Moeder van gedode Amerikaanse soldaat noemt Biden “door dementie beheerst stuk stront”

(Vertaling: E.J. Bron)

De moeder van een van de 13 door bomaanslagen op de luchthaven van Kaboel om het leven gekomen Amerikaanse soldaten, Kathy McCollum, heeft tijdens een Amerikaanse radio-uitzending opgebeld en de Amerikaanse president Joe Biden een “nutteloos, door dementie beheerst stuk stront” genoemd. Haar zoon, de 20-jarige Rylee McCollum (foto), was afgelopen donderdag bij bomaanslagen door zelfmoorddaders op de luchthaven van de Afghaanse hoofdstad Kaboel om het leven gekomen.

De moeder van de soldaat sprak vrijdag live met de radiopresentator Andrew Wilkow in zijn uitzending:

“Dit was een onnodig debacle, waarmee men gepast had kunnen omgaan. (…) Ze hadden vele maanden om iedereen weg te halen uit Afghanistan, en ze hebben besloten dat niet te doen. Dus hebben ze er 6000 soldaten naartoe gestuurd. (…) Mijn zoon was een van diegenen die zojuist door zo´n verdomde terroristenbom werden opgeblazen.”

De vrouw uit de Amerikaanse staat Colorado zei dat ze haar reactie op de gebeurtenissen openbaar wilde maken. “Ik kon niet gewoon blijven zitten en niets doen, omdat ik denk dat ik door mijn woede de dingen verwerk – en niet door tranen.” Ze verklaarde dat haar 20-jarige zoon weldra naar huis had moeten komen om de geboorte van zijn kind in september mee te maken. In plaats daarvan werd hij naar Kaboel gestuurd om de evacuatie van Amerikanen en bevriende Afghanen te ondersteunen.

Kathy McCollum maakte de ondersteuners van Biden medeverantwoordelijk voor het verlies van haar zoon. “Mijn zoon is dood en ik wil tegen alle Democraten die bij de verkiezingen bedrogen hebben of die legitiem op hem gestemd hebben, zeggen: Jullie hebben zojuist mijn zoon door een door dementie beheerst stuk stront laten vermoorden, die niet eens weet dat hij in het Witte Huis zit. Hij denkt nog steeds dat hij een Senator is.”

De moeder van de gedode soldaat zei dat ze zaterdag Lauren Boebert, Republikeinse en lid van het Amerikaanse Congres voor Colorado, zou ontmoeten om haar verhaal te vertellen.

Ook andere Gold Star ouders van Amerikaanse mariniers hebben felle kritiek op de chaotische aftocht van de Amerikaanse troepen uit Afghanistan. Steve Nikoui, vader van de marinier Kareem Nikoui, verklaarde tegenover Fox News dat de tragedie van donderdag verhinderd had kunnen worden wanneer het Pentagon de evacuatie via het vliegveld Bagram uitgevoerd zou hebben, in plaats van dit in juli op te geven.

De luchthaven van Kaboel zou er uitzien “als een doodgeschoten kalkoen”, met verkeer dat door een smalle ingang geleid zou worden. “Het was zo chaotisch en niet echt doordacht”, voegde Nikoui er aan toe.

De aanslagen van donderdag, waarvoor de terreurgroep ISIS-K de verantwoordelijkheid opeiste, was de dodelijkste aanval op Amerikaanse militairen in meer dan tien jaar. Er werden minstens 170 Afghanen gedood, waaronder 28 Taliban-strijders. Er raakten honderden mensen gewond. De Amerikaanse president Biden zei zaterdag dat nog een terreuraanslag binnen de komende 24 tot 36 uur zeer waarschijnlijk zou zijn.

Bron:
de.rt.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op Moeder van gedode Amerikaanse soldaat noemt Biden “door dementie beheerst stuk stront”

  1. Biden is een aanfluiting en heeft ons eens zo grote land vernederd ten koste van de beste en moedigste…

    Geliked door 2 people

  2. Ravian zegt:

    De waarheid mag gezegd worden…
    Biden is overigens wel een passend boegbeeld voor het DNC.
    Hij vertegenwoordigt tenslotte het beste wat die partij te bieden heeft.
    Hopelijk dringt dit nu ook tot de “Democrats” kiezers door.
    Zowel de levende als de dode als de niet bestaande…

    Geliked door 2 people

  3. koosv8 zegt:

    Verschrikkelijk voor die ouders, maar het kan altijd gebeuren als je militair bent. Maar wat zij van Biden zegt, daar is geen speld tussen te krijgen. Beter verwoorden kan niet!

    Like

  4. hannah zegt:

    dit zal niet bij Biden aankomen, hij moet weg …

    Like

  5. Tijl Uylenspiegel zegt:

    De USA had er gewoon nooit naartoe moeten gaan, dat had de les moeten zijn van twee Engelse en een Russische oorlog die bewezen hadden dat je het niet wint in die woestenij, ze hadden genoegen moeten nemen met een grote en snoeiharde aanval vanuit de lucht, knal ze naar hun voorouders of hun 72 maagden en leun achterover.
    De aanval had zó zwaar moeten zijn dat ze zich eerstkomende eeuw wel tien keer bedenken voordat ze opnieuw een aanval op de USA bedenken.
    De aanval had zó zwaar moeten zijn dat ook andere landen in het Midden-Oosten een flink aantal tonen lager had gezongen en er had een waarschuwing achteraf bij gepast, de volgende keer wordt je hele land veranderd in een grote parkeerplaats.
    Geen gelul over burgerslachtoffers, dat deed men ook in WW II niet.

    Geliked door 5 people

    • Johan zegt:

      Het is zeer onwaarschijnlijk dat een achterlijk land als Afghanistan of een mafketel in een grot een zo gecompliceerde aanval (Twin Towers) in de USA heeft kunnen uitvoeren. Het hele Bin Laden verhaal is eerder een fabeltje, dat men opgetuigd heeft, om de publieke opinie in Amerika te masseren en te bewerken. Dit teneinde Afghanistan te kunnen binnenvallen.
      Het is altijd hetzelfde verhaal : De publieke opinie wordt iets voorgelogen. Hierbij maakt men gebruik van één schurk ( lekker makkelijk namelijk om op af te geven).
      Die schurk heeft het dan gedaan en de rest verloopt iedere keer precies volgens hetzelfde schema.

      Afghanistan : Bin Laden was de grote schurk met zijn aanval op de Twin Towers.
      Irak : Saddam Hussein was de grote schurk met zijn niet-bestaande kernwapens.
      Libië : Khadaffi was de grote schurk .
      Syrië : Assad is de grote schurk.
      Iran : De Ayatolla’s zijn de grote schurken. Staat nog op het verlanglijstje, maar zal ook aan de beurt komen.

      Like

      • Tijl Uylenspiegel zegt:

        Jazeker Afghanistan is een achterlijk land maar het is onzin te denken dat dan de hele bevolking achterlijk is, er lopen wel degelijk academici rond.
        Osama bin Laden mag je daar ook toe rekenen, hij studeerde economie en bedrijfskunde en was daarnaast ook nog eens multimiljonair.
        Waarom zou Amerika nou zonodig Afghanistan hebben willen binnenvallen?
        Er viel daar niks te halen, het land beschikt over bodemschatten maar verder ontbreekt elke infrastructuur en een vijandige bevolking bestuurd door plaatselijke krijgsheren.
        Infrastructuur opzetten?
        Bij voorbaat kansloos zonder medewerking van de krijgsheren, zo niet dan wordt na de aanleg van honderd meter weg het begin alweer opgeblazen.
        Bin Laden was niet gebonden aan Afghanistan om zijn terroristen te rekruteren en het Midden-Oosten is bezaaid met gewillige ‘strijders’ die het wel zien zitten met die 72 maagden.
        Een koud kunstje dus voor een vermogend man om een legertje op te richten.

        Geliked door 1 persoon

  6. vangie1206j zegt:

    Het is diep triest voor familie van deze mede door Biden vermoorde jonge militairen.
    Maar Amerika zal nu weten en voelen hoe ze inderdaad door dementie vervallen stuk stront het eens zo grote en machtige land naar de verdommenis hebben geholpen door list en bedrog.
    Had Donald Trump weer president geworden was Amerika nog Amerika.
    En wat is het nu geworden een totaal verziekt regenboog genderneutrale vuilnisbak.
    Ongedierte bestuurd nu dit land waar strak terrorristen de baas zijn.

    Geliked door 3 people

  7. vangie1206j zegt:

    Nog even dit over Amerika VS.
    De zwarte BLM pest vernietigd en behulp van antifa dit land naar een derde wereld land waar ze alleen maar alles kunnen kapot maken en andermans spullen roven of slopen.
    2 Werelden beginnende een A Amerika en Afrika met het zelfde beleid slopen en nog eens slopen.

    Geliked door 2 people

  8. Mariette even een kleine vraag.
    Er gaan op het internet verhalen rond dat Biden het plan heeft opgepakt om de boeren hun oogst te laten verbranden en hun brandstof voorraden weg te laten lopen.
    Als dit echt waar is is dat ook het einde van de democratische partij uiteraard.
    Maar kun je daar eventueel wat meer duidelijkheid in verschaffen, want hij kan dan wel dement zijn maar zijn adviseurs zouden daar toch fel op tegen moeten zijn
    Groet Henk.

    Like

  9. Julia zegt:

    Biden had nimmer aan de macht mogen komen kijk wat een puinbak hij van de VS heeft gemaakt vergiftigd door zwart gif binnen de samenleving, bemoeizucht en een oorlogszuchtige seniele vent. Te hopen voor de Amerikanen dat hij deze taak niet lang meer volhoudt dat kan misschien nog een kleine redding zijn voor de VS. Niet voor niets was die linkse kliek hier in ons land zo gecharmeerd van Biden en kregen niet genoeg van Trump te bashen maar ze zijn te stom om te zien wat de o zo geliefde Biden net als Obama hebben veroorzaakt zij hadden zich nimmer moeten bemoeien met het Midden Oosten. Men kan van Trump alles vinden of zeggen maar hij heeft geen oorlogen op zijn naam. Maar ja links is ellende en veroorzaakt oorlog.

    Like

  10. Julia zegt:

    Ik kan die moeder volkomen gelijk geven weer zo een vreselijke misplaatste stunt van de president of de United States https://www.telegraaf.nl/nieuws/457563340/biden-kijkt-op-horloge-tijdens-ceremonie-voor-gevallen-militairen Dan moet je toch geen moraal in je donder hebben en totaal geen respect tonen voor de omgekomen militairen die dankzij de VS het leven hebben verloren. Hoe haalt hij het in zijn hoofd sorry maar deze idioot is totaal misplaatst als president met zijn schaamteloze vertoning dan kun je toch echt wel twijfelen aan zijn nog verstandelijk vermogen. Zal de NPO in het journaal dit schaamteloos gedrag uitzenden ik denk het niet.

    Geliked door 1 persoon

  11. Bas zegt:

    https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/08/nederlands-geklungel-bij-evacuatie-nog-groter-dan-gedacht-sinds-juni-al-noodoproepen-uit-afghanistan/

    Nederlands geklungel bij evacuatie nóg groter dan gedacht: ‘Sinds juni al noodoproepen uit Afghanistan’

    De burgerinitiatieven konden alleen contact krijgen met de Nederlandse overheid via Twitter-accounts, want op mailtjes werd vrijwel niet gereageerd. En vanaf dat moment wordt een beeld geschetst van een bureaucratisch labyrint. Mensen worden met een algemene mail doorverwezen naar een ander loket, een lokale NGO of naar een loket van de Verenigde Naties. Iedereen wijst naar elkaar of wijst op een procedure waar niemand iets mee kan. Zelfs wanneer blijkt dat diverse landen in juni al op het NAVO-hoofdkwartier hun zorgen uitten over de situatie in Afghanistan.

    Dit bureaucratische labyrint verslechtert ook nog eens op het moment dat de pleuris uitbreekt in AfghanistanDe burgerinitiatieven konden alleen contact krijgen met de Nederlandse overheid via Twitter-accounts, want op mailtjes werd vrijwel niet gereageerd. En vanaf dat moment wordt een beeld geschetst van een bureaucratisch labyrint. Mensen worden met een algemene mail doorverwezen naar een ander loket, een lokale NGO of naar een loket van de Verenigde Naties. Iedereen wijst naar elkaar of wijst op een procedure waar niemand iets mee kan. Zelfs wanneer blijkt dat diverse landen in juni al op het NAVO-hoofdkwartier hun zorgen uitten over de situatie in Afghanistan.

    Dit bureaucratische labyrint verslechtert ook nog eens op het moment dat de pleuris uitbreekt in AfghanistanDe burgerinitiatieven konden alleen contact krijgen met de Nederlandse overheid via Twitter-accounts, want op mailtjes werd vrijwel niet gereageerd. En vanaf dat moment wordt een beeld geschetst van een bureaucratisch labyrint. Mensen worden met een algemene mail doorverwezen naar een ander loket, een lokale NGO of naar een loket van de Verenigde Naties. Iedereen wijst naar elkaar of wijst op een procedure waar niemand iets mee kan. Zelfs wanneer blijkt dat diverse landen in juni al op het NAVO-hoofdkwartier hun zorgen uitten over de situatie in Afghanistan.

    Dit bureaucratische labyrint verslechtert ook nog eens op het moment dat de pleuris uitbreekt in Afghanistan

    Like

    • Bas zegt:

      Er ging iets mis, de tekst herhaalt zich.

      Like

    • Ja Bas.
      Ik kijk over het algemeen iets verder dan mijn neus lang is (Ik heb overigens een flinke gok)
      Maar als we nu eens een en ander bij elkaar tellen en zien wat een “blunders” er overal gemaakt zijn kan Ik dat echt niet meer op toeval gooien.
      Ga even na dat Biden eerst de troepen terug haalt voordat de burgers in veiligheid gebracht worden, met bijkomend drama dat er voor vele 10 tallen miljarden aan wapentuig over gaan in Taliban handen en daarmee plotseling een strijdmacht wordt waar rekening mee moet worden gehouden.
      Een CIA die miljarden verdiend heeft aan de Afghaans heroine en waarschijnlijk zijn vinger in de pap blijft houden in deze handel en zodoende de best gefinancierde geheime dienst op deze aardbol blijft tot het einde der dagen.
      Dan vraag Ik me ook af in hoeverre de CIA betrokken is geweest bij de distributie van de opioden die vele Amerikanen verslaafd hebben gemaakt en die na stilleggen van de distributie van die troep geen andere mogelijkheid hadden om over te gaan naar heroine.
      Dan het feit dat de Nederlandse overheid praktisch niet bereikbaar was voor noodkreten uit Afghanistan wat op zich al een gotspe is.
      Als je dan nagaat dat de Fransen al maanden bezig waren om voorbereidingen te treffen om landgenoten te kunnen evacueren.
      Naar mijn mening stinkt de hele Afghanistan shit erger dan een overgelopen gierput en niemand in de kamer die er voorlopig enige vraag over stelt.
      Nergens word benoemd hoeveel Westerlingen er achter gebleven zijn in dat shithole maar trots word wel even tussen neus en lippen door verteld dat men 100.000 Afghanen het land heeft weten uit te brengen.
      Uiteraard is er ook niemand die een berekening maakt over hetgeen dat de komende decennia gaat kosten.
      Mensen hebben nog niet het flauwste idee hoe hard ze verneukt worden en hun eigen ondergang mogen betalen.

      Like

  12. Bas zegt:

    Op de loop voor vragen over afghanistan

    Like

  13. Jan zegt:

    They Openly Mock Us Now: Taliban Hangs “Traitor” by the Throat From US Helicopter in Kandahar Left Behind by Joe Biden (VIDEO)

    https://twitter.com/i/status/1432371405727977472

    https://mobile.twitter.com/Resilient_Vet/status/1432399047374086150

    Like

    • bobzelf zegt:

      ZO JANNEMAN ??

      WEER WOELIE, WOELIE. DRAAU DRAAI , WENTEL, DRAAI TURNNN

      DIE PLEURIS BOBZELLUF ..

      EN DIE PILLEN WERKEN OOK NIET !!

      JA JE VOLGT NU DE GELE CONTAINER, DAN WEL DE WOODSTOCK BEHANDELING NA DIVERSE WAARSCHUWINGEN WHAHAHA

      JANNEMAN, 5.UUR 12 . 5.37 .6.07 ??? KOM OP NOU

      HOUDT JE GEWICHT EEN BEETJE IN DE GATEN

      DIT VREET ENERGIE, DAAR KAN JE AAN KAPOT GAAN !!

      HOPELIJK KLOPT DAT WHAHAHAHA

      DUS WEINIG AAN TE DOEN , ONZE GELIEFDE THERESA DANWEL TREES FRICANDEL BEGON EEN BLOG VOOR HAAR ZELF

      DE ENIGE DIE LEEST DAAR IS MIJN VRIEND MONALISA WHAHAHA

      DE HAAGSE SS FRICANDEL

      Like

  14. Jan zegt:

    Taliban Carries Out House-to-House Executions in Kabul Following US Departure — After Hundreds of Americans Left Behind by Joe Biden (VIDEO)

    Like

  15. Jan zegt:

    De Biden-maffia

    Joe Biden Slams Hand on Podium: “I’m Not Supposed to Take Any Questions But Go Ahead… I’m Not Going to Answer on Afghanistan Now” (VIDEO)

    Like

  16. Jan zegt:

    Biden-bende laat de achtergebleven Amerikanen aan hun lot over

    Secretary Blinken Walks Away, Ignores Reporter Asking About Americans Joe Biden Left Behind Enemy Lines in Afghanistan (VIDEO)

    Like

  17. Jan zegt:

    Video

    “We’re dealing with Kabul. There’s 7 buses of female American citizens. The CG refused to open the gate. We have a congressman with us and he had the state department reach out. MG Donahue refused. 10 minutes ago the females were taken by the Taliban. They are likely dead now.”
    https://mobile.twitter.com/emilymiller/status/1432179085942345730

    Like

  18. Jan zegt:

    Hundreds if not thousands of Americans were left behind by Joe Biden and the US military.

    Heartless and Emotionless US General Describes How US Military Left Hundreds of Americans Behind As US Forces Left Afghanistan (VIDEO)
    https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/heartless-emotionless-us-general-describes-us-military-left-hundreds-americans-behind-us-forces-left-afghanistan-video/

    Like

  19. Jan zegt:

    Sterf maar

    Confirmed: Biden Abandons Americans and Allies in Afghanistan: Last US Planes Have Left Kabul Airport (FAA Posts NOTAM: Harmid Karzai Airport Now “Uncontrolled”)
    https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/reports-last-us-planes-left-kabul-airport/

    Farage: “I would Not Trust America under This Administration” – Nigel Farage: Great Britain Will Refuse Any New Military Interventions While Biden Is in Charge
    https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/not-trust-america-administration-nigel-farage-great-britain-will-refuse-new-military-interventions-biden-charge/

    Like

  20. Jan zegt:

    De NOS loog er weer op los. Wat werkelijk gebeurde

    Biden Regime Targets “ISIS-K” Terrorists in Kabul Missile Strike – Kills 3 to 6 Children Instead
    https://mobile.twitter.com/NaseebKhanZ/status/1432029194251382784

    Because Biden isn’t really going after terrorists, he wants to play the tough guy by shooting something US drone strike on ISIS-K suicide bombers in Kabul also kills three children and other Afghan civilians in their home
    https://mobile.twitter.com/Always_DJTrump/status/1432097837148430344

    Foto’s
    https://mobile.twitter.com/eha_news/status/1432092998310023175

    Like

  21. Jan zegt:

    Als hij nog 1x op zijn horloge kijkt vermoord ik hem

    MUST-WATCH: Gold Star Father Mark Schmitz, whose son was killed in Kabul says: “I actually leaned into my son’s mother’s ear and said ‘I swear to God, if he checks his watch one more time…’ I found it to be the most disrespectful thing…”

    Like

Plaats een reactie