Joe Biden is niet incompetent – Hij doet precies waarvoor hij is aangenomen: Amerika laten instorten

(Door: “DissidentNL”)

Joe Biden is een man met een duidelijke cognitieve achteruitgang. Maar hij is niet gek, dom of incompetent. Biden weet wie hij is en voor wie hij werkt. Hij is een stroman voor de wereldwijde Great Reset en hij doet zijn werk precies zoals het hem is opgedragen door zijn superieuren, schrijft Leo Hohmann. [In feite zwoer Joe Biden trouw aan de Nieuwe Wereldorde in een artikel uit 1992.]

Zijn taak, in feite het hele doel van zijn dubieuze presidentschap, is om het volgende te bespoedigen:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

42 reacties op Joe Biden is niet incompetent – Hij doet precies waarvoor hij is aangenomen: Amerika laten instorten

 1. Hovawart zegt:

  Trek het maar breder want wereldwijd krijgen we te maken met armoede en honger, ziektes en sterfte, het politieke beleid is enkel gespitst op de Grote Reset, een Survival of the Fittest, een politieke selectie door de afbraak van de welvaart en democratie…..het einde van de kostbare verzorgingsstaat.
  Iedereen terug naar de vorige eeuw, werelddominantie door globale armoede en het volk weer gehoorzaam in een politiestaat, men zal een nieuwe wereldoorlog zeker niet schromen… Het communisme is het uiteindelijk doel.

  Like

 2. Julia zegt:

  Wat te denken van ook de Nederlandse politiek nu zijn de boeren flink de sigaar https://www.ad.nl/binnenland/landsadvocaat-over-stikstofaanpak-pak-boer-vergunning-af~a854ac31/ Ik zou zeggen stap massaal in de traktoren en op naar Den Haag. Het zou eens solidair zijn dat heel veel Nederlanders zich aan gaan sluiten Nederland moet en zal kapot dit allemaal ten behoeve van de great reset. Vraag het Rutte en Kaag maar die weten hier alles van. https://www.ad.nl/politiek/dit-maakt-het-kabinet-vanavond-bekend-br-meer-vrijheid-maar-alles-met-qr-code-br~a0fb5a05/ Pure misleiding en indoctrinatie op vooral vaccineren met dwang maatregelen af te dwingen. Vrijheid welke vrijheid betekent dit bijna 2 miljoen mensen buiten sluiten. Welk weldenkend mens gelooft überhaupt nog in de politiek en staat hier nog langer achter. We zouden massaal burgerongehoorzaamheid moeten tonen en ons niet langer meer vrijheden laten opleggen en de dagelijks toenemende dictatuur niet meer moeten pikken en vooral niet meewerken aan dit walgelijke systeem. We worden kaal geplukt en het leven wordt onmogelijk gemaakt. Straks heilige koe aan de kant omdat brandstof niet meer is te betalen door de enorme verhoging van gasprijzen waardoor alle prijzen flink zullen gaan stijgen zowel voor de dagelijkse levensmiddelen en energie. Allemaal een onderdeel van de agenda great reset om zo het autoverkeer aan banden te gaan leggen en het reizen te beperken. De elitaire machtswellustelingen feesten wel door en maken gretig gebruik van o.a. privé jets. Hoelang nog laten we ons zo in de maling nemen. Kortom allemaal bewust niet alleen de VS moet kapot ook geheel Europa.

  Like

 3. Ravian zegt:

  Een marionet kan helemaal niet competent of incompetent wezen…

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Mijn god,wat een verassing daar waarschuw ik al langer voor het zijn vrijmetselaars (NWO kliek) hun opdracht landen van binnenuit slopen.bilderberger bakellende,rutte,kaag,dochter van hitler merkel,rotschild puppet macron,boris johnson bush,obama,biden. Ze bereiden de weg voor naar een communistische NWO.

  Like

 5. Bas zegt:

  Bizar

  Disclose.tv
  JUST IN – General Mark Milley secretly held Pentagon meetings to undermine Trump because he
  believed the former U.S. president would use nuclear weapons in his final days in office.

  JUST IN – Generaal Mark Milley hield in het geheim bijeenkomsten in het Pentagon om Trump te ondermijnen omdat hij geloofde dat de voormalige V.S. president kernwapens zou gebruiken in zijn laatste dagen in functie.

  Like

 6. Johan P zegt:

  Onzin. Biden weet niet eens welke dag van de week het is zonder dat iemand het hem influistert. De man is volslagen incompetent en is dat ook altijd geweest, gewoon even kijken naar zijn standpunten over de laatste 50 jaar in Washington dan kan men zien dat de man de buitengewone gave had om ALTIJD aan de verkeerde kant van een issue te staan.
  Dat wil niet zeggen dat de VS niet opzettelijk kapot wordt gemaakt, maar dat is te danken aan degenen die aan zijn touwtjes trekken, niet aan Biden zelf. Dat is een sukkel die nog nooit wat heeft gepresteerd behalve uitermate dom zijn.

  Like

 7. Jan zegt:

  Omdat zij allen slecht zijn

  Er komen heel veel dingen van Biden, Fauci, de CDC, het ministerie van Buitenlandse Zaken, het leger, het ministerie van Justitie en eigenlijk de Deep State die nergens op slaan. Van Biden en de Deep State krijgen we uitvoerende bevelen, mandaten, richtlijnen, beslissingen, beleid en edicten die gewoon geen enkele intellectuele zin hebben. Het is niet alleen een verschil van mening. Het is niet alleen een andere politiek of een ander standpunt. Beslissingen, richtlijnen, beleid en voorgestelde wetten komen uit Washington DC, Biden en de Deep State die men gewoon niet kan achterhalen op een intellectuele, feitelijke, gezond verstand manier. De enige manier om uit te leggen wat er uit de tijdelijke aanduiding in het Witte Huis en de Deep State-elites komt, is dat ze gewoon slecht zijn. Ze doen wat ze doen omdat ze slecht zijn.Geen ander antwoord is logisch.

  Waarom zou Biden een federaal vaccinmandaat voor elke Amerikaan afkondigen, ook al zeggen twee eerdere beslissingen van het Hooggerechtshof dat zijn federaal vaccinmandaat ongrondwettelijk is…?

  Waarom zou Biden verklaren dat alle Amerikanen moeten worden ingeënt, maar dat illegale immigranten die illegaal onze grens oversteken niet gevaccineerd hoeven te worden…?

  Waarom zou de regering-Biden eisen dat alle Amerikanen worden gevaccineerd, ongeacht of ze al natuurlijke immuniteit hebben gekregen omdat ze al COVID hebben…?

  Waarom zou de regering-Biden een nationaal vaccinmandaat voor alle Amerikanen afkondigen, maar het hele Congres, alle congresmedewerkers, de postdienst, het federale rechtssysteem en het Hooggerechtshof vrijstellen…?

  Waarom zouden Biden en de militairen met plezier voor 85 miljard dollar aan militaire wapenbewapening overlaten aan de terroristische Taliban, maar tegelijkertijd proberen om vreedzame, gezagsgetrouwe Amerikaanse burgers te ontwapenen van hun 2A-rechten…?

  Waarom zou de regering Biden open grenzen en onbeperkte illegale immigratie toestaan, als ze weten dat drugskartels en kinderhandelaren deze openingen gebruiken om de illegale drugs en de kinderhandel Amerika binnen te drijven…?

  Waarom zouden de hogere echelons van de FBI, de CIA en de NSA hun eigen wetten, wetten binnen de grondwet en hun eigen praktijknormen vijf jaar lang overtreden tegen kandidaat Trump, verkozen president Trump en president Trump…?

  Waarom zou de regering Biden zo hard vechten tegen Texas en zijn pro-lifewet die baby’s in de baarmoeder beschermt waarvan het hart al klopt, maar tegelijkertijd de embryo’s en eieren van hagedissen, alligators en slangen beschermt… ?

  Waarom zou het ministerie van Justitie de “meestal vreedzame demonstranten” van 6 januari opsluiten in eenzame opsluiting als politieke gevangenen terwijl ze eigenlijk geen gewelddadige daad hebben gepleegd…?

  Waarom zou de Deep State-kliek iemand in het Witte Huis “plaatsen” die duidelijk een verminderd intellectueel vermogen heeft, hoogstwaarschijnlijk cognitief lijdt aan ouderdom, en naar alle verhalen lijkt te lijden aan verslechterende geest-functionerende vaardigheden (hij was verborgen in de kelder voor het grootste deel van de laatste zes maanden van de controversiële verkiezingen)…?

  Waarom zet Nancy Pelosi de hekken en barricades weer op rond de koepel van het Capitool, het volksgebouw, om de mensen buiten te houden…?

  Waarom zou Nancy Pelosi een “stalinistisch showproces” organiseren over de gebeurtenissen van 6 januari, terwijl ze de hele zomer lang de gewelddadige en dodelijke rellen in Portland, Seattle, Minneapolis, Chicago, Atlanta en Los Angeles negeerde…?

  Waarom zei procureur-generaal Merrick Garland dat het ministerie van Justitie overweegt mensen in de gevangenis te zetten voor schendingen van de burgerrechten als ze door de staat forensisch onderzoek blijven doen naar de controversiële presidentsverkiezingen van 2020…?

  Waarom blijft Fauci vaccinaties eisen voor iedereen, zelfs voor alle K-12-studenten, terwijl hij weet dat de personen die COVID hebben gehad van nature beter zijn geïmmuniseerd dan wanneer ze “de prik nemen” …?

  Waarom zou generaal Mark Milley eerst alle soldaten uit Afghanistan evacueren en de luchtmachtbasis Bagram onbeheerd achterlaten, voordat hij alle Amerikaanse burgers en alle Afghaanse tolken eruit haalt…?

  Waarom zouden Biden, de CDC, Fauci en de Deep State bozer zijn op Amerikaanse burgers die weigeren het experimentele vaccin te nemen in plaats van hun woede en vergelding op China te richten; het land dat ons daadwerkelijk COVID heeft gegeven…? Omdat ze slecht zijn.

  Waarom weigeren Biden, Fauci en de CDC toe te geven dat het Wuhan COVID-virus uit Wuhan, China kwam…?

  Waarom zouden Biden en de Deep State kritischer zijn over en meer hatelijke woorden gebruiken jegens die Amerikanen die geloven in het op de eerste plaats zetten van Amerika, in plaats van kritisch te zijn over de globalistische elite die Amerikaanse belangen schaadt, zowel nationaal als internationaal…?

  Waarom verdrijft generaal Milley veel patriottische soldaten (conservatieven/christenen/constitutionalisten) uit het leger…?

  Waarom verklaren Biden en het ministerie van Justitie dat niet-gevaccineerden geen grondwettelijk recht hebben om van staat naar staat te reizen…?

  Waarom zwijgt de ACLU wanneer boeken worden verbrand, mensen worden ontslagen, burgers worden bedreigd met lichamelijk letsel, academische vrijheid wordt verpletterd en levens en banen worden geannuleerd simpelweg vanwege een politiek verschil of een ander politiek standpunt…?

  Waarom zouden de federale overheid en CDC scholen en kerken sluiten, maar alcohol- en hennepwinkels open laten…?

  Wanneer men deze afzonderlijke kwesties analyseert, is het duidelijk dat het veel verder gaat dan het normale politieke verschil. Het is niet alleen een verschil van mening, niet alleen een ander wereldbeeld. Het is niet alleen een politiek machtsspel. Het is niet alleen Democraten versus Republikeinen, noch conservatieven versus socialisten. Het is niet alleen de rotte vrucht van frauduleuze presidentsverkiezingen. Deze mensen zijn niet dom of analfabeet; dat is het niet. Ze weten precies wat ze doen. Het enige dat deze onverklaarbare beslissingen kan verklaren is…? kwaadaardigheid. Het antwoord van het kwaad is de enige zin, niets anders doet dat. Ik zou willen dat er een ander antwoord was. Maar dat is er niet.
  https://www.americanthinker.com/articles/2021/09/because_they_are_evil.html

  Like

 8. Jan zegt:

  Omdat zij allen slecht zijn

  Er komen heel veel dingen van Biden, Fauci, de CDC, het ministerie van Buitenlandse Zaken, het leger, het ministerie van Justitie en eigenlijk de Deep State die nergens op slaan. Van Biden en de Deep State krijgen we uitvoerende bevelen, mandaten, richtlijnen, beslissingen, beleid en edicten die gewoon geen enkele intellectuele zin hebben. Het is niet alleen een verschil van mening. Het is niet alleen een andere politiek of een ander standpunt. Beslissingen, richtlijnen, beleid en voorgestelde wetten komen uit Washington DC, Biden en de Deep State die men gewoon niet kan achterhalen op een intellectuele, feitelijke, gezond verstand manier. De enige manier om uit te leggen wat er uit de tijdelijke aanduiding in het Witte Huis en de Deep State-elites komt, is dat ze gewoon slecht zijn. Ze doen wat ze doen omdat ze slecht zijn.Geen ander antwoord is logisch.

  Waarom zou Biden een federaal vaccinmandaat voor elke Amerikaan afkondigen, ook al zeggen twee eerdere beslissingen van het Hooggerechtshof dat zijn federaal vaccinmandaat ongrondwettelijk is…?

  Waarom zou Biden verklaren dat alle Amerikanen moeten worden ingeënt, maar dat illegale immigranten die illegaal onze grens oversteken niet gevaccineerd hoeven te worden…?

  Waarom zou de regering-Biden eisen dat alle Amerikanen worden gevaccineerd, ongeacht of ze al natuurlijke immuniteit hebben gekregen omdat ze al COVID hebben…?

  Waarom zou de regering-Biden een nationaal vaccinmandaat voor alle Amerikanen afkondigen, maar het hele Congres, alle congresmedewerkers, de postdienst, het federale rechtssysteem en het Hooggerechtshof vrijstellen…?

  Waarom zouden Biden en de militairen met plezier voor 85 miljard dollar aan militaire wapenbewapening overlaten aan de terroristische Taliban, maar tegelijkertijd proberen om vreedzame, gezagsgetrouwe Amerikaanse burgers te ontwapenen van hun 2A-rechten…?

  Waarom zou de regering Biden open grenzen en onbeperkte illegale immigratie toestaan, als ze weten dat drugskartels en kinderhandelaren deze openingen gebruiken om de illegale drugs en de kinderhandel Amerika binnen te drijven…?

  Waarom zouden de hogere echelons van de FBI, de CIA en de NSA hun eigen wetten, wetten binnen de grondwet en hun eigen praktijknormen vijf jaar lang overtreden tegen kandidaat Trump, verkozen president Trump en president Trump…?

  Waarom zou de regering Biden zo hard vechten tegen Texas en zijn pro-lifewet die baby’s in de baarmoeder beschermt waarvan het hart al klopt, maar tegelijkertijd de embryo’s en eieren van hagedissen, alligators en slangen beschermt… ?

  Waarom zou het ministerie van Justitie de “meestal vreedzame demonstranten” van 6 januari opsluiten in eenzame opsluiting als politieke gevangenen terwijl ze eigenlijk geen gewelddadige daad hebben gepleegd…?

  Waarom zou de Deep State-kliek iemand in het Witte Huis “plaatsen” die duidelijk een verminderd intellectueel vermogen heeft, hoogstwaarschijnlijk cognitief lijdt aan ouderdom, en naar alle verhalen lijkt te lijden aan verslechterende geest-functionerende vaardigheden (hij was verborgen in de kelder voor het grootste deel van de laatste zes maanden van de controversiële verkiezingen)…?

  Waarom zet Nancy Pelosi de hekken en barricades weer op rond de koepel van het Capitool, het volksgebouw, om de mensen buiten te houden…?

  Waarom zou Nancy Pelosi een “stalinistisch showproces” organiseren over de gebeurtenissen van 6 januari, terwijl ze de hele zomer lang de gewelddadige en dodelijke rellen in Portland, Seattle, Minneapolis, Chicago, Atlanta en Los Angeles negeerde…?

  Waarom zei procureur-generaal Merrick Garland dat het ministerie van Justitie overweegt mensen in de gevangenis te zetten voor schendingen van de burgerrechten als ze door de staat forensisch onderzoek blijven doen naar de controversiële presidentsverkiezingen van 2020…?

  Waarom blijft Fauci vaccinaties eisen voor iedereen, zelfs voor alle K-12-studenten, terwijl hij weet dat de personen die COVID hebben gehad van nature beter zijn geïmmuniseerd dan wanneer ze “de prik nemen” …?

  Waarom zou generaal Mark Milley eerst alle soldaten uit Afghanistan evacueren en de luchtmachtbasis Bagram onbeheerd achterlaten, voordat hij alle Amerikaanse burgers en alle Afghaanse tolken eruit haalt…?

  Waarom zouden Biden, de CDC, Fauci en de Deep State bozer zijn op Amerikaanse burgers die weigeren het experimentele vaccin te nemen in plaats van hun woede en vergelding op China te richten; het land dat ons daadwerkelijk COVID heeft gegeven…? Omdat ze slecht zijn.

  Waarom weigeren Biden, Fauci en de CDC toe te geven dat het Wuhan COVID-virus uit Wuhan, China kwam…?

  Waarom zouden Biden en de Deep State kritischer zijn over en meer hatelijke woorden gebruiken jegens die Amerikanen die geloven in het op de eerste plaats zetten van Amerika, in plaats van kritisch te zijn over de globalistische elite die Amerikaanse belangen schaadt, zowel nationaal als internationaal…?

  Waarom verdrijft generaal Milley veel patriottische soldaten (conservatieven/christenen/constitutionalisten) uit het leger…?

  Waarom verklaren Biden en het ministerie van Justitie dat niet-gevaccineerden geen grondwettelijk recht hebben om van staat naar staat te reizen…?

  Waarom zwijgt de ACLU wanneer boeken worden verbrand, mensen worden ontslagen, burgers worden bedreigd met lichamelijk letsel, academische vrijheid wordt verpletterd en levens en banen worden geannuleerd simpelweg vanwege een politiek verschil of een ander politiek standpunt…?

  Waarom zouden de federale overheid en CDC scholen en kerken sluiten, maar alcohol- en hennepwinkels open laten…?

  Wanneer men deze afzonderlijke kwesties analyseert, is het duidelijk dat het veel verder gaat dan het normale politieke verschil. Het is niet alleen een verschil van mening, niet alleen een ander wereldbeeld. Het is niet alleen een politiek machtsspel. Het is niet alleen Democraten versus Republikeinen, noch conservatieven versus socialisten. Het is niet alleen de rotte vrucht van frauduleuze presidentsverkiezingen. Deze mensen zijn niet dom of analfabeet; dat is het niet. Ze weten precies wat ze doen. Het enige dat deze onverklaarbare beslissingen kan verklaren is…? kwaadaardigheid. Het antwoord van het kwaad is de enige zin, niets anders doet dat. Ik zou willen dat er een ander antwoord was. Maar dat is er niet.
  https://www.americanthinker.com/articles/2021/09/because_they_are_evil.html

  Like

 9. Jan zegt:

  Omdat zij allen slecht zijn

  Er komen heel veel dingen van Biden, Fauci, de CDC, het ministerie van Buitenlandse Zaken, het leger, het ministerie van Justitie en eigenlijk de Deep State die nergens op slaan. Van Biden en de Deep State krijgen we uitvoerende bevelen, mandaten, richtlijnen, beslissingen, beleid en edicten die gewoon geen enkele intellectuele zin hebben. Het is niet alleen een verschil van mening. Het is niet alleen een andere politiek of een ander standpunt. Beslissingen, richtlijnen, beleid en voorgestelde wetten komen uit Washington DC, Biden en de Deep State die men gewoon niet kan achterhalen op een intellectuele, feitelijke, gezond verstand manier. De enige manier om uit te leggen wat er uit de tijdelijke aanduiding in het Witte Huis en de Deep State-elites komt, is dat ze gewoon slecht zijn. Ze doen wat ze doen omdat ze slecht zijn.Geen ander antwoord is logisch.

  Waarom zou Biden een federaal vaccinmandaat voor elke Amerikaan afkondigen, ook al zeggen twee eerdere beslissingen van het Hooggerechtshof dat zijn federaal vaccinmandaat ongrondwettelijk is…?

  Waarom zou Biden verklaren dat alle Amerikanen moeten worden ingeënt, maar dat illegale immigranten die illegaal onze grens oversteken niet gevaccineerd hoeven te worden…?

  Waarom zou de regering-Biden eisen dat alle Amerikanen worden gevaccineerd, ongeacht of ze al natuurlijke immuniteit hebben gekregen omdat ze al COVID hebben…?

  Waarom zou de regering-Biden een nationaal vaccinmandaat voor alle Amerikanen afkondigen, maar het hele Congres, alle congresmedewerkers, de postdienst, het federale rechtssysteem en het Hooggerechtshof vrijstellen…?

  Waarom zouden Biden en de militairen met plezier voor 85 miljard dollar aan militaire wapenbewapening overlaten aan de terroristische Taliban, maar tegelijkertijd proberen om vreedzame, gezagsgetrouwe Amerikaanse burgers te ontwapenen van hun 2A-rechten…?

  Waarom zou de regering Biden open grenzen en onbeperkte illegale immigratie toestaan, als ze weten dat drugskartels en kinderhandelaren deze openingen gebruiken om de illegale drugs en de kinderhandel Amerika binnen te drijven…?

  Waarom zouden de hogere echelons van de FBI, de CIA en de NSA hun eigen wetten, wetten binnen de grondwet en hun eigen praktijknormen vijf jaar lang overtreden tegen kandidaat Trump, verkozen president Trump en president Trump…?

  Waarom zou de regering Biden zo hard vechten tegen Texas en zijn pro-lifewet die baby’s in de baarmoeder beschermt waarvan het hart al klopt, maar tegelijkertijd de embryo’s en eieren van hagedissen, alligators en slangen beschermt… ?

  Waarom zou het ministerie van Justitie de “meestal vreedzame demonstranten” van 6 januari opsluiten in eenzame opsluiting als politieke gevangenen terwijl ze eigenlijk geen gewelddadige daad hebben gepleegd…?

  Waarom zou de Deep State-kliek iemand in het Witte Huis “plaatsen” die duidelijk een verminderd intellectueel vermogen heeft, hoogstwaarschijnlijk cognitief lijdt aan ouderdom, en naar alle verhalen lijkt te lijden aan verslechterende geest-functionerende vaardigheden (hij was verborgen in de kelder voor het grootste deel van de laatste zes maanden van de controversiële verkiezingen)…?

  Waarom zet Nancy Pelosi de hekken en barricades weer op rond de koepel van het Capitool, het volksgebouw, om de mensen buiten te houden…?

  Waarom zou Nancy Pelosi een “stalinistisch showproces” organiseren over de gebeurtenissen van 6 januari, terwijl ze de hele zomer lang de gewelddadige en dodelijke rellen in Portland, Seattle, Minneapolis, Chicago, Atlanta en Los Angeles negeerde…?

  Waarom zei procureur-generaal Merrick Garland dat het ministerie van Justitie overweegt mensen in de gevangenis te zetten voor schendingen van de burgerrechten als ze door de staat forensisch onderzoek blijven doen naar de controversiële presidentsverkiezingen van 2020…?

  Waarom blijft Fauci vaccinaties eisen voor iedereen, zelfs voor alle K-12-studenten, terwijl hij weet dat de personen die COVID hebben gehad van nature beter zijn geïmmuniseerd dan wanneer ze “de prik nemen” …?

  Waarom zou generaal Mark Milley eerst alle soldaten uit Afghanistan evacueren en de luchtmachtbasis Bagram onbeheerd achterlaten, voordat hij alle Amerikaanse burgers en alle Afghaanse tolken eruit haalt…?

  Waarom zouden Biden, de CDC, Fauci en de Deep State bozer zijn op Amerikaanse burgers die weigeren het experimentele vaccin te nemen in plaats van hun woede en vergelding op China te richten; het land dat ons daadwerkelijk COVID heeft gegeven…? Omdat ze slecht zijn.

  Waarom weigeren Biden, Fauci en de CDC toe te geven dat het Wuhan COVID-virus uit Wuhan, China kwam…?

  Waarom zouden Biden en de Deep State kritischer zijn over en meer hatelijke woorden gebruiken jegens die Amerikanen die geloven in het op de eerste plaats zetten van Amerika, in plaats van kritisch te zijn over de globalistische elite die Amerikaanse belangen schaadt, zowel nationaal als internationaal…?

  Waarom verdrijft generaal Milley veel patriottische soldaten (conservatieven/christenen/constitutionalisten) uit het leger…?

  Waarom verklaren Biden en het ministerie van Justitie dat niet-gevaccineerden geen grondwettelijk recht hebben om van staat naar staat te reizen…?

  Waarom zwijgt de ACLU wanneer boeken worden verbrand, mensen worden ontslagen, burgers worden bedreigd met lichamelijk letsel, academische vrijheid wordt verpletterd en levens en banen worden geannuleerd simpelweg vanwege een politiek verschil of een ander politiek standpunt…?

  Waarom zouden de federale overheid en CDC scholen en kerken sluiten, maar alcohol- en hennepwinkels open laten…?

  Wanneer men deze afzonderlijke kwesties analyseert, is het duidelijk dat het veel verder gaat dan het normale politieke verschil. Het is niet alleen een verschil van mening, niet alleen een ander wereldbeeld. Het is niet alleen een politiek machtsspel. Het is niet alleen Democraten versus Republikeinen, noch conservatieven versus socialisten. Het is niet alleen de rotte vrucht van frauduleuze presidentsverkiezingen. Deze mensen zijn niet dom of analfabeet; dat is het niet. Ze weten precies wat ze doen. Het enige dat deze onverklaarbare beslissingen kan verklaren is…? kwaadaardigheid. Het antwoord van het kwaad is de enige zin, niets anders doet dat. Ik zou willen dat er een ander antwoord was. Maar dat is er niet.
  https://www.americanthinker.com/articles/2021/09/because_they_are_evil.html

  Like

 10. Jan zegt:

  Het Biden-effect

  Voormalige advocaten van de illegaal die Kate Steinle heeft vermoord, lobbyen bij Joe Biden voor zijn vrijlating.
  Steinle werd in 2015 doodgeschoten door Jose Ines Garcia Zarate, een illegale immigrant, terwijl ze met haar vader op een pier in Californië liep. De illegale immigrant beweerde dat hij het wapen had gevonden en probeerde een zeeleeuw neer te schieten.

  Garcia-Zarate was vijf keer gedeporteerd en veroordeeld voor zeven misdrijven voordat hij Steinle vermoordde, maar werd vrijgesproken van alle aanklachten voor moord en doodslag. Hij werd uiteindelijk alleen veroordeeld als ex-crimineel voor het in het bezit hebben van een pistool.

  https://mtt-gonzalez33.medium.com/an-open-letter-to-the-biden-administration-its-time-to-drop-charges-against-jos%C3%A9-ines-garc%C3%ADa-a234d5f6dfb8

  Like

 11. Jan zegt:

  Het Biden-effect

  Moordenaar van Australische Justine Damond kan binnenkort rekenen op vrijspraak hoewel hij haar met voorbedachte rade vermoordde


  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/minnesota-supreme-court-tosses-murder-conviction-police-officer-mohamed-noor-shooting-justine-diamond-cold-blood/

  Like

 12. Jan zegt:

  Biden: “Trumpaanhangers laat ik gewoon creperen zodat ik uiteindelijk ook in Florida en Texas de volgende ‘verkiezingen win'”

  .
  @Newsmax
  @EmeraldRobinson
  battles Jen Psaki over “why is” it that “the Biden administration” is “cutting” Florida’s supply of antibody treatments.

  Psaki says “that’s not accurate,” but then boasted of how the real treatment is the vaccines and there’s a need to be “equitable”
  video

  I will fight like hell to overcome Biden’s cruel decision to drastically reduce lifesaving monoclonal antibody treatments for Floridians. We’ve seen steep reductions in hospital admissions due to early treatment efforts. It’s wrong to penalize Florida for his partisan bitterness.
  video

  You are cutting off the supply of lifesaving treatment to Florida, Texas and other states that resist your tyrannical mandates. You are only hurting the everyday people of our states, and it’s all for your political agenda. This is pure evil.

  Joe Biden is angrier at @GovRonDeSantis than the Taliban

  Like

 13. Jan zegt:

  Imbeciel Biden en zijn maffiakliek

  Als wij 3.5 triljoen dollar uitgeven aan ‘infrastructuur’ zorgt dit voor afname van inflatie en ‘extreme weersomstandigheden’


  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/biden-shuffles-away-ignores-reporters-claiming-3-5-trillion-infrastructure-bill-end-inflation-extreme-weather-video/

  Like

 14. Jan zegt:

  De verwoesting aan de zuidgrens van Amerika

  Like

 15. Jan zegt:

  de verwoesting van Amerika

  video

  Like

 16. Jan zegt:

  Is Biden van plan om van de dollar een waardeloze munt te maken?

  Like

 17. Jan zegt:

  Het ministerie van Justitie van Biden en de FBI maken nu jacht op de gewaardeerde Republikeinse presidentiële historicus Doug Wead wegens een fondsenwervend evenement dat hij in 2016 bijwoonde.

  De Biden DOJ beweert dat Wead naar de inzamelingsactie van 2016 ging met GOP-medewerker Jesse Benton. Benton heeft naar verluidt een formulier ingevuld dat hij $ 25.000 heeft bijgedragen aan de Trump-campagne, maar het DOJ beweert dat het geld eigenlijk van een buitenlander afkomstig was.

  Doug Wead en Jesse Benton riskeren nu tot 20 jaar gevangenisstraf voor de donatie aan de Trump-campagne.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/outrageous-biden-doj-fbi-now-going-75-year-old-trump-white-house-author-esteemed-historian-doug-wead/

  Stalin deed hetzelfde, iedereen uit de weg ruimen die het niet met hem eens was

  Like

 18. Jan zegt:

  ‘Buck, wilde gek!’ Illegalen hebben gratis vliegtickets om overal in de VS te reizen

  Een Amerikaans staatsburger die moeite had om de VS binnen te komen, was stomverbaasd toen hij op de luchthaven van McAllen aankwam. Wat hij aantrof waren buitenlanders, alleen buitenlanders, die geen Engels spraken. (Bekijk elke clip. De ene is nog gruwelijker dan de andere.)

  Niemand sprak Engels, en ze hadden ook geen enkel stuk bagage. Elke groep had een rode, groene of bruine envelop waarmee ze gratis door de hele VS konden reizen.

  “Een vrouw had vijf kinderen en geen bagage, geen eten, niets.” Dat gold voor hen allemaal.

  De mensen die op de luchthaven werkten, waren “in paniek”.

  Biden en zijn bende vullen Amerikaanse dorpen en steden in het hele land, vooral swingstaten, met deze toekomstige Democratische kiezers die al hun freebies nodig hebben om te overleven. Criminelen en terroristen komen ook, en je kunt raden op wie ze zullen stemmen. Het is niet de partij die hen in de gevangenis houdt.

  Tenzij deze indringers, uitgenodigd door de Democraten, worden teruggestuurd, is ons land voor altijd in handen van de totalitaire Democraten.

  https://www.independentsentinel.com/buck-wild-crazy-illegals-have-free-plane-tickets-to-go-all-over-the-us/

  Like

 19. Jan zegt:

  Deze gemuilkorfde imbeciel speelt voor president van Amerika

  video

  schreeuwen en gillen
  video

  wat een stel imbecielen

  Like

 20. Jan zegt:

  Nazi-Duitsland ook in Amerika uit zijn graf herrezen

  Republikeinse kandidaat van Nevada voor luitenant-gouverneur Mack Miller aangevallen door beveiliging en uit vergadering van commissaris van Clark County gesleept (VIDEO)

  video
  https://rumble.com/vmsu6r-nv-lt.-governor-mack-miller-assaulted-by-police-and-dragged-from-clark-coun.html

  Like

 21. Jan zegt:

  . Biden is niet meer erg populair (wie had dat gedacht?)

  Like

 22. Jan zegt:

  Biden’s grenscrisis barst los

  Schokkende beelden die werden vastgelegd door Bill Melugin van Fox News in Roma, Texas, tonen verschillende schoten uit automatische wapens die vanaf de Mexicaanse kant van de grens in de richting van de VS worden afgevuurd door vermoedelijke kartelleden.

  Melugin is vanmorgen lid geworden van Americas Newsroom om wat meer details te geven over wat er in de dagen voorafgaand aan de schietpartij is gebeurd. Volgens hem zijn verschillende agenten van de grenspolitie openlijk bedreigd en bespot door groepen kartelleden die aan de Mexicaanse kant van de grens staan ​​terwijl ze in het gebied patrouilleren.

  De afgelopen week zijn grensagenten verschillende keren kartelleden tegengekomen – die kogelvrije tactische vesten dragen en machinegeweren hanteren – die vanuit Mexico naderen om hen te bedreigen en te bespotten.

  video

  Ondertussen, terwijl de crisis verergert, blijven Biden en zijn frauduleuze regering niets doen om de zuidelijke grens te beveiligen en moedigen ze alleen maar meer illegalen aan om binnen te komen. Hun nalatigheid heeft de kartels als nooit tevoren aangemoedigd en het is ronduit gevaarlijk geworden voor iedereen die zich dicht bij de grens bevindt.

  Het meest schokkende is dat de crisis tot dit punt is gekomen tijdens de meedogenloos hete zomer, wanneer het verkeer aan de grens traditioneel op het laagste punt van het jaar is.

  De grootste enkele caravan die ooit naar de VS is gekomen, zal naar verwachting in de komende dagen aankomen, en naar verwachting zullen er deze maand in totaal meer dan 400.000 oversteken – en we beginnen net aan het ‘caravaanseizoen’.

  Die 400.000 wil nog maar niets zeggen van de talloze mensen die onopgemerkt zijn overgestoken. Tien, of waarschijnlijk honderdduizenden meer zullen deze maand oversteken zonder te worden geteld.

  Als er niet snel iets verandert, zullen er tegen Kerstmis genoeg mensen illegaal zijn overgestoken dat we het land waarin we leven niet zullen herkennen.

  Een van de belangrijkste verantwoordelijkheden van Biden – zo niet DE BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEID – is het beveiligen van de grenzen van ons land. Het zou een perfect gepast gebruik van het Amerikaanse leger zijn als hij ze zou sturen om deze invasie te stoppen – maar als dat zou gebeuren, zouden democraten toekomstige verkiezingen kunnen verliezen omdat ze niet genoeg illegale stemmen kunnen importeren om een ​​frauduleuze overwinning te behalen.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/bidens-border-crisis-pops-off-cartel-fires-machine-gun-border-patrol-tower-days-threats-agents-armed-gangs-tac-vests-just-shoot-soldiers-video/

  Like

 23. Jan zegt:

  De Democratische Partij heeft bij de rechtbank een verzoek ingediend om stemmen per post wettelijk vast te leggen die ervoor zal zorgen dat de Democraten in de nabije toekomst alle verkiezingen kunnen stelen.

  Gouverneur Wolf ondertekende in 2020 een noodwetgeving die wet werd zonder de goedkeuring van de wetgevende macht van de staat voor stemmen per post. Republikeinen waren niet in staat om dit in de rechtbanken teniet te doen.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/656239/

  Like

 24. Jan zegt:

  Jewish Deplorable
  @TrumpJew2
  ·
  Oct 8, 2021
  What the hell did I just watch?

  Nepwijf
  video

  En altijd zijn nazis bezig met kinderen

  Like

 25. Jan zegt:

  Dat Biden volgens enquetes steeds minder geliefd wordt is de schuld van de ongevaccineerden, aldus de geschifte Psaki

  “Dit is een heel moeilijke tijd in ons land. We vechten nog steeds tegen Covid en veel mensen dachten dat we er doorheen zouden komen – inclusief wij! En eh, door de opkomst van de Delta-variant… We hebben nog steeds 20% van het land die heeft besloten zich niet te laten vaccineren.”

  Geen idee wat voor kronkelredenering dat gekke mens volgt

  Like

 26. Jan zegt:

  Geschifte Psaki over de staat van de economie: Alles ligt schema. Met de verwoesting zal zij menen. Rosenmüller zei iets dat er op leek, dat de huidige staat tot de grond vernietigd diende te worden zodat utopia op de puinhopen kon worden opgebouwd. 1 probleem was er wel volgens hem, hoe dat precies moest verlopen, daar was hij nog niet uit. Nu parasiteert die lul van de zegeningen van het kapitalisme.

  Psaki:
  [https://youtu.be/4yhE4DxOuQI]

  Like

 27. Jan zegt:

  Illegale immigrantenhandelaar waarschuwt Amerikanen: “We vertrekken uit Tapachula – we zijn klaar voor oorlog”
  video

  video
  https://rumble.com/vnjy2f-illegal-immigrant-trafficker-warns-americans-were-leaving-from-tapachula-we.html

  Like

 28. Jan zegt:

  “F ** K Joe Biden” gaat wereldwijd … Demonstranten in Rome zingen “F ** k Joe Biden” terwijl ze de Amerikaanse ambassade passeren (VIDEO)
  https://rumble.com/vnlypf-fk-joe-biden-goes-global-protesters-in-rome-chant-fk-joe-biden-as-they-pass.html

  Like

 29. Jan zegt:

  Socialisten zijn geestelijk gestoorden, Superman wordt biseksueel
  https://www.ign.com/articles/superman-bisexual-lgbt-jon-kent-dc

  Like

 30. Jan zegt:

  Welkom in de Verenigde Sovjets van Amerika: lege schappen

  CNN: Get Used to Empty Supermarket Shelves, Comrade
  https://www.frontpagemag.com/fpm/2021/10/cnn-get-used-empty-supermarket-shelves-comrade-robert-spencer/

  Like

 31. Jan zegt:

  Officier van justitie Merrick Garland van Fairfax County stuurt FBI en helicopter af op ouders die een vergadering bijwonen van het schoolbestuur ivm de verspreiding van porno in de klassen
  [https://twitter.com/StacyLangton/status/1451544761131745298/photo/1]

  video op
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/ag-merrick-garland-sent-helicopter-feds-intimidate-parents-fairfax-county-school-board-meeting/

  volgende stap?
  [https://www.earlygame.com/uploads/images/_headerImage/Mini%E2%80%93gun-on-Helicopters-inWarzone.jpg]

  Like

 32. Jan zegt:

  New Hampshire en Pennsylvania sluiten zich aan bij Ohio, Missouri en trekken zich terug uit de National School Boards Association vanwege een brief waarin ouders worden gelabeld als ‘binnenlandse terroristen’ aangezien zij niet accepteren dat blanken uitgemaakt worden voor racisten in de opgedrongen ‘Kritische Rassentheorie’ (marxistische smeertroep)
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/national-school-boards-association-begs-biden-label-outraged-parents-domestic-terrorists-use-patriot-act/
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/new-hampshire-pennsylvania-join-ohio-missouri-withdraw-national-school-boards-association-letter-labeling-parents-domestic-terrorists/

  Like

 33. Jan zegt:

  Aussie SKY News-presentator Rita Panahi lacht hardop! – Zegt Joe Biden in een bejaardenhuis thuis hoort en een kop soep nodig heeft om een beetje bij zijn positieven te komen.
  video

  Like

 34. Janh zegt:

  Er zal een burgeroorlog over heen moeten willen de Amerikanen Amerika van de ondergang redden

  FEC staat toe dat buitenlanders de Amerikaanse verkiezingen financieren

  Een schokkend rapport van Axios onthulde dat de Federal Elections Commission (FEC) in de zomer stilletjes heeft gestemd om buitenlandse donoren – inclusief individuen, bedrijven of OVERHEDEN!!!! – toe te staan ​​commissies te financieren die lokale steminitiatieven in de VS behandelen. De ongelooflijke beslissing maakt ook de weg vrij voor elke goed gefinancierde buitenlander om belangrijke referenda zoals de herindeling van het congres te beïnvloeden.

  Voorafgaand aan het rapport van Axios eerder deze week was de uitspraak in juli was grotendeels onbekend bij het publiek en zelfs bij de meeste wetgevers.

  De FEC zet de sluizen verder open voor buitenlands geld om in ons politieke proces te komen door het legaal te maken voor buitenlands geld om stemreferenda te financieren, waaronder zaken als herindeling van het congres.

  Senaatsvertegenwoordiger Gallagher riep de FEC op om hun beslissing onmiddellijk terug te draaien, maar aangezien het onwaarschijnlijk is dat ze dit zullen doen, smeekte hij ook elke staat om hun eigen wetten aan te nemen die buitenlandse donoren zouden verbieden bij te dragen aan een deel van onze verkiezingen.

  Deze moeraswezens bij de FEC zijn dezelfde partijdige misdadigers die overweldigend bewijs van fraude negeerden en begroeven om de verkiezingen van 2020 als de meest ‘veilige verkiezing in de geschiedenis’ te beschouwen. Nu hebben ze officieel groen licht gegeven voor de verkoop van Amerikaanse belangen aan de hoogste bieder.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/unreal-federal-elections-commission-votes-allow-foreigners-fund-local-us-ballot-initiatives-congressional-redistricting-efforts/

  Like

 35. Janh zegt:

  Welkom in de Hel van Joseph (Joe) Robinette Biden jr

  De politieke gevangene Chris Worrell wordt ONMIDDELLIJK overgeplaatst UIT DC Gitmo na verrassingsinspectie die de weerzinwekkende omstandigheden toonden waarin Worrell moest zien te overleven. Tevens kwam men er chter dat hem medische behandeling voor zijn ziekte werd geweigerd

  Chris Worrell, werd gediagnosticeerd met non-Hodgkin-lymfoom terwijl hij in de gevangenis zat en zijn kankerbehandelingen hem maandenlang werden ontzegd. Hij zal onmiddellijk worden overgebracht naar een andere faciliteit buiten DC, waar ze hem “zo snel mogelijk” onder huisarrest zullen plaatsen, zodat hij de broodnodige chemotherapie kan krijgen voor zijn verergerende ziekte.

  Rechter Royce Lamberth zei dat de omstandigheden in de faciliteit zo verschrikkelijk waren dat ze “onvoorstelbaar” waren en voegde eraan toe dat de “rechtbank GEEN vertrouwen” heeft in Pelosi’s Goelag om een ​​goede behandeling te bieden en GEEN wraak te nemen op Worrell als hij in hun hechtenis mocht blijven

  Enkele van de gruwelijke omstandigheden die tijdens de inspectie werden gevonden, waren: water dat dagenlang was afgesloten, verstopte toiletten zodat de cellen overspoeld werden met rioolwater en een gevangene een infectie ontwikkelde omdat hij met pepperspray werd bespoten en de chemische stof niet werd weggespoeld.

  Water werd afgesloten als een vorm van straf voor gedetineerden die zich ‘misdragen’, vaak meerdere dagen achter elkaar – waardoor ze niet meer in staat zijn om handen te wassen, het toilet door te spoelen of zelfs water te drinken.

  Het rapport gaf ook het bewijs dat het gedrag van het personeel in de gevangenis nog erger was dan de ongelooflijke omstandigheden. US Marshals zagen officieren en personeel van DC-correcties “gedetineerden kwellen”, hen de noodzakelijke medische zorg ontzeggen en hen bedreigen als zij niet meewerkten met de Marshals tijdens de inspectie. Men zag zelfs een gedetineerde zeggen dat hij moest “stoppen met het verraden” van het personeel als zij over de martelingen vertelden, aldus het rapport.

  De situatie was zo erg geworden dat rechter Lamberth er vorige maand bij Bidens DOJ op aandrong om een ​​volledig burgerrechtenonderzoek te doen naar de verachtelijke mishandeling van Jan. 6e gedetineerden onder toezicht van DC Jail Warden Wanda Patten en directeur van het Department of Corrections Quincy Booth.

  Volgens gerechtelijke dossiers voerden federale aanklagers aan dat Worrell medische behandelingen werd geweigerd omdat hij zogenaamd loog over zijn gezondheid en dat zij zogenaamd “feiten niet van fictie niet konden onderscheiden”. Om hun valse beschuldiging dat Worrell zou liegen te staven, citeerden ze “medische aantekeningen en dossiers die de regering later verkreeg” om te “weerleggen of op zijn best te staven” dat hij geen medische behandeling nodig heeft.

  Met andere woorden, Worrell vraagt ​​om medische hulp voor een probleem, en het personeel maakt de dossiers op waarin staat waarom hij een leugenaar is en die niet nodig heeft.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/jan-6th-political-prisoner-chris-worrell-immediately-transferred-dc-gitmo-surprise-inspection-found-deplorable-conditions-denial-medical-treatment/

  Like

 36. Jan zegt:

  Alles loopt volgens plan: Sharp increase in trade deficit in September, -$80.9

  Opmerking van iemand:
  great news for american workers…we’re back (dwz op het niveau van Hussein Obummler)

  Like

 37. Jan zegt:

  Haat tegen blanken door de staat bevorderd. Het Amerika van de Biden-maffia

  HHS van Texas weigert monoklonale antilichaambehandelingen aan blanken – “Als ik zwart of hispanic was, zou ik dan in aanmerking komen?” – Verpleegkundige: “Ja, dat klopt” – (Video)

  Monoklonale antilichaamtherapie is een vorm van immunotherapie waarbij monoklonale antilichamen (mAb’s) worden gebruikt om zich monospecifiek te binden aan bepaalde cellen of eiwitten. Het doel is dat deze behandeling het immuunsysteem van de patiënt stimuleert om die cellen aan te vallen.
  Er is een aantal monoklonale antilichamen ontwikkeld voor gebruik bij besmetting met SARS-CoV-2. In klinisch onderzoek is aangetoond dat deze monoklonale antilichamen de virusreplicatie bij pas besmette niet-opgenomen patiënten in beperkte mate remmen.

  (Monoklonale antilichamen zijn gemodificeerde eiwitten die zijn ontwikkeld om immunologische processen te beïnvloeden).
  https://www.ge-bu.nl/artikel/neutraliserende-monoklonale-antilichamen-bij-covid-19?full

  Like

 38. Jan zegt:

  Het Amerika van Biden: Meerdere doden, minstens 20 gewonden nadat iemand met zijn SUV bestuurt dwars door de Waukesha Christmas Parade rijdt- Meldingen van geweerschoten (VIDEO)

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/breaking-multiple-people-injured-person-driving-suv-plows-waukesha-christmas-parade-reports-gunshots-video/

  Like

 39. Jan zegt:

  De ratten verlaten het zinkende schip

  De Communications Chief (pr-baas) van Joe Biden heeft ontslag genomen, één dag nadat de pr-manager van Kamala Harris aankondigde dat ze vertrekt.

  Dit is de tweede stafmedewerker van het Witte Huis die binnen één week tijd vertrekt te midden van berichten over onrust en peilingen in de peilingen voor zowel Biden als Harris die voor beiden zeer miserabel zijn
  https://deadline.com/2021/11/emma-riley-white-house-communications-director-leaving-second-big-administration-resignation-this-week-1234878219/.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s