Duizenden migranten in Europa worden door de LGBT-lobby in Europa beschermd

(Vertaling: E.J. Bron)

De LGBT-lobby heeft veel aspecten, en nu is daar dankzij de vindingrijkheid van migranten nog een aspect bijgekomen, waarschuwt de Oegandese regering. In Oeganda bestaan, net zoals in de meeste Afrikaanse landen, strenge straffen voor homoseksuele neigingen. Dit wordt nu door honderden migranten gebruikt, die door de Oegandese president “dissidenten” worden genoemd.

De levensomstandigheden in Oeganda zijn niet echt goed, er zijn maar weinig arbeidsplaatsen. Kortom: het is een Afrikaans land, dat door zwarten geregeerd wordt. Veel van zijn burgers zijn echter van mening dat ze meer welvaart verdienen en willen vertrekken naar rijkere Europese landen. Het is wat moeilijker geworden dan in de afgelopen jaren om asiel te krijgen, omdat zelfs de meest “liberale” landen ingezien hebben dat de binnenstromende Afrikaanse hordes het overleven van hun bestaan tot nu toe bedreigen. Daarom hebben de migranten een nieuwe manier gevonden.

In de Europese landen wordt aan mensen, die in hun thuisland vanwege hun seksuele geaardheid gediscrimineerd worden, bijna automatisch asiel toegestaan. Dientengevolge worden zij onder verwijzing naar de strenge Oegandese voorschriften “dissidenten”, d.w.z. Ze liegen over hun seksuele geaardheid om niet naar Afrika uitgezet te worden.

De industrie van de pseudo-homoseksualiteit schijnt zich al te ontwikkelen, zodat het proces in de nabije toekomst absoluut oncontroleerbaar zou kunnen worden, omdat veel advocaten migranten voorzien van valse papieren, alleen maar om winst te maken.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Duizenden migranten in Europa worden door de LGBT-lobby in Europa beschermd

 1. Johan zegt:

  Homo uit Oeganda.
  Je zal het maar wezen, dan mag je hier in Nederland komen kezen.
  Welkom, welkom !

  Wij zorgen voor gratis woonruimte en een gratis Miele om je vieze ondergoed te wassen.

  Like

  • koosv8 zegt:

   Er zullen weinig homo’s tussen zitten, weer zo’n kut smoes, dat je zg. vervolgd zou worden
   Daardoor lopen we de ingenieurs, doktoren en andere wetenschappers weer mis. Uit eindelijk geregisseerd door de SOROS foundation.
   Die integere man, VOLGENS KAAG!!! LGBT HA HA HA HA ,,DDR 66,, WAT STINKT ER NIET, TEGENWOORDIG!!!

   Like

 2. Edwin Vissers zegt:

  Wist u? De officiële regenboog – de schepping van de Heer – heeft 7 kleuren, terwijl de officiële LGBT-vlag er maar 6 gebruikt? In de Schriften staat 7 voor voltooiing en perfectie, terwijl 6 staat voor tekortschieten, imitatie en satan. De LGBT-vlag slaat indigo over. Indigo is de kleur van het koningschap en van spirituele kennis en wijsheid, die vaak hemel en aarde met elkaar verbindt. De LHBT wil uiteindelijk niet verbonden zijn met God. God schept, satan imiteert. WAKKER IN ONZE GEWELDIGE SITUATIE
  Wist je? De officiële regenboog – die van de Heer heeft 7 kleuren de officiële LGBT-vlag gebruikt slechts 6? In de Schriften staat 7 voor voltooiing en perfectie, 6 staat voor vallen kort, imitatie en satan. De LGBT-vlag slaat indigo over. Indigo is een koninklijke kleur en van spirituele kennis en wijsheid, vaak hemel en aarde verbinden. de LHBT uiteindelijk niet verbonden willen zijn Naar god. God schept, satan imiteert. ONTWAKEN NAAR ONZE VERSCHRIKKELIJKE SITUATIE

  Like

 3. Wappieman zegt:

  Bij allen verplichte controle of het sterretje geen
  rondje is geworden !
  Bij een rondje EN moSSlim , onmiddellijk terugsturen .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s