EU wil alle bezittingen van burgers registreren

(Door: Frank Knopers)

De Europese Commissie denkt na over een nieuw register om alle bezittingen van burgers te registreren. Daarin moeten niet alleen eigendommen in de vorm van onroerend goed, grond en aandelen worden opgenomen, maar ook bezittingen als edelmetalen, cryptomunten, sieraden, kunstwerken, auto’s en boten. Dat blijkt uit een nieuw document getiteld ‘Feasibility Study for a European asset registry‘.

Volgens de Europese Commissie is een dergelijk register noodzakelijk om belastingontduiking en witwassen te voorkomen. Het geeft de autoriteiten meer informatie om geldstromen in kaart te brengen. Uit de tekst van het voorstel:

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

49 reacties op EU wil alle bezittingen van burgers registreren

 1. Peter. zegt:

  Socialisten ,alleen die komen met zoiets,die delen de rijkdom dolgraag met zichzelf .

  Geliked door 6 people

 2. Jan zegt:

  Dus als ik een nieuwe racefiets koop moet Frans Timmermans dat weten en als er binnenkort ingebroken wordt bij mij en de Caravagio’s zijn van de muur gehaald kan ik bij hem verhaal halen, immers, hij moest het zo nodig weten.

  Eerst fictie

  nu realiteit

  DER DRESSIERTE MENSCH
  https://www.amnesty.ch/de/ueber-amnesty/publikationen/magazin-amnesty/2019-3/china-ueberwachung-sozialkreditsystem

  Like

 3. Jan zegt:

  Dus als ik een nieuwe racefiets koop moet Frans Timmermans dat weten en als er binnenkort ingebroken wordt bij mij en de Caravagio’s zijn van de muur gehaald kan ik bij hem verhaal halen, immers, hij moest het zo nodig weten.

  Eerst fictie

  nu realiteit

  DER DRESSIERTE MENSCH
  https://www.amnesty.ch/de/ueber-amnesty/publikationen/magazin-amnesty/2019-3/china-ueberwachung-sozialkreditsystem

  Like

 4. Jan zegt:

  De totale/totalitaire controle

  Geliked door 1 persoon

 5. Blaffertje zegt:

  Hier gaat dat hele ‘build back better’ om, controle, controle, controle.

  “GIJ ZULT NIETS MEER BEZITTEN”.

  Ze willen de kloof tussen arm en rijk nog veel groter maken en ze willen dat jij een ik alles delen zodat niets meer van jou is.
  Huis, auto, fiets etc, alles delen.
  Kijk maar naar het geleuter dat gemeenten al zinspelen op vluchtelingen in huis nemen omdat er woningnood is.
  Maar kijk ook naar deelscooters en greenwheels hoe een vlucht dat heeft genomen, als jij een ik maar geen bezit hebben.

  Je mag wel dingen aanschaffen maar moet het delen met alles en iedereen. Je hebt er dan wel voor betaald maar hebt er geen zeggenschap over.
  Maar geloof maar niet dat meneer en mevrouw met macht en poen hun zaken delen, die zitten in hun riante stulpjes in het vuistje te lachen dat ze ons zo klem hebben.

  Eerst hebben ze van ons loonslaven gemaakt.
  Je moet werken voor een beetje luxe zodat jij ook in een autootje kan rijden en een huisje kan kopen en die luxe word nu weer afgepakt zodat jij en ik nog sneller op onze knieën vallen en om genade vragen omdat wij ons kleine beetje luxe terug willen.

  Maar ook dat coronapaspoort hoort in dat rijtje thuis van ultieme controle.
  Als je geen vaccin neemt en geen QR code kan laten zien kom je nergens met in.
  Ze willen elke voetstap die je maakt controleren.

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ Blaffertje op 16-9-2021 om 08.21 u.
   Over het in huis nemen van een “vluchteling” hoorde ik ook ’t één en ander.
   Ik wil wel een vluchteling in huis nemen voor een paar weken máár……………géén “vluchteling” uit een ons vijandig land maar dan bijv. een schone, jonge blom uit Friesland die er “ff tussenuit moet i.v.m. hoog water”; échter ik vrees dat m’n echtgenote NIET zo menslievend is als ik, helaas. Blijft dus over, het delen van eigendommen.
   Ik zal ze laten delen in ’t gebruik van m’n hark , enkele spaden en een grasmaaier, zodat ze m’n gazon kunnen fatsoeneren; lijkt me een goeie deal.

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Blaffertje 16 september 2021 om 08:21

   Wij moeten kapot en dood, punt.

   Openbaring 6:6
   (…) Een maat tarwe voor een penning en drie maten gerst voor een penning. En breng de olie en de wijn geen schade toe.

   Vrij vertaald: En laat de rijke dictators met rust.

   De Bijbel is actueler dan ooit.

   Jesaja 5:20
   Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht, en licht als duisternis; die bitter voorstellen als zoet en zoet als bitter.

   Efeziërs 5:11-12
   11 En neem niet deel aan de onvruchtbare werken van de duisternis, maar ontmasker ze veeleer.
   12 Want wat heimelijk door hen gedaan wordt, is te schandelijk om zelfs maar te vertellen.

   Geliked door 1 persoon

 6. Alles voor Klaus Schwab.
  Het begin van het stelen van de burgers
  You’ll own nothing. And you’ll be happy.

  Geliked door 2 people

 7. karton zegt:

  Doet het koninklijke gespuis hier ook aan mee ?
  Zo ja, begin dan maar vast met het noteren want dan ben je wel ff bezig !

  Geliked door 3 people

 8. Monalisa zegt:

  Dat heet dictatuur

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  Dan kunnen ze beginnen bij Willem en de rest van zijn familie, Willem betaalt geen belasting en zijn familie zijn sterren in het ontduiken van belasting. Daar valt dus heel wat te halen barstensvol kunst, sieraden, grondbezit zoals de kroondomeinen, gouden pedaalemmertjes, etc. en een gigantisch vermogen. Zijn ze nu echt helemaal van de pot gerukt binnen de EU laat ze eens beginnen bij hun eigen vermogen, villa’s en bezittingen dan hebben ze voorlopig de handen vol. Dit is het gevaar dus van de QR code waar de massa mee te koop loopt zij beseffen niet dat dit het begin is van algehele controle, wat koopt u, wat drinkt u, wat rookt u, hoeveel spaartegoeden en aandelen heeft u en ga zo maar door. Tevens een controle leeft u wel gezond anders gaat u torenhoge zorgkosten betalen. Hoe dom en naïef kan de massa zijn zij beseffen niet wat zij met hun vrijwillige QR code hebben veroorzaakt en beseffen niet dat het niet om de volksgezondheid gaat maar dient voor totale overheidscontrole ten behoeve van great reset. Proost allemaal en eet smakelijk op het terras of in het restaurant. U komt er allen over niet al te lange tijd achter door onderdanigheid en geloofwaardigheid in een overheid die totaal niet is te vertrouwen.

  Geliked door 3 people

  • Leo 1 zegt:

   koning kroonkurk en zijn familie worden ontzien van dit onheil.
   willie is opgeleid door klaus schwab.
   willie en maxie zijn lid van het WEF en de Bilderberg club.

   Sommige dieren zijn gelijker, ……….. weet je nog ??

   Geliked door 1 persoon

 10. Boike zegt:

  Ook in de EU trekt Klaus Schwab aan de touwtjes. De EU, de VN, de NATO, de WHO en het WEF is één pot nat. Stap voor stap wordt ons de satanische Nieuwe WereldOrde in hapklare brokken door de strot gedauwd.

  Dit is dus alweer een portie hapklare brokken. Het begint met een studie over de haalbaarheid van het registreren van al uw bezittingen. Dan volgt het daadwerkelijke registreren, eerst vrijwillig, daarna de verplichting. Vervolgens wordt er belasting over geheven over uw bezittingen. En daarna wordt u er vakkunding van afgeholpen. De grote baas, Klaus Schwab heeft het al zo vaak gezegd. Hij noemt het de ”GREAT RESET” (bedoeld voor de satanische Nieuwe WereldOrde). ”U zult niets meer bezitten en u zùlt gelukkig zijn.”

  Vrijmetselaars gebruiken graag het gezegde: ”What must be done, must be done, to get it done, whatever the price, the cost, the pain” (Wat gedaan moet worden, moet worden gedaan, om het gedaan te krijgen, ongeacht de prijs, de kosten, de pijn). Ze bedoelen daarmee, dat het doel de middelen heiligt.

  Het volk wordt momenteel door de satanische elites getart tot het uiterste en nog een beetje verder. Dit kan het volk niet langer over zijn kant laten gaan en dat moet resoluut een halt worden toegeroepen. En inderdaad, ook voor het volk geldt daarbij, dat het doel de middelen heiligt. Het wordt hoogtijd voor een tribunaal à la Neurenberg 1945.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Boike 16 september 2021 om 10:53

   “Het wordt hoogtijd voor een tribunaal à la Neurenberg 1945.”

   Er komt een veel beter tribunaal, Boike. Dat kan niet lang meer duren, anders wordt het ‘leven’ ondraaglijk en onmogelijk.

   ‘The great reset’ = ‘de grote verdrukking’.
   Klaus Schwab en de andere satanisten krijgen hun New World Order, onder leiding van de antichrist. Ze krijgen zeven jaar de tijd om zich uit te leven.

   Zoekt en gij zult vinden wat ik bedoel.
   Robert Breaker, RAPTURE.

   harpazó

   https://biblehub.com/greek/726.htm

   Like

 11. hans zegt:

  Nee om te weten waar alles gestationeerd is van waarde voor als we uitgeroeit zijn na de gifspuitperiode! Misschien daarom en ik vrees niet eens misschien!

  Like

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  De volgende stap is onteigening en het eindresultaat is de voorspelling van Klaus Schwab: You will own nothing and you will be happy.
  NEXIT! ! !

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 13. Bob Feumer zegt:

  Als agnost zeg ik Oh Heere redt ons van de EU, het moeras waar we in dreigen weg te zinken wordt almaar groter en dieper, straks is er geen redden meer aan!

  Like

 14. vangie1206j zegt:

  De EU kan de Tering krijgen.
  Ik geef nul informatie mocht ik terug komen in Europa

  Geliked door 1 persoon

 15. Marijke zegt:

  We gaan naar een communistische samenleving. Ook al met het onteigenen van de grond van boeren. Hoe durven ze?!

  Geliked door 2 people

  • Boike zegt:

   @ Marijke 16 september 2021 om 13:13

   Boeren worden momenteel al vreselijk gepest. Politieagenten, die stiekem en zonder enige aanleiding en zonder huiszoekingsbevel herhaaldelijk komen koekeloeren en allerlei gerichte vragen stellen en opmerkingen maken. En ook heel toevallig komen tegelijkertijd allerlei instanties langs. De gestreepte politieauto’s worden zodanig geparkeerd, dat iedereen in de buurt kan zien, dat de politie op bezoek is. Het lijken wel DDR tactieken. Het is pure intimidatie.
   “Was de politie bij jullie ???” “Wat kwamen ze doen ???” “Is er iets aan de hand ???” “Hebben jullie problemen ???”

   Like

   • karton zegt:

    @ Bert. Ja, nu u ‘t zegt !! Dat noemde men toch “Personele belasting” ? Vanwege de toenemende tegenstand vanuit de bevolking schafte de “regering” dat af, noemde het vervolgens O.Z.B. verhoogde de belasting met 10-tallen procenten en voerde dat in, bevolking blij (!!!!) en “regering” blij.

    Like

   • Bert zegt:

    karton, dat wist ik niet dat het ook een keer gebeurt was nog niet zo lang geleden.
    Ik had het over ongeveer 1843, 1844. Heel erg lang geleden.
    Waar jij het over hebt heb ik niet eerder van iemand gehoord.
    Ben het ook niet tegen gekomen met zoeken.

    Like

 16. Jean zegt:

  Stem maar links of groen dan zal het snel gedaan zijn met onze veiligheid en vrijheid, de dictatuur snelt naar binnen.
  Blijkbaar hebben bepaalde landgenoten het moeilijk met leren uit het verleden….

  Like

 17. Antonio Banderes zegt:

  De grootste valkuil is hier evenwel dat de WEF natuurlijk om de hoek lachend staat te wachten. Zij willlen immers o.l.v. opperbaas Schwab zorgen dat u “Niets meer bezit en gelukkig bent”. Hij heeft dat plan al jaren geleden gepubliceerd en blijft het steeds herhalen. Door het aanleggen van bedoeld register helpt de EU dus mee aan de uitvoering van deze plannen. Nou succes ! Wij zullen volgaarne meewerken zodat dit register vlot tot stand komt en voor u een leidraad wordt om ons allemaal straatarm te maken. [satire mode uit].

  Like

 18. Steven zegt:

  En die denken zeker dat mensen dat allemaal op gaan geven hoeveel ringen je wel niet hebt?

  Like

 19. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Dit soort maatregelen zijn altijd erg dubbel, aan de ene kant juichen we het toe als een allochtoon die hier van een uitkering leeft maar in zijn thuisland een of meerdere huizen bezit gepakt wordt maar aan de andere kant klagen we over een overheid of in dit geval de EU meer in beeld wil brengen.
  Intussen gaan er miljarden om in drugs en zien we met lede ogen aan als jochies rondscheuren in auto’s die ze normaliter nooit zouden kunnen kopen.
  Het is natuurlijk een illusie te denken dat de overheid niet allang veel meer van je weet dan je denkt en overheden zijn continu bezig hun kennis te vergroten.

  Like

 20. koddebeier zegt:

  Zodat ze later alles kunnen inpikken !!

  Geliked door 1 persoon

 21. koddebeier zegt:

  De EU is een zinkend schip, alleen de passagiers weten het nog niet.

  Geliked door 2 people

 22. Bob zegt:

  Je mag de QR code niet vergelijken met de
  jodenvervolging uit WOII maar uit deze maatregel
  blijkt dat de vergelijking zeker op gaat.
  Na de registratie weereen bank die het bezit
  moet innen en dan de verdere gevolgen.
  Kijk naar de geschiedenis van de WOII.
  EErst uitsluiting dan bestelen, daarna de
  konzentrtie kampen.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Het was ook erg toevallig dat hier in nederland ook zo goed geregistreerd was hoeveel en waar de joden zich gevestigd hadden/woonden. De Naties konden zo met een lijst in de hand ze ophalen.
   Na de kaalslag van onze pensioenen en het feit dat we jaarlijks geknipt en geschoren worden door de BAHlastingen..moet alles….. /het kleine beetje wat je overhoudt en bij mekaar spaart om een fiets, een auto of een huis waar je voor krom gelegen hebt……geregistreerd worden en zoals we weten registratie (net als pensioeninning )gaat altijd vooraf aan de diefstal.
   Als we nou besluiten, allemaal dat we nog liever de zaak in de fik steken dan het aan hen te geven wat jullie.
   En als er leven is na de dood, weet niet wat jullie ervan denken maar dan ga ik alle belastingkantoren al spokenderwijs in de fik leggen en dat is nog het zachtaardigste wat ik van plan ben!!!!

   Like

 23. Julia zegt:

  Als dit plan wordt doorgezet dan moet het volk de totale oorlog verklaren tegen deze smerige communisten. Zelf flink zakken vullen, belastingen ontwijken en van alle luxe genieten van privé jet tot het genieten van alcoholische versnaperingen, luxe vis en vlees en het volk alles ontnemen. Het is dan niet meer dan smerig tuig en verdienen de meest zware straffen. Tijd dat het volk in geheel Europa eens een flinke vuist gaan maken tegen het onheil dat in Brussel huist. Wie nu nog niet klaar is met die smerige elitaire machtswellustelingen mag zich kapot schamen om nog in de spiegel te kijken.

  Like

 24. Dr. Heinz zegt:

  Bepaald kostbaarheden, kun je ook verstoppen!!
  Gaat ze geen ruk aan wat de burger in bezit heeft, wat denken die totaal geschifte lieden in dat EUSSR rovershol in Brussel wel niet!!
  Dit is een oorlogsverklaring, aan het Europese volk!!

  Like

 25. ronjaspers zegt:

  Jullie zullen niets bezitten en gelukkig zijn.Bilderberger en nazi klaus schwab,hier een quote van iemand anders:Wie slaapt in een democratie, wordt wakker in een dictatuur.

  Geliked door 1 persoon

 26. Bas zegt:

  “Europese digitale identiteit”

  Pepijn van Houwelingen
  En dit komt vandaag langs, een voorstel vanuit de EU voor een “Europese digitale identiteit”. EU landen moeten die verplicht erkennen. Handig natuurlijk voor een Europees vaccinatiepaspoort…..

  https://pbs.twimg.com/media/E_bAh1eWEAE8Jip?format=jpg&name=900×900

  Geliked door 1 persoon

 27. Donald Duck Parkeerd zegt:

  Wat heeft de EU te maken met ons bezit? Dat is enkel van belang als men het wil afnemen, of belasten. Dat wil zeggen dat landen niet langer zelfstandig zullen zijn en dat regeringen niet langer de bass zijn in eigen land.
  Dat wil ook zeggen dat alle wetten EN al uw rechten verdwijnen. Dus iedere staking, iedere actie in het verleden om werk te laten lonen word weggevaagd. Heel simpel zal het zo zijn: iedereen krijgt een leef credit, een sociale score en zal vroeg of laat meer uren werken voor een bestaansminimum, incluis alle middenstanders want ook die zijn straks alles kwijt. DAt is de great reset, terug op nul voor een groot deel van de bevolking, en uw dochter voor het huwelijk even afgeven bij de lokale heerser voor de eerste nacht. En als ze geen maagd is kost dat u credits, dus geen weekje zandvoort en geen tv na 21.00, de aankend e10 jaar.

  Het enige wat zou helepen is als een goddelijke hand de verraders doet neerslaan….

  Geliked door 3 people

 28. BigLJohn zegt:

  Binnenkort gaat Rutte daar werk van maken middels een TV optreden samen met de Jonge (Peppie en Kokkie). Het voorspel van; u bezit niets, maar u zult gelukkig zijn….

  Geliked door 1 persoon

 29. Bert zegt:

  Heel lang geleden kwamen ze al langs de deur om te kijken wat jou bezittingen waren.
  Had je een piano of dure schilderijen, dan betaalde je daar belasting voor.
  Dus jou bezittingen werden toen al bij gehouden door de overheid.

  Like

  • bobzelf zegt:

   Waar is de VVD in hemelsnaam mee bezig? Dit is 100% drang!
   In strijd met aangenomen kamermoties! Hou op met het creëren van een tweedeling tussen gevaccineerden en ongevaccineerden! De PVV wil géén #coronapaspoort.

   johhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ? de geert , wat een etterbak

   Like

   • vangie1206j zegt:

    Ik weet niet waarom die idioten willen weten wat wij hebben bezitten.
    Daar is praktisch allemaal BTW en of andere accijns over betaald.
    Die EU dictators hebben geen enkel recht te weten wat ik/wij bezit en ze zullen die info ook nooit krijgen althans van mij.
    Ik heb mijn hele leven keihard gewerkt en gigantisch belasting betaald.
    Daarom is het nu genoeg is genoeg.
    Als jullie geld tekort komen donder de grenzen dicht en jaag al die verdomde parasieten het land uit inclusief heks Kaag.

    Like

  • Bert zegt:

   Ik kan helaas alleen dit voorbeeld vinden.
   Ergens in 1843/1844 is dit zo geweest.
   Ik had dit ooit van een nogal oude man gehoord dat dit heel vroeger bestond.

   Like

   • karton zegt:

    @ Bert op 17-9-2021 om 10.34 u. U denkt toch niet dat ik 20 ben ? Ik kan mij zelfs herinneren dat de “belasting-insp.” door de ramen naar binnen gluurde om de waarde van de inboedel te schatten. Inderdaad, zoals ik las in de jaren meteen na WO-II totdat die (personele)-belasting werd vervangen door de OZB.

    Like

  • Monalisa zegt:

   Dat was in de jaren 60/70 dat was iemand van sociale zaken, van de gemeente. daar is de ozb uit voort gekomen.

   Like

 30. Kraftavilqa zegt:

  Ik zeg ‘t maar weer eens: Orwell’s 1984 is een waarschuwing, niet een handleiding.

  Like

 31. Claudia Millenaar zegt:

  Oh ja, lijkt me een fantastisch idee. Lekker in een database alle bezittingen van alle Europeanen registreren.

  ICT en overheid is toch al nooit het sterkste punt of zo betrouwbaar gebleken, dus na de eerste hack kunt u thuis bezoek verwachten van hen die liever een criminele carrière nastreven.

  Ze krijgen nog een zware dobber aan mijn collectie kattenbeelden… Waarde 0,0 of wat de gek ervoor geeft.

  Like

 32. Y H SCHIPPER PRONK zegt:

  VOOR DE BURGERS AAN DDE BEEURD ZIJN ., ZIJN WIJ WEL 10 JAAR VERDER
  OM AL DE POLITICA DIE GELDEN JAREN LANG HEBBEN WEG GESLUIST UIT (ZIE OOK ZWARTE ZWANEN ONZE PESIOEN POT ) WONING CORPORATIES..SVB THUISZORG ORGANIESATIES ONZE ZE (ZEGGEN IS ER EEN ONS KONONGSHUIS ) BONUSSEN SUBSIDIES VERZWEGEN NEVEN FUNCTIES , DE MULTINATIONALS ETC, ETC,
  NAAR MIJN IDEE VALT DAAR HEEL WAT VERDUIISTERD BELASTING GELD OP TE HALEN .,,
  DE GEWONE BURGER IS AL ZOVEEL JAREN GEPLUKT DAAR IS NIKS MEER TE HALEN
  EN HET SMOESJE OM ZO ZWARTGELD OP TE ROLLEN .BIJ DE BURGERS .EN ZEKER NAAR EEN SLOPENDE PANDOMIE WAAR DE BURGERS NOG STEEDS AAN BANDEN LIGGEN EN VELE NOG IN ANGST LEVEN .EN GECHANTEERD WORDEN MET VACCINATIE PLICHTEN .HEBBEN ZE WEER EEN ZWAK MOMENT GEVONDEN OM NOG EEN MELK KOE TOT LEVEN TE ROEPEN BAH !!
  DAT ZEGT TOCH EEN HOOP .OVER DEZE MENSEN EN IS EEN MOOIE AF LEIDING VAN HUN EIGEN CRIMINELEN HANDELINGEN
  ADVOCATEN VAN DE DUIVEL , EN WOLVEN IN SCHAAPS KLEREN ZIJN MASSAAL ONDER ONS
  WORDT WAKKER
  BLIJF WAKKER , ZET DE NOS UIT , EN GEBRUIK JE VERSTAND .,
  WANT ZE DENKEN DAT WIJ SCHAPEN ZIJN

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s