Beatrix von Storch: “De linksen willen miljoenen Afghanen naar Duitsland halen”

V.l.n.r.: Beatrix von Storch, Amira Mohamed Ali, Sandra Maischberger.

(Vertaling: E.J. Bron)

Beatrix von Storch (AfD) zet bij Sandra Maischberger de ideologiewaanzin van de linksen voor schut

In de talkshow van Sandra Maischberger voerden Beatrix von Storch (AfD) en Amira Mohamed Ali (Die Linke) een felle discussie. Von Storch zette de ideologische waanzin van Die Linke en de Groenen voor schut.

De vicefractievoorzitter van de AfD, Beatrix von Storch, was de gast bij de talkshow “Maischberger – De week” van de ARD te gast. Daar discussieerde ze met Amira Mohamed Ali (Die Linke). Het ging er levendig aan toe. Betatrix von Storch zette met een barrage van argumenten de ideologie van Die Linke en de Groenen voor schut.

Het begon met de situatie in Afghanistan en hoe Duitsland daarop zou moeten reageren. Beatrix von Storch wees op de eisen van Die Linke en de Groenen om miljoenen Afghanen naar Duitsland te halen. Duitsland zou niet verantwoordelijk zijn voor alle vluchtelingen en migranten in de wereld en zou zich dit ook niet kunnen permitteren. De buurlanden van Afghanistan zouden verantwoordelijkheid op zich moeten nemen.

De linksen zijn daarentegen voor de opname van alle vluchtelingen. Dat benadrukte ook Amira Mohamed Ali. Het staat ook in hun verkiezingsprogramma: “Die Linke staat voor open grenzen voor alle mensen”, wordt daarin gezegd. En: “uitzettingen wijzen we af”.

Ook de corona-politiek werd aangesproken. Beatrix von Storch beschouwt de corona-maatregelen als misplaatst. Ze spreekt zich tegen een algemene mondkapjesplicht en tegelijkertijd voor de bescherming van de risicogroepen uit. De vaccinatie zou een pure privébeslissing zijn. Amira Mohamed Ali benadrukt daarentegen dat zij voor de mondkapjesplicht is.

Ook bij het thema klimaatpolitiek bestaan er enorme verschillen van meing: de politica van Die Linke, Mohamed Ali, houdt vast aan het doel “100% hernieuwbare energieën tot 2035”. Beatrix von Storch spreekt zich duidelijk tegen het uitstappen uit de kernenergie uit en pleit voor “onderzoek en ontwikkeling”. De linksgroene klimaatideologie wijst zij af. Om volledig over te stappen op hernieuwbare energieën beschouwt Beatrix von Storch als utopisch. Windmolens en zonne-energie zouden de energie voor de basisverzorging van de economie en de samenleving niet kunnen leveren.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Beatrix von Storch: “De linksen willen miljoenen Afghanen naar Duitsland halen”

 1. Stefan zegt:

  Dromen doe je in je slaap.
  Realiteit is wat het is.
  Al die woke mensen zullen verantwoordelijk zijn voor de ineenstorting van het westen.
  Bloed kleeft nu al aan hun handen.

  Geliked door 3 people

 2. Ja de Marxisten van de linke zien dat wel zitten.
  Miljoenen Afghanen naar Duitsland halen en daarmee een totale chaos creëren, om op die manier een Communistische heilstaat te herinvoeren gelijk aan de DDR.
  Het is naar mijns inziens onbegrijpelijk dat ze niet meer door de BFV in de gaten gehouden worden want aan hun ideologie hebben ze nog steeds niks toe gegeven.
  Iets van, een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken.
  Als je al een Stasie lid als Lutz Heilmann in je gelederen wilt hebben weet je toch duidelijk welke richting in gedacht wordt.

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Henk der Niederlander. Zij hebben het MIS! Totaal mis. Met al de miljoenen Afghanen, Pakistanen en de hele zooi uit Afrika en de moslimwereld, komt geen DDR 2.0 maar een ISIS kalifaat op Duits grondgebied. Het eerste wat ze zouden doen, is deze nep (s)linksen en aanverwanten de kop van hun romp afhakken en hun karkassen in de goot gooien. Hun kleine dochtertjes, tienerdochters en bruikbare jonge vrouwen zouden op de slavenmarkt van Koln, Hamburg of andere Duitse stad worden verkocht om ze naar een van de moslimlanden te importeren. Dat kan ook aan mevrouw Al Qaida Mohammed Ali gebeuren voor het werken met de vijand. De globalistische chtonische monsters die ze aanvankelijk hadden ondersteund en gefinancierd, zouden terugkruipen in hun hollen. Dat deden ze met de bevolking van Kabul, met de bevolking van Saigon, de bevolking van Bagdad enz. ZIJ NEMEN NOOIT VERANTWOORDELIJKHEID. Zij vluchten weg, en laten anderen met de brokken achter.

   Geliked door 1 persoon

 3. bobzelf zegt:

  NOU DACHT IK DAT “KECH “” ONS EIGEN EL ANUS KWAKKIE
  AL ONDERWEG IS OM ???????????????????????????????????????

  1 MILJOEN ??? TE DONEREN ???? VOOR DE LUCHTHAVEN ??

  MISSCHIEN KAN ZE WAT VLIEGLESSEN DAAR INLASSEN OOK VOOR DE TALIBANNEKES

  IK TALI IK TALIBAN WIJ TALIBANNEN LEKKER DOOR. OOM MOOS TALIBAN ??
  IK HEB GISTEREN NOG EFFE LEKKER GETALIBAND TUSSEN DE LAKENS ACHTER DIE GEBREIDE ONDERBROEK , LEKKER HOOR

  WELKE GODVERLATEN JEHOVA LOVER HIER DANWEL KLOOTZAK HEEFT OP DAT OMGEBOUWDE TAKKENWIJF , DIE LELIJKE TREURWILG , DIE GRAFZERK , MEVROUW GRAFTAK MET DIE GEPLAMUURDE KEIHARDE ROTKOP GESTEMD EIGENLIJK . ???

  WIE ?? VERTEL EFFE !!

  WHAHAHAHAHAHAHA

  IK GOK OP MOOS COHEN HIER , DIE IS OOK VAN DIE HOMO LESBO GROEP , DE OMHOOGGEVALLENE LETTERNEUKERS EN INTERPUNCTIE LOSERS TOCH ??

  HE WEER DIE DEKSELSE GROSSE BUCHSTABEN , BOBBIE TOCH !!

  HEIL OOM MOOS

  Geliked door 1 persoon

 4. R Thomasson zegt:

  Men spreekt over Die Linke en Die Grünen alsof ze werkelijk partijen zijn met sociaal signatuur, die strijden voor welzijn, democratie en milieu. In werkelijkheid zijn deze partijen een lege façade. Zij zijn net zo leeg als lege verpakkingen en dozen van luxeartikelen die tijdens de oorlog als decor in winkeletalages dienden (Maurits Dekker ‘De Laars op de Nek). Hun taak bestaat uit het uitvoeren van psychologische manoeuvretactieken, die duistere krachten gebruiken. Zij hebben NIETS met welzijn en democratie. Integendeel. De globalistische demonische krachten die ze op het politieke toneel hadden gezet, hebben een einddoel: WERELDHEGEMONIE, TOTALE CONTROLE EN TOTALE SLAVERNIJ. ‘You will own nothing, but you will be very happy!’ In Duitsland worden voor deze politiek mensen gebruikt, bij wie dictatuur en concentratiekampen zitten in de genen. Wie kan ze beter bedienen dan rasechte DDR’en, bij wie de Stasi stroomt in hun aderen? De Grünen worden in de discussie vertegenwoordigd door mevrouw Al Qaida Ali Mohammed. De naam zegt het al. Een vrouw die vertegenwoordigt onderwerping aan een totale primitieve religieuze dictator. Onderwerping is een integraal deel van haar persoonlijkheid. Zij is van hetzelfde laken en pak als Barrack, Hussein, Obama. In zijn toespraak van 4 januari 2009, in Caïro, zei deze mijnheer tegen islamitische geleerden: ‘I’m one of Yours!’ Natuurlijk wil deze ‘Dochter van de Umma’ dat miljoenen Afghanen (en andere moslims) zouden Duitsland in tsunami zwermen overspoelen. Laat maar komen! Haar Burkah en Niquab hangen al in de kast en wachten op de grote dag waarin ISIS Al Qaida en de rest van het moorddadige gespuis de Kalifaat Deutschlanistan zouden oproepen.

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Socialisten, landverraders en volksverraders

  Advertisement

  This is What You Get When You Accept Unvetted “Refugees”: Afghan Slashes Berlin Woman’s Throat for Gardening

  By Richard Abelson
  Published September 5, 2021 at 8:40am
  116 Comments

  ShareTweetGab ShareTelegramShare

  A 29-year-old Afghan “refugee” attacked a woman in a yard in Berlin suburb Wilmersdorf Saturday afternoon for gardening, police said, brutally stabbing the 58-year-old woman repeatedly in the neck.

  When a 66-year-old passer-by tried to help the innocent woman, the “refugee” stabbed him critically as well.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/get-accept-unvetted-refugees-afghan-slashes-berlin-womans-throat-gardening/

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Gerenomeerde psychologen hebben extreem linkse mensen onderzocht,conclusie geestelijk gestoord.Ik wist dit al sinds de jaren 70/80,hier wat feiten over extreem links het zijn nazi,s (socialisten) het zijn facisten (antifa) het zijn racisten (antiblank) Extreem links zijn ook agressief en geweldadig en staatsgevaarlijke landverraders.Ze worden al decennialang gesteund met denktanks en spindocters en gefinancierd door george soros,om hun geboortelanden van binnenuit te slopen voor een communistische NWO.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s