Tegelwijsheid . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Vrolijk rechts“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Tegelwijsheid . . .

 1. janwebx zegt:

  Diegenen die dit zg vaccin niet hebben gebruikt, wisten bij voorbaat al dat dit een biowapen was.
  Dit alles in het kader van de Great Reset, ingeluidt door het W E F onder de leiding van Klaus Schwab. Wie er verder bij betrokken zijn: de pharmaceutische industrie met voorop Pfizer, Moderna ,Bion TEch e.a., alsook Bill Gates, Soros, de bilderbergers, de vrijmetselaars, Rothschild, de Rockefellers, het WHO, de EU en de meeste regeringen.
  Positief, maar laat, is dat nu steeds meer mensen wereldwijd ontwaken en ontdekken wat er nu werkelijk aan de hand is, nl. dat er sprake was van een nep pandemie en een coronavirus- wat wel echt is- maar niet veel gevaarlijker dan een griepvirus.
  De machten in deze wereld hebben m.b.v. de verraderlijke media vanaf het begin (24 uur per dag) de mensen overladen met doem en paniekberichten, vol leugens en dat allemaal om hun doel te bereiken, nl. overheersing van de wereld en het wegdoen van zo’n 7 miljard mensen.
  Dat hele coronagedoe, op basis van een pcr-test die totaal niet werkt en enorme aantallen valse positieven geeft, was nooit bedoeld voor de algemene gezondheid, maar louter en alleen voor de macht over alles, inclusief over elk levend persoon, via het toegediende vaccin, wat geen vaccin is maar genetische modificatie, waarmee ze je op afstand m.b.v. 5G kunnen controleren en manipuleren. De vaccinaties zijn dodelijk en hebben vaak al allerlei ernstige bijwerkingen voor je gezondheid. Dit geldt ook voor de pcr-testen. In de wattenstaaf zitten uiterst giftige stoffen en zg. nanobots. Via de pcr-test kunnen ze je ook heimelijk vaccineren.

  Meer hierover, zie: http://www.dewegwyzer.nl
  .

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s