Een vaccinatie-paspoort is een nazi-methode uit de Tweede Wereldoorlog

Wie vanaf begin augustus 2021 in Frankrijk (nu ook in veel andere Europese landen) een café, bioscoop of andere openbare gelegenheid bezoekt, moet bewijzen dat hij volledig gevaccineerd is. Het doet me denken aan de behandeling van de joden voor en tijdens WOII. Ongevaccineerden worden -net als joden in de Tweede Wereldoorlog – uitgesloten van de maatschappij, wat leidde tot de Holocaust. En zoals Duitsland in 1933 begon met een machtigingswet, heeft de Tweede Kamer zich nu ook buitenspel laten zetten met de Noodwet, de beperking van de mensenrechten, de aanpassing allerlei wetten en aftuigen van het democratisch bestel. Herhaling van toen! Er waren ook mensen in 1933, die de nazi’s al zagen aankomen, maar die mochten niet demonstreren van de politie en werden in elkaar geslagen door en weggezet als gekken. Dit zien we nu weer gebeuren. Alleen nu onder het mom van de volksgezondheid (Covid-19). Onder het nazisme gold het principe van ‘de wil van de Führer is de hoogste wet’ en onder het communisme trad men op tegen de ‘vijanden van het volk’. Het gevolg was regelrechte willekeur, waarbij mensen werden opgepakt en vermoord, omdat ze in de ogen van de lokale machthebbers ageerden in strijd met wat zij als ‘wettelijk’ zagen…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Een vaccinatie-paspoort is een nazi-methode uit de Tweede Wereldoorlog

 1. Veldmuis zegt:

  Rutte, met afstand de grootste leugenaar, die in Nederland rondloopt. Schoothondje van Klaus Schwab en consorten. Net als Eucalypta Kaag van Demonen 66.

  Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  Voor degenen die het nog steeds niet willen begrijpen (en we nemen er één, we nemen er twee, we nemen er drie, we nemen er vier…):

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/britse-universiteit-bevestigt-dat-spike-proteinen-covid-vaccins-hartaanvallen-veroorzaken/

  Ik citeer:

  Van de 13 onderzochte ‘gevaccineerde’ mensen bleken er 11 een meetbare hoeveelheid ‘vaccin’-opgewekte spike proteïnen in hun bloed te hebben. Omdat dit inmiddels in tal van onderzoeken is aangetoond en ook door de CDC is bevestigd, is myocarditis (hartontsteking) inmiddels in alle stilte toegevoegd aan de bijsluiters van de belangrijkste Covid-19 ‘vaccins’.

  (…)

  Uit autopsies van overleden vaxxers is namelijk gebleken dat hun hele lichaam – inclusief hun hart, hersenen en vitale organen zoals de longen, lever, nieren en alvleesklier – miljarden tot biljoenen trombose-opwekkende spike proteïnen bevatten.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Het is veel vuiler en geniepiger dan wat er ‘toen’ is gebeurd.
  En je mag de vergelijking niet eens maken… 😦

  Geliked door 1 persoon

  • Leo 1 zegt:

   De vergelijking, waaraan we steeds meer worden blootgesteld, is : SPIEGELFASCISME
   Gideon heft de waarschuwende vinger daarvoor, dat oude tijden nooit mogen terug keren.

   En terecht !!! Een gewaarschuwd mens telt voor twee .

   Zoals gezegd: Beter 1 x gebeten, dan 2 x bescheten.

   Noot: Spiegelfascisme is het voorspel van het nieuwe zion-nazi fascisme, het “Schwabinisme ” dat wereldwijd reeds veel te enge vormen aan gaat nemen.

   Like

 4. Jullia zegt:

  Pas op Gideon van Meijeren heeft een groot deel van de verraders op haar tenen getrapt het zooitje is diep beledigd om Gideon van Meijeren zeer terecht verwees naar het nazi terreur tijdens WOII https://tpo.nl/2021/09/09/video-vera-bergkamp-botst-met-gideon-van-meijeren-fvd-over-coronagodwins/ Het blijkt een intelligent man te zijn die de geschiedenis wel terdege kent en aan zijn betoog was helemaal niets mis. Maar ja een D66 voorzitter daar kun je toch wel hele veel vraagtekens bij zetten???????????? Zie Kaag ook zo een voorbeeld van volksverraad onderhandelen met de Islam en steunen van o.a. Palestijnse terreurorganisaties maar die niets toevoegt aan de democratie van Nederland.

  Like

  • Ton Ruygrok zegt:

   Men heeft wel gelijk dat deze maatregelen e.d. niet met de NAZI tijd, inmiddels ca 80 jaar terug, zijn te vergelijken.
   Nee maar, het is nog vele Xen erger als toen want dit gebeurd onder de vlag van Democratie..,
   Ton Ruygrok, Monster.

   Like

 5. Jan zegt:

  Prik in de maak. Het staat er echt en de linkse gekken menen het

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s