VIDEO: Gideon van Meijeren (FvD) in het debat over agressie tegen en bedreiging van journalisten (09-09-2021)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

40 reacties op VIDEO: Gideon van Meijeren (FvD) in het debat over agressie tegen en bedreiging van journalisten (09-09-2021)

 1. Jan zegt:

  De socialisten voelen zich betrapt na de woorden van Van Meijeren

  Geliked door 2 people

 2. Ik dacht altijd dat kamerleden in de 2e kamer vrijheid van spreken hadden . Helaas is dat niet zo. Als je niet loopt op het pad van de
  kamerrvoorzitter met aanhang, dan word je het woord ontnomen. WSat een walgelijke vetoning. Einde van de echte democratie is toch wel volkomen duidelijk. De kamerfvoorzitter is een walgelijk kutwijf en dan hou ik het nog netjes.

  Geliked door 2 people

 3. Bert zegt:

  Wat een onbeschoft wijf is dat mens, ze haalt er zelf dingen bij die niet beweerd zijn.
  Maar wat verwacht je anders van een D66;er.
  En wat een schitterende speech van Gideon.
  Zo iets hoor ik graag, iemand die zijn eerlijke mening geeft.

  Geliked door 4 people

 4. Marc zegt:

  Dit gedrag van de Kamer, maar in het bijzonder van de voorzitter, tekent het absolute failliet van wat ooit een democratie was.

  Geliked door 5 people

  • Julia zegt:

   Marc Een in en in triest zooitje de gekwetste volksverraders stonden als een verdedigingsmuur voor Gideon van Meijeren wat een volslagen zwakheid maar helaas stel linkse D66 en de rest van de Haagse onbenullen die het niet met Van Meijeren eens zijn leer eens de van de geschiedenis wat Gideon van Meijeren zegt is de keiharde realiteit die door de Haagse politie zoals in WOII opnieuw in het leven is geroepen. Er is geen enkel verschil met de misdaad van uitsluiting van bepaalde groepen met WOII en NU!!!! Wie zijn daar de oorzaak van al degenen die in de 2e kamer verdedigingsmuur inclusief D66 kamervoorzitter nu op hun tenen zijn getrapt en keihard zijn geconfronteerd met de waarheid. Kortom een volledig plaatje van de veroorzakers van deze misdaad tegen de menselijkheid.

   Like

 5. Rien E zegt:

  Wat een hypocriete gutmensch reactie weer van linksche partijen en de kamervoorzitster in het bijzonder, de waarheid komt te hard binnen, men wil het niet zien. Als je het niet ziet bestaat het immers niet. Zoals met kleine kinderen kiekeboe spelen. Het is ongelofelijk schandalig dat een “kamervoorzitster” zich met de inhoud van een volksvertegenwoordiger speech bemoeit louter en alleen omdat die onwelvallig is.

  Geliked door 4 people

 6. boorzalf zegt:

  De voorzitter Vera is half Marokkaans. Wat een dweil van een wijf.

  Geliked door 1 persoon

  • Joannes den Hollander zegt:

   Klaarblijkelijk vond ze dat verschrikkelijk want ze heeft op 20-jarige leeftijd de naam van haar vader verworpen en gaat verder met de achternaam van haar moeder, Veldkamp dus. Ze blijft daarmee toch een marokkaanse.

   Like

   • karton zegt:

    @ Johannes op 10-9-2021 om 13.56 u.
    Van hetzelfde kaliber als Yasser Feras, ook hij wilde niet de naam van z’n Marokkaanse vader voeren en noemt zich sindsdien Klaver.

    Like

 7. Wim zegt:

  O, o wat zijn we weer gekwetst, geschokt en in (krokodillen) tranen!
  Het verbieden om te verwijzen naar die afschuwelijke periode (en alles wat ermee samenhangt) krijgt zo – met alle respect – het karakter van een nieuwe sjibbolet om uit te maken of iemand deugt of niet…
  Maar links reserveert wel voor zichzelf het monopolie om te refereren aan de holocaust. Tom de Graaf (D66) hoorde de treinen al rijden bij de gedachte alleen al aan Pim Fortuyn. Niemand die dit over the top vond… En zo zijn heel veel voorbeelden te noemen, waaronder ook het voorbeeld dat Gideon aanhaalde van Job Cohen.
  En terwijl de vergelijking die Gideon maakte met (NB!) de AANLOOP naar die vreselijke periode zeer gepast is., vindt deze partijdige voorzitter het nodig om (zich verschuilend achter ‘de collega’s) Gideon het woord te ontnemen.

  Geliked door 5 people

 8. Harrie Vaes zegt:

  Het ging niet om de veiligheid van journalisten….maar om het taalgebruik van de Pvv en Fvd..
  De veiligheid van journalisten maakt ze geen reet uit…maar oei..oei… het taalgebruik van de Pvv e Fvd dat is pas een item. Journalisten…. die alleen maar propaganda naar buiten brengen …tuig van de richel noemen tjonge dat is pas erg. Erger nog volgens bijna alle partijen dan het bedreigen van journalisten. Man man man waar zitten we toch in hemelsnaam mee opgescheept?

  Geliked door 4 people

 9. Rini Stegeman zegt:

  Dat gaat nog leuk worden als Kaag Minister President wordt. Mag nergens meer over gesproken worden. Maar Kaag vertrouwt toch niemand, alleen Vera Bergkamp dan!

  Like

 10. johannes zegt:

  ongelooflijk dat die EXTREEM linksen zichzelf niet in de spiegel kunnen zien , t lijken wat dat betreft echte vampiers , een ander leeg zuigen om zichzelf er aan te voeden.
  En nee ik geloof wel dat je niet aan de (aanloop naar de) oorlog mag refereren , dat is de waarheid en daar gruwelen ze van , immers de leugen is zo veel makkelijker voor hen.
  Vrijheid voor de burger mag alleen onder voorwaarden die zij stellen , wat begrijpt men niet aan het begrip vrijheid ? nu houden ze zich cont. bezig met zelf de (grond)wet overtreden , chanteren en de meest bekende maffiapraktijken er op na houden en het is ok want “wij” vinden dat, maar nee hoor , wie het niet met hen eens is ,is vullis.

  Like

 11. Dr. Heinz zegt:

  Zelfs bij dat klets programma JINEK kwam het nog ter sprake.
  Man dat was toch wat, ze kletsen allemaal het zelfde riedel.
  Afkeurend en hun baan en inkomen op die manier te behouden.
  Ze zouden eens iets anders verklaren….
  Op YouTube staat een langere versie!!!

  De politiek is totaal, maar dan ook totaal geschift!!

  Behalve de FvD en PVV!!!

  Dat is al jaren duidelijk, maar nu wel heel duidelijk!!

  Geliked door 2 people

 12. LUCIA zegt:

  De waarheid, voor een club van politieke leugenaars …grotendeels…naar voren brengen is als parels voor de zwijnen werpen. Weer geweldig gedaan Gideon !!!

  Geliked door 3 people

  • Giny zegt:

   Hier allemaal vol lof over Gideon, onvoorstelbaar!
   Die jongen kan alleen nog maar alles vergelijken met de tweede wereldoorlog, terwijl hij
   er zelf totaal niets van meegekregen heeft. Voor heel veel mensen is dat kwetsbaar!
   Als je op deze manier punten wil scoren, stap dan uit de politiek.

   Like

   • johannesi zegt:

    zo? giny en voor wie is dat kwetsbaar ? voor het volk dat in een nederlands uniform
    de moffen hielp om Joden op te pakken zo als in amsterdam? en in parijs.
    en in vele andere plaatsen in nederland of zijn het de oud nsb mannen en vrouwent
    in bvb zandvoort? of voor de elite die er tussen uit knepen?
    Gideon is gewoon goed op de hoogte van van wat er toen gebeurde, en nu
    weer aan de orde is,in dit door verraders verpeste kut land waar ik alle respect
    voor verloren heb , ik heb,van wo2 wel het een en ander mee gekregen,en er wat
    van geleerd.
    j

    Like

  • Bas zegt:

   Nog zo’n doodgezwegen feit!!

   Vergeet deze partnerschap uit de hel niet!

   Duitsland vecht om de historische nazi-islamitische alliantie te verbergen

   Grootmoefti van Jeruzalem met Himmler inspecteert rekruten. Elk islamitisch SS-bataljon had een Imam & Mullah & Quran met een Swastika erop gedrukt

   Like

 13. Bas zegt:

  Meerdere kamerleden stemden tegen de motie van de PVV om bedreigde journalisten beter te beschermen.

  De Telegraaf
  Een pleidooi van de PVV om bedreigingen en geweld tegen journalisten harder aan te pakken, leidde in een Kamerdebat tot verontwaardiging en hoon bij andere partijen. Ze wezen op uitspraken van PVV-leider Geert Wilders.

  Like

 14. Julia zegt:

  D66 is de grootste linke en linkse partij voor Nederland. Uiteraard is de kamervoorzitter van de ondemocratische clan D66, de mislukte Pechtold D66 rolt van de ene topfunctie CBR naar de andere Rhoons landelijk bekendste politicus en oud-fractievoorzitter van D66, wordt de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Nederlandse Loterij. Dan de chaos bij de Belastingen onze Alexandra van Huffelen clan D66 die bij het GVB er een puinbak van heeft gemaakt gaat zogenoemd orde op zaken stellen GVB-directeur Alexandra van Huffelen wordt samen met Hans Vijlbrief de nieuwe staatssecretaris van Financiën voor D66. De NPO baas Shula Rijxman D66 https://www.spreekbuis.nl/d66-verwrongen-in-de-totstandkoming-van-kaag-documentaire/. Kortom het is zo een vreselijke corrupte bende daar in Den Haag waar de honden geen brood meer van lusten. Nu die Haagse communisten met feiten geconfronteerd is de hel los. Alle respect voor Gideon van Meijeren die de realiteit durft te benoemen en het volk geen rad voor ogen draait door te wijzen op het gevaar van links bewind. Een mens die de geschiedenis kent weet dat de vergelijking zoals door Gideon duidelijk gemaakt wel terdege een feit is en wat doet D66 rat kamervoorzitter Vera die stopt tot driemaal de vergadering. Het tere en zwakke punt van de linkse dictatuur is diep geraakt doordat zij met de waarheid worden geconfronteerd. Overal of het nu bij overheidsinstellingen of gemeentebesturen D66 en Groen Links de hoofdrol spelen is gedoemd tot mislukken en zeer slecht voor de algehele Nederlandse samenleving. Er moet een hele grote schoonmaak plaatsvinden in Den Haag om tot een gezonde samenleving en democratie te komen. In een democratie passen D66 en de rest van de linkse clubs niet omdat zij de daadwerkelijke inhoud en betekenis van democratie niet kennen sterker nog de democratie hebben vermoord en de Nederlandse samenleving hebben ontwricht door continu tweedeling te zaaien. .

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Trol Palland kijk is om je hen, trut !!

  Like

 16. Bas zegt:

  Hypocriete rillingen…

  Groenslinks is waar men de rillingen van moet krijgen!

  Geliked door 1 persoon

 17. Bas zegt:

  Groenslinks

  Geliked door 1 persoon

 18. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 19. de barbaar zegt:

  Een zeer helder en duidelijk betoog vanuit het FvD,deze aanwinst veegde het complete zooitje slaapwandelaars in het debat van tafel.
  Die moslima achter de voorzitterstafel was een schande voor de democratische beginselen…nl de vrijheid van meningsuiting.
  Het linkse kartel is weer eens feilloos te kakken gezet door deze aanwinst van het FvD net als pinokkio met zijn brief aan nazi schwab.
  De msm kan dit ook in de zak steken, geen normaal denkend mens kijkt npo/nos of leest de staatsbladen s,ochtends waar je voor fake nieuws zelf voor betaald.
  Stoppen met de abonnementen van de dagbladennepnieuwsverspreiders.
  Laten we hopen dat deze Gideon het nog lang mag en gaat volhouden…..liefst tot na de revolutie…

  Geliked door 1 persoon

 20. Bob zegt:

  De meeste partijen hadden tijdens WOII
  een colloberatie regering of zijn afsplitsingen
  hiervan.
  De waarheid mag niet gezegd worden,
  deze coalitie regering heeft telkens aangetoond
  dat ze graag met terroristen samen werken of
  ze subsidieren.
  Een totalitair systeem kent alleen zijn eigen
  waarheid.
  Dreeele waarheid mag niet getoond worden
  dan wordt je mond dood gemaakt
  Het mond dood maken is hier duidelijk aangetoond.
  Er is zoals Gideon al aantoonde nog niets verandert
  vanaf WOII toen begon de uitsluiting ook met kleine
  stapjes.
  De corona app is hetzelfde als de J in het paspoort
  een de Davids Ster die ik toen moest dragen.
  Dat waren en zijn documenten van een apartheids
  staat.

  Geliked door 1 persoon

 21. hannah zegt:

  Op haar 20ste nam ze de naam van haar moeder aan …… die Mocro was natuurlijk al lang in geen velden of wegen meer te zien …. geen wonder dat zij goede maatjes is met Qaq, zelfde soort …

  Geliked door 1 persoon

 22. julia zegt:

  D66 een club van onbekwame ex huisvrouwen die uitsluitend met zichzelf bezig zijn, geen enkel besef hebben wat er binnen de samenleving leeft en vooral onderontwikkeld zijn qua algemene ontwikkeling en geschiedenis. Die nietszeggende trutten zijn niet voor niets zo op heen tenen getrapt. Dergelijke vrouwen aan boord is moord voor onze democratie en zijn algehele omhoog gevallen vrouwen die niets presteren en een enorme domheid uitstralen ook onze minister van Defensie is er wederom weer zo een voorbeeld van ze zijn zelfs niet in staat om goed legermaterieel in te kopen de mislukking van de voor miljoenen miskoop nieuwe vrachtwagens is weer het voorbeeld ze passen niet eens in de garages van de kazerne die moet hiervoor nu worden verbouwd en zelfs niet worden toegelaten op de openbare wegen omdat zij te hoog zijn voor de tunnels en viaducten. Het zijn de verkeerde golddiggers die uitsluitend met miljarden smijten maar niet weten waar ze mee bezig zijn maar ja met andermans poen kun toch lekker smijten dit soort domme wijven wordt nog flink beloond ook. Triester kan het niet meer worden.

  Like

 23. Jan zegt:

  Hele Kamer woedend. Gideon van Meijeren legt genadeloos mediacorruptie bloot

  Dit is toch weer even genieten, hoe linksvolk laat zien dat zij het IQ van een pot augurken hebben.

  Like

 24. Bert zegt:

  De werkdruk voor politici in Den Haag schijnt ontzettend hoog te zijn. Een bezoekje aan een psycholoog kan daarom uitkomst bieden. De autoritaire D66-Kamervoorzitter Vera Bergkamp gaat daar naar eigen zeggen verandering in brengen. Bergkamp hoopt met het opentrekken van een blik psychologen en bedrijfsartsen verdere uitval van politici te voorkomen.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/09/misschien-zo-gek-nog-niet-kamervoorzitter-vera-bergkamp-meent-dat-sommige-kamerleden-rijp-zijn-voor-een-psycholoog/

  En ik ben nog met haar eens ook.
  Laten ze maar beginnen bij rutte, ze VVD club en die gasten van D66, GroenLinks en de PVDA.

  Like

  • karton zegt:

   De diversiteit in de Kamer wordt steeds breder ! Álle leden zijn/haar eigen psychiater of een anderssoortige hulpverlener, een Kamer vol gehandicapten ; nog een lesbische negerin in een rolstoel of een omgebouwde negerin die per ongeluk is voorzien van een blanke pielemuis. Dan is ‘t gekkenhuis compleet.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s