snackbar

    Like

   • Bert zegt:

    Zo’n ding heet een SCOOTER.
    Bassie Braadworst, ook nog een beetje last van dyslexie soms.
    Je blijft dus aan de gang merk ik al.
    Je gaat je gang maar, ik zit er niet mee.

    Like

 4. Hovawart zegt:

  Laten we de zogenaamde ” power behind the throne” niet vergeten, ‘Kamala, de blm-godin en haar consorten’,………de wheelchair pushers`van ‘sleepy joke’..

  Like

 5. Bas zegt:

  Biden slaapt tijdens zijn ontmoeting met Naftali Bennett

  Geliked door 1 persoon

 6. albert zegt:

  Ja en dan schelden op trump, die was voor de Amerikanen en een doordouwer. deze man hoort in een bejaardentehuis

  Like

 7. VarAway zegt:

  110 % in de ROOS!
  Dank Hr. Numan, 1000 maal DANK!

  Like

 8. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 10. Bob zegt:

  Met zo een leider heb je geen vijanden meer nodig.
  In de EU doen ze net nog of ze alles begrijpen.

  Geliked door 2 people

 11. paulzwueste zegt:

  Zoals altijd, geweldig geschreven !

  Geliked door 2 people

 12. ronjaspers zegt:

  Die corrupte kinderverkrachter biden is een deepstate puppet,zijn opdracht amerika en de amerikanen slopen.En het midden oosten in vuur en vlam zetten zodat europa en amerika overspoeld worden met de soldaten van allah.

  Geliked door 2 people

 13. BigLJohn zegt:

  Dit zijn pertinente leugens volgens mij; Joe Biden is afgelopen vrijdag gestopt met de evacuaties omdat (naar zijn zeggen) het Amerikaanse leger de overige dagen tot 1 september nodig had om al het militair materieel uit Afghanistan te halen en over te vliegen naar de States. Zelfs als men dat zou uitvoeren zou een hele armada van zware vrachtvliegtuigen voor 1 september naar het vliegveld van Kaboel moeten afreizen. Met opzet werd alweer een nieuwe schurkenstaat gecreeerd, de zoveelste die onze wereld steeds gevaarlijker maken. Alweer werd een vluchtelingenprobleem geschapen, eentje die weer bijdraagt aan het steeds verder laten vollopen van Europa met Moslims.

  Geliked door 4 people

 14. Ravian zegt:

  Waar zijn al die linkse mensen eigenlijk gebleven die zich er zo druk over maakten dat een “gevaarlijke gek” als Trump het beheer over de grote rode knop had overgenomen?
  Die job is nu in handen van een demente zakkenvuller, en degenen die aan zijn touwtjes trekken hebben inmiddels bewezen van de ratten besnuffeld te wezen.
  Niet echt bevorderend voor de nachtrust zou ik zo zeggen…

  Geliked door 1 persoon

 15. ronjaspers zegt:

  BigLJohn.Ik las onlangs dat die rat biden geen christenen uit afghanistan in amerika wil opnemen.Tevens heeft hij met andere landen contact opgenomen om geen christelijke vluchtelingen op te nemen.

  Geliked door 1 persoon

 16. ronjaspers zegt:

  BigLJohn.Ik las onlangs dat die rat biden geen christenen uit afghanistan in amerika wil opnemen.Tevens heeft hij met andere landen contact opgenomen om geen christelijke vluchtelingen op te nemen.

  Like

 17. ronjaspers zegt:

  BigLJohn.Ik las onlangs dat die rat biden geen christenen uit afghanistan in amerika wil opnemen.Tevens heeft hij met andere landen contact opgenomen om geen christelijke vluchtelingen op te nemen.

  Like

 18. ronjaspers zegt:

  BigLJohn.Ik las onlangs dat die rat biden geen christenen uit afghanistan in amerika wil opnemen.Tevens heeft hij met andere landen contact opgenomen om geen christelijke vluchtelingen op te nemen.

  Like

 19. ronjaspers zegt:

  BigLJohn.Ik las onlangs dat die rat biden geen christenen uit afghanistan in amerika wil opnemen.Tevens heeft hij met andere landen contact opgenomen om geen christelijke vluchtelingen op te nemen.

  Like

 20. louis portugal zegt:

  Beste heer Numan,
  Helemaal eens met uw artikel., hoewel de pogingen van de democraten om 6 jan. in een soort aanval op de staat te maken mij wel doet denken aan die fameuse Reichstagbrand

  Like

 21. hannah zegt:

  5x is wel genoeg mijnheer Ron ……

  Like

 22. ronjaspers zegt:

  Sorry voor 5 keer mijn reactie,ik heb heel vaak moeite om mijn reactie geplaatst te krijgen,vandaar die 5 keer.

  Like

 23. Jan zegt:

  Amerikaans leger achterlijker dan gedacht

  China tested a nuclear-capable hypersonic missile in August that circled the globe before speeding towards its target, demonstrating an advanced space capability that caught US intelligence by surprise

  https://amp.ft.com/content/ba0a3cde-719b-4040-93cb-a486e1f843fb?__twitter_impression=true

  Krijg je als je imbecielen aan het roer zet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s