Gelekte video: topartsen bespreken het opkloppen van covidcijfers om mensen bang te maken

(Door: “9ForNews”)

Er zijn beelden opgedoken van Amerikaanse artsen die bediscussiëren hoe ze de coronacijfers kunnen opkloppen, met als doel dat het volk bang wordt en de coronaprik gaat halen. Tijdens een Zoom-vergadering bespraken artsen van het New Hanover Regional Medical Center in de staat North Carolina het manipuleren van cijfers over het aantal patiënten om paniek te veroorzaken.

Eén van de artsen, Mary Rudyk, stelde voor om mensen bang te maken voor ziekenhuizen en vervolgens te zeggen: “Als je je niet laat vaccineren, weet je dat je zult sterven.”

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Gelekte video: topartsen bespreken het opkloppen van covidcijfers om mensen bang te maken

 1. Julia zegt:

  Degenen die verstand bij elkaar hebben hebben weer genoten van het lulkoek verhaal zonder enigszins onderbouwing vanavond van de twee clown De Jonge en Rutte weer aangehoord. Dus al die mensen die een horeca of de cultuursector bezoeken blijken het grote gevaar om besmetting te verspreiden terwijl de 1,5 meter maatregel wordt opgeheven en een ieder weer vrij kan knuffelen. Nou het was weer een zeer interessante persconferentie. Triester kan het niet worden. Volgens mij izijn het OMT en de twee clowns nu echt volledig de weg kwijt. We gaan massaal naar tuincentra, bouwmarkten, supermarkten vrij en blij onze gang maar bezoek aan de cultuursector en de horeca zijn uit den boze zonder die vreselijke corona ausweis. Geloven wij allemaal nu dat het hier bij blijft in ieder geval gaan er weer miljoenen naar gemeenten voor steun voor extra toezicht dictators. Sorry maar mijn geloofwaardigheid is ver onder het vriespunt gedaald. Het slaat werkelijk nog kant nog wal.

  Geliked door 2 people

 2. Bert zegt:

  Alle nieuwe corona regeltjes.
  Veel is er niet veranderd, het is alleen maar erger geworden.
  https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/09/14/nederland-verder-open-met-coronatoegangsbewijs#content-wrapper

  Like

  • droevige mof zegt:

   Duitsland gaat nog een stap verder. De 2 g-verordening is nu van toepassing in acht deelstaten. Toegang tot restaurants en disco’s alleen voor gevaccineerde en genezen personen. In de media, begint de jacht op de niet-gevaccineerden. Zij zijn de enige schuldigen, zij beroven ons van onze vrijheid en maken ons ziek.
   De consequenties worden niet uitgesproken, die worden overgelaten aan het gezond verstand van de mensen. In het Duits: gesundes Volksempfinden, een oude Nazi term.

   https://www.spiegel.de/politik/deutschland/corona-in-welchen-bundeslaender-die-2g-regel-gilt-a-9dff056c-7656-45e2-9bc6-c8d0c0618417

   Geliked door 1 persoon

   • Bert zegt:

    gesundes Volksempfinden
    Gezond populair gevoel dus. Volgens de google translate vertaling.
    Ik ken geen Duits.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    droevige mof 14 september 2021 om 20:50

    U schrijft:

    “begint de jacht op de niet-gevaccineerden. Zij zijn de enige schuldigen, zij beroven ons van onze vrijheid en maken ons ziek.”

    Dit is wat ik vorig jaar al zag aankomen.
    De heksenjacht op ons zal in alle hevigheid losbarsten.

    Like

   • droevige mof zegt:

    De term Gesundes Volksempfinden heeft sinds het nazi-tijdperk een bijzonder cynische betekenis gekregen.Het werd gebruikt om de verachting en vervolging te rechtvaardigen van alles wat niet Germaans was. De term heeft dus zijn vroegere positieve klank verloren.
    Trouwens, Google Translate is waardeloos. De beste automatische vertaling voor Duits is deepl.com

    Like

   • Julia zegt:

    droevige mof Ook Rutte heeft het Berlijnse nazisme al in de planning https://www.ad.nl/politiek/alleen-naar-de-nachtclub-na-vaccinatie-kabinet-wil-duitse-model-wel-met-kamer-bespreken~a83de182/ Uiteraard die linkse kwast Paternotte D66 is het er volkomen mee eens. Resultaat per 1 november a.s. gaat het vervolg van de vaccinatieterreur in en het zal niet alleen bij nachtclubs en nachthoreca blijven. Het zal ongetwijfeld gaan gelden met het ook op de komende feestdagen voor alle tuincentra omdat geen enkel plezier van een kerstmarkt o.i.d. ons niet meer is gegund. De psychologische oorlog is in volle gang en gaat langer duren dan WOII als het volk nu niet de handen ineen slaat en afrekent met deze gewetenloze dictators. Het blijkt dat alleen keihard verzet het enige middel is vreedzame demonstraties worden uit elkaar gemept en halen niets meer uit. Naar het volk wordt niet meer geluisterd en de provocatie van meer dictatuur is het resultaat. Zij gaan zelfs geld verstrekken aan gemeenten om een schare van nieuw te werven toezichtsdictators te betalen om het volk mede te onderdrukken door meer en meer controle mogelijk te maken. Ben benieuwd hoeveel Nederlanders zich hiervoor laten slingeren en deze walgelijke functie willen uitoefenen dan ben je mijns inziens geen haar beter dan de machtswellustelingen in Den Haag.

    Like

   • Bert zegt:

    Droevige mof.
    De site die jij aanraden maakt er van, gezond verstand.
    Dat is inderdaad heel wat anders.
    bedankt.

    Like

 3. Tistochwat zegt:

  De corona-tirannie zal verschrikkelijk worden en gaat naadloos over in de 7-jarige ‘grote verdrukking’, aka ‘the great reset’.
  Dit stopt echt nooit meer. Deze wereld is stervende.
  Het spijt me dat ik het niet leuker kan maken.

  Hoewel…

  Gaat u eens kijken naar de website van deze enthousiaste jongen:
  https://www.jezuskomtspoedig.nl/Home/

  Geloof ik in sprookjes? NEE!
  Ben ik gek? NEE!
  Mag iedereen me uitlachen en bespotten? JA!
  Ken ik Kenneth persoonlijk? JA!
  Ben ik daarom bevooroordeeld? NEE!

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   In slechte tijden bloeien profetieën en voorspellingen op. De christenen zijn meestal wat pessimistischer, de zogenaamde spirituelen eerder optimistisch. Er zijn onevenredig veel Nederlanders in beide groepen. De Shooting Star onder de spiritualisten is Ilona Zuidema uit Hoorn met haar website en YouTube-kanaal warekracht.
   Als ongelovige kan ik alleen maar opmerken dat ze niets onredelijks zegt.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    droevige mof 15 september 2021 om 15:20

    Ik kijk juist enorm uit naar wat er gaat gebeuren, heer Droevige! 😉

    Maar eerst moet de situatie nog veel en veel erger en uitzichtlozer worden.
    Dat is het moment voor de antichrist, mister-fix-it-all, om op het toneel te verschijnen.
    Hij zal zorgen voor een periode van schijnvrede.

    Echt alle schaakstukken staan klaar voor het eindspel.

    Like

 4. BigLJohn zegt:

  De waarheid word niet verteld. Alle gevaccineerden zullen sterven tussen de 1 a 2 jaar. Die artsen die deze waarheid omdraaien krijgen hoge premies van de Big Farma als ze steeds meer van die gifspuiten kunnen zetten. Alles draait in deze wereld om geld, een mensenleven telt niet meer mee.

  https://www.dlmplus.nl/2021/03/28/dr-tenpenny-mensen-zullen-1-a-2-jaar-na-vaccinatie-beginnen-te-sterven/

  Like

 5. Julia zegt:

  Ook Nederland is na 25 september 2021 een staat van apartheid geworden. https://www.ninefornews.nl/rutte-en-de-jonge-kondigen-staat-van-apartheid-af-en-hebben-hun-grootste-belofte-ooit-gebroken/ Kortom pure medische discriminatie die niet meer verdwijnt na 1 november wordt de toegangspas nog breder ingezet dat zal leiden tot een enorme tweedeling binnen onze samenleving. We weten nu al dat De Jonge zijn ziekelijke machtswellust samen met zijn mede kornuiten meer en meer val gaan opvoeren. Discriminatie is bij Wet verboden (of liever gezegd was bij Wet verboden) en is nu door de politiek legaal gemaakt. In ieder geval kunnen wij een hele grote groep binnen onze samenleving hier voor bedanken omdat zij dit blijkbaar het nieuwe normaal vinden en er geen moeite mee hebben dat mede burgers worden buitengesloten. Dit soort mensen gaat het blijkbaar alleen om feesten en uitgaan maar beseffen niet waar zij mede schuldig zijn door hun eigen egoïsme als ik maar naar het terras kan, als ik maar kan dansen, als ik maar kan stappen dan mag voor ons part de democratie over boord worden gegooid en een staat van apartheid van kracht zijn. Ongelooflijk hoe dom dit soort mensen zijn. Vaccineren zegt in dit geval helemaal niets omdat dit nog puur een experiment is en is gebleken dat ook gevaccineerden elkaar kunnen besmetten. De sluwe machtswellustelingen gebruiken die walgelijke discriminerende app om totale controle over iedereen te krijgen en dient absoluut niet het doel wat ons wordt wijs gemaakt. Deze enorme dictatuur gaat de komende jaren stap voor stap verder. Kortom we hebben niets van de geschiedenis geleerd en werken massaal mee aan het apartheidsregime.
  https://www.ninefornews.nl/telefoon-grootste-spionage-apparaat-google/ Ik zou zeggen u heeft toch allen niets te verbergen een uitspraak die veelal wordt gezegd maar onbewust zichzelf hebben blootgesteld aan volledige controle van vadertje staat. De zogenoemde QR code onder het mom van medische discriminatie is een begin van een totaal gecontroleerde toekomst. Maar dat muntje blijkt niet te willen vallen en we werken er massaal gewoon aan mee. Ook gun ik het iedereen om te feesten en te stappen o.i.d. maar dan wel onder de democratische normen zoals dat inmiddels meer dan 70 jaar na WOII heel normaal was maar nu in 2021 totaal de kop is ingedrukt. Maar goed geniet allen nog maar want het leven wordt zo duur dat stappen er voor velen niet meer in zit, abnormale verhoging van energieprijzen, het nog duurder worden van de dagelijkse boodschappen, extreem hoge huren en onbetaalbare koopwoningen, over niet al te lange tijd torenhoge kosten zorgverzekering en meer geschrapt uit de basisverzekering zodat daar bovenop zelf nog een flinke bijdrage aan medicijnen, therapie, etc. bij komt en als klap op de vuurpijl komende verhogingen die in de planning staan voor het behalen van de klimaatdoeleinden. Kortom De overheden hebben nu getest hoe snel een samenleving de onderdrukking tolereert en er velen geen moeite mee hebben nog meer onderdrukking te accepteren.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  In de middeleeuwen kon de overheid, in dit geval de R.K-clerus met voorop de paus, de mensen nog bang maken met hun eeuwige toekomst in de hemel.
  Voor veel geld kon je aflaten kopen om eerder naast de troon van God te mogen plaatsnemen.
  Nu zijn de mensen niet meer zo geleuvig, dus gaan ze op de gezondheid van de mensen spelen.
  Maar de kosten zijn nu lager dan toen…………..

  https://imagesw.pizap.com/a/1459264379pizapw1631702541.jp

  Like

 7. Bob zegt:

  deze artsen hebben voordat ze hun bul kregen
  moeten zweren dat ze voor de gezondheid en wel
  zijn zouden zorgen. Ze plegen meineed dat is crimineel
  gedrag en dien een proces te krijgen.
  Eerst studeerden de medici;
  geneeskunde daarna medicijnen nu is het
  gedegradeerd tot economisch sprookjes verteller.
  Daarom zorg ik persoonlijk voor de algemene
  gezondheid door geen QR-pas(te verlijken met
  de joden ster) of een of andere testte ondergaan
  (te vergelijken met de J in depaspoorten van joden)
  omdat ik door de regering en hun aanhang word
  uitgesloten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s