‘In Rotterdam en Amsterdam worden zo’n 40.000 lijntjes per dag gesnoven’

Liquidaties, vergismoorden, ontvoeringen, en beschietingen. Drugsgerelateerd geweld loopt de spuigaten uit, vindt ook de Rotterdamse hoofdcommissaris Fred Westerbeke. Om de uit de hand gelopen drugscriminaliteit te bestrijden wil hij onder meer data-analisten aantrekken van bedrijven om tijdelijk bij de politie te werken. “Wij betalen dan de salariskosten, want de politie-cao is niet voldoende.”

Westerbeke zegt tegen Nieuwsuur dat uit recent rioolonderzoek blijkt dat er zowel in Rotterdam als Amsterdam elke dag zo’n 40.000 lijntjes coke worden gesnoven. “De drugshandel is gigantisch. Vorig jaar namen we 43 ton cocaïne in beslag in Rotterdam, daar zijn we nu al overheen. En we hebben afgelopen week 110 mensen aangehouden die drugs uit containers in de haven halen.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op ‘In Rotterdam en Amsterdam worden zo’n 40.000 lijntjes per dag gesnoven’

 1. Julia zegt:

  Nee we maken ons zorgen over de zogenoemde gezonde leefstijl, rokers, alcohol en suikers zijn nu de zorgen van toekomstige overvolle ziekenhuizen en er gaan zelfs stemmen om voor mensen die zich niet aan de gezonde levensstijl houden meer zorg premie zouden moeten betalen en als je gezond leeft minder???? Hoeveel zogenoemde gezond levende mensen lopen door sporten, hardlopen, etc. blessures op kost dat niets aan medische behandeling, hoeveel mensen geven plank gas achter het stuur en veroorzaken ongelukken en raken hier zelf ook door gewond hebben die geen medische behandeling nodig, hoeveel fietsers lappen alle verkeersregels aan hun laars en verongelukken hebben die geen medische behandeling nodig? Maar over de coke snuivers en drugsgebruikers wordt niets vermeld. Hiermee wil ik zeggen niemand kiest er voor om ziek te worden maar het mag niet zo zijn dat deze mensen worden afgestraft ook een gezond mens die uitsluitend worteltjes eet en er die zogenoemde gezonde levensstijl op nahouden kunnen ook een hartinfarct, herseninfarct, kanker, etc. krijgen dan kosten ze ook bakken met geld. Het is weer een vorm van tweedeling zaaien en zieke mensen in een bepaald hokje te plaatsen.

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Maar Rutte is heel stellig in z’n beweringen : “Wij zullen de misdaad verslaan ! Over 10 jaarzijn wij weer de baas”. De man is geheel de weg kwijt en weet ook niet waarover hij ‘t heeft. De overheid o.l.v. Rutte heeft volkomen gefaald in de aanpak van de criminaliteit. De oorzaak ligt mede in de politie-leiding : allemaal. “bla bla bla-figuren” zonder enige kennisvan zaken, dus zg schriftgeleerden.

  Geliked door 2 people

 3. Bert zegt:

  Als ze betrapt worden krijgen ze een onzin bekeuring en kunnen weer richting huis vertrekken.
  Die bekeuring is echt belachelijk laag, iets van 75-150 euro.
  Dat hadden ze er ook wel bij mogen vermelden.
  Dus je loopt geen enkel risico als je betrapt wordt.

  Like

 4. Julia zegt:

  Ik vrees dat ook binnenkamers in Den Haag lijntjes worden gesnoven ze weten van krankzinnigheid niet meer wat ze moeten verzinnen om de samenleving te onderdrukken.Als ik alleen al naar de ogen van o.a. De Jonge kijk deze man komt zwaar slaaptekort dus zal hij wel één of ander pepmiddel nodig hebben. Uiteindelijk zijn de ogen de ziel van de mens dat zal ook een goed psychiater beamen .

  Geliked door 3 people

 5. Dr. Heinz zegt:

  Wat dachten wij van Den Haag, daar op het binnenhof snuiven ze tientallen kilo’s per dag er door!!!
  Behalve bij de PVV, FvD, BBB!!

  Like

 6. Hovawart zegt:

  De jeugd begint er al vroeg mee, snuiven dextrose (druivensuiker) om stoer te doen, ze horen niet anders in de politiek,…….spuiten, snuiven en slikken……..en dan de tabak zwaarder belasten omdat het gevaarlijk is voor de gezondheid,…belasting betalen is ook schadelijk voor de gezondheid.

  Geliked door 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  Dit bericht is niet waar,vraag maar aan onze corrupte landverraders die zichzelf politici noemen.Als die neppolitici hun bek opentrekken begint het bijna altijd met nederland is een gaaf land.Sterf ratten van het smerigste rioolwater.

  Geliked door 2 people

 8. Harry . zegt:

  Hoe zit het met het drugsgebruik in Den Haag , trouwens ?
  Ik ken geen enkele junk in Amsterdam of Rotterdam .
  Uit de hofstad zie ik ze dagelijks op tv .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s