Aan Shula Rijxman

(Door: Jan Dijkgraaf)

Mevrouw Rijxman,

Nu uw voorzitterschap van de NPO ten einde loopt moest u er van partijgenote Kaag en die andere klimaatmaffiosi in Den Haag en Brussel blijkbaar nog één dingetje doorheen jassen: het Klimaatjournaal.

Want het onderwerp duurzaamheid en klimaat krijgt nu in de ogen van uw opdrachtgevers te wéinig aandacht. Het Klimaatjournaal moet niet alleen beschrijven hoe het klimaat onder druk staat, maar ook nepnieuws bestrijden.

LOL.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Aan Shula Rijxman

 1. Realist zegt:

  Op Sky News UK is er al de dailly climate show. Dagelijk 10 minuten elk uur tenenkrommende staatspropaganda.
  https://news.sky.com/topic/daily-climate-show-9341

  Like

 2. Rien E zegt:

  Zijn er uberhaupt nog mensen die naar de npo kijken/luisteren?? Ik heb er een tijdje terug, al ruim voordat de corona mythe begon, de brui aan gegeven en ik moet u zeggen het bevalt me meer dan prima. Luister alleen nog maar af en toe naar theater vh sentiment op radio 5 , zaterdag en/of zondag van 16 tot 18. Dat oeverloze geneuzel van pratende hoofden is wat mij betreft tegen dovemansoren gericht. Het komt niet aan dus stop er maar mee.Het internet biedt meer dan zat ongekleurde info en ik kan kijken wanneer het mij uitkomt.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Coronagedram afgewisseld met klimaatgedram. Dat is de toekomst van de burger van Nederland.
  Migranten die huizen afwijzen,want niet goed genoeg, Dankbaarheid hoef je van dat volk niet te verwachten. Denk ik aan die domme koppen in Apeldoorn: Welkom welkom in mijn landje. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Jaaaaaaaaaaahaaaaaaaaa ik weet het: ze zijn niet allemaal zo. Maar ik kan dat niet meer zien aan de buitenkant. Dus weg met dat klotevolk met hun rare ideeen. Ga daar maar achteraan madame Ollengren. Doe eens een keer werken voor je geld.

  Like

 4. Torsten Himmelstoss zegt:

  Leerzaam leesvoer voor al die linkse idioten die denken dat het klimaat
  b.v. een kapotte TV is die gerepareerd moet worden…
  https://clintel.nl/

  Like

 5. top of flop zegt:

  Met wie worden we opgescheept na het verdwijnen van deze laag bij de grond functionerend wezen?

  Like

 6. Andre zegt:

  Goedenavond dit is het eerste 8 uur klimaat journaal. Doordat Sigrid Kaag de waterstof energie transitie erdoor heeft geramd is de waterdamp na verbranding veel te veel in onze atmosfeer met overstromingen en een stijging van de zeespiegel van maarliefst 6 meter tot gevolg. Hierdoor is de complete randstad onbewoonbaar geworden en is 70% van de Nederlanders dakloos.

  Onze mooie groene bossen die voor verkoeling zorgen en voor CO2 opname, worden in sneltrein vaart door Frans Timmermans de verbrandingsoven in gegooid voor een beetje groene stroom met een stijging van 2 graden Celsius in 5 jaar. Frans Timmermans kan helemaal niets dus ook de klimaat doelstellingen zijn niet haalbaar. Want ipv 2 graden naar beneden zoals het in het klimaat akkoord is afgesproken is door de ontbossing juist een stijging ontstaan. Hier komt nog bovenop ook weer 2 graden tot 4 graden bizarre temperatuurstijging. Dit is te wijten aan de greendeal want de afgevangen zuchtjes wind die voor verkoeling zouden moeten zorgen worden omgezet in groene stroom door de windmolens.

  De biodiversiteit aan vogels is schrikbarend afgenomen gezien de windmolens als bijeffect (ook wel de gehakt molens van Rattenfall genoemd) zorgen voor massale gehalveerde vogels.

  Alle boeren zijn onteigend door Carola Schouten en we lopen nu tegen een gigantisch voedsel tekort aan maar het stikstof probleem is volgens het RIVM toch geen probleem gebleken en was nep en fop.

  Tot slot heeft Mark Rutte zichzelf opgehangen en is het koningshuis naar Londen gevlucht en dit was tevens het laatste klimaat journaal. Iedereen nog een prettige avond.

  Like

 7. karton zegt:

  Zo’n vrouwmens als Rijxman wordt toch door niemand meer serieus genomen ?
  (over het woord : genomen”; ik bedoel dit niet in de vorm van “zij liet zich nemen”of “hij nam haar enz.” Zo hoorde ik vanmorgen nog een “prachtige” woordspeling in het journaal betr. het inkomen per bevolkingsgroep in NL. Er werd o.a. gezegd : Gezinnen zónder kinderen gaan er op vooruit, het minst gaan erop vooruit de gepensioneerden, maar “paren met kinderen” gaan er het meest op vooruit. enz. enz. Wie zou dit soort zinnetjes toch bedenken, voor diverse uitleg vatbaar.

  Like

 8. Ravian zegt:

  Prima kandidate voor de Max Blokzijl prijs.
  Ik kan haast niet wachten op de uitreiking…

  Like

 9. Bob zegt:

  In landen waar veel zon is is het meestal
  10 of zelfs 20 graden warmer op een open
  zandvlakte of in een rotsachtig gebied.
  Door de enorme immigratie die het
  huidige kabinet en de EU bonzen in
  Brussel willen moeten veel groene gebieden
  voor woning en werkplaatsen plaats maken.
  De klimaat goden willen dus een kunstmatige
  rots woestijn scheppen.
  Als jongen ging je bij mooi weer een fiets tocht
  maken, de warmte was tussen de velden goed
  te verdragen. Eenmaal in de stad viel de hitte
  als een deken over je heen.
  De klimaat fanaten willen veel belasting geld
  gebruiken om het klimaat op te warmen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s