Nog meer D66-ellende, via een WOB-verzoek door GeenStijl aan het licht gekomen

(Door: “Angélica de Sancé”)

D66 was een partij met kroonjuwelen
Maar toen verscheen Kaag ten tonele
Het gezonde verstand verdween
En de democratie ging heen
Nu moeten we luisteren naar haar bevelen

IS-moordenaars laat ze in Syrië ophalen
En de Taliban wil ze 200 miljoen betalen
Voor de islam heeft ze een zwak
Maar Vera en Kajsa, Mevrouw Qaq
Zouden er worden gekruisigd aan palen

Het kabinet is al vier jaar bezig met bedriegen
En nu blijkt dat D66 ons in slaap wilde wiegen
Over Kaag die zich graag laat adoreren:
Ze lieten de Kamer verkeerd informeren

En besloten daarover tegen Arie Slob te liegen

(geenstijl.nl)

Door:
“Angélica de Sancé”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nog meer D66-ellende, via een WOB-verzoek door GeenStijl aan het licht gekomen

 1. saddy zegt:

  Waarom is iedereen toch steeds weer verbaasd als een islam-bruidje liegt en bedriegt?
  Kijk vanuit haar standpunt dat blanken en het westen kapot moeten en al haar acties vallen op z’n plaats.

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Dat stuk ellende geeft weer blijk hoe achterbaks ze is en dat ze kan liegen alsof het op haar voorhoofd gedrukt staat. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/09/kamerstuk-bevestigt-dat-sigrid-kaag-jokkebrok-is-staat-zwart-op-wit-dat-ze-wel-op-de-hoogte-was-van-franse-evacuaties/ Het is diep treurig dat dit soort achterbakse leugenaars überhaupt nog in Den Haag zit. Ondertussen kost dat uitje de Nederlandse samenleving wederom miljoenen dat achterbaks mens blijft met miljoenen smijten al eerder betrapt op haar steun aan Palestijnse terreurorganisatie. Nee wat gaat Remkes doen die maakt een weekenduitje naar een landgoed voor een heisessie met de politieke criminelen Rutte, Kaag en Hoekstra (ook deze laatste was betrokken bij de toeslagenaffaire). Het volk wordt al meer dan 10 jaar bedrogen door Rutte of dat al niet meer dan genoeg is. Wat formatie vormen men moet er toch niet aan denken dat deze drie überhaupt een formatie gaan vormen. Deze drie hoofdrolspelers dienen niet naar een landgoed te gaan maar voor een tribunaal gedaagd te worden. Openlijk en bewust regeren zij met leugens en bedrog en drammen niet grondrechtelijke maatregelen door ondanks dat zooitje demissionair is die de samenleving nog meer onderdrukken, tweedeling zaaien en grote schade opbrengen aan zowel ondernemers als de algehele samenleving. Wie heeft nog vertrouwen in deze ongekende en schaamteloze politieke mislukkelingen en leugenaars. Maar aangezien onze democratie inmiddels is vermoord en we per 25 september 2021 een apartheidsstaat worden zullen uiteraard nieuwe verkiezingen uitblijven de stem van het volk telt niet meer er hebben er maar twee de echte macht dat zijn Rutte en Kaag en zullen er alles aan doen om onze samenleving en het welzijn van Nederland de grond in te boren. Hoe blind kan een massa onder onze bevolking zijn is dat lafheid of de realiteit niet onder ogen te durven zien. Men kan het nu maar beter wel onder ogen zien dan straks gedoemd te zijn om te leven zoals de communistische nazi staat voorheen democratisch Nederland dit oplegt. Op dit moment worden we continu in onze rug gestoken en worden alle grenzen overschreden. Eens moet dat toch de druppel zijn die de emmer doet overstromen. Hopen dat deze dag niet ver meer weg is.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Kaag is nergens verantwoordelijk voor, vindt zij.

  Wat een totale nul. En het kreng leert maar niet af om te zeggen, “zoals u ook weet”, alsof dat is met de situatie in Afghanistan te maken heeft.
  Omtzigt weer in topvorm

  De Nul

  Like

 4. Jan zegt:

  Mateloos onbeschoft wijf, altijd op de persoon spelen en een ziekelijke leugenaar

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Jan Dat stuk ellende had allang flink afgestraft moeten worden en voorgoed naar de woestijn verbannen moeten worden. Het is een arrogante zelfingenomen zieke linkse idioot besmet met machtswellust en wat laten de slapjanussen in de Kamer toe dat zij compleet door deze schaamteloze heks onder de tafel worden geschoffeld.

   Like

 5. Jan zegt:

  De onbeschoftheid/zucht van Kaag

  Like

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. Boike zegt:

  Het onbeschofte gender Siegie al-Qaq-Kaag liegt en bedriegt met dur kale kak. Iedereen doet van alles fout en is overal schuld aan, behalve het gender zelf. Dat Oost-Indisch dove gender legt alle aanbevelingen en waarschuwingen altijd stoïcijns naast zich neer. We kunnen dat islam verheerlijkende gender missen als kiespijn. Het vreselijke gender is nu aangeschoten wild. Dat gender is een schurk die dur bek moet houden en oppleuren !!!

  Like

 8. Kaag zegt:

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/5254716/kamermeerderheid-voor-motie-van-afkeuring-tegen-kaag-en-bijleveld
  +++
  Maar Kaag zei in de nacht van 1 op 2 april tijdens een debat over de toeslagenaffaire, dat zij zelf zou aftreden na een motie van afkeuring. Ze doelde daarmee op Rutte, die toen niet aftrad, na een meerderheid voor een motie tegen hem.
  +
  Door haar opmerking van toen, lijkt het nu lastig voor Kaag om aan te blijven.
  +++

  Like

 9. Julia zegt:

  Welk weldenkend mens spuugt dit mens inmiddels niet uit. Ze heeft bij velen het bloed onder de nagels vandaan gezogen https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/09/freek-jansen-fvd-sigrid-kaag-geen-vertrouwen/ Deze vrouw weet precies wat terrorisme inhoudelijk is en voert dit door tot in de Haagse politiek. Onbetrouwbaar en achterbaks maar ja dat was al bekend dit stuk ellende heeft jaren geleden al de zak gekregen bij buitenlandse zaken omdat ze zo nodig in het geheim trouwde met een Palestijn waar ze inmiddels gescheiden van leeft https://www.story.nl/artikel/showbizz/huwelijk-sigrid-kaag-een-groot-mysterie-d66-voorvrouw-leeft-gescheiden-van?ref=https%3A//www.google.nl/&authId=33c32d86-7142-425f-a4f1-18f1aee2a585 Daaraan alleen al zien we met wat voor een achterbaks schepsel Nederland te maken heeft. Nieuw leiderschap laat me niet lachen dat stuk ellende verkoopt transparantie. We mogen toch wel trots zijn op onze demissionaire minister van buitenlandse zaken die miljoenen heeft weggesmeten aan o.a. Palestijnse terreurorganisaties. Hoe is het mogelijk dat zij überhaupt in een Haagse zetel zit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s