MOJO

(Door: “Ben”)

Mr. Mojo, je zit aan de verkeerde tafels. Of denk je alleen maar aan omzet? Snap je nu na bijna twee jaar nog niet wat de bedoeling is? Jouw branche moet stuk! Want als jouw branche een groot evenement organiseert en er is niks gebeurd na afloop, dan kunnen de ratten als Rutte en De Jonge niet meer met cijfers strooien. Jouw branche moet stuk!

Want als jouw branche een groot evenement organiseert, komen er veel mensen samen die met elkaar kunnen praten over de situatie en dat kunnen de ratten niet hebben. Jouw branche moet stuk!
De zorg loopt leeg, steeds meer nemen ontslag. De mensen uit jouw branche zijn dienstverleners, die kunnen ze in de zorg lekker gebruiken… euh, leeg zuigen. Jouw branche moet stuk!
Word wakker, het is nog net niet te laat, maar je moet wel opstaan en naar buiten gaan. Doe wat je gewend bent, organiseer events waar je de waarheid naar buiten kunt brengen. Zonder snotlap, zonder QR-code, gewoon mensen met gezond verstand.

Succes, ik hoop dat we kunnen zeggen: Mojo…. dat was geen klojo.

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op MOJO

 1. de barbaar zegt:

  Duidelijk geval dat mr. Mojo al die jaren zakkenvullen(positief) een Klojo is.
  Dacht dat de wereld stilstond en vanonder zijn steen het wel allemaal voorbij zal zien gaan.
  WAKKER worden mr.KLOJO.
  Het gat immers niet alleen om de IKKE IKKE van mr KLOJO maar een gehele branche….zegt u dat iets mr KLOJO? of denkt u nog steeds aan IKKE IKKE en verder niemand mr..KLOJO?

  Like

 2. Julia zegt:

  Ach die algehele horeca en cultuur sector laat zich toch continu in de maling nemen. Alleen klagen een vredige protesten werken niet meer maar dat muntje is tot op heden nog niet gevallen. Ze worden blij gemaakt met een dode mus een beetje sector had toch allang daadkrachtig opgestaan. Maar we wachten de komende herfst en het najaar maar af De Jonge heeft nog lang niet al zijn kaarten verspeeld om de dictatuur voort te zetten. Dus niet klagen en huilen dat heeft geen enkele zin vele sectoren hebben al hun kaarten al uitgespeeld en het spel verloren.

  Geliked door 1 persoon

 3. Claudia Millenaar zegt:

  Mensen praten wel hoor, daar hebben ze echt geen grote evenementen voor nodig. Dat de boel stuk moet, moge duidelijk zijn. Maar met nog steeds dik boven de 30 zetels voor de grootste club – waarvan ik naam niet eens wil noemen – vrees ik het ergste.

  Nederland slaapt en slaapt lekker verder. Men vindt het blijkbaar helemaal prima.

  Geliked door 1 persoon

 4. Cleo zegt:

  ‘Horende doof en ziende blind’…😒😒😒

  Like

 5. antiislamnu zegt:

  Horeca Nederland is een waardeloze club waar alleen dik betaalde bestuurders zitten verder dan boos of teleurgesteld komen ze niet.
  Horeca Nederland zou zijn leden moeten oproepen hier niet aan mee te doe het is heel simpel Horeca wordt misbruikt om mensen te dwingen te vaccineren het heeft totaal niets met volksgezondheid te maken.
  Dus weg met deze zakkenvullers die niet weten te handelen als het nodig is en vol de beuk er in eendracht maakt macht loze worden en gespeelde verontwaardiging hebben we niets aan oprotten met dit bestuur en oprotten met de qr code

  Like

 6. antiislamnu zegt:

  Horeca Nederland is een waardeloze club waar alleen dik betaalde bestuurders zitten verder dan boos of teleurgesteld komen ze niet.
  Horeca Nederland zou zijn leden moeten oproepen hier niet aan mee te doe het is heel simpel Horeca wordt misbruikt om mensen te dwingen te vaccineren het heeft totaal niets met volksgezondheid te maken.
  Dus weg met deze zakkenvullers die niet weten te handelen als het nodig is en vol de beuk er in eendracht maakt macht loze worden en gespeelde verontwaardiging hebben we niets aan oprotten met dit bestuur en oprotten met de qr code

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heb eerlijk gezegd niet de hele discussie gezien, ik heb wel gezien dat hij vertelde dat het organiseren van een festival ontzettend kostbaar is en dat het met een bezetting van 75% eigenlijk geen haalbare zaak is.
  Nou pretendeer ik geen econoom te zijn maar dat hoeft ook niet om vast te stellen dat je bedrijf dan niet gezond is, zo simpel is het gewoon.
  In plaats van te klagen moet hij zoeken naar oplossingen, snijden in uitgaven en het verhogen van de prijs.
  Mensen zullen zich door een prijsverhoging van laten we zeggen 10% echt niet tegen laten houden want als ik het goed begrijp snakt de jeugd naar festivals.

  Like

  • karton zegt:

   @ Tijl U. op 15-9-2021 om 00.03 u.
   Wat zegt u nu ? De jeugd snakt naar festivals ? Ja ik lees dat soort idioterie ook wel, maar kan me niet voorstellen dat een volwassene daar serieus op ingaat. De jeugd klaagt ook al jaren om het aantal vakken op school, deed m’n kleinzoon ook, totdat ik hem enige rapporten vanuit mijn studietijd liet zien. hij viel helemaal stil, prachtig ! Ik vertelde hem er nog bij dat ik geen tijd had om festivals te bezoeken tot ’s morgens vroeg omdat ik moest studeren; bovendien…………festivals bestonden toen niet eens.
   De jeugd van nu doet niks anders als klagen, klagen en nog eens klagen. Het ene moment “hebben de ouderen het véél te goed en maken we hun toekomst kapot” even later “kunnen ze niet meer feesten, zó vréselijk !!!” Een ferme schop onder hun reet moeten ze hebben.

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    🙂 @karton
    Ik kon het niet meer met u eens zijn, ook ik zie de lol van zo’n festival niet echt maar de jeugd van tegenwoordig is er gek op, maar dat zal ongetwijfeld de generatiekloof zijn..

    Like

   • Bert zegt:

    Nee, festivals bestonden niet.
    Wij gingen naar de bios, buurthuis, kermis of naar stijldansen.
    Of op zoek naar nieuwe muziek in de platenzaak waar we met een koptelefoon stonden te luisteren.
    En knutselen om je brommer op te voeren.
    Reden het halve land af om onderdelen te zoeken want internet bestond er ook niet.

    Geliked door 1 persoon

   • Hehehehehe Inderdaad Bert, die goeie ouwe tijd met het Puchje.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Reden het halve land af om onderdelen te zoeken Met de brommer 🛵🛵🛵
    Natuurlijk hadden we vroeger een feest de flower power tijd perk allen waren stone.

    Like

   • karton zegt:

    @ Tijl U. op 15-9-2021 om 23.14 u.
    Of u het nu wél of niet met mij eens bent, maakt geen enkel verschil voor wie dan ook.
    Of zat u vroeger in de bioscoop vanaf 20 u. tot de volgende ochtend een uur of 10 met uw hoofd te zwaaien/zwengelen, onsamenhangende taal uit te kramen, xtc-pilletjes te slikken ?
    Dat de jeugd hier “gek” op is, maakt voor mij duidelijk hoe leeg hun leven is geworden; vanaf de kleuterschool tot ver in de 20 of 30 of 40 jaar, zitten ze te spelen met hun iPhoontjes, game-boy’s enz.
    Speelde u vroeger ook dagenlang bijv. Ezeltje Prik of Hoedje Wip ?
    Ik gun de jeugd werkelijk alles wat goed is, maar ze moeten niet klagen dat ze niet kunnen “feesten” e.d. Tijdens WO-II was er zélfs geen tv of radio, hoe is ’t mogelijk dat mensen dat 5 jaar hebben volgehouden, zou de jeugd zich moeten afvragen. Tegenwoordig hebben ze nog geen slag gewerkt maar stellen huizenhoge eisen a.d.l maatschappij.
    Ik heb niks tegen de jeugd, jammer dat ze zó egoïstisch en kortzichtig zijn, en dát zouden de nieuwe leiders moeten worden ? Ik houd m’n hart vast.

    Like

   • Bert zegt:

    Bassie, jij bent iets van 10 jaar ouder dan ik ben.
    In de flowerpower tijd was ik iets van 10-12.
    En toen ik iets van 15-16 was, was dat alweer afgelopen.
    Op een paar stoney malloney hippies na die hier in zijn blijven hangen.
    Dus ik ken geen hippie feesten in mijn tijd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s