Slavenpaspoort . . .

De overheid is niet van plan om je je vrijheid terug te geven. Hoe lang duurt het om je dat te realiseren?

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “SvenDeG6“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Slavenpaspoort . . .

 1. Julia zegt:

  De onderdanige slaafjes zijn gelukkig ze mogen in ieder geval weer knuffelen. Dit warme schaapjes volk is gecharmeerd van knuffelen maar wel voorstander van uitsluiting van de medemens.

  Like

 2. Bas zegt:

  Als dit waar is….

  https://theexpose.uk/2021/08/29/midazolam-was-used-to-prematurely-end-the-lives-of-thousands-who-you-were-told-had-died-of-covid-19/

  Midazolam werd gebruikt om voortijdig een einde te maken aan het leven van duizenden waarvan u werd verteld dat ze waren overleden aan Covid-19 en we kunnen het bewijzen; hier is het bewijs…

  In maart 2020 kreeg het Britse volk te horen dat het “thuis moest blijven” om “de NHS te beschermen” en “levens te redden”. Ze kregen ook te horen dat de autoriteiten slechts “drie weken nodig hadden om de curve af te vlakken”.

  Waarom kregen de Britten de opdracht om thuis te blijven? Vanwege de dreiging van een nieuw en opkomend virus waarvan ons is verteld dat het is ontstaan ​​in de stad Wuhan, China. Een virus dat tot nu toe 128.000 levens heeft geëist in het Verenigd Koninkrijk, zo wordt ons verteld.

  Maar wat als we je zouden kunnen bewijzen dat je vijftien maanden hebt opgegeven en je leven hebt afgeteld vanwege een leugen? Maar niet zomaar een leugen, een leugen waarbij het leven van duizenden en duizenden mensen voortijdig is beëindigd, van wie u werd verteld dat ze stierven aan Covid-19. Een leugen waarbij een van de grootste misdaden tegen de menselijkheid sinds mensenheugenis is gepleegd. Een leugen waarvoor drie dingen nodig waren: angst, je volgzaamheid en een medicijn dat bekend staat als midazolam…

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Covid19-vaccins werken niet…

  https://theexpose.uk/2021/09/12/three-studies-find-the-covid-19-vaccines-do-not-work/

  BREAKING – Drie studies gepubliceerd door de CDC, de Britse regering en de universiteit van Oxford vinden dat de Covid-19-vaccins niet werken

  Een afgestudeerde van Yale University, die ook een PHD behaalde aan Princeton University en een MD-graad aan de John Hopkins University School of Medicine, heeft een paper gepubliceerd waarin ze concludeert dat het verplichten van het publiek om een ​​vaccin te nemen een schadelijke en schadelijke handeling is vanwege uitstekende wetenschappelijke onderzoeksdocumenten die duidelijk aantonen dat de vaccins infectie of overdracht van Covid-19 niet voorkomen.

  Nina Pierpont (MD, PhD) publiceerde op 9 september een paper waarin ze verschillende onderzoeken analyseerde die in augustus 2021 werden gepubliceerd en die bewijzen dat de vermeende Delta Covid-19-variant de huidige aangeboden Covid-19-injecties ontwijkt en daarom infectie of overdracht van Covid19.

  De doctor in de geneeskunde legde in haar gepubliceerde paper uit dat vaccins twee doelen nastreven:

  Bescherm de gevaccineerde persoon tegen de ziekte
  Zorg ervoor dat gevaccineerde mensen de infectie niet bij zich dragen en doorgeven aan anderen.
  De doctor in de geneeskunde schrijft echter dat kudde-immuniteit niet bereikt zal worden door vaccinatie omdat uit nieuw onderzoek in meerdere settings blijkt dat de vermeende Delta-variant zeer hoge virale ladingen produceert die bij de gevaccineerde populatie even hoog zijn als bij de niet-gevaccineerde populatie.

  Daarom, volgens Nina Pierpont (MD, PhD), vaccinmandaten; zoals die nu in het VK wordt opgelegd aan alle medewerkers van het verzorgingstehuis, hebben geen rechtvaardiging omdat het vaccineren van individuen de verspreiding van de vermeende dominante Delta Covid-19-variant niet stopt of zelfs vertraagt.

  Wat de Doctor of Medicine ertoe brengt te concluderen dat natuurlijke immuniteit veel meer beschermend is dan vaccinatie, omdat alle ernst van de Covid-19-ziekte gezonde niveaus van natuurlijke immuniteit produceert.

  Nine Pierpont (MD, PhD) citeert drie onderzoeken waarvan de bevindingen en gegevens haar conclusies ondersteunen, waaronder een onderzoek dat op 6 augustus 2021 is gepubliceerd in het ‘Morbidity and Mortality Weekly Report’ van het Center for Disease Control (CDC), een ander onderzoek dat op 10 augustus 2021 is gepubliceerd door Oxford University, en een laatste studie gepubliceerd op 24 augustus 2021 die werd gefinancierd door het Britse ministerie van Volksgezondheid en Maatschappij

  Like

 4. Bob zegt:

  De zorg is uitgehold. Als een verpleegkundige
  met enige bijscholing diagnoses mag stellen, hoewel
  er ook bij zullen zijn die het beter kunnen dan de
  op geld beluste medici,is onze zorg failliet.
  Daar komt nog de vrijheids beroving met de
  groene ausweis bij.
  je mag niet worden gedwongen, maar het leven
  onmogelijk maken zonder QR code wordt geen dwang
  genoemd. De criminele medici doen hier aan mee.

  Like

 5. Jan zegt:

  De geest van Mengele leeft

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  ausweis sofort.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s