De PCR-test is een GIGANTISCHE TESTFRAUDE, aangewakkerd door linkse corrupte regeringen en de media

(Door: “Balkanske priče”)

De PCR-test is de grootste blunder van deze eeuw, met catastrofale consequenties. Deze PCR-test is wereldwijd de gouden standaard om besmettingen met het SARS-CoV-2 virus aan te tonen. Maar een PCR-test kan niet aantonen of u besmet bent met een virus. De PCR-test detecteert niet eens of er intact virus RNA aanwezig was in de persoon, noch kun je iets zeggen of het virus infectieus is, of is geweest. Een positieve PCR-uitslag toont louter en alleen aan of er bij iemand (een stukje) viraal RNA in het neusslijmvies zat. En iemand bij wie de test positief is, BETEKENT NIET dat die persoon ook daadwerkelijk klinisch is geïnfecteerd, ziek is, of ziek gaat worden. Dat kan een PCR-uitslag helemaal niet aantonen. Daar is deze moleculair biologische assay niet voor. Daar heb je namelijk extra klinische parameters voor nodig. De moleculaire RT-q PCR-test werd aan het begin van de pandemie in zéér korte tijd ontworpen door wetenschappers uit de publieke en academische sector en is niet gebaseerd op de gouden standaard van zuiver gekweekt Covid-19 virus. Het proces van evaluatiestudies voor kwalificaties voor in vitro-diagnostiek, dat normaliter maanden in beslag neemt, werd door een efficiënte samenwerking in één week  afgerond…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op De PCR-test is een GIGANTISCHE TESTFRAUDE, aangewakkerd door linkse corrupte regeringen en de media

 1. Even voor Delamontagne.
  Het schijn dat in Frankrijk een en ander wel gepubliciteerd is maar in de rest van Europa er niks over terug te vinden is
  Zou je een en ander wat verder kunnen uitzoeken @ Delamontagne want als het klopt is het nogal iets.
  Rechtszaak tegen Bill Gates en zijn vrienden, doodstraf geeist

  Strafrechterlijke vervolging Bill Gates & Friends. Eis: doodstraf en verbeurdverklaring eigendommen
  met dank overgenomen van
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/07/10/strafrechterlijke-vervolging-bill-gates-friends-eis-doodstraf-en-verbeurdverklaring-eigendommen/

  Inmiddels heeft de werkelijke wereld de mainstream media in Frankrijk bereikt. FRANCE SOIR publiceert de volledige aanklacht met strafvervoging van de Indiase Orde van Advocaten tegen onder anderen Gates, Fauci, Tedros en de hotemetoten van Twitter, Google en Facebook.

  https://tora-yeshua.nl/2021/09/rechtszaak-bill-gates-en-vrienden-doodstraf-geeist/#content

  Like

 2. Fran zegt:

  Ach ja, dit is dus al minstens anderhalf jaar bekend bij de mensen die verder kijken dan hun neus lang is. Medici die meegaan in de pcr fraude zijn dus incompetent als ze dit niet weten en niet zelf kunnen bedenken of kwaadwillend, laf of gekocht als ze willens en wetens meewerken aan deze fraude.
  En die clowns, die door sommigen politici worden genoemd, die kun je afvoeren naar de schroothoop. Dat is frauduleus tuig van de richel.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Lekker met over al die dwazen, regering, RIVM, OMT die de PCR test omhelzen !

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  In het ziekenhuis opgenomen aantal covid patiënten per gemeente

  https://pbs.twimg.com/media/E-RVIztWEAUC-H5?format=jpg&name=large

  Like

 5. Ravian zegt:

  Wat zal ik zeggen, ze krijgen verkocht dat als drie keer zoveel testen drie keer zoveel positieve testen oplevert dit betekend dat het besmettingspercentage gestegen is…
  En verder kun je dus ELKE test positief uit laten slaan door de “amplification cycles” net zo lang op te blijven voeren totdat het gewenste resultaat bereikt is.
  Er zit dus gewoon een regelknop op; clown Hugo kan gewoon het door de politiek gewenste percentage positieve testen bestellen.
  U vraagt en wij van het RIVM draaien.
  Het is een uitermate doorzichtige zwendel.
  Het enige dat de PCR test dus betrouwbaar aantoont is hoe ontstellend dom en onnozel de bevolking is.

  Like

 6. Je kan de VVD, het CDA en ook D66 toch moeilijk en geloofwaardig links noemen?
  Verraders en psychopaten komt dichter in de buurt!

  Like

 7. Boike zegt:

  Al wat de klok slaat is fraude, leugen en bedrog. We worden gepest, genaaid, verneukt, bedonderd, belazerd, beduveld en besodemieterd. Het vertrouwen is geschonden. Wantrouwen en achterdocht steken de kop op. De maatschappij is verhard. Het egoïsme viert hoogtij. Wij zijn vreemden in eigen land geworden. Het nieuwe normaal wordt ons door de strot gedauwd. Met valse propaganda, wordt angst en vrees gezaaid. Dat houdt de massa koest. Een handjevol wakkere realisten roept “ach en wee, hoe erg en wat zielig”, maar niemand doet wat. Er zijn geen protesten, geen demonstraties, geen barricades, geen stakingen, geen opstand, geen revoluties en geen weerstand. Niemand, die roept dat de idioterie moet stoppen, dat het nu genoeg geweest is. Nee, niets van dat alles. De overeenkomsten met de opkomst van NAZI-Duitsland, een kleine 90 jaar geleden, zijn overduidelijk. De Nieuwe WereldOrde, de Great Reset, de vrijheidsberovingen en al wat dies meer zij worden gezien als “de ver van mijn bed show”. Het dociele volk laat zich keer op keer op keer op keer met gevaarlijke rotzooi prikken en slaapt rustig verder. Het Nederlandse volk is verworden tot een volk van de 4 aapjes, “niets zien, niets horen, niets zeggen, maar wel bij het pietje gepakt”.

  Mozes kom van boven en scheer die bokken hun staart.*)
  —-
  *) Uitspraak van pastoor van Rooyen uit Aalten, ca. 100 jr. geleden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s