“Vooruitgang” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Republikein”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Vooruitgang” . . .

 1. Bas zegt:

  https://indignatie.nl/franse-viroloog-en-ontvanger-van-de-nobelprijs-voor-de-geneeskunde-verwoordt-het-duidelijk/?fbclid=IwAR0hQK6dwMQzgx6Xb01SSpBDbSbr_A-4c5k3UabxuRm3A7nW9xJdTYWT79I

  Franse viroloog en ontvanger van de Nobelprijs voor de geneeskunde verwoordt het duidelijk

  Een Franse viroloog en ontvanger van de Nobelprijs voor de geneeskunde verwoordt duidelijk wat een aantal andere wetenschappers hebben beweerd, namelijk dat het de mRNA-vaccins zelf zijn die de mutaties (“varianten”) van het virus over de hele wereld veroorzaken. Hij stelt ronduit dat het mRNA-vaccin zowel een “wetenschappelijke als een medische fout” is.
  (P.S) wil jij ons helpen, deel dit bericht op sociaal media.

  Luc Montagnier, een Franse viroloog en ontvanger van de Nobelprijs voor de geneeskunde 2008 voor zijn ontdekking van het humaan immunodeficiëntievirus (hiv), heeft onlangs de gevaren van de Covid-19-vaccins blootgelegd. De vaccins stoppen het virus niet, betoogt de prominente viroloog, ze doen het tegenovergestelde – ze “voeden het virus” en vergemakkelijken de ontwikkeling ervan tot sterkere en meer overdraagbare varianten. Deze nieuwe virusvarianten zullen resistenter zijn tegen vaccinatie en kunnen meer gevolgen voor de gezondheid hebben dan hun “oorspronkelijke” versies.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  WAT LEUK UITERS LINKS EN UITERS RECHT DE FOTO’S

  VAN

  KLAAS
  BERT THE JACKET AND RAT , UW EIGEN BERENKLAUW MET LIDL PINDASAUS

  DUIDELIJK ZICHTBAAR

  EN RECHTS

  TEILTJE THE32 CM LUL
  EN
  THE WAPPIEMAN

  GEINIG , ALLEMAAL GOED IN BEELD OOK , EN ZO INTEEEEELEEEEGENTTTT IQ 9.7

  LATER

  OOM STRANDSTOEL , GEERT DID IT, GEERT DID IT
  WE LOPEN WEG,….. GEERT DID IT
  WE GAAN NAAR DE VVD
  EN NAAR EEN NAAKTE VENT OP DE PIANO
  GEERT DID IT.

  UW HERSENLOOSHEID IS ECHT ONPEILBAAR HE ???

  EEN MAN DIE 1 DING IN ZIJN LEVEN GOED HEEFT GEDAAN , HAAST DAN , KRIJGT DAARNA VANVERMOEIDHEID EEN BURN OUT
  EN KRIJGT IN DE PRROGNOSE 25 ZETELS ??????

  GOOOH, DAN BENT U WEL ERG HEERSENDOOD GEGROET RATTEN

  WHAHAHAHA . BUSSEN VOL IQ. 9.7 MET PVV HATERS

  MISSCHIEN KUNNEN JULLIE BETER OPTIEFEN HIER ?? LOSERS

  MET MENSEN MET WEL HERSENS IS HET n.l. leuker discussieren

  THE COPY PAST PEOPLE.

  Like

 3. Bas zegt:

  VIDEO

  https://stichtingvaccinvrij.nl/waarom-wij-dit-gaan-winnen-lezing-van-ernst-wolff-die-viraal-gaat/

  ‘WAAROM WIJ DIT GAAN WINNEN’ – LEZING VAN ERNST WOLFF DIE VIRAAL GAAT

  “Niets in de politiek gebeurt toevallig, als zich iets voordoet, dan kun je erop wedden dat dit precies zo gepland was” – Franklin D. Roosevelt

  De must-see lezing van Ernst Wolff geeft niet alleen aan wat het plan is, maar ook wat er voor nodig is om te winnen. Wolff slaat wat mij betreft de spijker op zijn kop en ik raad iedereen aan om een half uur van zijn tijd te investeren om te kijken! In zeer compacte bewoordingen schetst hij een compleet beeld van waar we nu zitten, waar we naartoe gaan, en wat er nodig is om het tij te keren

  Like

 4. Julia zegt:

  Ẇaar geloven mensen nog in. Toegangspas tot 1 november maar wel steun aan gemeenten toezeggen voor een blik vol toezicht dictators dat voor 6 weken. Wat een lulverhaal van de twee misdadigers tegen de menselijkheid Rutte en De Jonge dit is het voorteken dat de toegangspassen veel breder worden ingezet of er zelfs toch nog een lock down komt het komende najaar of winter. Pure misleiding, leugen en bedrog zij moeten eens verantwoording durven nemen en toegeven dat vaccinatie verplicht is omdat de hogere smeerlappen als Schwab dit heeft opgelegd. Straks nog een zeer streng selectieve zorg dan is het spel ter voorbereiding van de great reset voltooid. Veel slachtoffers zullen door beperkte en selectieve zorg vervroegd overlijden, velen bijwerkingen van vaccins zijn al bekend zelfs het overlijden hierdoor maar de daadwerkelijke cijfers worden onder tafel gehouden. Dan maakt de misdadiger De Jonge het volk ook nog bang om te zeggen dat de zorg het niet meer aan kan dan kun je je toch afvragen hoe zij het dan in hun ziekelijke hersenen halen om duizenden onze grenzen binnen te halen die juist extra druk en hoge kosten voor zorg zullen vergen. Als dat gajes zo op toegangspassen gesteld zijn dan hadden zij al jaren zeer strenge grenscontroles moeten voeren om duizenden illegalen buiten onze grenzen te houden. Ik veracht de Nederlandse bananen republiek politiek en de corrupte rechtstaat die deze enorme discriminatie zonder meer toelaat en rechters die handelen volgens het opgelegde van vadertje staat en zelfs onze grondrechten hiervoor negeren. Wat voor een formatie zich ook vormt we zijn gedoemd tot de ondergang en maakt het geen bal uit wie van die bekvechtende idioten in de regering komen. Ik zal nimmer meer mijn stem uitbrengen zolang Nederland de staat van apartheid doorvoert.

  Like

 5. Julia zegt:

  De teloorgang en de dictatuur wordt met de dag erger nu is er weer een nieuwe groep aan de beurt https://www.telegraaf.nl/financieel/2042963500/adviesraad-kabinet-snijden-in-de-zorg-of-fors-meer-betalen Hoever gaan we nog waarom nog horeca bezoeken voor een pilsje o.i.d. alle plezier wordt verboden zo draait men tenminste alsnog de nek van de horeca om en hebben weer een excuus om het volk nog meer te onderdrukken. De politieke misdadigers zorgen zelf voor een enorme druk op de zorg allereerst het kapot bezuinigen hiervan en ten tweede duizenden migranten binnenhalen die de zorgkosten en de druk op de zorg doen stijgen. Dus de Nederlandse burgers worden als tweede rangs burgers opzij gezet voor het enorme falen van het al jaren durende wanbeleid. Het is een schande en niet meer toelaatbaar om het leven zo te beïnvloeden daar boven op nog even de boeren de nek omdraaien dan betalen we ook de hoofdprijs voor vlees, zuivel en groenten. De vis is al niet meer te betalen omdat ook de visserij inmiddels is kapot gemaakt.

  Like

 6. Julia zegt:

  https://www.ninefornews.nl/advocaat-begint-rechtszaak-tegen-coronapas-onwettig-strafbaar-en-mist-elk-nuttig-effect/ Als o.a. horecaondernemers zich aanmelden zou dat een hoop ellende voor ze besparen want Rutte heeft al iets in petto voor 1 november a.s. https://www.ad.nl/politiek/alleen-naar-de-nachtclub-na-vaccinatie-kabinet-wil-duitse-model-wel-met-kamer-bespreken~a83de182/ Het nieuwe plan om o.a. de horeca algeheel de nek om te draaien De Jonge en Rutte staan te stampvoeten omdat nog niet er iedereen onderdoor gaat zich te laten vaccineren waardoor ze nu werkelijk alle grenzen te buiten gaan en alle grondrecht en de Neurenberg code voor goed de brandstapel hebben opgegooid. Waarom een formatie dat heeft toch geen zin dit communistisch demissionair kabinet duwt toch alles ongestoord door. Wat mij betreft sluiten dat gebouw waar dit elitaire communistisch gajes huist.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s