FOTO(SHOPPER) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op FOTO(SHOPPER) . . .

 1. Jan zegt:

  Alle trauma’s komen weer boven nu ik ‘Hegeliaanse dialectiek’ lees.
  Alle mensen wat waren dat 3 lange maanden tijdens mijn studie, 3 maanden verplichte kolder, 3 maanden ook opgescheept zitten met communistische wijven uit Duitsland die ook in de groep zaten en van wie ik niet begreep waarom zij hier colleges volgden. 1 van de afschuwelijke trienen had af en toe een breiwerkje meegenomen en zat dan te breien! en gaf en passent antwoord of commentaar op wat de docent vroeg of zei.

  Like

 2. Jan zegt:

  Coronaconscentratiekamp in Australië

  video
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/new-world-order-inside-look-australias-mandatory-quarantine-camps-dystopian-reality-2021-residents-confined-like-animals-zoo-video/

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Gisteren bezocht de Duitse president Steinmeier een school waar kinderen voortaan onmiddellijk kunnen worden gevaccineerd.
  Ouders stonden buiten en schreeuwden “Volksverrader, kinderen zijn geen proefkonijnen.”
  Een sombere scène, een altijd chagrijnige Steinmeier, massa’s politie en lijfwachten.
  Geen reactie van de Duitse surrogaatkoning, de politie stelt de personalia vast van degenen die Volksverräter riepen. Duitsland 1932, een jaar voor de machtsovername of 2021, een jaar voor de bevrijding?

  Like

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. Julia zegt:

  Het Duitse model wordt per 1 november a.s. ook in de apartheidsstaat Nederland van kracht de voorbereiding is al begonnen toch verplichte vaccinaties en het blijft niet bij alleen nachtclubs of nachthoreca dit extreme ondemocratisch middel zal voor alles gaan gelden. https://www.ad.nl/politiek/alleen-naar-de-nachtclub-na-vaccinatie-kabinet-wil-duitse-model-wel-met-kamer-bespreken~a83de182/ We hebben het al te lang toegestaan dat ons leven totaal wordt bepaalt door de ziekelijke macht van de politieke machtswellustelingen. Boeren worden gepakt door intrekking van vergunningen, de visserij is de nek omgedraaid, het volk wordt bewust blootgesteld zich te onderwerpen aan een gevaarlijk experiment, de gezondheidszorg wordt afgeschaald, woningen zijn niet meer beschikbaar voor de Nederlandse bevolking die als tweederangs burgers worden behandeld, de dictatuur gaat verder en verder nu worden rokers, alcohol gebruikers en het consumeren van suikers aan gepakt https://www.telegraaf.nl/financieel/2042963500/adviesraad-kabinet-snijden-in-de-zorg-of-fors-meer-betalen Wat is het volgende verboden kindjes te maken want dan zouden de ziekenhuizen wel eens vol kunnen stromen vooral met de import van duizenden migranten die zich als konijnen vermenigvuldigen en zo kunnen we wel door gaan of een strop om onze nek gaan leggen niets mag meer en vrijheden zijn totaal verloren. Echter verbaast het mij dat ik niets hoor over het aanpakken van coke snuivers en overige gebruik van drugs dat veelvuldig wordt gebruikt op o.a. festivals en feestjes. Vader staat heeft o.a. alcohol, sigaretten nimmer uit de verkoop gehaald omdat het een grote verdienste is voor de staatskas. Maar de volgende stap wordt dus geen alcohol, sigaretten, snoepgoed en frisdrank die suiker bevatten meer in de schappen dan zullen we het nog niet hebben over al het kant en klare voedsel en vleeswaren waar suiker in is verwerkt. Knettergek, doorgeslagen. Een zeer gevaarlijke ziekelijke machtswellust speelt momenteel de hoofdrol en zorgt voor de totale ondergang van het welzijn van onze samenleving. Ongekende dictatuur die zeer zeker met het nazisme in WOII is te vergelijken. Dit is wat wij samen door onderdanigheid en zonder verzet tegen het communistisch regime hebben bereikt door alle troeven in handen te geven van de ziekelijke politieke en elitaire machtswellustelingen. Er is blijkbaar maar één oplossing dat is een oorlog waar deze dictatuur eens in zal uitmonden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s