Italië: Het mislukken van multiculturalisme en illegale immigratie

Matteo Salvini en Luciana Lamorgese.

(Door: José Papparelli – Vertaling: E.J. Bron)

Een namiddag in de zomer in de bus van Riccione naar Rimini in de Italiaanse regio Emilia Romagna, een vakantieregio aan de Adriatische Zee. Nauwelijks aangekomen op het eindpunt controleren twee vrouwen, de conducteurs, de kaartjes van de passagiers. Wanneer ze een man van Afrikaanse herkomst om zijn kaartje vragen, komt het tot bloedvergieten en geweld.

De Somaliër pakt een groot mes en steekt op ze in, de ene in de hals en de andere in de schouder. Daarna bedreigt de man de buschauffeur en zegt tegen hem de bus te stoppen. Dat doet de chauffeur. Hij opent de deuren en de messentrekker begint te vluchten, waarbij hij drie andere slachtoffers achterlaat, op wie hij meedogenloos met het mes insteekt. Eentje van hen, een 6-jarige jongen van Bengaalse herkomst, wordt in de hals gestoken en zijn halsslagader doorgesneden. De misdadiger probeert de auto van twee mensen te stelen, wat hem echter niet lukt. Uiteindelijk grijpt de politie in en het beest wordt gearresteerd. De slachtoffers worden naar het ziekenhuis gebracht; de kleine jongen, die maandag naar school zou gaan, vecht in ernstige toestand voor zijn leven.

Helaas is dit voorval en andere zoals deze niet de laatste in een Italië, dat door illegale immigratie en een buiten controle geraakte situatie op grond van de laksheid, liberaliteit en tolerantie van een wetgeving die de veiligheid van de burgers buiten beschouwing laat om zich aan te passen aan de noodzakelijke voorwaarden van de globalistische agenda en de zogenaamde “open samenleving” aan te passen, wordt overspoeld. De Italiaanse zaak kan op andere Europese landen worden overgedragen, die voor het beginsel van de “open grenzen” hebben gekozen.

Een immigrant is niet per se een crimineel. Een immigrant, die voldoet aan de juridische voorwaarden om te leven, te werken en een gezin te stichten, en daarbij de gebruiken en wetten van het land van opname respecteert, kan onafhankelijk van zijn herkomst een aanwinst voor de samenleving zijn. Wanneer echter de migratiepolitiek en de fundamentele regels van het samenleven tot aan het verdwijnen toe gedegradeerd worden, door gewoon de globale trend te volgen, multiculturele opnamesamenlevingen zonder enige controle te creëren, dan komt het tot het voorbeeld van Rimini: geweld, misdaad en dood met geen ander motief dan het gebrek aan menselijkheid, dat voortkomt uit een onoverkomelijke en onvermijdelijke culturele botsing. Terroristisch geweld, dat bovendien door een religie en een cultuur gemotiveerd is, die met de sinds lange tijd in Europa gevestigde westelijke en christelijke cultuur onverenigbaar is, verdient een andere analyse.

Deze episode is daar een typisch voorbeeld voor. De Somaliër, een crimineel die uit zijn land gevlucht was, was in 2015 naar Europa gekomen en uiteindelijk in Italië geland. Tot nu toe is alleen maar bekend dat hij enkele maanden geleden een verzoek heeft ingediend tot erkenning van de vluchtelingenstatus en in instellingen van het Rode Kruis werd opgenomen, zoals daar gebruikelijk is, zonder enig bezwaar of serieus justitieel onderzoek naar de persoon van de aanvrager.

Achter bepaalde humanitaire organisaties zit een complex politiek-economisch netwerk, dat steunt op openbare subsidies, die overeenstemmen met supranationale globalistische richtlijnen. Het doel van de bevolkingsomwisseling en de culturele vernieuwing is niet meer verborgen, maar iets heel duidelijks, dat in toespraken en concrete maatregelen tot uitdrukking komt en alleen maar nog een stap in de richting van de doelen voor duurzame ontwikkeling of Agenda 2030 is.

Als reactie op het voorval in Rimini becommentarieerde de chef van de LEGA en voormalig minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini de zaak op zijn Twitter-pagina: “Immigrant zonder kaartje in de bus in Rimini gestopt, eerst steekt hij in op beide conducteurs, daarna op drie andere mensen, waaronder een kind, dat verwondt wordt aan de keel. Verdomde misdadiger, ik hoop dat niemand “arme kerel” zegt… Terug naar huis is wel het minste, of niet, mevrouw Lamorgese?” (hier de tweet).

In het hele land komt het dagelijks tot steeds meer geweld, onveiligheid, criminaliteit en vernedering in verband met illegale immigratie. Een blik op de door het ministerie van Binnenlandse Zaken gepubliceerde data laat de ongecontroleerde stijging in Italië zien, dat velen het “vluchtelingenkamp van Europa” noemen: van 5.135 landingen van illegale immigranten in het jaar 2019 naar 39.410 in dit jaar. De cijfers zijn meer dan duidelijk en komen overeen met de door de Italiaanse regering gevolgde politiek.

Luciana Lamorgese, de huidige minister van Binnenlandse Zaken, sprak in haar antwoord van “macho-achtige en persoonlijke” aanvallen van een politicus die de regering ondersteunt, en verwees daarbij naar Matteo Salvini, haar ambtsvoorganger. “Deze aanvallen”, voegde ze er aan toe, “kunnen uiteindelijk het imago van de uitvoerende macht schade toebrengen (…0. Als de aanvallen komen van diegenen die de regering ondersteunen, en persoonlijk worden, schaden ze uiteindelijk het imago van het bestuur en de gehele uitvoerende macht, en dat op een zeer heikel moment voor ons land, waarin meer samenhang nodig is.” De confrontatie binnen de regering-Draghi is duidelijk, het geruzie gaat door en Salvini countert: “Tussen dolle aanvallen, ononderbroken landingen en gewelddadige illegale immigranten is het beangstigend dat de enige zorg van de minister van Binnenlandse Zaken Luciana Lamorgese erin bestaat om de LEGA te bekritiseren: als u uw werk niet kunt doen, niet kan of niet wil doen, dan moet iemand het doen.”

De zaak Rimini laat het mislukken van de door globalistisch links gepropageerde ongedifferentieerde opnamepolitiek zien. Het probleem zijn niet alleen de duizenden ontwortelde mensen, die in Europa rondwandelen en door globalistische NGO´s uitgebuit worden, die handelen in het menselijke en sociale ongeluk van achtergebleven landen. De verdediging van de grenzen, de waarborging van de openbare veiligheid, de handhaving van wetten en de bescherming van zeden en gebruiken, de cultuur, de traditie en de grondbeginselen van het christendom hebben voorrang om de teloorgang van Europa en van het Avondland te verhinderen. Onze toekomst als civilisatie hangt daar van af.

(Bron: elcorreodeespana.com)

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: José Papparelli

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Italië: Het mislukken van multiculturalisme en illegale immigratie

 1. Stefan zegt:

  Dit wist ieder weldenkend mens 20 jaar geleden al.
  Waarom gaat de EU gewoon door met deze waanzin ?
  Geld, macht en ego.
  Iets anders kan ik niet verzinnen

  Geliked door 1 persoon

 2. bobzelf zegt:

  er gaat een gerucht !!

  DAT DIE DEKSELSE GEERT WILDERS, DE GRENZEN OPEN WIL HOUDEN

  WAT VRESELIJK HE ?? ZULK NIEUWS

  WHAHAHAH , EN DAT GEWOON HIER MET JE IMBICIELE KOP HIER NEERPLEUREN

  WHAHAHAHAHA

  WELKOM WELKOM IN MIJN LAND , MET JE LUL IN JE HAND

  IS DE NSB TERUG ?? TERIN

  Like

 3. Ravian zegt:

  Het zijn geen eens immigranten, het zijn kolonisten.
  Zo heet dat namelijk als een vreemd volk ergens ongevraagd massaal binnen trekt om er haar wet en cultuur te vestigen.
  Koloniseren is een land veroveren zonder dat daar een leger bij van pas komt.
  En enkel sukkels laten zich koloniseren door een inferieur parasieten volk dat ze, als ze zouden willen, alle hoeken van de ring kunnen laten zien.
  Het wordt tijd dat men in het verwijfde westen eens gaat in zien dat we niet in een Teletubbie wereld leven, en dat er in de keiharde wereld waar we wel in leven een hoop misstanden bestaan die enkel met een flinke dosis ouderwets geweld op te lossen zijn, jammer maar helaas.
  Geweld is sowieso iets dat je beter kunt uitdelen dan kunt ontvangen.
  En als we het nu niet uit gaan delen dan gaan we het straks in overvloed mogen ontvangen.
  Het geweld dat deze islamitische kolonisten momenteel op autochtone Europeanen loslaten is slechts een voorproefje van de geweldsorgie die ons, als we niet ingrijpen, binnenkort te wachten staat.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Ravian op 16-9-2021 om 22.14 u. Daar noemt u me wat : “het verwijfde westen”. Robje Jetten is daar een voorbeeld van, maar wat te denken van al die kerels die denken dat ze in een verkeerd lijf wonen en zich derhalve een voorbips laten aanmeten ? Ik begin te vermoeden dat Sodom en Gomorra heilige/zedige plaatsen waren in vergelijking met wat er zich tegenwoordig afspeelt op onze aardkloot.

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Vertel dat maar eens aan de achterlijke linkse deugmensjes die de hele samenleving verzieken en ontwrichten.

  Like

 5. Bob zegt:

  Als ik zonder QR code naar een ander land
  reis ben ik een illegaal en word ik gestraft.
  Ben ik een islamitische illegal word ik beloond
  met een woning, 10000 euro inrichtings kosten
  premie vrije zorg en mag ik moorden en
  verkrachten.
  Voor de politiek enjustitie ben ik dan verward.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s