“Achterstallig onderhoud”

13 miljoen kanker-scans niet uitgevoerd in 2020. Maar de dansjes waren fantastisch!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op “Achterstallig onderhoud”

 1. guusvelraeds zegt:

  Is onderdeel van de grote opruiming.

  Geliked door 4 people

 2. BigLJohn zegt:

  Na het dansen bij Jansen (lied Amsterdam is poep op de stoep van Danny de Munk) is het daarna dansen met magere Hein. Ondanks vermeende overbelasting op de IC’ s had het ziekenhuispersoneel nog tijd genoeg over om voor het ziekenhuis te gaan dansen. Het liep allemaal zo’n vaart niet, de noodziekenhuizen in Rotterdam en Maastricht die nooit gebruikt zijn werden daarom afgebroken. Gelukkig worden er steeds meer mensen – wakker -. En nu maar afwachten of ze het – wakker – zijn ook in de praktijk tot uiting gaan brengen. Maar daar heb ik mijn twijfels over !

  Geliked door 3 people

 3. Lot zegt:

  Het heet de Jerusalema dance. En wordt door vele artsen gedaan. Dezelfde dans als op de olympische spelen in 2012 door artsen-dansers werd opgevoerd.

  Geliked door 2 people

 4. Lot zegt:

  https://niburu.co/het-complot/15942-zeg-nu-nog-eens-dat-dit-niet-gepland-is de video aan het einde. Deze video https://www.bitchute.com/video/XLM83s2LrSoU/ death cult is pre-programming the masses.
  Vooral kinderen zie je op de bedden, omdat zij die willen gaan vaccineren. De artsendancers zien er demonisch uit, niet echt liefde uitstralend voor de patient. Het schijnt dat je onvruchtbaarder wordt van de vaccinatie. Wat beter dan de kinderen dan heb je alvast de depopulatie te pakken. Het is beter dan ouderen 10 jaar eerder dood te laten gaan dan natuurlijke zou zijn.

  Geliked door 1 persoon

 5. Lot zegt:

  https://www.youtube.com/watch?v=BgF-9YReHUI Jerusalema dance. We mogen allemaal gaan dansen voor Jerusalem. mensen uit de hele wereld gericht op jeruzalem. Dansend voor jeruzalem om wat komen gaat, laat het komen. een nieuwe tempel. een raket. oorlog met iran. volgend jaar. ik lees veel alternatieve websites u kunt het zelf gaan opzoeken.
  https://www.youtube.com/watch?v=mdFudLPyqng video de hele wereld dansend voor jeruzalem.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Lot.Ik ben zelf christen,toen ik hoorde dat de joden in israel onder zware dwang gevaccineerd werden met de dodelijke corona vaccinazi,s moest ik meteen denken aan de antichrist die gaat zetelen in de tempel in jeruzalem.

   Like

 6. LUCIA zegt:

  Niet dat kanker ooit genezen werd door Big Pharma, leverde hen ongeveer tussen de 100 en 200.000 per patiënt op en ik meen dat dat per jaar was en dit zijn cijfers van een aantal jaren geleden.

  Geliked door 1 persoon

 7. Lot zegt:

  De vervlechting van doctors dansen olympische spelen 2012 en covid 19 in combinatie met de jerusalema lied. https://www.youtube.com/watch?v=F-Dr0mVtojk video van 27 sept 2020.

  Je denkt het is gezongen in het spaans op spaanse muziek, maar het is in zoeloe. Veel mensen vinden het lied aanstekelijk maar weten niet wat er gezongen wordt. Alle videos zijn van vorig jaar tijdens de pandemie. Iedereen zingt voor jeruzalem en iedereen doet mee. In arabie weten zij alles allang en veel eerder dan wij. Van de tiende planeet en van de derde wereldoorlog en meerdere leiders hebben gezegd dat de derde wereldoorlog al is begonnen. Zij weten ook dat het daar gaat losbarsten 2022 2023. Je zou kunnen zeggen die dokters dansen op een ander lied en zij weten het niet, maar zij dansen wel allemaal hetzelfde over de hele wereld. En het lied met vele videos en dansjes was er vorig jaar. Wat heeft het een met het andere te maken? Sommige mensen denken na en zien het en anderen zien het niet. Zoiets dat over de hele wereld gedaan wordt.

  Ga je mee naar buiten om te dansen, met zijn allen een dansje uitvoeren? Wat zeg je dan? NOu dan zeg je. nèè hoooor, ik maak mijn eigen dansje. Met mijzelf. Ik heb genoeg dingen om te doen.
  Je moet wel zelf na kunnen denken, en weten waar je aan meewerkt.

  Achteraf kunnen dan de mensen niet zeggen, oh maar wij hebben dat niet ondersteund
  Er is nog een video die ik eerder heb geplaatst maar niet meer kan vinden, dat je beter kunt zien dat de passen van de olypische spelen overeenkomen.

  Like

 8. Edwin Vissers zegt:

  Lot heel goed ————–https://www.bitchute.com/video/s1SXudBmZkB1/
  Ik hou van je

  Like

 9. Julia zegt:

  Met dank aan de regering men hoeft alleen maar de alarmerende berichten in ons land te lezen. Rutte is de grote schuldige hij is de gewetenloze MP die de algehele gezondheidszorg, geestelijke zorg en ouderenzorg kapot heeft bezuinigd. Dan komt er nieuwe desastreuze klap op de vuurpijl duizenden profiteurs worden onze binnen onze grenzen gehaald dus de druk op de al achterstallige zorg wordt met de dag groter. Als dit niet bewust is dan weet ik het niet meer. Hoe nog slapen als je zoveel slachtoffers op je naam hebt. Meneer de President slaap zacht zullen we maar zeggen maar laten we hopen dat u en al die rotte linkse appels D66, PvdA en Groen Links de sterke voortrekkers voor nog meer instromende heel snel verantwoording kunnen afleggen en worden berecht en veroordeeld tot levenslange opsluiting het wanbeleid en onverantwoorde bezuinigingen vooral rondom de zorg is onvergeeflijk. Inmiddels weer eens miljoenen verspild aan nog niet bewezen vaccins en niet werkende testen.

  Like

 10. Bas zegt:

  Iets anders, WTF!!!

  Geblunder bij Defensie: 550 nieuwe vrachtwagens te hoog om weg op te mogen

  Defensie kan voorlopig geen gebruik maken van 550 nieuwe vrachtwagens in combinatie met een speciale container. De combinatie van de Scania Gryphus vrachtwagen en de ISO-standaard 8-voet container…
  telegraaf.nl

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Bas.Ik ben zelf ongeveer 13 jaar t(ruk) chauffeur geweest,de vrachtwagens zijn niet te hoog,maar viaducten en bruggen te laag.Whoehahaha.

   Like

   • Bert zegt:

    Mijn pa liet ze banden dan altijd behoorlijk leeg lopen als hij twijfelde over de hoogte.
    Die had overal wel een trucje voor.
    Die is ze hele leven chauffeur geweest op zo’n 40 foot aanhanger.

    Like

 11. Ravian zegt:

  Dit is het werkelijke drama van de “corona crisis”; honderdduizenden doden, door uitgestelde of nooit uigevoerde medische behandelingen, en door zelfmoorden van mensen die er economisch en/of sociaal door kapot gemaakt zijn.
  Allemaal onschuldige slachtoffers, niet van het virus, maar van het salonsocialistische globalisten tuig dat deze hele hoax georganiseerd heeft en al anderhalf jaar in leven houd.
  De organisatoren, de opportunisten die er hun zakken mee vullen, en de meelopers die het faciliteren en drijvende houden, van mij mogen ze allemaal opgehangen worden.

  Geliked door 2 people

 12. Bas zegt:

  Nieuwe test moet onderscheid maken tussen corona en griep….

  https://pbs.twimg.com/media/E-6pZtRWEAEOXn-?format=jpg&name=900×900

  Like

 13. Bob zegt:

  Als je vind de de gele ster niet kan vind ik de
  Jerusalem stapjes discriminerend voor al
  de kunnende denkende mensen.
  De medici die meewerken aan het corona
  toneelstuk hebben de eed van het helpen
  de mensheid te dienen verwisseld voor de GOD
  van het gouden kalf.

  Geliked door 1 persoon

 14. Bert zegt:

  Er moet in al die dansjes toch behoorlijk wat tijd in gestopt zijn.
  Onder andere in de choreografie en om alles gelijk te krijgen.
  Zal mij niks verbazen als ze daar iemand voor ingehuurd hebben om te oefenen.
  Dat moet je toch echt een tijdje oefenen met ze alle en daar ook de tijd voor hebben.
  Maar ze hadden het daar zo druk met al die corona slachtoffers dat ze bedden en personeel te kort kwamen.
  Maar zo’n beetje elk ziekenhuis kwam met een eigen dans filmpje naar buiten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s