De medische apartheid wordt een feit per 25-09-2021

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Avish Jajairam)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

141 reacties op De medische apartheid wordt een feit per 25-09-2021

 1. Hans M zegt:

  Voor het tribunaal met deze vaccinazis !

  Geliked door 7 people

 2. Bert zegt:

  Gevonden. Eindelijk.
  SP, FVD, JA21, Groep Van Haga, Partij voor de Dieren, BBB en de SGP stemden voor de motie. Álle andere partijen waren tegen. Zij willen dat dit onderscheid dus wel gemaakt moet kunnen worden. Dan gaat het dus niet alleen om regeringspartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie, maar ook om aspirant-coalitiepartijen PvdA en GroenLinks, en Volt, DENK, BIJ1, en ja, ook de PVV.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/ongelooflijk-overgrote-meerderheid-tweede-kamer-stemt-voor-discriminatie-op-basis-van-medische-gegevens/

  Geliked door 6 people

  • Monalisa zegt:

   Die dikke van de bbb kan je ook opdoeken

   Like

   • David zegt:

    Wat is er dan mis met Caroline volgens u? Ze heeft een naam trouwens

    Like

   • koddebeier zegt:

    ??????????

    Like

   • Julia zegt:

    Monalisa wat voor een reactie is dit de dikke? De omvang van iemand zegt niets over het verstand, intelligentie en daadkracht. Deze vrouw komt op voor de boeren als wij ook deze laten vallen hebben wij in de toekomst geen dikkertjes meer maar magere chagrijnige mensen vanwege voedselgebrek. Sorry ik kan uw reactie ook niet waarderen. U discrimineert dus. Onderbouw eerst maar eens wat er dwars zit in u zelf waarom u mensen zo denigrerend wegzet. Mij maakt het niets uit dik, dun, ras of geslacht het gaat mij om innemendheid, persoonlijkheid, intelligentie, inleven, sociale vaardigheden en respect voor oud en jong en alles wat er tussen in zit.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Er was nog een partij die het voor de boeren op nam zie het resultaat 17 stemmenheeft hij maar op prinsjes dag is ze er niet vanwege de sterfdag van haar man.
    U komt er wel achter dat deze Dame vrolijk kan ze lachen het blijven mensen met een ellebogen geloof

    Like

   • Cathja zegt:

    Wat is dit voor een rot-opmerking?

    Like

  • BigLJohn zegt:

   Nu zijn de rapen gaar. Nooit meer een bioscoopje of etentje in een restaurant. Wat hopelijk niet volgt is de supermarkt. Want volgens mij willen ze iedereen indirect verplichten om die gifspuit te nemen. Geen supermarkt betekent dat we op internet een bezorgdienst moeten gaan zoeken, als, ja als die nog mag langskomen. En ja, de PVV was ook weer eens van de partij, door zoals gewoonlijk TEGEN te stemmen. Het word mij door sommigen kwalijk genomen dat ik de PVV aan de kaak stel. Mag de waarheid dan niet gezegd worden ?

   Geliked door 10 people

   • Cathja zegt:

    @BigLJohn

    Van mij mag u dit gerust zeggen, want ik ben dezelfde mening toegedaan! De PVV die meedoet met het ontstaan van apartheid onder onze burgers.
    De laatste tijd valt het me op dat er vaker tegen wordt gestemd door de PVV, terwijl je zou verwachten dat ze vóór zouden stemmen…., of omgekeerd.

    Geliked door 6 people

   • R Thomasson zegt:

    @BigLJohn. Het is een dictaat van een bezetter die buiten Nederland bevelen deelt, en de Nederlandse regering een de meerderheid van de Kamer zwichten vrijwillig. Het begint bij nooit meer een bioscoopje, of etentje. Het gaat verder naar bezoek aan winkels en supermarkt. Waar zal het eindigen? Antwoord: in Hotel Oranje, in Kamp Amersfoort en de IJzeren Man in Vught waar ongevaccineerden zouden worden gestuurd voor heropvoeding en martelpraktijken net als in de huidige concentratiekampen van China. De misdadigers met wie wij te maken hebben, zijn dezelfde misdadigers als in de volgende video: https://youtu.be/UzKEW94PDcI

    Geliked door 2 people

   • booster123c zegt:

    PVV is gewoon onderdeel van het systeem. En ik was PVV stemmer van ’t eerste uur. Tot begin dit jaar toe ik wakker werd en er achter kwam dat de staat der Nederlanden gewoon een bedrijf is.

    Geliked door 3 people

   • ronjaspers zegt:

    BigLJohn.Ik ben er bang voor,zoals ze alles stapje voor stapje doen en kijken hoe het volk reageert.Nu vaccinazi bewijzen voor de horeca en de culturele sector,straks ook voor de supermarkten.Dan is het afgelopen voor de ongevaccineerde.Stapje voor stapje naar de afgrond.

    Geliked door 5 people

   • Veldmuis zegt:

    Helaas schijnt dat de treurige realiteit te worden, BigLJohn. Ongelooflijk, dat we zo verraden en verkocht worden.

    Geliked door 2 people

  • Boike zegt:

   @ Bert 12 september 2021 om 20:38

   Dus ook Wilders heeft nu kleur bekend. Het zat er al even aan te komen. Er waren al wel wat aanwijzingen. Maar nu is het dus een feit. De aap is uit de mouw gekropen. Ondanks een cordon sanitaire toch met het ruttige kabinet meestemmen. Hoe is dat in godsnaam mogelijk. Wilders heeft ons verraden. Het werd links en rechts wel eens beweerd, maar het is dus toch waar. De PVV is niets meer, dan gecontroleerde oppositie !!! Wilders, ook de hel met jou !!!

   Geliked door 8 people

   • Bert zegt:

    Deze motie is pas van 9 juli 2021. Dus nog niet zo heel erg lang geleden.
    Er gingen toen al geluiden op om dit voor te bereiden, dus iedereen was hier van op de hoogte.
    Je kan dan onmogelijk beweren dat je het niet verwacht had dat het daar op zou uitlaten.
    En een beetje nadenken mag je toch wel verwachten van iemand.

    Like

   • R Thomasson zegt:

    @Saddy en @Boike Het lijkt alsof de politiek wordt bedreven door een bende imbecielen die kennelijk leven in andere realiteit. Het kan zijn, dat zij weten hoe de vork in de steel zit. Maar zij worden extra betaald om het “Pandemie spelletje” zo lang mogelijk te spelen. In het vrolijke noorden van NL lieten de mensen al heel snel de 1,5 meter regel voor wat het is, en zo ook de regelgeving van niet bij elkaar komen. Grootouders kwamen heel gauw op bezoek bij hun kinderen; vaak in begeleiding van andere familieleden. Groepen zaten gezellig biertjes en koffie te drinken in hun tuin; genietend van de zon. Mensen stonden dicht bij elkaar te kletsen op straat…Gek genoeg zij zijn nog steeds gezond- en vooral gelukkig. Corona had een tijd lang, in het noorden, weinig klanten . Nu, nadat de eilandenbevolking heeft zich massaal laten vaccineren, de Corona viert daar feest. Het is van Texel tot Schiermonnikoog gloeiend rood van besmettingen. Dat stond in de zaterdageditie van de Leeuwarden Courant. Wat Saddy schrijft is waar. Al de maatregelen hebben een bedoeling: TOTALE CONTROLE. Met het langzaam afschaffen van muntgeld, zou men zelfs kunnen weten wanneer wij voor het laatst hebben gescheten op CS van Den Haag of Amsterdam. Wij gaan pinnen voor een WC bezoek. De opmerking van Boike over de PVV is iets om goed over na te denken. Met het stemmen voor QR code (herhaaldelijke PCR-test), heeft de PVV kleur bekend. DE AAP KOMT UIT DE MOUW. Deze partij is WAARDELOOS geworden, en kan nu uit de politieke arena verdwijnen.

    Geliked door 6 people

   • Zeeuwse Babbelaar zegt:

    Boike, jouw ogen staan gelukkig wijd open !
    Wilders heeft vrij onopvallend al eerder kleur bekent.
    Spreekt dus met meerdere tongen; fig.gesprkn.
    Heeft totaal géén realistische view op wat er gaande is.
    Fascisme is helaas nooit uitgebannen.
    Wat staat de wereldbevolking allemaal nog meer te
    wachten ???
    Vermoed enorm veel ellende !!!

    Geliked door 3 people

   • guusvelraeds zegt:

    Ik heb hem een poos geleden al een brief geschreven. Nooit reactie terug gehad. Ik schreef hem dat we bang moeten zijn voor onze overheid en niet voor het virus. Voor deze volksverlakker heb ik nog lopen flyeren. Vaccineren is keuze vrijheid zegt hij met een stalen gezicht om daarna mee te stemmen met de ¨Ausweiss¨.

    Geliked door 8 people

   • Bert zegt:

    En toch heb ik deze motie hier al 2x eerder vermeld rond de datum van 9 juli.
    Ik kon ‘m alleen niet meer terug vinden.
    Ik dacht dat er 1 of 2 reacties op waren. Bij een artikel over de PVV of Geert.
    Iets wat hier toch altijd goed gelezen wordt.

    Like

   • Beanie zegt:

    Geert Wilders is de mol…artikel op site Want to know.nl enkele jaren geleden..

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    “…met het ruttige kabinet meestemmen.”

    Belachelijke redenatie. Wilders stemt niet voor de motie van Van Meijeren, maar evenmin voor de regering. Of heb ik soms een motie van het kabinet Rutte gemist?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  • Bert zegt:

   Is Geert nou echt zo vergeetachtig?
   Waar dacht hij dan hij tegen gestemd heeft.
   Tegen gratis toegang in de Efteling?
   Of doet ie daar maar wat om de dag door te komen.

   Like

  • boorzalf zegt:

   Om bij de PVV te blijven,
   Willen jullie meer of minder ONgevaccineerden, MINDER MINDER MINDER,
   Goed, gaan we dat regelen.

   Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   PVV. Ik wist het. Gecontroleerde oppositie van begin tot einde. Wilders is onderdeel van het public/private partnership conglomeraat dat ons deze geplande pandemie aangedaan heeft. Dat Wilders en zijn PVV geen ledenpartij is wordt nu logisch. Hij riep ook het hardste om een lockdown en sluiten grenzen en testen. Een geweldige strategische zet van het kartel. Bliksem afleider voor honderdduizenden stemmen vanaf 2006. Hij zal rijkelijk beloond worden door Schwab en co.

   Geliked door 7 people

   • guusvelraeds zegt:

    Wilders is zijn gewicht in goud waard voor het kartel. Daarom wordt hij beschermd. De kosten spelen geen rol. Pim Fortuyn werd niet beschermd en straks zal Baudet ook niet beschermd worden als het aan de orde is. Ayaan Hirschi Ali kon oprotten naar de US. Was niet meer bruikbaar omdat ze oprecht was.

    Geliked door 5 people

  • Andre zegt:

   Nou daar gaat de PVV door de plee

   Geliked door 6 people

  • Cathja zegt:

   Met name valt het me zwaar tegen van de PVV dat deze partij de motie niet heeft gesteund!

   Geliked door 2 people

  • Boike zegt:

   @ Bert 12 september 2021 om 20:38

   PARTIJ VOOR DE VRIJHEID
   De enige partij die luistert naar het volk !

   Je zou het NIET zeggen aan het stemgedrag in de Tweede Kamer.

   PVV bye bye !!!

   Geliked door 2 people

  • Bas zegt:

   Motie azarkan over toegang publieke voorzieningen voor iedereen ongeacht vaccinatie of teststatus:
   AANGENOMEN

   https://pbs.twimg.com/media/E_HZRAJXsAkjuSC?format=jpg&name=900×900

   Like

   • Bert zegt:

    Kijk even hoe denk gestemd, ook tegen.
    En nou zijn ze in eens het er allemaal niet meer mee eens.
    Hoe oprecht zijn al die moties nou eigenlijk?
    Eerst tegen stemmen en daarna overal tegen zijn.

    Like

  • Veldmuis zegt:

   Zo zien we wie ons werkelijk belazeren en verkopen aan de NWO, en de WEF.

   Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   De landverraders een volk verlakkers in beeld !!
   De knechtjes van de WHO !

   Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Gelezen:
   Dus als horecaondernemer mag ik niet aan mijn personeel vragen of ze gevaccineerd zijn, maar ik ben verplicht om dat wel aan mijn gasten te vragen.
   En wie gaat dat extra personeelslid betalen om de codes te checken?
   Stelletje mafkezen, doe normaal, gooi de maatschappij 100% open!

   Like

 3. Zo lang Nederland zich niet bewapend op welke manier dan ook zal het alleen maar erger worden.
  Velen hebben het nog steeds niet begrepen, maar de controle maatschappij komt eraan en zal zonder serieuze tegenstand doorgedrukt worden, met het gevolg dat iedereen in een communistische heilstaat wordt geprest.
  Het enige wat over blijft voor de Nederlander is eens langzaam gaan zoeken wat de mogelijkheden zijn in het midden en oosten van Europa want die laten zich door de EU en de multimiljardairs niet zo snel gek maken.

  Geliked door 5 people

 4. Puh, Ik zit net een bericht te lezen in de Televaag.
  Om je kapot te lachen.
  Horecabranche ’woedend’: ’Dit is effectief een verzwaring’
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/409509277/horecabranche-woedend-dit-is-effectief-een-verzwaring
  Als je leest wat er niet staat maar wel bedoeld wordt zou in Nederland een horecaopstand uitbreken.
  Whahahaha
  aldus Rosanne Janmaat van organisator ID&T.
  Je lacht je te barsten want wat Rosanne Janmaat niet zegt is het volgende, met deze restricties kost me dat wel veel geld en ook mijn compagnons, maar ja als je het zo zou zeggen klapt de hele zaak natuurlijk.
  Nou en dan gaat de horeca niet controleren aan de deur want personeel te kort, denkt KHN.
  Nou daar zullen ze zich in Den Haag Brussel en Davos wat van aantrekken, NOT DUS
  Want ze sturen gewoon een aantal NSB ers langs met wat honden en wapenstok samen met een deurwaarder om de tent dicht te gooien en 2 dagen later loopt de hele horeca weer in de pas.
  De MSM komt met de nodige verhalen over relschoppers en hooligans en alles gaat zijn gewone gangetje dus toegangspas.

  Geliked door 2 people

  • Bert zegt:

   Weet je nog die vorige acties van de horeca?
   Een paar uur het licht laten branden in je kroeg, dan kon je zien dat ze tegen waren.
   Kon je buiten naar een dichte verlichte kroeg kijken.
   Of stoeltjes voor de deur zetten en daar dan gaan zitten als eigenaar.
   Het is dat ik het gelezen had, anders had ik het niet geweten dat ze met een actie bezig waren.
   Dat maakt toch totaal geen indruk.

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Henk der N. op 12-9-2021 om 12.54 u.
   V.w.b. het “optreden” van NSB’ers en hun NSB-honden ben ik ’t helemaal met u eens, maar ……………..als in een stad als Amsterdam of Rotterdam of de gehele provincie Groningen of noem maar wat op, álle caféhouders enz. zouden besluiten dat zij zich niet a.d. nieuwe regels gaan houden, dan zijn er niet genoeg “handhaaf-NSB’ers” om e.e.a. te handhaven.
   Dus …………..aanvalluhhhhhhhhhhh !!!

   Like

 5. brabantman zegt:

  Meneer Bron,
  Gezien het discriminerende standpunt van de PVV, lijkt het mij verstandig hier geen aandacht meer aan de mening van dhr Wilders te besteden.

  Geliked door 2 people

 6. Monalisa zegt:

  Dictatuur

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Dit is wat het vaccinatiepaspoort precies inhoudt.
  Het blijft dus niet bij 2 prikken….
  Als je er 1 overslaat dan wordt je als ongevaccineerd beschouwd en is je paspoort niet meer geldig

  Certificat covid digital EU, met ruimte voor 8 Shots:
  https://pbs.twimg.com/media/E_GX8-NXMAYqRiA?format=jpg&name=medium

  Video:
  https://www.bitchute.com/video/5WsA92PRCUoG/

  Geliked door 2 people

 8. En dan nog zo’n grappige.
  Nederlanders kunnen zo maar tien jaar ingeschreven staan voor een sociale huurwoning.
  Vandaag een protest tegen het woningbeleid van de oplichters in Den Haag.
  Borden als ’Gezocht: rijke ouders’, ’Ik lust geen huisjesmelk’ en ’Op Rutte kan je niet bouwen’.en verklaringen van mensen die al jaren inwonen bij familie.
  Maar geen enkel bord dat weet te vertellen dat ze profiteurs die hier de huizenmarkt naar de kloten hebben geholpen met steun van het COA waardoor het gros van de woningnood is ontstaan.
  Tellen kunnen ze ook niet zo goed deze demonstaranten want zij staan 10 jaar op een wachtlijst die jaarlijks langer wordt maar een profiteur uit welk moslimland dan ook moet binnen 158 dagen een woning hebben
  Een half jaar dus en de Nederlander mag eenvoudig 20 keer zo lang wachten.
  Wat staan die gekken daar te demonstreren in plaats van Het binnenhof te bestormen en de verantwoordelijken op te knopen.
  Het kan zijn dat Ik het verkeerd zie maar Ik denk het niet echt.
  Al die demonstranten zijn een stel lapzwanzen die de dingen niet bij naam durven noemen en het verbarsten om eens de echte verantwoordelijken aan te pakken.

  Geliked door 5 people

  • Bert zegt:

   Dat heet politiek correct demonstreren, Henk.
   Dat je het dan net zo goed kan laten snappen ze zelf nog niet eens.
   Ik had mijn eerste woning binnen ongeveer 2 weken zo een 40 jaar geleden.

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Nederlanders en bestormen nou dat is een droom. De gemiddelde bemoeizuchtige Nederlander bestormt alleen elkaar met het wijzende vingertje en maken van demonstraties een soort groot festival met muziek tja daar zullen die elitaire dictators geen nacht van wakker liggen en lachen zich rot.

   Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Resolutie 2361 Raad van Europa heeft op 27 januari 2021 bepaald dat:

  Vaccinatie niet verplicht is
  Weigeraars mogen niet gediscrimineerd worden
  Vaccinatiecertificaten niet als paspoort of toegangsbewijs gebruikt mogen word een

  https://pbs.twimg.com/media/E_G4fL7WUAAQ-Um?format=jpg&name=large

  Geliked door 3 people

 10. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/409509277/horecabranche-woedend-dit-is-effectief-een-verzwaring

  Horecabranche ’woedend’: ’Dit is effectief een verzwaring’

  Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is ’woedend’ op het demissionaire kabinet, nu besloten lijkt te zijn om toegangsbewijzen ruimer in te zetten maar de nachthoreca wel gesloten te houden. Volgens KHN zijn er signalen dat duizenden horeca-ondernemers de regels niet gaan handhaven na 25 september, zeker als de coronasteun stopt begin volgende maand.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Geliked door 3 people

 12. R Thomasson zegt:

  @Henk der Niederlander. Met andere woorden de meerderheid van de “democratische” partijen in de TK zijn voor de moderne “Ariërverklaring”, waarin Joden/nu ongevaccineerden niet meer een café, restaurant of andere horeca aangelegenheid mogen bezoeken. Net als de NSB destijds zwichten ze, maar nu vrijwillig. Zij zijn zelfs bereid massaal de grondwet te overtreden. Vluchten is een zwakke en laffe optie. Vechten voor ons rechten is de juiste weg. De despoten aan de top zijn laf. Zij zouden zwichten zodra tegenstand wordt geboden.

  Geliked door 1 persoon

 13. hans zegt:

  Nou daar gaat echt een mail i.i.g. van mij naar de PVV, hoe achterlijk kun je zijn. BAH

  Geliked door 2 people

  • Inderdaad Bas, maar mensen lezen dit en zijn het over een uur weer vergeten.
   De Nederlander in de notendop dus.

   Like

   • Bert zegt:

    De Nederlander was ook deze motie vergeten.
    Ook hier kon niemand dit zich meer herinneren.
    Zelf niet nadat ik het hier zeker 2x geplaatst heb.
    Bij alles waar de PVV zich laat kennen zijn ze na een uur vergeten.
    Alleen van partijen waar ze tegen zijn onthouden ze alles.

    Like

 14. Boike zegt:

  G**verd*mme. Hoe durven ze, die ruttige smeerlappen. Dit is discrimintie en hoogverraad aan het Nederlandse volk !!! Als dit hele ruttige schurken-kabinet niet heel snel oppleurt en er niet per omgaande nieuwe verkiezingen worden uitgeschreven, is de Nederlandse constitutionele democratie helemaal ter ziele. Onder de liegende en bedriegende duivelaanbidder, ministerpresident Rutte, is het vrije Nederland verkocht aan de duivel en verworden tot een communistische onheilstaat, erger dan de oude DDR. Ik schaam me nog Nederlander te zijn. Helaas, vluchten kan niet meer. Waarheen ??? Willem-Alexander en Maxima hoeven op prinsjesdag echt niet meer met een koets te komen afzetten, om te pronken. Het sprookje is uit. Het schip is zinkend. Het is nu: ”ieder voor zich en God voor ons allen”. Rutte, de hel met jou je WEF, je WHO, je VN, je EU, je NATO, je inlegvelletjes, je hogere belangen, je injecties en je testen en neem Soros, Billy Gates, de Rockkefellers en alle andere schurken maar lekker mee. Dat jullie allemaal in het hellevuur mogen branden tot in eeuwigheid.

  Geliked door 2 people

 15. Bas zegt:

  Krant uit 2011…

  Plannetje van bill gates: Depopulatie door gedwongen vaccinatie

  https://pbs.twimg.com/media/E_F7CwpWQAkeCty?format=jpg&name=900×900

  Geliked door 1 persoon

 16. BigLJohn zegt:

  En wat te denken van de demonstratie in Amsterdam ? Misschien waren er wel 100.000 mensen op de been. En wat hebben ze ervoor gekocht ? Misschien geen Coronamaatregelen meer maar daarvoor in de plaats een QR code wat inhoudt dat je zonder dat kreng niet meer kunt uit gaan. Ik schreef het al in een vorig blog; De elite lacht ons uit, demonstreren is jezelf voor de gek houden.
  En hoe lang zal het nog duren dat ook alle andere winkels om je QR code moeten vragen ? Dt duurt niet lang meer, want Rutte c.s. gaan over lijken !

  Geliked door 3 people

  • Boike zegt:

   @ BigLJohn 12 september 2021 om 22:00

   Die demonstratie in Amsterdam was ook een valse vlag operatie. Het was een afleidingsmanoeuvre voor het vroem-vroem-feest van de lullo prins. De ruttige elite wilde akties in Zandvoort voorkomen.

   Like

  • Tineke zegt:

   En heb je straks nog recht op zorg??Wat een misdaad!!

   Geliked door 3 people

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Nou? Misschien moet je straks voor een noodzakelijke operatie je éérst 2x laten vaccineren.
    Voor een cosmetische (dus niet noodzakelijke) ingreep zal dit zeker spoedig het geval zijn.

    Geliked door 2 people

 17. Bas zegt:

  https://geentoegangsbewijs.petities.nl/

  PETITIE

  Schaf het coronatoegangsbewijs af
  80.986 ondertekeningen
  Er met dwang en plicht een corona vaccinatiebewijs, bewijs van recente besmetting (genezing) of testbewijs (binnenkort tegen betaling) overlegd moet worden. Dit is vrijheid en privacy belemmerend en past niet in onze samenleving. Dit moet stoppen!

  Geliked door 2 people

 18. johannes zegt:

  heel makkelijk , gewoon dat soort bedrijven boycotten die deze waanzin wel ondersteunen, dus niet alleen de horeca maar alle bedrijven , zeker zij die aangesloten zijn bij het wef waarvan je op hun site een mooie lijst kunt vinden.

  nu spelen ze het nog via de horeca en de entertainmentbranche, maar spoedig is elk bedrijf aan de beurt natuurlijk (geef ze een vinger en je mist na een paar weken je hele arm), werkgevers worden dan verplicht ongevaccineerden uit te sluiten alsof het de normaalste zaak van de wereld is , en het personeel staat op straat.

  kortom, het ontslag van nog wel goede hardwerkende en eerlijke werknemers hangt nu af van een spuit waarvan niemand weet wat het gaat doen tegen kwaal die mede door de grotere bedrijven wordt geaccepteerd als bestaand, terwijl men enkel zwichtte voor de maatregelen i.p.v. de kwaal

  nou van dat soort laffe bedrijven die zo met hun personeel (immers ze hebben liever laffe egocentrische mede leugenaars aan het werk dan lieden die voor hun rechten opkomen) en klanten omspringen hoef ik niks meer in elk geval, daarmee kleed je ook langzaam aan dat hele wef uit waar al die grotere bedrijven bij zijn aangesloten.

  Like

 19. Ester zegt:

  BELANGRIJK !

  Vanaf 25 september moet in Nederland op veel plekken een coronapas worden getoond: in de horeca, op het terras en in de cultuursector. Dat is afgesproken tijdens het overleg op het Catshuis, melden bronnen.

  Dinsdag worden alle maatregelen vanaf 25 september tijdens een persconferentie toegelicht door de gluipers premier Rutte en minister De Jonge.

  Teken de petitie TEGEN de coronapas.

  https://petities.nl/petitions/schaf-het-coronatoegangsbewijs-af?locale=nl

  Geliked door 1 persoon

 20. HenK zegt:

  knettergek , de gevaccineerden zijn de grootste verspreiders. kijk naar URK en ZWEDEN

  Like

 21. Rensk. zegt:

  En nu moet de horeca voor politie spelen door dat stuk vuil van een premier, die zich zelf niet aan de grondwet houd en daar volkomen schijt aan heeft. Politie die dat stuk vuil zelf kapotbezuinigd heeft. Net zoals dit stuk vuil op de zorg bezuinigd heeft en de burger daar nu de verantwoording voor moet dragen door dit stuk onverantwoordelijk stuk vuil van een premier.Horeca zal ook wel weer braaf achter dit stuk vuil aanlopen net als de miljoenen die zich braaf ieder jaar nu laten prikken. In der Tagespiegel staat dat bij een party waarbij g2 en g3 200 man was zijn er 40 ziek geworden. Tada. 40 op de 200 en dat zullen er met de tijd alleen maar meer worden. Hoppa volgende prik en nog meer ristricties met af en toe een bot vrijheid toegeworpen krijgen.

  Like

 22. Hovawart zegt:

  Valt me nog mee dat er geen verplichte visitatie vereist gaat worden, een rectaal onderzoek bij elk bezoek aan vermaak……………..de triestheid van leven in de EU.

  Like

 23. Bas zegt:

  Angstaanjagend!!!

  MRNA coronavaccins vallen waarschijnlijk placentacellen aan:
  onvruchtbaarheid
  miskramen
  aangeboren afwijkingen

  https://pbs.twimg.com/media/E_GyEujXMAYvONZ?format=jpg&name=900×900

  Geliked door 1 persoon

 24. saddy zegt:

  1,5 Meter zomaar weg? Na 600 dagen? Is het meest dodelijke virus in dit universum nu opeens veranderd?
  Wie heeft er nu nog niet door dat de ene maatregel om zo weinig mogelijk mensen een winkel te laten bezoeken nu is vervangen door een andere?
  Word wakker. Stop toch eens met bestellen over internet en koop lokaal. Betaal cash.

  Like

  • Bert zegt:

   Ik bestel vrijwel alles via internet. Alleen mijn boodschappen niet.
   Ik wil best lokaal kopen.
   Maar waarom zou ik 10 euro betalen voor b.v. een pakje gitaar snaren als ik ze ook voor 5 euro kan vinden op internet. Precies dezelfde snaren.
   En zo bijna met alles wat ze hier lokaal verkopen. Of het moet besteld worden.
   Winkeliers vergeten dat iedereen tegenwoordig internet heeft waardoor ze de hoofdprijs vragen.
   En dat is niet mijn probleem verder.

   Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Betaal je dan geen verzendkosten? Bij Bax moet je toch minstens voor 65 euro bestellen.
    óf je koopt ze ergens waar ze per brief verzenden; kost je 1,92 met Post nl.
    32 gram. Ernie Ball slinky regular. Heb net even een nieuwe verpakking gewogen.
    Anyway: zeker geen 10 euro in dat geval.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Bert G lult vaker onzin

    Like

   • Bert zegt:

    Ik repareer soms gitaren voor andere.
    Dus ik koop nooit 1 pakje snaren maar een doosje van 10 en andere snaren.
    Ik moet altijd snaren in voorraad hebben. Daddario snaren altijd.
    Sowieso hangen er hier ongeveer 25 gitaren en bassen aan de muur die ook soms opgeknapt moeten worden. Snaren bestel ik bij thomann.de.
    Bax vind ik verschrikkelijk, service bestaat daar niet. En de kans dat ze iets 2de hands opsturen is 50% De service waarmee ze begonnen bestaat daar al jaren niet meer.
    Maar voor kleinere dingetjes vaak bij bol.com, en dan goed opletten.
    Dan betaal voor iets van 6 euro nog geen verzendkosten.
    Ik betaal bijna nooit ergens verzendkosten. Dat gebeurt zelden.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Dus een zwartwerker. + wao

    Like

   • Tineke zegt:

    Jezus Moon,waarom zo negatief steeds.
    Heb jij nooit aan handjeklap gedaan in je leven?

    Like

   • Bert zegt:

    48 euro kost een doosje van 10 setje op dit moment + 2,50 verzendkosten als ik het daar bij laat. Vanaf 50 euro is het gratis.
    Dus dan plak ik er een paar plectrums bij of zo bij en het wordt gratis onder rembours bezorgd. Betalen aan de deur. Bezorging duurt ongeveer 2-3 dagen vanuit Duitsland.
    De prijs wisselt wel eens. D’addario EXL110
    En je krijgt meteen iemand aan de telefoon in het Nederlands.
    Ernieball slinky regular daar 5,30 die prijs is hetzelfde als Bax.

    Bij Bax kosten ze 52 euro + 4,95 verzendkosten.
    Of 65 euro bestellen.
    Bij Bax krijg je nooit iemand te spreken en op vragen wordt nooit gereageerd.
    Iets terug sturen en je geld terug krijgen kan weken duren, langer zelfs soms.

    Like

   • Bert zegt:

    Helaas verdwijnt er de laatste tijd weer veel van mij in het zwarte gat van internet op merkwaardige wijze.
    Bassie braadworst, je wordt vervelend. Heb je dat zelf niet door.
    En wie zegt dat ik er iets aan verdien. Dat maak jij er van.
    Ik help andere graag tegen de onderdelen prijs, en ik ben er goed in.
    Nee, dat kan jij je niet voorstellen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Tineke Nee Nooit alles eerlijk verdiend samen met de vrouw, zo zie je zie maar waar Bert G mee werk op zijn 🛵🛵🛵 rijd hij het hele land door voor zulke klussen geen 🎸🎸 gitaar maar een moordwapen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Tja Bert G ze houden je in de gaten daarom verdwijnen er stukken van je, en voor jou is altijd nog heer Braadworst 😂😂😂😂😂

    Like

   • Bert zegt:

    Mona, als ik ‘m meeneem op mijn scootertje neem ik ‘m nooit mee in een koffer maar in stevige gitaar rugzak.
    Zo’n koffer is handig als je een auto hebt, niet op je scootertje.
    En ik kan het weten. Ik rij er het hele land mee door voor mijn klussen.

    Like

  • Wappieman zegt:

   Mijn excuses , Verwardeman moet zijn Wappieman .
   Verder : VUL DIE PETITIE AUB IN , ik heb het gedaan
   en doneer evt. 50 euro indien ze een goede jurist
   in de arm willen nemen .

   Like

  • Zeeuwse Babbelaar zegt:

   Ben ikzelf gelukkig blijven doen. Cash betalen, zoveel mogelijk.
   Tijdens het begin vn de ‘pandemie’, was dit bij een gering aantal zaken
   niet mogelijk. Heb deze toen letterlijk de rug toegekeerd.
   Koop ging dus gewoon niet door.

   Like

 25. Verwardeman zegt:

  Mijn twijfels over Wilders en zijn PVV zijn hierbij
  bevestigt .
  Pim Fortuyn hebben ze afgeschoten , deze Wilders
  krijgt overheidsbescherming voor twee miljoen per
  jaar ………….
  Ik kreeg mijn twijfels vanaf maart 2017.
  Jammer , ik zou willen dat ik ongelijk had !!!!!!!!!!
  Zolang politici trouw zweren aan die Kroon , word je
  besodemieterd waar je bij staat .
  ALLEREERST moet duidelijk worden wie WEL en wie
  NIET trouw heeft gezworen aan die Kroon !

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Verwardeman.Het nep koningshuis is de (nazi) bilderberg groep,hun zijn de baas in europa en zitten achter deze corona hoax staats/machtsgreep.Politici zijn omgekocht of gechanteerd of zijn vrijmetselaars en voeren de NWO agenda uit.

   Like

 26. Jim zegt:

  Straks mogen teruggehaalde IS-bruiden en ander geimporteerd terroristisch schorremorrie gewoon een restaurant binnen, als ze twee spuiten in hun arm hebben laten jassen. Terwijl degenen die dit tuig met hun belastinggeld onderhouden, en dus mede dat etentje faciliteren, dat zelf niet meer mogen, omdat ze gebruik maken van het onvervreemdbare grondrecht op lichamelijke integriteit.
  Om hun moverende, weloverwegen redenen. Zoals geen experimenteel ‘vaccin’ willen voor een verkoudheidsvirus met een overlijdensrisico van 0.15 procent. Een lekkend ‘vaccin’ dat het virus binnenkrijgen namelijk niet voorkomt, slechts beperkte tijd symptomen onderdrukt. Of zou moeten onderdrukken, want Israel en andere landen bewijzen intussen dat zelfs dat niet het geval is.
  En wat, nog veel voornamer, en doelbewust continu onderbelicht want maakt het hele coronapaspoort onzinnig, transmissie niet stopt. Van een virus waarvoor, en dat is het allerbelangrijkst en wordt ook steeds doelbewust onder de pet gehouden, ook nog eens werkende, aanvaardbaar veilige medicijnen voorhanden zijn, die mits toegestaan, talloze doden, ziekenhuisopnames en dus feitelijk die hele ‘coronocrisis’ zouden hebben voorkomen.
  Laat dit alles even doordringen en zie de volstrekte waanzin van wat gaande is.
  Maar als je op het riool van Twiiter kijkt vindt het gros van de mensen het allemaal nog steeds dikke prima en roept nog altijd dat je niet moet zeuren. Want je kunt toch nog gewoon een restaurant binnen, moet je je maar laat testen. Niet beseffend dat ook dat testen binnen afzienbare tijd niet meer voldoende zal zijn.
  Die mensen zijn niet meer te overtuigen en niet meer te redden. Ze slaapwandelen als zombies, als ze dat nog kunnen met straks 40 boosters in hun lijf, de communistische werelddictatuur binnen. En slepen degenen die het wel zien mee die horrorwereld in.

  Geliked door 1 persoon

 27. Bas zegt:

  GB
  De Britse regering zet de invoering van een coronavaccinatiebewijs NIET door.

  https://pbs.twimg.com/media/E_FtL6kXsAELheH?format=png&name=small

  Like

 28. Bas zegt:

  Volgens een studie hebben de maatregelen om de coronapandemie in te dammen een negatief effect gehad op de gezondheid van kinderen en adolescenten

  Die Maßnahmen zur Eindämmung der Corona-Pandemie haben sich laut einer Studie negativ auf die Gesundheit von Kindern und Jugendlichen ausgewirkt. Die Zahl der Kinder, die 2020 wegen Übergewicht…
  welt.de

  En nu óók nog kinderen dwingen om een experimenteel vaccin in hun lijf te laten jagen, waarvan de effecten op lange termijn ONBEKEND zijn!!!

  Like

 29. Bas zegt:

  Like

 30. Bas zegt:

  https://www.ninefornews.nl/reiner-fuellmich-alleen-al-in-amerika-zon-half-miljoen-sterfgevallen-na-inenting/

  Reiner Fuellmich: alleen al in Amerika zo’n HALF MILJOEN sterfgevallen na inenting

  Wat er op dit moment allemaal gebeurt, kan niet eeuwig onder de pet worden gehouden, zei de Duitse advocaat Reiner Fuellmich in een interview met Health Ranger Mike Adams.

  Hij noemde als voorbeeld de bijwerkingen van de coronavaccins en zei dat de cijfers over het aantal sterfgevallen door de vaccins worden vervalst. “Zelfs daar wordt over gelogen.” Ze hebben het over pakweg een half miljoen sterfgevallen na vaccinatie, alleen al in de Verenigde Staten, zei Fuellmich, eraan toevoegend dat dit is bevestigd door advocaat Tom Renz uit Ohio.

  Geliked door 1 persoon

 31. Bas zegt:

  De effectiviteit is niet goed!

  Geliked door 1 persoon

 32. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 33. Bas zegt:

  https://www.frontnieuws.com/er-bestaat-geen-deltavariant-geen-enkele-klinische-test-kan-de-diagnose-delta-stellen-en-het-hele-narratief-is-een-door-de-systeemmedia-gefabriceerde-oplichterij/

  Er bestaat geen “Deltavariant” – geen enkele klinische test kan de diagnose “Delta” stellen en het hele narratief is een door de systeemmedia gefabriceerde oplichterij

  Wat de mainstream media je ook probeert wijs te maken, feit blijft dat er niet zoiets bestaat als een “Deltavariant”, tenminste niet voor zover het de momenteel beschikbare “tests” betreft, schrijft Ethan Huff.
  Afgezien van het feit dat PCR-tests om te beginnen volledig frauduleus zijn, weigeren ziekenhuizen nu om patiënten die zogenaamd “positief” testen op de nieuwste Deltavariant hun eigenlijke testresultaten te laten zien, wat betekent dat er geen manier is om te bewijzen dat iemand het werkelijk heeft.

  De reden daarvoor is natuurlijk dat de Deltavariant niet bestaat en slechts een hersenspinsel is van de betrokkenen. En er is zeker geen test voor iets dat niet bestaat, want hoe zou die er kunnen zijn?

  Geliked door 2 people

 34. Bas zegt:

  https://www.frontnieuws.com/drie-studies-gepubliceerd-door-de-cdc-britse-regering-en-oxford-university-concluderen-dat-de-covid-19-vaccins-niet-werken/

  Drie studies gepubliceerd door de CDC, Britse regering en Oxford University concluderen dat de Covid-19 vaccins niet werken

  Een afgestudeerde aan de Yale University die ook een PHD behaalde aan de Princeton University en een MD graad aan de John Hopkins University School of Medicine heeft een paper gepubliceerd waarin ze concludeert dat het verplichten van het publiek om een vaccin te nemen een schadelijke daad is vanwege uitstekende wetenschappelijke onderzoekspapers die duidelijk aantonen dat de vaccins geen infectie of overdracht van Covid-19 voorkomen, schrijft Theexpose.uk.

  Nina Pierpoint (MD, PhD) heeft op 9 september een paper gepubliceerd waarin verschillende studies worden geanalyseerd die in augustus 2021 zijn gepubliceerd die bewijzen dat de vermeende Delta Covid-19 variant de huidige aangeboden Covid-19 injecties ontwijkt en daarom infectie of overdracht van Covid-19 niet voorkomen

  Like

 35. koddebeier zegt:

  Zolang de regering zich laat leiden door de WHO blijft het fascisme rondwaren in Den Haag !!

  Geliked door 1 persoon

 36. koddebeier zegt:

  Toch en fout clubje die PVV ! PVV weg ermee !!

  Geliked door 2 people

 37. Torsten Himmelstoss zegt:

  Bewijs wederom geleverd: politici zijn notoire leugenaars.
  Punt.

  Geliked door 1 persoon

 38. Donald Duck Parkeerd zegt:

  Even rekenen…1.8 miljen niet gevaccineerden…..17 miljoen inwoners, waarvan ongeveerr 10 miljoen mogelijk oud genoeg om uit eten te gaan….20% daarvan mag niet meer binnen…dat word het einde van vele horeca zaken….wel klanten maar niet genoeg meer om nog winbst te maken….tsja, iedere VVD en D66 stemmer is medeschuldig…..dus de midenstander die daarop heeft gestemd is een achterlijke gladiool die zichzelf heeft weggestemd.

  ach ja, succes ermee….ik ben mijn asielaanvraag al aan het formuleren….

  Like

 39. Bob zegt:

  1940 er werden allerlei maatregelen tegen de
  Joden genomen, hoewel vergelijking met andere
  situatie nooit 100% is, zijn de genomen maatregelen
  parallel aan die van 1940.De groene app(gele Davids
  Ster), verbod op gebruik van het OV zit eraan tekomen.
  Dan de Sperr Zones voor niet houders van de ons nieuwe
  vrijheids paspoort.
  In Australie gaan men niet gevaccineerden interneren(KZ)
  in Frankrijk zonder vrijheids paspoort geen super markt in.
  De horeca schreeuwt moord en brand maar ze hebben
  voor ontvangen subsidies(in 40-45 verraad van een Jood
  leverde 7.50 gulden op en hier en daar een zak suiker)
  Bijna heel de bevolking deed mee( nu vaccinatie)
  dwang arbeid bij de grote bedrijven zoals Philips,
  De Nedelandse Heide Mij.(opa Rutte).
  Even als nu deed de joodse pers en elite mee aan de
  vernietiging van het joodse volksdeel Asher en Cohen
  de nazaten zitten in de nederlandse politie Oudkerk
  en asher( nu Rutte, de jong, Kaag en alle voorstemmers)
  De vergelijking met die tijd is op vele punten te maken
  en ik vrees voor wat nog komen gaat.
  Wat toen uitgeroeid moest worden de Joden zijn
  nu de ongevaccineerden, ook nu werkt het overgrote
  deel van de bevolking mee.

  Geliked door 1 persoon

 40. Zijlstra zegt:

  @Rensk Dat was in een club in Muenster 44 op 200 besmet.
  @ Karton Dat ze de supermarkten voor ongevaccineerden gaan verbieden geloof ik gewoon niet.

  Like

 41. Hendrik M. zegt:


  Hij heeft gewoon gelijk…

  Geliked door 2 people

 42. Boike zegt:

  Verbindt de punten en zie welk plaatje zich ontwikkeld.
  Wanneer breekt er opstand uit ???
  Het zou wel eens een heel heet najaar kunnen gaan worden.

  De horeca staat het water aan de lippen.
  Hoevelen zullen er al vóór kerstmis failliet zijn ???

  Geef uw ogen de kost in de supermarkt en bemerk hoeveel moeite ze hebben, om de schappen enigszins gevuld te houden.
  Hoe leeg moeten de schappen zijn, eer bendes gaan plunderen ???
  Zorg ervoor, zo lang het nog kan, dat uw provisiekast goed gevuld is.

  Zie, hoe de economie in elkaar stort.
  Hoelang zal het nog duren, voor er banken omvallen ???
  Wanneer komt er geen geld meer uit de muur ???
  Haal geld van de bank zolang het nog kan.
  Betaal niet meer met bankpasjes en creditcards, maar contant.

  Als er stront aan de knikker komt, zullen openbare voorzieningen als eerste uitvallen.
  Weet u wat de gevolgen zijn, als gas, electriciteit, telefoon, internet, radio en tv niet meer funktioneren ???

  Nee, dit zal in Nederland toch niet gebeuren. Dat komt toch alleen maar in het verre buitenland voor.
  Ooh ja ???

  Nederland heeft een regering, die liegt en bedriegt en het eigen volk naait en verneukt, belazerd, bedonderd en besodemieterd.
  Gaat u rustig slapen. De ruttige regering waakt.

  Bomen blijven niet tot in de hemel groeien.
  De vette jaren zijn voorbij. De magere zijn aangebroken.
  De luxe Titanic is zinkend en er zijn niet genoeg reddingsboten.
  Het is nu ieder voor zich en God voor ons allen.

  Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
  Doe er uw voordeel mee.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Boike 13 september 2021 om 22:39

   Nog even en dan is menselijk ‘leven’ niet meer mogelijk.
   Er zullen vele (‘vaccinatie’)doden vallen.
   Binnen en buiten de komende ‘quarantainekampen’.
   Ik ben totaal niet bang voor de dood, wél voor de wijze waarop ik doodga.

   Like

 43. Tistochwat zegt:

  Vorig jaar zag ik dit al aankomen. Er komt absoluut een tijd dat we niet eens meer naar een (tand)arts mogen zonder gifspuiten. Je zult maar een blindedarmontsteking krijgen. Of een botbreuk. Of ‘gewoon’ kiespijn.

  Het is klaar met ‘normaal leven’.

  Ik weet dat veel mensen dat wat ik nu ga schrijven, liever niet lezen, maar wat er momenteel gebeurt, is de generale repetitie van de laatste zeven jaren van de wereldgeschiedenis: ‘de grote verdrukking’. Dit is dezelfde periode die Klaus S. ‘the great reset’ noemt.
  Het duivelse ‘vaccin’ van Bill GatesOfHell & co is de voorloper van het ‘merkteken van het beest’:

  Openbaring 13:16-18
  16 En het maakt dat men aan allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd,
  17 en het maakt dat niemand kan kopen of verkopen, behalve hij die dat merkteken heeft, of de naam van het beest of het getal van zijn naam.
  18 Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, laat hij het getal van het beest berekenen, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderdzesenzestig.

  Sinds Trump en Wilders die satanische spuit begonnen te promoten en te pushen, hebben deze lieden voor mij definitief afgedaan. Ook zij hebben bloed aan hun handen, en zijn medeplichtig aan massamoord op ongekend grote schaal.
  Ik vestig mijn vertrouwen tegenwoordig geheel op Iemand anders, op Iemand die niet kán en niet zál liegen.

  Deze jongen legt het u helder uit:

  Ik hoop van ganser harte dat u zijn video wilt bekijken, want er is echt geen andere oplossing meer. Kijkt u alstublieft, het kost u nog geen tien minuten van uw tijd. Daarna mag u uiteraard doen en laten wat u zelf wilt. Van mij wél.

  Als u liever naar een kortere video kijkt:

  Ik wens iedereen heel veel sterkte, want vanaf nu zal het leven een ware verschrikking worden. Je zult in deze tijd maar oud, weerloos en hulpbehoevend zijn… Dan val je in de genadeloze klauwen van de duivelse overheid.

  Maar God!

  Mocht ik iemand beledigd of geërgerd hebben met bovenstaande reactie: dat was niet mijn bedoeling.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s