Schrikbarend!

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ik heb op basis van mijn geheugen (ik kan me namelijk NIET herinneren dat dit pakweg 60/70 jaar geleden ook al zo was) en wat ik tegenwoordig veelvuldig zie gebeuren een theorie ontwikkeld die uiteraard aan alle kanten zal worden aangevallen en of keihard zal worden ontkend, maar ik zie steeds MEER jonge kinderen/mensen om me heen die compleet onhandelbaar zijn.

Enerzijds ligt dit, concludeer ik, aan een stuk linkse/deugmens/uitermate slappe opvoeding, waarbij de kinderen overal in gepleased en betut moeten worden. Anderzijds kan het liggen aan de verwaarlozing van een kind, al dan niet gepaard gaande met het verslaafd-aan/egocentrische gebruik van alcohol en/of drugs door de ouders.

Maar er ligt volgens mij nog iets anders aan ten grondslag. Ik weet niet exact wat het drugsgebruik van ouders doet op nog ongeboren kinderen, maar het valt me op dat kinderen geboren uit de toentertijd doorgaans stoned zijnde hippiegeneratie heel rare dingen doen en er een uitermate vreemde, gebaseerd op uitsluitend een eerste ingeving, gedachtegang op nahouden. Ofwel kort samengevat: de achterban van GroenLinks, PvdA en het huidige D66. Ik vind het niet vreemd dat daar compleet gestoorde Instiction Rebellion of gewelddadige ANTIFA-kindertjes uit voort komen.

Ik kan mij dan ook NIET voorstellen dat een man als Jan Terlouw trots kan zijn op wat D66 heden ten dage is geworden. TÒCH heeft Terlouw persoonlijk gestemd op Kaag, die de partij mijns inziens (hopelijk!) laat afstevenen op waar men in 1972, zes jaar na de oprichting, al druk mee was… namelijk het opheffen van D66… Een partij die ‘Democraten(66)’ heet, maar het begrip democratie niet respecteert, verdient nu eenmaal niet anders. Een partij die heden ten dage bestuurd wordt door compleet incompetente gedrochten als PLO-HEKS Kaag, peuterbrein-Jetten en een ronduit narcistische ÈN (!) facistische ‘mevrouw’ Ollongren, die letterlijk bereid is iedereen die niet in de roze-gebrilde, utopische, ronduit (geestes)zieke (!), globalistische lijn van de nieuwe wereldorde denkt, te elimineren. U zou mogelijk misschien verwachten dat een kaag een luchtfiets zou zijn, maar een kaag is een platbodem vaartuig… helaas betreft het bij deze uitvoering – en dat geldt mijns inziens voor geheel D66 (èn Groen-Links) – een roerloos en daarmee stuurloos vaartuig met een schipper onder zware hallucinerende invloed. Ik durf er bijna vergif op in te nemen dat al deze psychisch verwrongen gedrochten (voor)ouders hebben met een hippie/drugs verleden. Het enige wat me weerhoudt om dat gifgroene goedje te nemen, is dat ik daarvoor waarschijnlijk direct aan de tepel van een D66 of Groen-Links ‘politica’/LHGBT´er moet hangen en dáár pas ik voor. GADVERDAMME ! Het idee alleen al!

Ze worden steeds gekker en zijn er nog trots op ook

Evenals ik niet exact weet wat vaccinaties met mensen doen – alhoewel de huidige corona en de toenmalige Mexicaanse griep vaccinaties wel héél duidelijke schades aan het menselijk lichaam hebben laten zien – vermoed ik tevens dat veel levensmiddelen producten bevatten die dergelijk afwijkend gedrag kunstmatig opwekken met opzettelijke verslaving en/of blijvende schade tot gevolg. Het is niet voor niets dat de wereld bestuurd lijkt te worden door multinationals die heel toevallig ook allemaal chemisch geproduceerde genees- en/of levensmiddelen produceren.

Algemeen bekend is het kunstmatig/chemisch ontwikkelen van E-nummers in snoep, frisdranken en levensmiddelen, waarvan inmiddels eveneens bewezen is dat ze op kinderen een hyperactieve geestelijke (ofwel een chemische hersenbeschadiging) werking hebben. Momenteel noemt men dat een rugzakje/afwijking, maar de oorzaak ligt wel degelijk in wat zij binnenkrijgen. De oorzaak van het feit dat er hier steeds meer Poolse winkels opduiken, bevestigt dit, omdat onze Poolse gastarbeiders/collega’s/medemensen letterlijk ziek worden van het, bijvoorbeeld, in Nederland gebakken brood. En dat ligt NIET aan die Poolse mensen, maar aan de rotzooi die al jarenlang in steeds grotere mate in onze levensproducten wordt verwerkt.
Een ander absurd voorbeeld is dat u in Duitsland MINDER betaalt voor een kilo VERS gesneden vlees dan voor voorverpakt vlees in Nederland. Ook in de pan ziet u dat verschil terug. Duits vlees (wat van de Duitse overheid NIET bewerkt mag worden) blijft in de pan gebakken namelijk even groot als toen het erin ging. Nederlands vlees echter ziet u door de ‘bewerking’ (leest u; injecteren en derhalve opzwellen met zout en water) tot de helft slinkt en u betaalt er nog MEER voor ook, want u betaalt per (ingespoten/geïnjecteerd/gevaccineerd) gewicht.

Sowieso is het vreemd dat Nederland bijna uitsluitend hoogwaardige producten produceert voor het buitenland, maar zelf kwalitatief lagere producten voor de Nederlander vanuit het buitenland importeert en ú er nog meer voor betaalt ook. U betaalt derhalve voor Nederlandse kaas in Duitsland MINDER dan in eigen land. KOEKOEK! Hoezo oplichting en uitbuiterij! Hoezo de staatskas spekken van uw teveel betaalde geld, maar zogenaamd wèl een ‘faire’ prijs betalen voor chocolade, koffie of andere geïmporteerde goederen…?

Ondanks dat Den Haag, en daarmee de NOS, nog steeds beweerd dat alleen Spanje met alles (!) (maar vooral voor exact dezelfde (!) medicijnen) qua prijzen ‘iets’ (leest u; VELE MALEN!) goedkoper is dan Nederland, verbaas ik mij er persoonlijk steeds weer over dat als we weer eens in het oosten bij familie op bezoek zijn, en we op de dag van terugreis (richting Amsterdam) over de grens nog even tanken en boodschappen doen, het aantal Nederlanders daar zó groot is… als Nederland werkelijk zo goedkoop zou zijn… ik zou dan verwachten dat het andersom zou zijn en de Duitsers HIER in de rij zouden staan… Maar goed, wij besparen op die keer boodschappen doen en tanken minimaal honderd euro ten opzichte van hier…

Maar nu mijn vraag: WAT is er in vredesnaam met onze kinderen gebeurd? Waarom lusten ze alleen nog maar Fristy of Cola, maar geen water meer? Waarom moeten zij uitbundige homoseksualiteit als de gay-‘pride’ en dragqueens normaal vinden? (dat moet ú als blanke hetero man eens proberen om u trots op uw borst te slaan…). Waarom hebben kinderen in verhouding steeds vaker ‘een rugzakje’ in de vorm van autisme, ADD, ADHD of wat u ook maar aan psychische rugzakjes kunt verzinnen, en waarom zie ik in ‘het nieuwe normaal’ zoveel kinderen (ik noem het bewust puber-psyche-onzekerheid aanwakkeren en misbruiken) die homoseksueel zijn, van geslacht willen veranderen, denken dat ze ‘geslachtloos’ zijn (lijkt MIJ moeilijk urineren…) , denken dat ze geen man of vrouw meer mogen zijn of zich een of andere trol of ruimtewezen voelen? Dat zag u vroeger niet! Nergens! En was er wel een kind vervelend dan was het snel afgelopen, want die kreeg gewoon een dreun voor z’n boiler.

De huidige generatie kinderen… Dat zijn geen rugzakjes meer, het zijn compleet afgevulde,  aangelulde (!) ijshockeyTEAM-sporttassen waar die kinderen van kleins af aan mee rondlopen! En maar pamperen en pleasen…

Schrikbarend!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Schrikbarend!

 1. Bert zegt:

  Goh, wat een mooie samenvatting en uitleg van wat ik al jaren mensen probeer duidelijk te maken.
  Dus ik ben het helemaal met je eens, letter voor letter.
  Er is iets goed mis, en niet zo en beetje ook.

  Geliked door 4 people

 2. Guus Derksen zegt:

  Vergeet de indoctrinatie op school niet inzake klimaatonzin, stikstofonzin, enz.

  Geliked door 3 people

 3. BigLJohn zegt:

  Het is nu al zo’n 40 jaar geleden. Zo rond 1980 ging ik met mijn ex (al een poos overleden) naar het van der Valk restaurant in Gilze. Wat we daar te zien kregen was ongelooflijk. Een familie rond een eettafel stond toe dat hun kleine, ik schat hem op 5 a 6 jaar, op tafel stond te springen. Het duurde een hele tijd eer de ober tussenbeide kwam. Als dit ventje voor galg en rad is opgevoed en intussen ook vader is, kun je je eigen voorstellen hoe zijn kinderen geworden zijn. En zo zullen er velen zijn die hun kinderen een opvoeding gaven gelijk als het huishouden van Jan Steen. Vader en moeder worden als zodanig niet meer behandeld door de jeugd, maar noemen ze bijvoorbeeld Piet en Marie. Er word niet meer met regels opgevoed maar deals afgesloten met de ouders over allerlei zaken, gelijk het hun vrienden of medebewoners zijn. Is het dan zo bizar dat de jeugd volledig ontspoord is, aan de drank en drugs raakt, met als laatste hype het lachgas….

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ BigLJohn op 14-9-2021 om 21.36 u.
   Wat u, samen met uw ex, rond 1980 meemaakte in het van der Valk restaurant in Gilze,kunt u nog steeds dagelijks meemaken in winkels, parken en op de openbare weg daar waar ouders + kinderen verblijven of lopen.
   Het gillen en blèren om hun zin maar te krijgen en ouders die hen hun zin geven om maar van dat gegil af te zijn; een schop(je) onder hun kont moeten ze krijgen, helpt véél beter.
   Maar de jongelui die je doorlopend op de tv ziet en hoort over “het niet meer kunnen feesten of vrienden ontmoeten”? Een normaal mens wordt daar toch doodziek van ?
   Hébben ze een keer een feestje , staan ze de gehele avond/nacht met hun armen in de lucht te zwaaien en vreemde bewegingen met hun hoofd te maken, tot vlak voordat ze erbij neervallen dan nemen ze snel een xtc’tje en kunnen weer verder met hun “hangbang”.
   Ons huidige Haagse Rapaille heeft zelf dapper deelgenomen aan dat soort “feestjes” tijdens hun zg “studententijd”; waarom, denkt u, zou er anders zo’n rotzooi in dit landje zijn ontstaan ? In vroeger jaren, Drees/Luns bijv. had je échte staatslieden , die hadden dat soort “feestjes” niet meegemaakt en regeerden dan ook normaal. (zal hier of daar best wel eens iets NIET goed zijn gegaan, maar momenteel gaat er NIKS meer goed !)
   De thans gillende, blèrende en hun zin doordrijvende kinderen, zijn de “regeerders” van de toekomst, ik zal ze niet mee maken als zodanig en ik denk dat ik daar blij om mag zijn.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Niet boos worden, maar jullie zijn OUDERWETS.
    Ben ik zelf dus ook en helemaal eens met B.John.
    Alhoewel mijn kindweren waren in die jaren rond de 10 en + en ik kan me niet voorstellen dat wij dat goed zouden hebben gevonden.

    Geliked door 2 people

   • Lot zegt:

    Ja en ook in bedrijven worden zulke narcisten nu al verantwoorde posities gegeven.

    Geliked door 2 people

 4. BigLJohn zegt:

  Het is nu al zo’n 40 jaar geleden. Zo rond 1980 ging ik met mijn ex (al een poos overleden) naar het van der Valk restaurant in Gilze. Wat we daar te zien kregen was ongelooflijk. Een familie rond een eettafel stond toe dat hun kleine, ik schat hem op 5 a 6 jaar, op tafel stond te springen. Het duurde een hele tijd eer de ober tussenbeide kwam. Als dit ventje voor galg en rad is opgevoed en intussen ook vader is, kun je je eigen voorstellen hoe zijn kinderen geworden zijn. En zo zullen er velen zijn die hun kinderen een opvoeding gaven gelijk als het huishouden van Jan Steen. Vader en moeder worden als zodanig niet meer behandeld door de jeugd, maar noemen ze bijvoorbeeld Piet en Marie. Er word niet meer met regels opgevoed maar deals afgesloten met de ouders over allerlei zaken, gelijk het hun vrienden of medebewoners zijn. Is het dan zo bizar dat de jeugd volledig ontspoord is, aan de drank en drugs raakt, met als laatste hype het lachgas….

  Like

 5. Klopt als een bus maar ik denk dat ’t zelfs groter is. Als wij mensen de ingrediënten die we uit de voeding, de pharma, drinkwater en milieu in ons lijf hebben zitten ook op een etiket zouden moeten laten zien droegen we een sjerp van 20 kilometer met E-nummers en andere verhullende termen achter ons aan en mocht er niet eentje meer begraven worden wegens milieuverontreiniging.

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Klopt van het etiket. Een vriend studeerde voedingswetenschappen in wageningen en deed daar ook laboratorium onderzoek. Hij zei in een reep mars zit tientallen chemicalien waarvan het aandeel zo klein is dat zij niet genoemd worden op het etiket. Bij elkaar is het een mespunt aan poeder per reep. Een mars reep heb je in 3 of 4 happen op in enkele minuten. Als je nu de keuze wordt gegeven; hier heb je een mespunt met chemicalien wil je dit opeten, wat zal je dan zeggen, dan zeg je nee, maar je eet het wel als het in chocolade verpakt zit. Veel mensen weten helemaal niet wat er in eten zit. En het hoeft er ook niet op te worden gezet. Het is neem ik aan ook goedkoop opvulsel. Misschien wel chemisch afval dat anders verwerkt moet worden.
   Het voegt ook niets toe aan de reep, heb ik mij laten vertellen, het zijn rotzooi chemicalien, maar het wordt er wel aan toegevoegd die tientallen chemicalien. Ik hoordde dat het een opdracht was, om een reep in het laboratorium chemisch te ontleden, welke stoffen er allemaal inzaten. En het was mogelijk dit te ontleden.

   Verder worden veel plastics in nanodelen gedeeld, en omgezet en verkocht als vanilla (chemische vanilla) En is ook een manier om van de afvalstoffen af te komen en deze door onze lichamen te laten afbreken.
   Iemand wel eens op plastic gezogen, heeft toch wel wat zoetigs en vanille achtigs. En voeg er wat suiker bij.
   Video: https://odysee.com/@redicetv:1/synthetic-foods-vanilla-made-from-plastic:a

   Voor iedereen die een boek wil lezen: Van corrine couget, die met zo een duivel getrouwd was en er een boek over schreef en later gezelfmoord werd, terwijl zij jong was met kinderen. Het boek is: ‘wat zit er in uw eten’.
   https://niburu.co/het-complot/9960-klokkenluider-corinne-gouget-gezelfmoord

   Veel leesplezier.

   Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ofschoon ik het bovenstaande niet wil tegenspreken, heb ikzelf al jaren een andere opvatting.
  Volgens mij zit het probleem in twee werkende ouders. De kinderen gaan van de ene hand in de andere. Naar oma, naar een tante, naar de buurvrouw. En anders gaan ze naar de crèche, of de NSO.
  Leuk dat die ouders alle twee werken en dus twee inkomens thuisbrengen. Een deel van die inkomens wordt gebruikt om de (zielige) kindertjes grondig te verwennen/verpesten. Extra cadeautjes, want ze missen toch al zoveel, want papa en mama zijn er nooit en als ze er zijn zijn ze doodmoe. Na de kinderen uit de crèche gehaald te hebben, nog even gauw langs de super, thuis de diepvriesmaaltijden in magnetron en zo wordt het toch nog gezellig. Wel zit onder het eten iedereen druk op z’n smartphone te kijken en te sms’en.
  Ik zou zeggen: moeder, als je een carrière wil, je hebt het talent en de ambitie: ga ervoor! Maar dan niet aan kinderen beginnen. Wil je kinderen en vind je daar bevrediging in? Geweldig, maar dan geen carrière. Want als je alle twee wilt, betalen de kinderen de rekening.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  P.S.
  “U betaalt derhalve voor Nederlandse kaas in Duitsland MINDER dan in eigen land.”
  We hebben vroeger, zo’n 55 jaar geleden, een personenautoindustrie gehad, de Daf. U weet wel: volgens Freek de Jonge die truttenschudder met jarretelaandrijving. Die was in Duitsland goedkoper dan hier in eigen land, geheel te wijten aan accijnzen en belastingen.

  Geliked door 3 people

  • Bert zegt:

   Dat heeft er zeker ook mee te maken.
   Kinderen zijn vooral lastig omdat ze tijd kosten, tijd die er niet is.
   Dus dat wordt goed gemaakt met allerlei kostbare elektronica speeltjes.
   Ik heb ook zo’n een neefje en nichtje, 2 onuitstaanbare koters, compleet autistisch zonder hun speeltjes.
   Daar valt geen zinnig woord mee te wisselen, hebben ook geen enkele interesses.
   Ze zijn vooral met zichzelf bezig en hun telefoon.

   Like

  • DrsE.N.Schilder zegt:

   Eens! Deze was ik inderdaad nog vergeten in de tekst te verwerken. Dank u wel voor de aanvulling.

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @J. C. Th. Köhler
   Wijlen Pamela Hemelrijk schreef daar al eens een prachtig stuk over waarin oa. te lezen was dat we steeds meer zelf doen, het gereedschap van een gemiddelde huisvader is onderhand toereikend om een bedrijf mee te starten, huismoeders hebben wel de tijd om zelf brood te bakken of spaghetti te maken maar het opvoeden van de kinderen wordt uitbesteed aan crèches en kinderopvang.
   Het is alsof je iemand inhuurt om een romantische wandeling bij maanlicht te maken !

   Like

 7. Hovawart zegt:

  Jongeren zijn het product van hun opvoeding, toen onderwijzers opeens ook opvoeders werden is de ellende begonnen, kinderen worden geïndoctrineerd door de Linksche Looney Brigade in het onderwijs en komen als linksgehandicapten ernstig in de knoei met de harde realiteit….massaal ontsporen, en compleet lethargisch rondhangen met hun blik op hun slimmere telefoontjes…..

  Geliked door 2 people

 8. Alex Delarge zegt:

  Veel van die (groot)ouders waren lsd gebruikers. Hun (klein)kinderen zitten aan de xtc,coke en de sluipmoordenaar alcohol. Tel daarbij het varkensvoer op dat in supermarkten ligt. Mix het geheel met muᛋᛋliminteelt en het gekkenhuis lijkt compleet. Wat u nu ziet/beschrijft is nog maar het begin van de degeneratie!

  Geliked door 2 people

 9. johannes zegt:

  uit de dierenwereld heb ik sowieso geleerd dat wanneer een dier ziek is dit meestal te wijten is aan het voedsel dat ze krijgen, en tegenwoordig met die zgn vega producten hou ik mijn hart vast.
  Alleen al dat men er ongedierte als meelwormen of weet ik wat nog uit moet komen er doorgedraaid wordt.
  Tja wie ongedierte eet (en het heet niet voor niets zo) zal zich ook wel naar het voedsel aanpassen meen ik te weten, maar ja we weten het met die lieden he , als het niet in hun straatje past hebben ze wel weer wetenschappelijke onderzoeken die bewijzen dat het heel goed voor je is hoor. Nou net als het vaccin en al die “wetenschappelijke” onzin van tegenwoordig zie ik toch maar mooi gevolgen waarvan we inderdaad vroeger nog nooit hadden gehoord.

  De ergste vind ik nog wel wifi, ……wat wifi ? , ja wifi of alles wat draadloos gaat , wat een pracht van een onzichtbaar hekwerk om je bestaan of dat gaat worden, menig dictator likt zn vingers er bij af straks.

  leven zonder vaccins of telefoon mag en kan gewoon niet meer straks , hoe hebben we 2020 toch gehaald al die tijd
  ach neem nog wat drugs daar knap je van op toch ………1 ding is me wel opgevallen aan drugsgebruikers , ze blijven redeneren alsof ze nog steeds stoned of dronken zijn en geloven heilig in elkaars onnozele redeneren.Ze hebben in elk geval een hekel/moeite met de werkelijkheid die ze dan ook steevast op zn kop zetten.

  Geliked door 2 people

 10. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/09/geert-wilders-pislink-sigrid-kaag-is-niet-aanwezig-bij-apb-ze-moet-aftreden/

  Geert Wilders pislink: ‘Sigrid Kaag is NIET aanwezig bij APB. Ze moet aftreden!’

  Tijdens het debat in de Tweede Kamer gisteren vroeg Geert Wilders aan minister Sigrid Kaag (via de voorzitter) of ze al dan niet aanwezig zou zijn bij de Algemene Politieke Beschouwingen. Dat is de belangrijkste dag in de Nederlandse politiek. Hij eist dus dat de minister die ook nog eens D66-leider is daarbij is. Nou, in de avond kreeg hij een briefje terug. Mevrouw is er niet bij.

  Like

 11. de barbaar zegt:

  Indoctrinatie begint al op het consultatie bureau.
  De daar werkenden zijn gegrepen door de woke ziekte .
  Dan komen de scholen, linkse bolwerken van politiek correct denken.
  Leerstof aangepast aan de meest zwakken in de klas…meestal de allochtonen die thuis alleen in de allah uakbar-taal de grootste onzin meekrijgen en achterblijven bij de rest van de klassen.
  Hogere scholen is de aanwezigheid al voldoende om een bul te verkrijgen.
  Studeer je zogenaamd af in regenboogvlaggetjesstyl krijg je automatisch cum laude erachter.
  Doe lekker gendergek en woke ,weet niks van de wereld maar alles van chillen,spuiten,slikken en gamen.
  Buiten in de natuur is vies,raar,eng en not-done.
  Zie hier de nieuwe generatie game-verslaafden die zogenaamd woke en transgender moeten zijn om de nieuwe vijand te bestrijden…de WEF/NPO/WHO/en ons keiverrotte politiek stelsel.
  Ik zie dat met deze kneuzenzooi niet gebeuren…

  Like

 12. Eppo zegt:

  Heb je die scholen tegenwoordig gezien , een en al camera,s wat heeft dat Linkse/ liberale onderwijs er een teringzooi van gemaakt .
  Is het niet vreemden uit verre oorden hier heen binnen halen.
  Het zogenaamde op Amerika willen lijken terwijl Ze in de USA die tyfuszooi allang zat zijn daar .
  Kan je zien hoe achterlijk dit Bestuur in dit Land is .

  Like

  • delamontagne zegt:

   Maar wie wil er tegenwoordig nog in het onderwijs gaan werken ………./
   https://resistancerepublicaine.com/wp-content/uploads/2021/09/rentree.webm?_=1

   Like

  • Bert zegt:

   Ik, was 20 jaar geleden nog concierge op een land en tuinbouw school.
   Maar daar hing er toen geen 1.
   Ik en een collega waren de bewaking in de pauzes en als we iets vreemds zagen in de gangen.
   Maar veel gebeurde er niet, een beetje baldadig gedrag zo als een toilet verstoppen met wc papier of stoer een blikje op de grond gooien als je keek.
   Of bij een ruzie ze uit elkaar halen. Dan liet ik ze iets opruimen op ruimen of iets vegen.
   En dan moet je even laten merken wie de baas is.
   Was best leuk werk eigenlijk.
   Kwamen als het sneeuwden op de traktor naar school.
   Er zat geen schoonmaak werk bij, hoofdzakelijk klusjes opknappen ter plekke in een les.
   En andere reparaties in het gebouw.

   Like

 13. Dick zegt:

  De ouders van VVDers bijv grieden op met BTW fraude factuur fraude hoog in de bol arrogant,, en wiet!

  Like

 14. Bob zegt:

  Tijden veranderen.
  Vroeger was een auto eenstatus symbool.
  Heden ten dage lijkt een kind een status
  symbool. Omdat beide ouders moeten werken
  ( eerst voor de status,NU omdat het salaris zo
  naar beneden is gegaan dat het moet) voelen
  ze dat ze de kinderente kort doen, omdat ’s avonds
  de club belangrijk is voor het sociale contact.
  Dit geeft controle verlies dat graag door degene
  die ze willen indoctrineren wordt overgenomen.
  De scholen worden taken opgelegd die eigenlijk
  bij de ouders horen.

  Like

 15. delamontagne zegt:

  en dan heb je ook nog zo’n over ’t paard getild wicht, dat met veel moeite een nutteloze universiteits discipline heeft gevolgd, haar opa en oma de les leest als die ’t “kind” een cadeau komen geven voor de behaalde nutteloze Studie………
  / / / / /

  Ongeschikt voor de gewone Maatschappij:
  De “gediplomeerde” tegen haar grootouders; het is veel beter als jullie

  niks binair
  geslachtsvrij
  onpartijdig
  milieuvriendelijk
  her-te-gebruiken
  iedereen is gelijk
  multilultie
  en bio anti vlees zouden zijn………..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s