Joe Biden is niet incompetent – Hij doet precies waarvoor hij is aangenomen: Amerika laten instorten

(Door: “DissidentNL”)

Joe Biden is een man met een duidelijke cognitieve achteruitgang. Maar hij is niet gek, dom of incompetent. Biden weet wie hij is en voor wie hij werkt. Hij is een stroman voor de wereldwijde Great Reset en hij doet zijn werk precies zoals het hem is opgedragen door zijn superieuren, schrijft Leo Hohmann. [In feite zwoer Joe Biden trouw aan de Nieuwe Wereldorde in een artikel uit 1992.]

Zijn taak, in feite het hele doel van zijn dubieuze presidentschap, is om het volgende te bespoedigen:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Joe Biden is niet incompetent – Hij doet precies waarvoor hij is aangenomen: Amerika laten instorten

 1. Hovawart zegt:

  Trek het maar breder want wereldwijd krijgen we te maken met armoede en honger, ziektes en sterfte, het politieke beleid is enkel gespitst op de Grote Reset, een Survival of the Fittest, een politieke selectie door de afbraak van de welvaart en democratie…..het einde van de kostbare verzorgingsstaat.
  Iedereen terug naar de vorige eeuw, werelddominantie door globale armoede en het volk weer gehoorzaam in een politiestaat, men zal een nieuwe wereldoorlog zeker niet schromen… Het communisme is het uiteindelijk doel.

  Like

 2. Julia zegt:

  Wat te denken van ook de Nederlandse politiek nu zijn de boeren flink de sigaar https://www.ad.nl/binnenland/landsadvocaat-over-stikstofaanpak-pak-boer-vergunning-af~a854ac31/ Ik zou zeggen stap massaal in de traktoren en op naar Den Haag. Het zou eens solidair zijn dat heel veel Nederlanders zich aan gaan sluiten Nederland moet en zal kapot dit allemaal ten behoeve van de great reset. Vraag het Rutte en Kaag maar die weten hier alles van. https://www.ad.nl/politiek/dit-maakt-het-kabinet-vanavond-bekend-br-meer-vrijheid-maar-alles-met-qr-code-br~a0fb5a05/ Pure misleiding en indoctrinatie op vooral vaccineren met dwang maatregelen af te dwingen. Vrijheid welke vrijheid betekent dit bijna 2 miljoen mensen buiten sluiten. Welk weldenkend mens gelooft überhaupt nog in de politiek en staat hier nog langer achter. We zouden massaal burgerongehoorzaamheid moeten tonen en ons niet langer meer vrijheden laten opleggen en de dagelijks toenemende dictatuur niet meer moeten pikken en vooral niet meewerken aan dit walgelijke systeem. We worden kaal geplukt en het leven wordt onmogelijk gemaakt. Straks heilige koe aan de kant omdat brandstof niet meer is te betalen door de enorme verhoging van gasprijzen waardoor alle prijzen flink zullen gaan stijgen zowel voor de dagelijkse levensmiddelen en energie. Allemaal een onderdeel van de agenda great reset om zo het autoverkeer aan banden te gaan leggen en het reizen te beperken. De elitaire machtswellustelingen feesten wel door en maken gretig gebruik van o.a. privé jets. Hoelang nog laten we ons zo in de maling nemen. Kortom allemaal bewust niet alleen de VS moet kapot ook geheel Europa.

  Like

 3. Ravian zegt:

  Een marionet kan helemaal niet competent of incompetent wezen…

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Mijn god,wat een verassing daar waarschuw ik al langer voor het zijn vrijmetselaars (NWO kliek) hun opdracht landen van binnenuit slopen.bilderberger bakellende,rutte,kaag,dochter van hitler merkel,rotschild puppet macron,boris johnson bush,obama,biden. Ze bereiden de weg voor naar een communistische NWO.

  Like

 5. Bas zegt:

  Bizar

  Disclose.tv
  JUST IN – General Mark Milley secretly held Pentagon meetings to undermine Trump because he
  believed the former U.S. president would use nuclear weapons in his final days in office.

  JUST IN – Generaal Mark Milley hield in het geheim bijeenkomsten in het Pentagon om Trump te ondermijnen omdat hij geloofde dat de voormalige V.S. president kernwapens zou gebruiken in zijn laatste dagen in functie.

  Like

 6. Johan P zegt:

  Onzin. Biden weet niet eens welke dag van de week het is zonder dat iemand het hem influistert. De man is volslagen incompetent en is dat ook altijd geweest, gewoon even kijken naar zijn standpunten over de laatste 50 jaar in Washington dan kan men zien dat de man de buitengewone gave had om ALTIJD aan de verkeerde kant van een issue te staan.
  Dat wil niet zeggen dat de VS niet opzettelijk kapot wordt gemaakt, maar dat is te danken aan degenen die aan zijn touwtjes trekken, niet aan Biden zelf. Dat is een sukkel die nog nooit wat heeft gepresteerd behalve uitermate dom zijn.

  Like

 7. Jan zegt:

  Omdat zij allen slecht zijn

  Er komen heel veel dingen van Biden, Fauci, de CDC, het ministerie van Buitenlandse Zaken, het leger, het ministerie van Justitie en eigenlijk de Deep State die nergens op slaan. Van Biden en de Deep State krijgen we uitvoerende bevelen, mandaten, richtlijnen, beslissingen, beleid en edicten die gewoon geen enkele intellectuele zin hebben. Het is niet alleen een verschil van mening. Het is niet alleen een andere politiek of een ander standpunt. Beslissingen, richtlijnen, beleid en voorgestelde wetten komen uit Washington DC, Biden en de Deep State die men gewoon niet kan achterhalen op een intellectuele, feitelijke, gezond verstand manier. De enige manier om uit te leggen wat er uit de tijdelijke aanduiding in het Witte Huis en de Deep State-elites komt, is dat ze gewoon slecht zijn. Ze doen wat ze doen omdat ze slecht zijn.Geen ander antwoord is logisch.

  Waarom zou Biden een federaal vaccinmandaat voor elke Amerikaan afkondigen, ook al zeggen twee eerdere beslissingen van het Hooggerechtshof dat zijn federaal vaccinmandaat ongrondwettelijk is…?

  Waarom zou Biden verklaren dat alle Amerikanen moeten worden ingeënt, maar dat illegale immigranten die illegaal onze grens oversteken niet gevaccineerd hoeven te worden…?

  Waarom zou de regering-Biden eisen dat alle Amerikanen worden gevaccineerd, ongeacht of ze al natuurlijke immuniteit hebben gekregen omdat ze al COVID hebben…?

  Waarom zou de regering-Biden een nationaal vaccinmandaat voor alle Amerikanen afkondigen, maar het hele Congres, alle congresmedewerkers, de postdienst, het federale rechtssysteem en het Hooggerechtshof vrijstellen…?

  Waarom zouden Biden en de militairen met plezier voor 85 miljard dollar aan militaire wapenbewapening overlaten aan de terroristische Taliban, maar tegelijkertijd proberen om vreedzame, gezagsgetrouwe Amerikaanse burgers te ontwapenen van hun 2A-rechten…?

  Waarom zou de regering Biden open grenzen en onbeperkte illegale immigratie toestaan, als ze weten dat drugskartels en kinderhandelaren deze openingen gebruiken om de illegale drugs en de kinderhandel Amerika binnen te drijven…?

  Waarom zouden de hogere echelons van de FBI, de CIA en de NSA hun eigen wetten, wetten binnen de grondwet en hun eigen praktijknormen vijf jaar lang overtreden tegen kandidaat Trump, verkozen president Trump en president Trump…?

  Waarom zou de regering Biden zo hard vechten tegen Texas en zijn pro-lifewet die baby’s in de baarmoeder beschermt waarvan het hart al klopt, maar tegelijkertijd de embryo’s en eieren van hagedissen, alligators en slangen beschermt… ?

  Waarom zou het ministerie van Justitie de “meestal vreedzame demonstranten” van 6 januari opsluiten in eenzame opsluiting als politieke gevangenen terwijl ze eigenlijk geen gewelddadige daad hebben gepleegd…?

  Waarom zou de Deep State-kliek iemand in het Witte Huis “plaatsen” die duidelijk een verminderd intellectueel vermogen heeft, hoogstwaarschijnlijk cognitief lijdt aan ouderdom, en naar alle verhalen lijkt te lijden aan verslechterende geest-functionerende vaardigheden (hij was verborgen in de kelder voor het grootste deel van de laatste zes maanden van de controversiële verkiezingen)…?

  Waarom zet Nancy Pelosi de hekken en barricades weer op rond de koepel van het Capitool, het volksgebouw, om de mensen buiten te houden…?

  Waarom zou Nancy Pelosi een “stalinistisch showproces” organiseren over de gebeurtenissen van 6 januari, terwijl ze de hele zomer lang de gewelddadige en dodelijke rellen in Portland, Seattle, Minneapolis, Chicago, Atlanta en Los Angeles negeerde…?

  Waarom zei procureur-generaal Merrick Garland dat het ministerie van Justitie overweegt mensen in de gevangenis te zetten voor schendingen van de burgerrechten als ze door de staat forensisch onderzoek blijven doen naar de controversiële presidentsverkiezingen van 2020…?

  Waarom blijft Fauci vaccinaties eisen voor iedereen, zelfs voor alle K-12-studenten, terwijl hij weet dat de personen die COVID hebben gehad van nature beter zijn geïmmuniseerd dan wanneer ze “de prik nemen” …?

  Waarom zou generaal Mark Milley eerst alle soldaten uit Afghanistan evacueren en de luchtmachtbasis Bagram onbeheerd achterlaten, voordat hij alle Amerikaanse burgers en alle Afghaanse tolken eruit haalt…?

  Waarom zouden Biden, de CDC, Fauci en de Deep State bozer zijn op Amerikaanse burgers die weigeren het experimentele vaccin te nemen in plaats van hun woede en vergelding op China te richten; het land dat ons daadwerkelijk COVID heeft gegeven…? Omdat ze slecht zijn.

  Waarom weigeren Biden, Fauci en de CDC toe te geven dat het Wuhan COVID-virus uit Wuhan, China kwam…?

  Waarom zouden Biden en de Deep State kritischer zijn over en meer hatelijke woorden gebruiken jegens die Amerikanen die geloven in het op de eerste plaats zetten van Amerika, in plaats van kritisch te zijn over de globalistische elite die Amerikaanse belangen schaadt, zowel nationaal als internationaal…?

  Waarom verdrijft generaal Milley veel patriottische soldaten (conservatieven/christenen/constitutionalisten) uit het leger…?

  Waarom verklaren Biden en het ministerie van Justitie dat niet-gevaccineerden geen grondwettelijk recht hebben om van staat naar staat te reizen…?

  Waarom zwijgt de ACLU wanneer boeken worden verbrand, mensen worden ontslagen, burgers worden bedreigd met lichamelijk letsel, academische vrijheid wordt verpletterd en levens en banen worden geannuleerd simpelweg vanwege een politiek verschil of een ander politiek standpunt…?

  Waarom zouden de federale overheid en CDC scholen en kerken sluiten, maar alcohol- en hennepwinkels open laten…?

  Wanneer men deze afzonderlijke kwesties analyseert, is het duidelijk dat het veel verder gaat dan het normale politieke verschil. Het is niet alleen een verschil van mening, niet alleen een ander wereldbeeld. Het is niet alleen een politiek machtsspel. Het is niet alleen Democraten versus Republikeinen, noch conservatieven versus socialisten. Het is niet alleen de rotte vrucht van frauduleuze presidentsverkiezingen. Deze mensen zijn niet dom of analfabeet; dat is het niet. Ze weten precies wat ze doen. Het enige dat deze onverklaarbare beslissingen kan verklaren is…? kwaadaardigheid. Het antwoord van het kwaad is de enige zin, niets anders doet dat. Ik zou willen dat er een ander antwoord was. Maar dat is er niet.
  https://www.americanthinker.com/articles/2021/09/because_they_are_evil.html

  Like

 8. Jan zegt:

  Omdat zij allen slecht zijn

  Er komen heel veel dingen van Biden, Fauci, de CDC, het ministerie van Buitenlandse Zaken, het leger, het ministerie van Justitie en eigenlijk de Deep State die nergens op slaan. Van Biden en de Deep State krijgen we uitvoerende bevelen, mandaten, richtlijnen, beslissingen, beleid en edicten die gewoon geen enkele intellectuele zin hebben. Het is niet alleen een verschil van mening. Het is niet alleen een andere politiek of een ander standpunt. Beslissingen, richtlijnen, beleid en voorgestelde wetten komen uit Washington DC, Biden en de Deep State die men gewoon niet kan achterhalen op een intellectuele, feitelijke, gezond verstand manier. De enige manier om uit te leggen wat er uit de tijdelijke aanduiding in het Witte Huis en de Deep State-elites komt, is dat ze gewoon slecht zijn. Ze doen wat ze doen omdat ze slecht zijn.Geen ander antwoord is logisch.

  Waarom zou Biden een federaal vaccinmandaat voor elke Amerikaan afkondigen, ook al zeggen twee eerdere beslissingen van het Hooggerechtshof dat zijn federaal vaccinmandaat ongrondwettelijk is…?

  Waarom zou Biden verklaren dat alle Amerikanen moeten worden ingeënt, maar dat illegale immigranten die illegaal onze grens oversteken niet gevaccineerd hoeven te worden…?

  Waarom zou de regering-Biden eisen dat alle Amerikanen worden gevaccineerd, ongeacht of ze al natuurlijke immuniteit hebben gekregen omdat ze al COVID hebben…?

  Waarom zou de regering-Biden een nationaal vaccinmandaat voor alle Amerikanen afkondigen, maar het hele Congres, alle congresmedewerkers, de postdienst, het federale rechtssysteem en het Hooggerechtshof vrijstellen…?

  Waarom zouden Biden en de militairen met plezier voor 85 miljard dollar aan militaire wapenbewapening overlaten aan de terroristische Taliban, maar tegelijkertijd proberen om vreedzame, gezagsgetrouwe Amerikaanse burgers te ontwapenen van hun 2A-rechten…?

  Waarom zou de regering Biden open grenzen en onbeperkte illegale immigratie toestaan, als ze weten dat drugskartels en kinderhandelaren deze openingen gebruiken om de illegale drugs en de kinderhandel Amerika binnen te drijven…?

  Waarom zouden de hogere echelons van de FBI, de CIA en de NSA hun eigen wetten, wetten binnen de grondwet en hun eigen praktijknormen vijf jaar lang overtreden tegen kandidaat Trump, verkozen president Trump en president Trump…?

  Waarom zou de regering Biden zo hard vechten tegen Texas en zijn pro-lifewet die baby’s in de baarmoeder beschermt waarvan het hart al klopt, maar tegelijkertijd de embryo’s en eieren van hagedissen, alligators en slangen beschermt… ?

  Waarom zou het ministerie van Justitie de “meestal vreedzame demonstranten” van 6 januari opsluiten in eenzame opsluiting als politieke gevangenen terwijl ze eigenlijk geen gewelddadige daad hebben gepleegd…?

  Waarom zou de Deep State-kliek iemand in het Witte Huis “plaatsen” die duidelijk een verminderd intellectueel vermogen heeft, hoogstwaarschijnlijk cognitief lijdt aan ouderdom, en naar alle verhalen lijkt te lijden aan verslechterende geest-functionerende vaardigheden (hij was verborgen in de kelder voor het grootste deel van de laatste zes maanden van de controversiële verkiezingen)…?

  Waarom zet Nancy Pelosi de hekken en barricades weer op rond de koepel van het Capitool, het volksgebouw, om de mensen buiten te houden…?

  Waarom zou Nancy Pelosi een “stalinistisch showproces” organiseren over de gebeurtenissen van 6 januari, terwijl ze de hele zomer lang de gewelddadige en dodelijke rellen in Portland, Seattle, Minneapolis, Chicago, Atlanta en Los Angeles negeerde…?

  Waarom zei procureur-generaal Merrick Garland dat het ministerie van Justitie overweegt mensen in de gevangenis te zetten voor schendingen van de burgerrechten als ze door de staat forensisch onderzoek blijven doen naar de controversiële presidentsverkiezingen van 2020…?

  Waarom blijft Fauci vaccinaties eisen voor iedereen, zelfs voor alle K-12-studenten, terwijl hij weet dat de personen die COVID hebben gehad van nature beter zijn geïmmuniseerd dan wanneer ze “de prik nemen” …?

  Waarom zou generaal Mark Milley eerst alle soldaten uit Afghanistan evacueren en de luchtmachtbasis Bagram onbeheerd achterlaten, voordat hij alle Amerikaanse burgers en alle Afghaanse tolken eruit haalt…?

  Waarom zouden Biden, de CDC, Fauci en de Deep State bozer zijn op Amerikaanse burgers die weigeren het experimentele vaccin te nemen in plaats van hun woede en vergelding op China te richten; het land dat ons daadwerkelijk COVID heeft gegeven…? Omdat ze slecht zijn.

  Waarom weigeren Biden, Fauci en de CDC toe te geven dat het Wuhan COVID-virus uit Wuhan, China kwam…?

  Waarom zouden Biden en de Deep State kritischer zijn over en meer hatelijke woorden gebruiken jegens die Amerikanen die geloven in het op de eerste plaats zetten van Amerika, in plaats van kritisch te zijn over de globalistische elite die Amerikaanse belangen schaadt, zowel nationaal als internationaal…?

  Waarom verdrijft generaal Milley veel patriottische soldaten (conservatieven/christenen/constitutionalisten) uit het leger…?

  Waarom verklaren Biden en het ministerie van Justitie dat niet-gevaccineerden geen grondwettelijk recht hebben om van staat naar staat te reizen…?

  Waarom zwijgt de ACLU wanneer boeken worden verbrand, mensen worden ontslagen, burgers worden bedreigd met lichamelijk letsel, academische vrijheid wordt verpletterd en levens en banen worden geannuleerd simpelweg vanwege een politiek verschil of een ander politiek standpunt…?

  Waarom zouden de federale overheid en CDC scholen en kerken sluiten, maar alcohol- en hennepwinkels open laten…?

  Wanneer men deze afzonderlijke kwesties analyseert, is het duidelijk dat het veel verder gaat dan het normale politieke verschil. Het is niet alleen een verschil van mening, niet alleen een ander wereldbeeld. Het is niet alleen een politiek machtsspel. Het is niet alleen Democraten versus Republikeinen, noch conservatieven versus socialisten. Het is niet alleen de rotte vrucht van frauduleuze presidentsverkiezingen. Deze mensen zijn niet dom of analfabeet; dat is het niet. Ze weten precies wat ze doen. Het enige dat deze onverklaarbare beslissingen kan verklaren is…? kwaadaardigheid. Het antwoord van het kwaad is de enige zin, niets anders doet dat. Ik zou willen dat er een ander antwoord was. Maar dat is er niet.
  https://www.americanthinker.com/articles/2021/09/because_they_are_evil.html

  Like

 9. Jan zegt:

  Omdat zij allen slecht zijn

  Er komen heel veel dingen van Biden, Fauci, de CDC, het ministerie van Buitenlandse Zaken, het leger, het ministerie van Justitie en eigenlijk de Deep State die nergens op slaan. Van Biden en de Deep State krijgen we uitvoerende bevelen, mandaten, richtlijnen, beslissingen, beleid en edicten die gewoon geen enkele intellectuele zin hebben. Het is niet alleen een verschil van mening. Het is niet alleen een andere politiek of een ander standpunt. Beslissingen, richtlijnen, beleid en voorgestelde wetten komen uit Washington DC, Biden en de Deep State die men gewoon niet kan achterhalen op een intellectuele, feitelijke, gezond verstand manier. De enige manier om uit te leggen wat er uit de tijdelijke aanduiding in het Witte Huis en de Deep State-elites komt, is dat ze gewoon slecht zijn. Ze doen wat ze doen omdat ze slecht zijn.Geen ander antwoord is logisch.

  Waarom zou Biden een federaal vaccinmandaat voor elke Amerikaan afkondigen, ook al zeggen twee eerdere beslissingen van het Hooggerechtshof dat zijn federaal vaccinmandaat ongrondwettelijk is…?

  Waarom zou Biden verklaren dat alle Amerikanen moeten worden ingeënt, maar dat illegale immigranten die illegaal onze grens oversteken niet gevaccineerd hoeven te worden…?

  Waarom zou de regering-Biden eisen dat alle Amerikanen worden gevaccineerd, ongeacht of ze al natuurlijke immuniteit hebben gekregen omdat ze al COVID hebben…?

  Waarom zou de regering-Biden een nationaal vaccinmandaat voor alle Amerikanen afkondigen, maar het hele Congres, alle congresmedewerkers, de postdienst, het federale rechtssysteem en het Hooggerechtshof vrijstellen…?

  Waarom zouden Biden en de militairen met plezier voor 85 miljard dollar aan militaire wapenbewapening overlaten aan de terroristische Taliban, maar tegelijkertijd proberen om vreedzame, gezagsgetrouwe Amerikaanse burgers te ontwapenen van hun 2A-rechten…?

  Waarom zou de regering Biden open grenzen en onbeperkte illegale immigratie toestaan, als ze weten dat drugskartels en kinderhandelaren deze openingen gebruiken om de illegale drugs en de kinderhandel Amerika binnen te drijven…?

  Waarom zouden de hogere echelons van de FBI, de CIA en de NSA hun eigen wetten, wetten binnen de grondwet en hun eigen praktijknormen vijf jaar lang overtreden tegen kandidaat Trump, verkozen president Trump en president Trump…?

  Waarom zou de regering Biden zo hard vechten tegen Texas en zijn pro-lifewet die baby’s in de baarmoeder beschermt waarvan het hart al klopt, maar tegelijkertijd de embryo’s en eieren van hagedissen, alligators en slangen beschermt… ?

  Waarom zou het ministerie van Justitie de “meestal vreedzame demonstranten” van 6 januari opsluiten in eenzame opsluiting als politieke gevangenen terwijl ze eigenlijk geen gewelddadige daad hebben gepleegd…?

  Waarom zou de Deep State-kliek iemand in het Witte Huis “plaatsen” die duidelijk een verminderd intellectueel vermogen heeft, hoogstwaarschijnlijk cognitief lijdt aan ouderdom, en naar alle verhalen lijkt te lijden aan verslechterende geest-functionerende vaardigheden (hij was verborgen in de kelder voor het grootste deel van de laatste zes maanden van de controversiële verkiezingen)…?

  Waarom zet Nancy Pelosi de hekken en barricades weer op rond de koepel van het Capitool, het volksgebouw, om de mensen buiten te houden…?

  Waarom zou Nancy Pelosi een “stalinistisch showproces” organiseren over de gebeurtenissen van 6 januari, terwijl ze de hele zomer lang de gewelddadige en dodelijke rellen in Portland, Seattle, Minneapolis, Chicago, Atlanta en Los Angeles negeerde…?

  Waarom zei procureur-generaal Merrick Garland dat het ministerie van Justitie overweegt mensen in de gevangenis te zetten voor schendingen van de burgerrechten als ze door de staat forensisch onderzoek blijven doen naar de controversiële presidentsverkiezingen van 2020…?

  Waarom blijft Fauci vaccinaties eisen voor iedereen, zelfs voor alle K-12-studenten, terwijl hij weet dat de personen die COVID hebben gehad van nature beter zijn geïmmuniseerd dan wanneer ze “de prik nemen” …?

  Waarom zou generaal Mark Milley eerst alle soldaten uit Afghanistan evacueren en de luchtmachtbasis Bagram onbeheerd achterlaten, voordat hij alle Amerikaanse burgers en alle Afghaanse tolken eruit haalt…?

  Waarom zouden Biden, de CDC, Fauci en de Deep State bozer zijn op Amerikaanse burgers die weigeren het experimentele vaccin te nemen in plaats van hun woede en vergelding op China te richten; het land dat ons daadwerkelijk COVID heeft gegeven…? Omdat ze slecht zijn.

  Waarom weigeren Biden, Fauci en de CDC toe te geven dat het Wuhan COVID-virus uit Wuhan, China kwam…?

  Waarom zouden Biden en de Deep State kritischer zijn over en meer hatelijke woorden gebruiken jegens die Amerikanen die geloven in het op de eerste plaats zetten van Amerika, in plaats van kritisch te zijn over de globalistische elite die Amerikaanse belangen schaadt, zowel nationaal als internationaal…?

  Waarom verdrijft generaal Milley veel patriottische soldaten (conservatieven/christenen/constitutionalisten) uit het leger…?

  Waarom verklaren Biden en het ministerie van Justitie dat niet-gevaccineerden geen grondwettelijk recht hebben om van staat naar staat te reizen…?

  Waarom zwijgt de ACLU wanneer boeken worden verbrand, mensen worden ontslagen, burgers worden bedreigd met lichamelijk letsel, academische vrijheid wordt verpletterd en levens en banen worden geannuleerd simpelweg vanwege een politiek verschil of een ander politiek standpunt…?

  Waarom zouden de federale overheid en CDC scholen en kerken sluiten, maar alcohol- en hennepwinkels open laten…?

  Wanneer men deze afzonderlijke kwesties analyseert, is het duidelijk dat het veel verder gaat dan het normale politieke verschil. Het is niet alleen een verschil van mening, niet alleen een ander wereldbeeld. Het is niet alleen een politiek machtsspel. Het is niet alleen Democraten versus Republikeinen, noch conservatieven versus socialisten. Het is niet alleen de rotte vrucht van frauduleuze presidentsverkiezingen. Deze mensen zijn niet dom of analfabeet; dat is het niet. Ze weten precies wat ze doen. Het enige dat deze onverklaarbare beslissingen kan verklaren is…? kwaadaardigheid. Het antwoord van het kwaad is de enige zin, niets anders doet dat. Ik zou willen dat er een ander antwoord was. Maar dat is er niet.
  https://www.americanthinker.com/articles/2021/09/because_they_are_evil.html

  Like

 10. Jan zegt:

  Het Biden-effect

  Voormalige advocaten van de illegaal die Kate Steinle heeft vermoord, lobbyen bij Joe Biden voor zijn vrijlating.
  Steinle werd in 2015 doodgeschoten door Jose Ines Garcia Zarate, een illegale immigrant, terwijl ze met haar vader op een pier in Californië liep. De illegale immigrant beweerde dat hij het wapen had gevonden en probeerde een zeeleeuw neer te schieten.

  Garcia-Zarate was vijf keer gedeporteerd en veroordeeld voor zeven misdrijven voordat hij Steinle vermoordde, maar werd vrijgesproken van alle aanklachten voor moord en doodslag. Hij werd uiteindelijk alleen veroordeeld als ex-crimineel voor het in het bezit hebben van een pistool.

  https://mtt-gonzalez33.medium.com/an-open-letter-to-the-biden-administration-its-time-to-drop-charges-against-jos%C3%A9-ines-garc%C3%ADa-a234d5f6dfb8

  Like

 11. Jan zegt:

  Het Biden-effect

  Moordenaar van Australische Justine Damond kan binnenkort rekenen op vrijspraak hoewel hij haar met voorbedachte rade vermoordde


  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/minnesota-supreme-court-tosses-murder-conviction-police-officer-mohamed-noor-shooting-justine-diamond-cold-blood/

  Like

 12. Jan zegt:

  Biden: “Trumpaanhangers laat ik gewoon creperen zodat ik uiteindelijk ook in Florida en Texas de volgende ‘verkiezingen win'”

  .
  @Newsmax
  @EmeraldRobinson
  battles Jen Psaki over “why is” it that “the Biden administration” is “cutting” Florida’s supply of antibody treatments.

  Psaki says “that’s not accurate,” but then boasted of how the real treatment is the vaccines and there’s a need to be “equitable”
  video

  I will fight like hell to overcome Biden’s cruel decision to drastically reduce lifesaving monoclonal antibody treatments for Floridians. We’ve seen steep reductions in hospital admissions due to early treatment efforts. It’s wrong to penalize Florida for his partisan bitterness.
  video

  You are cutting off the supply of lifesaving treatment to Florida, Texas and other states that resist your tyrannical mandates. You are only hurting the everyday people of our states, and it’s all for your political agenda. This is pure evil.

  Joe Biden is angrier at @GovRonDeSantis than the Taliban

  Like

 13. Jan zegt:

  Imbeciel Biden en zijn maffiakliek

  Als wij 3.5 triljoen dollar uitgeven aan ‘infrastructuur’ zorgt dit voor afname van inflatie en ‘extreme weersomstandigheden’


  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/biden-shuffles-away-ignores-reporters-claiming-3-5-trillion-infrastructure-bill-end-inflation-extreme-weather-video/

  Like

 14. Jan zegt:

  De verwoesting aan de zuidgrens van Amerika

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s