Niet op prijs gestelde vergelijking . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

43 reacties op Niet op prijs gestelde vergelijking . . .

 1. Tistochwat zegt:

  Het is nu veel en veel erger dan ‘toen’.
  En het wordt elke dag erger.

  Geliked door 6 people

 2. Monalisa zegt:

  Ausweis Bitte

  Geliked door 3 people

 3. Bij deze tekst hoort een portret van rutte, in een nazi uniform , dan is de vergelijking compleet

  Geliked door 5 people

 4. BigLJohn zegt:

  Er is wel degelijk een verschil met de tweede wereldoorlog. Want toen hadden de mensen echt meer vrijheid dan nu. Uitgaan zonder pasje bijvoorbeeld, en het feit dat de mof na 5 jaar verslagen was. En hoe lang zijn wij al aan het tobben ? Eerst kwam daar de E.U, en in de tussentijd werd en word Europa volgepropt met Islamieten, zij met hun gruwelijke moorden en aanslagen. Ze willen ons doen geloven in allerlei crisissen met als doel om veel geld uit onze zak te kloppen. Van het gat in de ozonlaag naar de zure regen, en vandaar weer naar de stikstofcrisis en de klimaatcrisis. En of dat alles nog niet genoeg is worden we middels de Corona leugen het Swabisme in gerommeld met allerlei maatregelen die ons leven totaal doen vergallen. Ja, er is wel degelijk een verschil met de tweede wereldoorlog, een groot verschil zelfs, de persoonlijke vrijheid is bijna tot het nulpunt gedaald ! De voornoemde ellende duurt reeds veel langer als de tweede wereldoorlog terwijl het eind nog lang niet in zicht is….

  Geliked door 4 people

 5. Bennie Kierewiet zegt:

  En de tweede kamer maar ontsteld zijn over het verhaal van Gideon , waar geen woord van gelogen is. Die tweede wereldoorlog , dat was zoooo erg , wat nu vallen er geen doden .
  Als je de MSM leest of kijkt , dan niet. Maar wij kijken verder dan de Pinokkio-neus

  Geliked door 1 persoon

 6. Ferdinand zegt:

  Zoek de verschillen maar met de uitsluiting van Joden tijdens de bezetting in Nederland en nu in 2021 .
  https://commonsensetv.nl/zoek-de-verschillen-maar/
  Die zijn er niet . De ongevaccineerden worden nu behandelt als de joden in de 2de werelt oorlog .

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  ‘MOORD,’ ZEGT DR. COLEMAN.

  https://www.brighteon.com/3eddb68f-b411-433c-a358-b43bd2d07db7

  De wereld is kwaadaardig krankzinnig.
  TRAP ER NIET IN! LOOP DE LEUGENAARS NIET ACHTERNA!

  Wat jammer dat ik geen grotere letters kan gebruiken, want dit moet van de daken worden geschreeuwd!

  Geliked door 2 people

 8. Jan zegt:

  Die vergelijking mag niet van D666-ster Bergkamp, dan wordt je de mond gesnoerd

  Geliked door 1 persoon

 9. Veldmuis zegt:

  Het plaatje is volkomen naar waarheid.

  Geliked door 1 persoon

 10. Rien E zegt:

  Is dit al doorgestuurd aan de deugbrigade in de 2de (slaap)kamer. Kunnen ze er nog eens over nadenken en wellicht dhr Gideon van Meieren toch gelijk geven.

  Like

 11. ruca zegt:

  Inderdaad, de agressieve propaganda campagne van de vaxxers doet me heel erg aan die van de vaccinazi’s denken.

  Geliked door 1 persoon

 12. Julia zegt:

  Deze tekst op een billboard voor het tijdelijk politieke onderkomen in Den Haag neerzetten misschien dringt het dan tot die fascistische hersenen door zittend in de blauwe zetels wat zij de samenleving aandoen en dat het wel terdege vergelijkbaar is met de misdaden tegen de menselijkheid tijdens WOII. In ieder geval is Rutte blij met een WEF tasje https://www.ninefornews.nl/kijk-rutte-gespot-met-world-economic-forum-tas-niets-te-zien-hoor-mensen/ Zeker gescoord bij vriend Klaus Schwab tijdens de geheime samenkomsten.

  Geliked door 1 persoon

 13. top of flop zegt:

  Ik zie geen verschil tussen de NSB toen en de politiek nu.

  Geliked door 1 persoon

 14. saddy zegt:

  De kartel-partijen vonden een verlies van 620.000 levensjaren door de proefprikken en de schadelijke restricties en het onthouden van werkzame orale medicijnen helemaal geen probleem. In bovenstaand overzicht mis ik dus nog genocide.

  Ik kan nergens vinden hoeveel levens mengele op zijn geweten heeft maar om die 620.000 levensjaren te overtreffen moet hij meer dan 15.500 mensen als proefpersoon gebruikt hebben. Dat lijkt me sterk.
  En die 15.500 levens is nu net weer ongeveer het aantal dat tedros heeft laten afslachten in zijn geboorteland.

  En alleen mengele is de bad guy?

  Geliked door 1 persoon

 15. Julia zegt:

  In de tweede wereldoorlog kon nazi Duitsland binnen 1 dag over Nederland heen lopen. Feitelijk stond de deur gewoon wagenwijd open. In 2020 kon Mark Rutte in 1 dag geheel Nederland plat leggen en was er al net zo weinig verzet. Dat verzet leek gisteren even groot tijdens de Unmute Us demonstraties, maar blijkt niets meer te zijn dan boosheid over wat afgepakte festivals.
  Het is toch van den zotte dat Nederlanders alleen maar in grote getalen de straat op gaan als ze niet meer naar festivals kunnen om pillen te slikken en zich vol te laten gieten? Is er dan niemand die doorheeft dat we middels psychologische oorlogsvoering in een lockdown gezet zijn en dat de valse hoop van vrijheid door vaccineren een worst voor de neus was?
  Het gehele Unmute Us verhaal draait natuurlijk maar om 1 ding: tweespalt drijven tussen gevaccineerden die “alleen maar weer willen hossen” en ongevaccineerden die wel wat grotere zorgen aan hun hoofd hebben dan slechts dat dansen, omdat zij wel zien dat hier veel meer aan de hand is dan het halen van een prikje.
  De mentale zeugelingenstatus van het brein van de gemiddelde Nederlander maakt zich slechts zorgen over haar festivals, terwijl de gehele maatschappij gekaapt is door een stelletje beroepsleugenaars. Zijn er nog dappere krachtige persoonlijkheden in Nederland die iets verder kijken dan hun festivalneus lang is?
  Waarom is de festival branche niet opgestaan toen het gehele nep coronaverhaal en de lockdowns gaande waren? Waar zijn ze als het gaat om de agenda van de Great Reset van Klaus Schwab? Ah, wacht eens even. Zij hebben natuurlijk wachtgeld gehad. Het is nu diezelfde festival branche die meewerkt aan de uitrol van de fascistische agenda van uitsluiting van ongevaccineerden.
  Zij hebben meegewerkt aan de field lab events voor testen voor toegang en hielpen zo mee de besmettingspropagandaleugen in stand te houden. Feitelijk stuurt Unmute Us aan op de versnelde heropening van festivals voor slechts en alleen de gevaccineerden en de versnelde doorvoer van testen voor toegang en het vaccinatiepaspoort (in de vorm van de QR code app).
  Het zijn niet de mensen die niet vaccineren die jou tegenhouden een feestje te vieren. In tegendeel. You’re barking at the wrong tree.
  Dan kun je wel roepen dat mensen het vergelijk met de tweede wereldoorlog niet mogen maken en al helemaal geen Jodenster mogen dragen om de fascistische vergelijkbaarheid van uitsluiting uit te beelden, maar dat is net zoiets als het ontkennen van een watersnoodramp, omdat de watersnoodramp uit 1953 zo erg was, ook al breken de dijken en staat het halve land onder water.
  Jasper Goossens, organisator van Unmute Us, doet aan dezelfde propaganda mee als Lowlands directeur Eric van Eerdenburg. Beide gaan mee in de fieldlabs nonsens in plaats van dat ze aansporen om het overheidsbeleid totaal te negeren.
  Als je zoveel aanhang hebt kun je blijkbaar met gemak tienduizenden mensen mobiliseren om gewoon compleet “nee” tegen alle overheidsmaatregelen te zeggen. Festivals zijn de nieuwe kerk en de organisatoren hun dominees. Men heeft blijkbaar het geld en de toestemming om wagens met DJ’s door Amsterdam, Groningen en andere steden te laten rijden. Men heeft blijkbaar ruimbaan van de gemeente en politie.
  Begrijpelijk, want het is geen echt verzet; het is roepen om je eigen gevangenispasjes. Het is geen protest tegen de beperkende maatregelen: Unmute Us roept op voor de heropening van festivals onder de voorwaarden van uitsluitingsfascisme. Lieve jongetjes hoor (zie hieronder), keurige kapseltjes, maar slappe hap!
  Wij samen!!!!

  Like

  • Bert zegt:

   Dit heb je over genomen van een artikel.
   Ik heb het vanochtend nog zitten lezen.
   Had de link er dan even bij gezet, nou denken ze dat jij deze tekst zelf heb bedacht.
   Dat is wel zo eerlijk. Maar ik heb ‘m al gevonden.
   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/unmute-us-maar-onder-welke-voorwaarden-slappe-hap/

   Like

   • Julia zegt:

    Bert De tekst hiervan heb ik inderdaad overgenomen omdat de meeste Nederlanders geen moeite doen om de links te openen. Het is puur om de massa op de feiten te drukken kort samengevat dringt het misschien dieper door. Maar inderdaad ik heb het overgenomen daar draai ik geen doekjes om en terecht dat u mij daar op wijst. Maar daar ligt een achterliggende gedachte aan. Dus nee ik heb deze tekst inderdaad zelf niet bedacht maar heb wel duidelijk mijn mening omdat ik de moeite neem buiten de linkse media om buiten de hele veel andere nieuwssites te lezen en hoop dat heel veel Nederlanders dit voorbeeld zullen volgen. Ik hoop wel heel veel zogenoemde wakkere mensen meer wakker te schudden. Met vriendelijke groet en respecteer uw reactie.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Julia 12 september 2021 om 18:45

    Beste Julia, voortaan gewoon én de tekst van het artikel, én de bron (de link) plaatsen.
    Ik zou het ook niet prettig vinden als mensen passages uit mijn boek gingen kopiëren en plakken zonder mijn naam te vermelden.
    Dat mag trouwens sowieso niet zonder nadrukkelijke toestemming van de uitgever. 😉

    Like

  • Bert zegt:

   Ik hoop dat mijn reactie niet verdwenen is.
   Met het plaatsen leek er een storing te zijn.
   (Julia is niet helemaal eerlijk geweest.)

   Like

   • Monalisa zegt:

    Zeikerd pissen moet je op de wc 🚽

    Like

   • Monalisa zegt:

    Julia is niet helemaal eerlijk geweest. Dat is berg g al jaren niet.

    Like

   • Julia zegt:

    Bert Ik ben eerlijk en geef normaal mijn eigen mening maar om de zogenoemde reeds wakkere menigte meer wakker te maken kun je beter een tekst plaatsen dan naar links verwijzen. Dat is mijn mening. Maar zet mij niet als oneerlijk weg want dan val ik onder de massa die uitsluitend gelooft in de linkse media en de propagandazenders dus hier hou ik niet van. U kunt mij pas op oneerlijk betrappen als wij samen elkaar in de ogen kunnen kijken. Verder sta ik boven de discussie die u mijns inziens nu uitlokt. Ik respecteer E.J. Bron dat hij ook uw reactie heeft geplaatst. U mag mij ten aller tijde aanvallen maar doe het dan wel onderbouwd.

    Like

   • Julia zegt:

    Bert nog een opmerking mijnerzijds bent u niet de man die tot vervelens toe links plaatst maar er geen eigen mening op na houdt. Wat is het verschil?????? Is dat eerlijk??? Dus u bent blijkbaar de man die van hetzelfde medium gebruik maakt maar ondertussen. Denk er maar even over na misschien valt het muntje dan. Als ik er nog eens diep over nadenk verwijt u dus de ketel terwijl u zelf zwart ziet. Ik waardeer ieder haar of zijn mening maar en respecteer ik maar de aanval uwerzijds kan ik niet waarderen. Hoe kunt u zo een mening er op na houden om van oneerlijk te betichten. Kortom ik ben diep beledigd en zal uw reacties voortaan dan maar als waar van nota beschouwen. Ik sluit nu de discussie en sta boven uw persoonlijke aanval daar is E.J. Bron niet voor bedoeld en gaat het echt om vrijheid van meningsuiting en niet om mensen persoonlijk aan te vallen terwijl u zelf van dezelfde bronnen gebruik maakt om uitsluitend links te plaatsen hetzij via een omweg maar wat op precies hetzelfde neerkomt.

    Like

   • Bert zegt:

    Julia, het is een beetje ongeschreven internet regel dat je de auteur vermeld van wie het afkomstig is. Dat zijn inteligente eigendommen van iemand anders.
    Ik denk ook niet dat deze site het op prijs zou stellen als ik de show ga stelen op een andere site met zijn teksten en er dan mijn naam onder zet.
    Ook al zou het alleen maar om een vertaling gaan.
    Of van wie dan ook wie hier de moeite neemt om een artikel te leveren.
    Op het overnemen van een tekst heeft niemand een probleem mee, maar dan wel met vermelding van wie het is.
    Maar het is mogelijk dat jij dat anders ziet.
    Die mensen heb je nou eenmaal.

    Geliked door 1 persoon

   • Bert zegt:

    Dan moet ik je toch echt teleurstellen.
    Ik plaats vrijwel nooit alleen zomaar een link, het gebeurt zelden.
    En als er iemand hier is met een zeer uitgesproken mening, dan ben ik het wel.
    Ik denk dat je mij verward met iemand anders.
    Maar je moet toch ergens mee aankomen. Voel jij je maar beledigd.
    Omdat het niet de bedoeling was dat het iemand opviel.

    Like

   • Bert zegt:

    Driek bijvoorbeeld, vermeld het zelf apart.
    Om het niet over te nemen of verder te verspreiden.
    Natuurlijk kan ik daar maling aan hebben, maar netjes is het niet.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Bert G gaat het voor de Heer Bron bepalen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Stoken bij Bert Bron ook niet

    Like

 16. guusvelraeds zegt:

  Om een blik te werpen op het logo van de theosofische orde die de VN en haar Lucy’s trust aanhangen en straks op dringen aan de wereld bevolking als enig ware godsdienst na implementie NWO gebruik dan de bijgevoegde link. Aan dit logo zie je dat de nationaal socialisten met hun eugentica en NWO fantasieën nooit zijn weggeweest en binnen agenda 21 en agenda 2030 de eugenetica in het nieuwe jasje van ¨transhumanisme¨ vol gaan uitstorten op de mensheid zodra ze de kans krijgen.

  https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FTheosophical_Society&psig=AOvVaw3poD37W8QTpr28aDhRs-np&ust=1631523623176000&source=images&cd=vfe&ved=0CAsQjRxqFwoTCKjI_KGJ-fICFQAAAAAdAAAAABAD

  Geliked door 1 persoon

 17. Bas zegt:

  Holocaust overleefster Vera Sharav

  Geliked door 2 people

 18. Bob zegt:

  De bovenstaande lijst laat zien dat er grote
  overeenkomstenzijn tussen 1940 en het huidige
  beleid. De mensen die met de STER op liepen
  hebben dit goed gezien.
  De kudde is net als in 1940 en dat geldt voor Joden en
  alle anderen groepen, ze zijn horende doof en ziende
  blind. Denken en er tegen in gaan is sociaall uit de groep
  gezet worden.Je laten vernederen en laten knechten
  is naar hun mening minder gevaarlijk.
  Ze gaan het begrijpen hoe GEVAARLIJK het is als het te
  laat is. Dan krijg je erna de 6 mei 1945 helden die zo graag
  hebben mee gewerkt. De mooie baantjes krijgen ze dan
  als kado om het volgende gevaar niet te zien.
  Medici die aan dit experiment mee werken hebben hun medische
  eed verbroken en hebben meegedaan aan criminele
  aktiviteiten.
  Alleen massale ongehoorzaamheid kan dit kwaad nog stoppen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s