Gedwongen corona-vaccinatie leidt ons naar een totalitair nazi-systeem

(Door: “Balkanske priče”)

De huidige “corona-crisis” heeft de mensheid in al haar levensaspecten in de greep. Basale grondrechten zijn omwille van ongefundeerde medische redenen door een politieke greep op de geneeskunde van de populatie afgenomen. Beschikbare medicatie wordt verboden of onderdrukt en levensgevaarlijke experimentele inentingen worden ons opgedrongen. Deze medisch opgedrongen protocollen en beleid schenden de Neurenberg Code, de eed van Hippocrates en de basale mensenrechten. Elke vaccinatie-plicht is standaard illegaal. De Raad van Europa (niet te verwarren met de EU), waartoe alle Europese staten behoren behalve Wit-Rusland, Kosovo en het Vaticaan, die de peetvader is van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, besloot op 27.01.2021 in zijn resolutie 2361/2021 onder meer dat niemand onder druk tegen zijn wil kan worden ingeënt. Maar, in de huidige vaccinatie-programma’s wordt niet aan deze voorwaarden voldaan…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Gedwongen corona-vaccinatie leidt ons naar een totalitair nazi-systeem

 1. top of flop zegt:

  Die overbetaalde patser komt van een koude kermis thuis. Binnenkort is hij nutteloos/overbodig?

  Like

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. Andre zegt:

  Ik weet niet of ze het gaan redden maar het laatste kwartaal moet het vaccine paspoort een feit zijn. Wat dit met de middenstand zal gaan doen hoef ik natuurlijk niet uit te leggen. 60% loopt met een QR code en die ander 40% een gele ster. Wie gaat deze 40% omzet verlies compenseren? Laffe Rutte in ieder geval niet en trol Merkel gaat het riante pensioengeld in dus daar hoef je ook niet meer aan te kloppen. Ik ben nog geen 1x staande gehouden door overheid dat ik iets moest laten zien en dat kunnen de Klaus Schwab freaks ook helemaal niet. Er is geen pandemie en corona is geen A status virus maar de griep. Duitsland deelstaat Nordrhein Westfalen ben ik geweigerd aan de deur omdat ik geen QR code had. In Hessen effe tanken en liep per ongeluk zonder mondkapje naar binnen ..of ik de pomp kwam overvallen. In Sachsen alle maatregelen opgeheven?? Het land van de punten en komma’s zijn maar rare gasten. Vaccinatie verplichten kunnen de freaks niet maar ons het leven zuur maken zullen ze 100% doen.

  Geliked door 5 people

  • R Thomasson zegt:

   @Andre. Nee! ZIJ GAAN HET NIET REDDEN. Zeker niet op lange termijn. Robert Jensen gaf daarover een geweldige uitleg in zijn laatste show https://jensen.nl/de-baan-na-de-baan-de-jensen-show-382/?mc_cid=7b733655d6&mc_eid=7a72c53ea7 De mensen tegen wie men strijdt, zijn LAF en spelen op zeker. Zodra zij gevaar ruiken, kruipen ze snel weg in hun hollen. Dat hebben wij onlangs in Kabul gezien. Zij nemen geen verantwoordelijkheid. Dit keer hebben de globalistische geldvampiers een te grote zwendelproject. De uitvoerders van het project, zijn ondermaatse vazallen. Een goed voorbeeld is, Prof. Dr. MD Hugo de Jonge, die een Coronapas wil uitvoeren: https://nos.nl/artikel/2396350-kabinet-denkt-aan-verplicht-coronatoegangsbewijs-in-horeca-op-terras-en-in-bioscoop Hij is ook van mening, dat werkgevers moeten de toegang weigeren voor ongevaccineerde werknemers. Deze nietig ventje ruikt macht, en is van plan de burgerrechten van ca. 2.000.000 NL’ers af te pakken. De huidige DEMISSIONAIRE REGERING (die helemaal geen nieuwe wetten mag aannemen) is gewillig de grondwet te overtreden. De invoering van de Coronapas heeft veel gemeen met de Ariërverklaring, en de Jodenwetten uit de Tweede Wereldoorlog. Ongevaccineerden zouden per 1 okt. niet meer mogen sportscholen, restaurants, cafés, bios en evenementen bezoeken. De Joden mochten ook niet op een bankje in een park zitten. Daar heeft Prof. Dr. De Jonge en regering Rutte geen bezwaar. Ongevaccineerden mogen het wel doen. Tevens zegt men niets over kerkbezoek …Men weet hoed dat kan aflopen https://www.youtube.com/watch?v=JnwKFnWnZoE Voor de niet kerkelijke lamlullen volk zijn De Jonge, Rutte, Kaag enz. minder bang. Maar daar kunnen zij zich vergissen. Een blik in de NL geschiedenis laat zien, dat er altijd door een kleine groep werd gestreden: van de Zeegeuzen die Hollandse steden hadden ontzet, tot de Engelandvaarders, de ondergrondse en de Februari-staking. Nederland heeft al genoeg met dreiging van islamitische terrorisme. Men zit er niet te wachten op bewegingen die de Staat als een vijand zouden beschouwen. Iets wat trouwens nu in Frankrijk heel goed mogelijk is. Hun, door de globalistische bankiers, benoemde “Duce” leeft in gevaar, en kan eindigen net als zijn voorganger https://www.youtube.com/watch?v=MUVt500aY5A

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Andre.De satanische globalistische elite gaan de bevolking indirect verplichten zich te vaccineren.Als ze het vaccinazi paspoort erdoor kunnen drammen is het afgelopen met de mensheid,wij kunnen dan geen boodschappen meer doen zonder gevaccineerd te zijn.

   Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Het moge duidelijk zijn,” Gehoorzamen” is de reden en het doel van de coronahoax.
  (en niemand heeft nog ‘oog’ of ‘oor’ voor wat er in Brussel word bekokstoofd…….)

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Paul Joseph Watson
  @PrisonPlanet
  ·
  Reminder that the vaccine passport is the digital ID. The digital ID is the social credit score. The social credit score is total state control of behaviour, activity and purchases.

  Herinnering dat het vaccinpaspoort het digitale identiteitsbewijs is. De digitale ID is de sociale kredietscore. De sociale kredietscore is totale staatscontrole over gedrag, activiteit en aankopen

  Geliked door 1 persoon

 7. Veldmuis zegt:

  En dit alles om de duivelse werelddictatuur in te stellen, de New World Order, en een depopulatie-genocide te plegen op de wereldbevolking. Dat steekt er achter. En de grootste bandieten in deze: Schwab, Soros, Rockefeller, Bill Keets (Gates), en politieke dictators als; Merkel, Macron, Rutte en Kurz.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Andre zegt:

   In het begin van dit filmpje……………..zitten ze hoor weer NL voorop!!!! Ab Osterhaus en op seconde 42 links boven in!!!! CNV klootzakje Hans de Boer die ons straks gaat vertellen dat je zonder green paspoort niet meer mag werken. Is dat op de voorgrond (zonder bril ) niet links meisje Femke Halsema? Femke Halsema staat net als Rutte en Kaag direct onder Klaus Schwab.

   Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Martelmethode..

  Geliked door 1 persoon

 10. Tineke zegt:

  Ik moest twee weken geleden bij de huisarts zijn en toen ik over de oorlog begon daar ik niet ingeënt ben tot grote ergernis van hem sloeg ie met zijn vuist op zijn bureau waar de bloeddrukmeter van omhoog kwam. Hoe durfde ik de vergelijkmaking te maken.
  Ik heb m met cijfers om zijn oren geslagen,gezegd ”Jij weet toch ook dat je geen vaccins maar gentherapie inspuit? geen antwoord, Er valt nog veel meer over te schrijven,ik ben daar doelbewust heen gegaan voor de confrontatie.
  Toen ik thuiskwam was ik kapot maar voldaan .
  ik heb mijn intuïtie gevolgd van dat moment.
  Het levert wellicht niets op maar hem wel op zijn medeplichtigheid gewezen.

  Geliked door 3 people

  • Andre zegt:

   Heerlijk, het levert niets op maar is wel leuk!

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Tineke.Sterke actie,helaas weet u nu dat de huisarts nooit meer te vertrouwen is.

   Like

  • Bas zegt:

   Tineke, als patiënt heb je recht op informed consent!

   https://www.knmg.nl/advies-richtlijnen/dossiers/informed-consent.htm

   Informed consent
   Een belangrijk uitgangspunt van het gezondheidsrecht is dat de patiënt toestemming geeft voor het uitvoeren van een medische behandeling. Zonder toestemming is er immers sprake van een ongeoorloofde inbreuk op de integriteit van een patiënt. Om rechtsgeldig toestemming te geven heeft de patiënt goede informatie nodig. Daarom moet een arts, alvorens toestemming te vragen, de patiënt eerst informatie geven over het voorgenomen onderzoek of de voorgestelde behandeling. De informatieplicht van de arts en het toestemmingsvereiste vormen een twee-eenheid. Dit wordt ook wel ‘informed consent’ genoemd.

   Het naleven door artsen van het beginsel van ‘informed consent’ is volgens de KNMG niet alleen in juridisch opzicht van belang. Goede communicatie met de patiënt is goed voor het wederzijds vertrouwen en bevordert de therapietrouw.

   ‘Informed consent’ betekent in de eerste plaats dat de arts de patiënt op een begrijpelijke en zo volledig mogelijke wijze informeert over de voorgestelde behandeling. Onder behandeling worden alle medische verrichtingen verstaan die de arts uitvoert, inclusief onderzoek en nazorg. Duidelijk moet zijn wat de aard en het doel zijn van de behandeling, wat de diagnose en prognose zijn voor de patiënt, welke risico’s aan de behandeling verbonden zijn en welke alternatieven mogelijk zijn.

   Like

 11. Bas zegt:

  Like

 12. Bob zegt:

  De Sicherheits Dienst is globaal ingevoerd.
  De gele ster is vervangen doordat je geen paspoort krijgt.
  Het is eentoppunt van discriminatie waarvan elke
  overheid zegt vanaf te willen.
  Durban 4 geeft de groeperingen aan die
  er buiten vallen.

  Like

 13. Bas zegt:

  WTF!!
  Mensen in Zuid-Australië zullen gedwongen worden een app te downloaden die gezichtsherkenning en geolocatie combineert. Ze krijgen op willekeurige tijdstippen een sms en hebben 15 minuten tijd om te reageren met een foto van hun gezicht op de plaats waar ze geacht horen te zijn.

  https://pbs.twimg.com/media/E-cxpXSXsAQeD65?format=jpg&name=large

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  Ehhh…?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s