Kort geanalyseerd

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Kort geanalyseerd kom ik tot de volgende conclusie: zolang de winst OP het produceren en distribueren van vaccins vele malen HOGER (!) is dan de schadeclaims die volgen uit overlijden en/of blijvend lichamelijk letsel TEN GEVOLGE VAN vaccinatie, blijft het opvoeren van angst-pandemieën als de Mexicaanse griep in 2009 en de Corona-‘pandemie’ van 2019/2020 een lucratieve business. Overheden hebben derhalve NIETS geleerd van 2009. Farmaceuten echter wel; die hebben in hun voorwaarden/bijsluiter inmiddels staan dat ZIJ niet verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor eventuele ‘bijwerkingen’.

Een strategie die overigens is overgenomen door de GGD, die ondanks zijn onvoorstelbaar onprofessionele gepruts en onvolledige en/of verkeerde testuitslagen op voorhand eveneens aangeven NIET aansprakelijk gesteld te kunnen worden voor eventuele schade en of kosten. En dat is handig, want het regent klachten over de GGD qua planning van afspraken, de dubieuze werkwijze, en de eveneens foute en/of gebrekkige afhandeling van de PCR-testen. Maar wat kunt u anders verwachten met een prutser als De Jonge aan het hoofd van deze ‘operatie’. Een van uw en mijn belastinggeld betaalde PRUTSER (!), die vanaf het eerste uur (zijn persoonlijke mantra) heeft geroepen dat we er alleen maar uit kunnen komen met een vaccin (wat volgens de Code van Neurenberg alleen al een strafbaar feit is, want er waren reeds aantoonbaar andere werkzame medicijnen voor handen), maar op het moment dat die vaccinaties er na ruim (!) acht maanden ‘ineens’ waren, er nog GEEN plan was bedacht over hoe het vaccineren aangepakt moest worden. Dan bent u voor mij dus een PRUTSER 3.0! en derhalve, net als al die andere op uw en mijn belastinggeld parasiterende, zogenaamd ‘eenheid uitstralende’ gluiperige reptielen in de Tweede Kamer, geen ministerspost waardig!

Waar Den Haag klaarblijkelijk wèl van geleerd heeft, is het overschot aan later vernietigde vaccins in 2009 van de Mexicaanse griep. Vandaar nú de excessieve (a)’sociale’ druk op vaccineren vanuit de Tweede Kamer op ‘advies’/doordrammen van het mantra van ‘meneer´ De Jonge en daarmee vanaf 25 september de sociale uitsluiting van mensen die zich niet hebben laten vaccineren. Het gaat ze helemaal niet om ‘het redden van mensenlevens’ en ook eventueel blijvende lichamelijke schade door vaccinatie interesseert ze geen bal! Het gaat ze eenvoudig uitsluitend om eigen gewin. Het draait allemaal om geld en (persoonlijke/politieke) macht en niks meer en niks minder.

In het buitenland zijn de corona-testen overigens allemaal gratis en ZONDER (!) afspraak. Hier moet u rond de € 70,- betalen voor een sneltest. Ook na 25 september, als u mogelijk spontaan ergens met vrienden of familie wilt gaan eten, moet u een negatieve test kunnen laten zien waarvoor u eerst minimaal € 70,- moet betalen. Volledig gevaccineerden kunnen het virus (uitsluitend in ons unieke Nederlandje uiteraard!) klaarblijkelijk nog steeds ‘NIET’ doorgeven en hoeven derhalve NIET getest te worden…

Het spontane is er sowieso niet bij als het de GGD betreft, waar u binnen 2 weken tijdsbestek NERGENS (!) in de directe omgeving terecht kunt voor een PCR-test of u moet er (goed voor de klimaatverandering uiteraard) mogelijk tientallen tot honderden kilometers voor rijden.
Wat eveneens opmerkelijk is, is dat DEZELFDE (!) (daarvoor helemaal niet ontwikkelde en daarmee volstrekt ONBETROUWBARE!) PCR-test in Nederland 24 uur, in Duitsland 48 uur en in bijvoorbeeld Oostenrijk (onderweg naar Italië) 72 uur geldig is… KOEKOEK!

Overigens, meneer Osterhaus is niet zo heel erg lang geleden héél toevallig een kleine € 5,6 miljoen geworden met het verhandelen van aandelen… in vaccins… Ik ben zó benieuwd naar de bankrekeningen van de gekochte eveneens leugenachtige RIVM-tv-show-‘wetenschappers’, van ‘meneer’ Rutte, van ‘meneer’ De Jonge en al die andere schijnheilige vazallen (en het gekochte ‘journaille’) van de vacciNAZI wereldorde die voor persoonlijk gewin letterlijk en figuurlijk over lijken gaan.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Kort geanalyseerd

 1. Bert zegt:

  Dan kan je nou al bedenken dat dus helemaal niemand zich laat testen met zo’n prijs.
  Knap prijzig trouwens. Bij bol.com kan je ze voor 2 euro per stuk vinden.
  En wat je opgestuurd kan krijgen, 2 testen, zal daar ook wel vandaan komen.
  Ik had het opgezocht omdat iemand zei, dan zet ik ze wel op marktplaats, die 2 testen.
  Niet dat ik ooit van plan was om mij ooit te laten testen, al zou het gratis zijn.
  Maar weigeraars komen dus nergens meer binnen, al zouden ze dat willen.
  Wie heeft daar nou 70 euro voor over. Om een biertje in de kroeg te halen.

  Like

 2. Heer schilder, even een kleine opmerking.
  Ik ben ervan overtuigt dat regeringen maar al te goed geleerd hebben van de voorgaande epidemien want die delen nou heerlijk mee in de winst.
  Niet zo maar openlijk natuurlijk want daar weten die schooiers wel wegen voor.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  De macht van farmaceuten word alsmaar groter en groter. Ze zijn er ook al in geslaagd artsen onder de duim te houden zodat zij geen goede geneesmiddelen mogen voorschrijven tegen Corona. Alleen die gifspuit mag gebruikt worden. Want anders…..een proces tegen de arts met als hoogstwaarschijnlijke uitkomst; stoppen met de praktijk en uit het beroep gezet worden. Werkelijk een Staat in de Staat. Farmaceuten die meer macht hebben dan de Wet ! Dat de Wet misbruikt word (ook door het kabinet) is te triest voor woorden en wij zijn het die het moeten bezuren !

  Geliked door 1 persoon

  • Bert zegt:

   Die artsen hadden ook kunnen zeggen, krijgen jullie de tyfus maar.
   Ik heb een eed afgelegd om mensen geen schade of leed toe te brengen.
   Hadden ze dan al die artsen ontslagen. Ik denk het toch niet.
   Nee, ze hebben gekozen voor het geld om hun eed, eer en geweten te verkwanselen.
   Je zal er toch maar mee moeten leven.

   Like

 4. flyer210 zegt:

  Als burger van dit Nederland krijg je het gevoel dat elk moment het valluik onder je voeten kan wegvallen. En heer Prutte dat voelt niet goed!

  Like

 5. Janman zegt:

  Dus het zwartgat is niet verantwoordelijk zegt de makers en prikkers en de beleidsmakers, maar de staat is net een zwartgat stroomt als naar je toe, en aan de poolen zie je de jet van subatomair naald gaan, als ze zich verslikt hebben.

  Like

 6. Svalbard zegt:

  Ik had een collega die zich moest laten testen. Een wattenstaaf in haar neus die tot zowat in haar hersens werd geduwd. Ze is er 3 dagen beroerd van geweest met knallende koppijn!
  Corona is zo verschrikkelijk gevaarlijk, maar ze moeten zowat je hersens lek prikken om te achterhalen of je überhaupt wel besmet bent.
  Nou, ik ga me dus never nooit laten testen op deze manier, want dan mag je dus naar een restaurant, terwijl je ziek bent door dat gepeuter in je hersens?
  Ik wens de horeca veel sterkte, maar zolang die idiote
  Coronapas verplicht is, zien ze mij niet meer in een restaurant. Ik hoop dat de restauranthouders massaal gaan weigeren om aan deze idioterie mee te werken.

  Like

 7. Bob zegt:

  Wie hier niet aan meedoet wordt de nieuwe out law.
  Het pistool is vervangen door de spuit( syniniem
  voor pistool inbargoens).

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s