Dikastocratie 66*

(Door: Angélica de Sancé)

Vanaf 25 september 2021 wordt de 1,5 meter-maatschappij ingeruild voor de QR-maatschappij. Minister Hugo de Jonge heeft eerder het volgende gezegd: “Ik geloof eerlijk gezegd niet dat een vaccinatieplicht bij Nederland past. Ik zie ook niet zo snel voor me dat we daadwerkelijk een vaccinatieplicht gaan invoeren.”

Toch wordt die plicht stapsgewijs ingevoerd en de verantwoordelijkheid daarvoor wordt nu afgeschoven op het personeel van horecagelegenheden en musea, dat het werk van BOA’s of politieagenten moet uitvoeren, zonder dat ze getraind zijn in het omgaan met agressie.

Vanwege privacy-redenen mag de uitbater van een café of een museumdirecteur niet vragen aan het personeel of ze zelf wel zijn ingeënt, maar van de bezoekers wordt het geëist.

De Urgenda-uitspraak liet zien dat linksgeoriënteerde rechters het beleid in Nederland mede vormgeven. Nu het kabinet maatregelen wil invoeren, die juridisch bezien tegenstrijdig zijn met andere wetgeving maar de overheid in staat stelt het volk steeds meer in haar vrijheden te beperken, zwijgen ze in alle toonaarden.

Wederom staat de Triaspolitica onder druk. Regeringen waar D66 aan deelneemt hebben daar patent op! 

(*dikastocratie)

Door:
“Angélica de Sancé”
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Dikastocratie 66*

 1. Edwin Vissers zegt:

  En de hele aarde liep vol bewondering het beest achterna en zij aanbaden de draak, omdat hij zijn macht aan het beest had overgedragen

  tot ziens

  Like

 2. Ach noem de cratiën maar zoals je ze zou willen noemen, maar op het einde van de rit blijft er niks anders over als kleptocratie
  Ik vergeet niet dat de Jonge even 5 miljard kwijt raakte en waar nog steeds geen enkele vraag over is gesteld.
  Ik vergeet ook niet dat van der Lienden pleite ging met zijn maatjes samen met vele miljoenen waarbij dat alleen kon gebeuren met steun van het CDA.
  Artsen en investeerders die teststraten opzetten en miljoenen verdienden en nog verdienen aan deze oplichting.
  En denk niet dat dit soort zaken alleen in Nederland spelen maar eenvoudig wereldwijd en maar blijven lullen over alle soorten cratiën.
  Je zou je te barsten lachen als het allemaal niet zo triest zou zijn want ondertussen worden overal ter wereld e belastingbetalers tot op hun hemd uitgekleed.
  Maar helaas bij de meeste mensen is het geheugen nogal kort.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Henk Het is pure afleiding van de keiharde werkelijkheid ondertussen gaat het tot op hun hemd uitkleden door en wordt tot op het bot uitkleden. Hopen maar op een niet al te strenge winter want wederom wordt de burger diep in de knip geraakt https://www.telegraaf.nl/financieel/1098169466/schaarste-jaagt-gasprijs-door-het-dak. Het komt over niet al te lange tijd zo ver dat heel veel mensen letterlijk en figuurlijk in de kou zitten. Dan nog is er al sprake om eventueel vergunningen van boeren in te trekken https://www.ad.nl/binnenland/landsadvocaat-over-stikstofaanpak-pak-boer-vergunning-af~a854ac31/ waardoor de vlees, zuivel en groenteprijzen omhoog schieten, schaarser wordt dus moet worden geïmporteerd zodat ook het dagelijks voedsel voor velen onbetaalbaar gaat worden.Dit zien we al in de visserij vis is voor velen niet meer te betalen. Dus dan wordt het een droge boterham of een kaal bordje pasta. https://www.telegraaf.nl/nieuws/106651108/klimaatimpact-nederlandse-veestapel-fors-overschat dan zullen we het nog maar niet hebben over de verhoging van belastingen en de uit de pan schietende absurde huurverhogingen. Kortom het is onaanvaardbaar wat voor een desastreuze maatregelen in het achterkamertje worden beklonken en zelfs door een demissionair kabinet door onze strot worden geduwd. Meer dictatuur, meer ontnemen van vrijheden, minder zorg, geen woningen en een enorme tweedeling binnen de samenleving zal meer en meer toenemen. Plezier mag het klootjesvolk niet meer hebben de staat zorgt er wel voor dat ook het pleziertje tot zelfs de heilige koe aan toe voor velen niet meer haalbaar is. De agenda om de great reset te verwezenlijken is in volle gang gezet en daar zullen wij allemaal de wrange vruchten van plukken behoudens de rijken en de elitaire machtswellustelingen voor hen gaat het mooie leven gewoon door. Schuldigen het volk zelf dat te lang de kop in het zand heeft gestoken en heeft weggekeken zonder enige vorm van verzet
   Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht. Ik vrees dan ook dat dit voor velen niet de ver van mijn bed show meer is. De machtswellust neemt zeer ernstige vormen aan.

   Geliked door 1 persoon

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Rensk. zegt:

  En dan hoor je madame Ollengren: of de burgers graag met ideeen willen komen hoe migranten te huisvesten. Dan ben je echt of ontzettend oliedom of de schaamte voorbij. Iedere maand cashen en voor dat geld wat ze zomaar kan innen van de burger, problemen maken inplaats van oplossen en dan de problemen vervolgens bij de burger neerleggen. Ze schijten ons helemaal onder met hun eigen drek. Als het ongestraft kon dan had ik haar zelf wel eens even helemaal onder willen schijten met drek. Maar ja ik heb beschaving en zij niet. Buitengewoon ongepast wat zij en Kaag en Engelshoven doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s