CITAAT

Hoe zit het met “paspoorten” voor pedofielen, verkrachters & schenders van de mensenrechten? Je weet wel, de mensen die echt gevaarlijk zijn voor de samenleving.

Ow, wacht… dat is een schending van hun mensenrechten en privacy.

Zij hebben nu meer rechten dan de ongevaccineerden.

(John Bassler)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op CITAAT

 1. Julia zegt:

  Dus vanavond wordt door de twee clowns Rutte en De Jonge aangekondigd dat zelfs een gezondheidspas of test is vereist voor het nuttigen voor een kopje koffie op het terras terwijl de algehele samenleving de 1,5 meter niet meer hoeft te handhaven en knuffelen is toegestaan. Snapt u het nog ik niet meer de terrassen staan toch echt in de buitenlucht. https://www.ad.nl/dossier-coronavirus/kabinet-schrapt-1-5-meter-concerten-mogen-met-driekwart-gevulde-zaal~a0fb5a05/
  Tijdens de lock down dat o.a. de horeca was gesloten wordt een mens heel creatief, een koffie to go, een lekker vers broodje halen met beleg bij de bakker en de slager en een lekker gebakje o.i.d. voor tussendoor, een toiletbezoek in de natuur gewapend met frisse toiletdoekjes en tissues meenemen is ook voor dames de oplossing, een goede hygiënische handgel mee en heerlijk genieten. Geen zin in koken gewoon dan een maaltijd laten bezorgen. M.a.w. als de horeca zich niet hard maakt en zich massaal keihard verzetten dan tekenen zij zelf voor omzetverlies die zelfs kan leiden tot een algeheel faillissement. Een weldenkend mens laat zich toch niet vaccineren of een gaat zich een staaf in de neus duwen voor alleen al een kopje koffie het gaat mij niet om dat testen geen extra bijdrage kosten maar ik heb geen zin om om de haverklap een wattenstaaf in mijn neus te duwen en vooral de belachelijke maatregel alleen al. Samen gezellig een kopje koffie drinken en dan van je vrienden, kennissen verwachten dat zij zich hiervoor laten testen gaat mij te ver en stel wel dat ik niet tegen vaccineren bent maar deze dwang tot vaccineren dient een ander doel namelijk de onderdrukking om de agenda NWO door te drammen dit blijkt al uit dit onnoemelijk zwabberbeleid. Hoe hebben die mondmuilen geholpen helemaal niets als je het RIVM moet geloven deed zich zelfs meerdere besmettingen voor. Er zijn oplossingen genoeg om het heel gezellig samen te hebben zonder deze idiote maatregel. Het is te zot voor woorden daarbij lopen en kopen mensen al complete gezondheidspassen met een QR code. Dit is werkelijk absurd en bewust de horecasector de nek om te draaien. Kortom de dwang van vaccineren en testen gaat nu echt alle perken te buiten en slaan werkelijk nergens meer op. Hoe halen zij het in hun hoofd om voor zelfs een terrasbezoek buiten dus deze achterlijke maatregel van kracht te laten worden. Moeten we straks ons zelf testen als we überhaupt een stap buiten de deur zetten en staat er dan een boa voor elke voordeur om de toegangspas voor naar buiten te gaan te controleren. Terrastafeltjes kunnen gewoon op gepaste afstand worden geplaatst wat al bij veel horeca zaken het geval was en de ondernemers hierin inmiddels al genoeg hebben geïnvesteerd. Kortom in dit geval was het handhaven van 1,5 meter binnen een horecagelegenheid al meer dan genoeg. Ik zie nog steeds duizenden bezoekers opeengepakt tijdens de grand prix in Zandvoort en in voetbal stadions dit zegt dus meer dan genoeg. Het is burgertje pesten en bepaalde sectoren bewust de nek om te draaien.

  Like

  • Triumph zegt:

   Wanneer wordt de eerste boa neergeschoten die de horeca moet controleren? Dit pikt toch geen enkele nederlander .De 2 clowns wassen hun klauwen natuurlijk weer in onschuld.De nsb zijn kleuters vergekeken met deze volksverraders.

   Like

   • Julia zegt:

    Triumph Die twee misdadigers tegen de menselijkheid en de rest van de voorstanders binnen de Haags Maffia voeren de dictatuur en apartheid in maar flikkeren de verantwoordelijk hiervoor naar de ondernemers en gemeenten. Zo blijft dit soort gajes toch buiten schot. Maar ik hoop op de dag dat al die trouwe volgzame onderdanen die mede schuldig zijn aan deze afschuwelijke apartheid er flink achter komen wat zij de samenleving en hun kinderen hebben aangedaan. Zij hebben zich onderworpen en vrijwillig overgegeven aan de tirannen en de dag komt dat zij meer als lijf en goed verliezen.

    Like

   • Julia zegt:

    Triumph Neerschieten ben ik absoluut geen voorstander van ben wel voor gerechtigdheid door een volkstribunaal en in het openbaar veroordelen tot de meest strenge en langdurig gevangenschap dan kunnen zij eens overdenken wat zij de samenleving hebben aangedaan. Schieten en knallen vindt ik buitensporig en laf en vooral misdadig.

    Like

 2. Bas zegt:

  How low can you go …
  Hoe radicaler je bent, hoe groter de kans op een podium bij de NPO.

  Reactie:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s