Merkels allerlaatste toespraak: Wij waren geen proefkonijnen!

(Vertaling: E.J. Bron)

In plaats van in stilte berouwvol eindelijk te vertrekken, misbruikt Angela Merkel haar allerlaatste toespraak om de burgers nog een keer goed belachelijk te maken:

De bondskanselier heeft de waarschijnlijk laatste parlementstoespraak van haar ambtsperiode gebruikt om hatelijke opmerkingen te maken tegen de kanselierskandidaat van de SPD, Olaf Scholz, en reclame te maken voor de kandidaat van de CDU/CSU, Armin Laschet. “Natuurlijk was en is niemand van ons bij het vaccineren in welke vorm dan ook een proefkonijn”, zei ze dinsdag in haar vermoedelijk laatste parlementszitting van de regeringsperiode. “Niemand, noch Olaf Scholz noch ik, en ook niemand anders.”

De vicekanselier had de tot nu toe in de corona-pandemie gevaccineerde mensen bij een vaccinatieoproep “proefkonijnen” genoemd. “Een ieder, die in Duitsland sinds eind december vorig jaar werd gevaccineerd, kreeg een vaccin dat alle noodzakelijke fases van klinisch onderzoek en noodzakelijke toelatingsprocedures heeft doorlopen”, zei Merkel daar over. Iedereen zou het er over eens zijn dat nog veel meer mensen van vaccinaties overtuigd zouden moeten worden.

Dat zou echter met argumenten moeten gebeuren en niet met “verkeerde beelden van proefkonijnen”, aldus de bondskanselier. De beste weg voor Duitsland zou ook in de toekomst een door de CDU en CSU geleide Duitse regering met Armin Laschet als bondskanselier zijn, zei Merkel. In het overeengekomen debat over de “situatie in Duitsland” wordt dinsdag ook een felle discussie tussen de kanselierskandidaten verwacht.

Later dient nog gestemd te worden over het 30-miljarden-opbouwfonds voor de in juli door het hoogwater getroffen gebieden. Met dit wetsontwerp dienen bovendien verschillende veranderingen in de infectiebeschermingswet besloten te worden. Zo dient o.a. het zogenaamde ziekenhuisopnamecijfer de wezenlijke maatstaf voor de voor de corona-voorzorgsmaatregelen te worden.

Ook dient er voor bepaalde instellingen een informatieplicht voor de medewerkers over hun vaccinatiestatus te komen. Daartoe behoren crèches, scholen en verzorgingstehuizen.

Het kan best zijn dat het beeld met de proefkonijnen niet helemaal klopt. Men had beter het woord “laboratoriumratten” kunnen gebruiken.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Merkels allerlaatste toespraak: Wij waren geen proefkonijnen!

 1. Frits zegt:

  Merkel verdient na al die jaren een eresaluut. Schouderen richten vuur

  Geliked door 2 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Allen die zich hebben laten gebruiken als proefkonijn doen de verkiezingen na deze verkiezing niet meer mee. De toekomst is aan de ongevaccineerden.

  Geliked door 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  De keizer heeft geen kleren aan en Hugo en Mark hebben niet alleen geen kleren aan het is erger.

  Ze staan met de broek op de enkels.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Vergeet nooit de verraders van de Nederlandse samenleving. De WEF adepten die de communistische agenda 2030 gaan implementeren.

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Er is een speciale plaats in de hel voor hitlers dochter merkel,walgelijke smerige stasi/nazi rat van het smerigste rioolwater.

  Geliked door 2 people

 6. Julia zegt:

  Juist Merkel miljoenen waren geen proefkonijnen maar slachtoffers van uw wanbeleid en de ondergang van Europa. Waar wordt Nederland mee gestraft met Kaag de Merkel van Nederland die alles op alles zal zetten met haar linkse ziekelijke waanzin Nederland tot een zinkend schip te brengen. Dit soort volksverlakkers en landverraders had allang levenslang achter de tralies moeten zitten maar laten we hopen dat ook Nederland opstaat om zich tegen onze nieuwe Merkel en haar partij te keren. Hier willen wij toch geen herhaling meer van. Merkel treedt af maar laat een enorme chaos achter en een het soort niveau van Merkel (o.a. Kaag) moeten keihard worden afgestraft. .

  Like

 7. Boike zegt:

  Angela Merkel, wat waart gij diep gezonken. Al doet uw naam “Angela” vermoeden, dat ge een engeltje zijt, gij hebt u integendeel ontpopt als een ware heks. Foei, foei, foei !!! Gij hebt uw ziel en zaligheid aan den duivel verkocht en gij bent met het grote kwaad scheep gegaan. Wat gij het Duitse volk en gans Europa hebt aangedaan, is met geen pen te beschrijven en zekerlijk niet te “schaffen”. Nooit en nergens hebt gij ook maar een spatje gevoel noch enige emotie aan den dag gelegd. Gij hebt ons alleen maar uw satanische obsessies opgedrongen. Gode zij dank, dat gij eindelijk oppleurt. Ik wens u graag het genot toe van een eeuwig verblijf in het inferno van de satanische hemel, de hel. Echt, gij hebt dat verdient. En uw adviezen gelieve gij bij u te houden. Daar hebben wij dus echt helemaal geen behoefte aan. Houdt gij in godsnaam uw bek.

  Like

 8. Ravian zegt:

  “Wij waren geen proefkonijnen”

  Inderdaad, de proefkonijnen hebben ze er niet aan gewaagd, aan dat “vaccin”.
  De Duitsers waren dus blijkbaar minder dan proefkonijnen, een soortement unterkaninchen of zoiets.
  Wel, Adolf is hem er destijds tussenuit gepiept voordat ze hem te pakken hadden, mooie tweede kans dus zou ik zo zeggen.
  Dat gerechtsgebouw in Nürnberg staat er nog gewoon, doe er eens wat mee…

  Like

 9. Monalisa zegt:

  de toespaak van haar kan gestolen worden

  Like

 10. R Thomasson zegt:

  Een vriend uit Denemarken heeft verteld over een 26-jarig meisje uit een dorp in Jutland, die binnen 20 minuten na vaccinatie (Pfizer of Moderna), haar bewustzijn had verloren. Men heeft haar met een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Odense gebracht. Zij heeft drie weken op de IC gelegen en voor haar leven gevochten. Gelukkig heeft zij het gered- maar als een wrak. Voor de vaccinatie was zij een gewone gezonde meid. Zij heeft op een landbouwuniversiteit gestudeerd, en runde samen met haar ouders de familieboerderij. Tevens vertelde hij dat er in Scandinavië zijn meer gevallen bekend, waarin jonge gezonde mensen ten prooi vielen aan deze “levensreddende vaccins”. De officiële media maakt zo goed als geen melding van dergelijke gevallen, of zij worden zwaar gemarginaliseerd. Zulke gevallen van verloren jonge levens interesseren de oude DDR-heks, Angela Merkel, niet. Waarom zouden ze? Groot deel van haar leven heeft ze doorgebracht in een samenleving waarin mensenleven en vrijheid weinig waarde hadden. Zij is gewend opdrachten en bevelen van hoger hand uit te voeren; zelfs als ze komen van de WEF monsters.

  Like

 11. Zeeuwse Babbelaar zegt:

  Ha, Merkel maakt zichzelf MEGA belachelijk.
  Althans, de wakkeren die dit inzien !

  Like

 12. droevige mof zegt:

  De SPD-kandidaat Scholz wilde cynisch zijn toen hij tegen de ongevaccineerden zei: “Wij waren jullie proefkonijnen.” Maar hij zei onbedoeld de waarheid, de vaccins zijn niet volledig getest. Dit is een wereldwijd menselijk experiment met waarschijnlijk nare gevolgen.
  We moeten verwachten dat deze Scholz kanselier wordt. De NOS nieuws voorlezers kunnen gaan he Duitse sch oefenen, Scholz, Schnitzel, Scheisse.

  Like

  • hannah brüssow zegt:

   die nieuwslezers zullen flink moeten oefenen met hun Duits, ze spreken tegen elke Duitser Engels omdat ze niet fatsoenlijk Duits spreken en bang zijn om af te gaan …… so zu sagen schön blöd

   Like

 13. Eppo zegt:

  Heeft ook de teringzooi voor een ander achter gelaten .
  Ze had zekers nog niet goed gekeken in Kreuzberg .

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Ik heb diep medelijden met echte laboratoriumratten.

  De ‘elite’ beschouwt ons niet eens als vee, maar als voorwerpen.
  En ik vind dat vee al zo respectloos wordt behandeld.

  Like

 15. Hovawart zegt:

  Ik ben zeer benieuwd naar de memoires van Mutti Merkel, dat zal wel, net als de memoires van Rutte, een fantastisch boek worden vol loze woorden maar met een geweldige omslag, of gewoon lege bladzijden met op het voorwoord geschreven ”ich Habe es nicht geschafft” en in het boekje van Rutte „Ich hab alles Vergessen.”

  Like

 16. karton zegt:

  Nazi-Merkel praat helemaal in de trant van haar oom : Joseph Mengele, beiden hebben/hadden zij hun bek vol van “proefkonijnen”!
  Schaamteloze nazi-bobo.
  Hoogste tijd dat zij wordt aangeklaagd wegens landverraad, genocide, bedrog én zelfverrijking.

  Like

 17. Qvic zegt:

  Wordt het niet tijd dat al die politici zelf met het booster vaccin ingespoten zullen worden, kunnen ook eens genieten wat de andere lab ratten ervaren. Ze spreken zelf toch constant dat het veilig en uitvoerig is getest, dus wat zijn hun argumenten er tegen dan? Om zelf er geen te nemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s