STOP!

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress,com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op STOP!

 1. Jan zegt:

  OMT adviseert: Maak nachtleven VERBOTEN voor vaccinatieweigeraars met strengere coronapas

  De tegenstanders van het coronatoegangsbewijs (CTB) zullen al helemaal niet blij zijn met het advies van het OMT (pdf) om bij de volgende ronde een strengere versie in te voeren voor het nachtleven. “Bij het verzwaren van de CTB kan worden gedacht aan bijvoorbeeld een kortere geldigheidsduur van de antigeentest, alleen toegang na een NAAT-test (PCR), testen van alle deelnemers onafhankelijk van hun immuun- of vaccinatiestatus, of het alleen toegang geven aan personen die immuun zijn op basis van vaccinatie of doorgemaakte infectie. Dit laatste zogenaamde ‘2G’-beleid wordt in de nachthoreca in Berlijn toegepast.”
  ….
  https://www.geenstijl.nl/5161095/omt-adviseert-maak-nachtleven-verboten-voor-vaccinatieweigeraars-met-strengere-coronapas/

  Rutte: “Führerin Merkel, befiehl, wir folgen Dir”.

  Like

 2. saddy zegt:

  En dan gelijk voor very-long-covid gaan. En moet je reintegreren dan krijg je last van climate-change-psychoses en daarna worstel je met het feit dat je denkt dat je al 50 jaar in het verkeerde lichaam zit.
  Nederland moet en gaat kapot, de enige actie die je kunt ondernemen is het op je eigen manier doen.
  Maar hoe doe je het thuis? Vrouwen zijn massaal door 4000 uur tv-reclame voor kaag gaan stemmen. Kaag wil nu tot radicale onteigening overgaan. Dus hoe krijg je de vrouwen zo ver dat ze eindelijk eens verantwoordelijkheid nemen en het gezamenlijk inkomen en bezit op peil houden?

  Like

 3. Bennie Kietewiet zegt:

  Goed idee , voor werknemers die bij een bedrijf werken dat banden heeft met het WEF.
  Mijn bedrijf gelukkig (nog) niet .

  Like

 4. karton zegt:

  Ik zeg : “Doeoeoeoeoennnnnnnnn !!!!!!!!”

  Like

 5. Bas zegt:

  Frankrijk
  Senatoren van de PS (sociaal-democraten) hebben een wetsvoorstel ingediend om inenting tegen covid-19 VERPLICHT te stellen voor alle Franse burgers ouder dan 12 jaar. De tekst zal op 13 oktober in de Senaat worden behandeld.

  https://pbs.twimg.com/media/E_WOMt2XEAM8qnv?format=png&name=900×900

  Like

 6. Julia zegt:

  Burgers kunnen massaal burger ongehoorzaamheid tonen om dat geen enkele ondernemer volgens de grondwet geen enkele vaccinatiebewijs als toegangsbewijs vragen dat is in strijd met de Wet. De maatregelen van De Jonge en Rutte zijn illegaal en is strafbaar. Zij hebben de wet geschonden alsmede de Neurenberg code dat is een zware misdaad tegen de menselijkheid.

  Like

 7. Renske zegt:

  Waarom adviseren ze herstelde mensen van corona nog 1 spuit erbij te nemen, wetende dat coronaherstelden 13 tot 24 keer meer immuniteit hebben dan gevaccineerden met 2 spuiten en bovendien langduriger imuum zijn?

  Waarom moeten jongeren volgespoten worden terwijl ze nauwelijks ziek worden van Corona. Ja een handjevol mensen, die langduriger Long Covid krijgen en ook dat is nog de vraag of long Covid specifiek door Corona komt. Kan door stress, kan door onderliggen lijden, kan door roken komen kan door pillen bij party´s komen en ga zo maar door. Is nog geen tijd geweest dat goed te onderzoeken.

  Waarom word er door best nog veel gevaccineerden gezegd dat gevaccineerden minder besmettelijk zijn? Door de propaganda van het staatjournaal. Want het is achterhaalde informatie wat ze te horen krijgen. Minder besmettelijk was bij de Wuhan en de Britse variant. Met de Delta variant is de gevaccineerde net zo besmettlijk Dus die coronapas is bullshit.

  Waarom is die Q code voor een herstelde maar 6 maanden geldig (wetende dat zij een veel langere immuniteit hebben dan gevaccineerden) en gevaccineerden krijgen een q code die veel langer geldig is.

  Waarom stellen journalisten die vragen van hierboven niet? Zijn ze slecht geinformeerd? Zijn ze de lange arm van dat stelletje criminelen in Den Haag en net zo kwaardaardig? Of zijn ze ronduit oliedom.

  Kaag zegt dat ze een blinde vlek had. Ik zeg jullie daar in Den Haag (op een paar uitzonderingen na) zijn allen 1 grote lopende blinde vlek. Als het aan mij zou liggen zou ik jullie keihard op een schip met een flink gat er in de zee sturen. Nou dan moet je het bond maken hoor als ik zo ga denken. En ze maken het bont. Heel bont.

  Like

 8. Boike zegt:

  Geen ruttige discrimintie !!! Stop de ruttige idioterie !!!
  Het hele land moet worden platgegooid, zodat er niets meer functioneert. En niet s-middags om 5 uur terug naar huis. Nee, blijven staan en desnoods wekenlang volhouden. Net zolang tot Rutte en consorten zijn opgepleurd en alle idiote maatregelen zijn opgeheven. Het doel heiligt de middelen.
  Rutte en consorten dienen voor hun wandaden door een tribunaal te worden berecht !!!

  Like

 9. hannah zegt:

  de 25ste valt wel op zaterdag …….

  Like

 10. Jan zegt:

  COVID-klokkenluider beweert dat de VAERS-rapportagedatabase voor het volgen van vaccincomplicaties VERKEERD is en met een factor 100 wordt onderschat!


  ….
  Als dit waar is, betekent dit dat de politieke beslissing om vaccins aan het publiek en aan hele industrieën op te leggen, grote, langdurige, ernstige gevolgen voor de gezondheid kan hebben die slecht worden begrepen omdat de politieke agenda de wetenschappelijke verzameling van gegevens verstikt.

  “Ik voel me onder druk gezet om VAERS niet te gebruiken en veel van mijn collega’s vertellen me vol vertrouwen hetzelfde”, zei Dr. James exclusief tegen de Gateway Pundit. “Ze zijn bang voor de politiek, om buiten de deur te worden gezet, beschaamd en belachelijk gemaakt. Het is gemakkelijk voor een dokter om ergens zijn toelatingsrechten te verliezen, en velen weten dat als ze iets melden als een bijwerking van een vaccin, ze hun baan kunnen verliezen. Ik kan gewoon niet geloven wat ik keer op keer zie, en ik heb besloten om naar voren te komen omdat dit zo’n stille crisis van de volksgezondheid is, mensen moeten weten hoe erg de dingen zijn en ze moeten de echte weten risico’s van de COVID-vaccins.”

  Dr. James wijst op collegiaal getoetste onderzoeken en enquêtes die aantonen dat het VAERS-systeem er een factor 100 naast zit, en zegt dat dit overeenkomt met haar eigen ervaringen.

  Dr. James schatte dat ze op haar intensive care-afdeling in New York City, of ICU, met een grote medische keten, 30% of meer ziet die duidelijk complicaties hebben na ontvangst van het vaccin. “Er is duidelijk een verhoogd risico op beroertes, hartaanvallen, bloedstolsels, auto-immuunproblemen, arteriële problemen en neurologische problemen die verband houden met het vaccin en die niet worden gevolgd omdat de politiek eist dat het vaccin als perfect wordt beschouwd. De risico’s gaan helemaal tot aan de dood. Mensen lijden ernstige bijwerkingen en ik twijfel er niet aan dat velen sterven aan deze vaccins, maar we kunnen dit niet openlijk bespreken zonder angst voor politieke gevolgen. Ik moet me uitspreken.”

  “Als we niet weten hoe ernstig de bijwerkingen van deze vaccins zijn, zou u zich dan op uw gemak voelen om het te nemen of het aan uw familie te geven?” vroeg Jacobus. “Als we een verstandig antwoord zouden hebben op deze pandemie, zouden we mandaten creëren voor de meest risicovolle populatie die de behoefte heeft aangetoond met de minst waarschijnlijke complicaties, voornamelijk ouderen. Jongeren en mensen met een goede conditie moeten vertrouwen op natuurlijke immuniteit om de sterkste bescherming te bieden. Maar we kunnen dit soort empirisch onderbouwd beleid niet maken zolang de politieke druk zo groot is om bewijs van vaccincomplicaties te negeren en te onderdrukken.”

  Eind juni kwam een ​​andere dokter naar voren om te beweren dat het VAERS-systeem werd ‘overspoeld’ met COVID-vaccinrapporten, maar dat de gegevens werden genegeerd.

  Zelfs met de onderrapportage zijn de huidige statistieken over vaccincomplicaties niet onbelangrijk.

  Volgens het VAERS-rapport waren er sinds 24 juli 3.296 sterfgevallen door COVID-vaccins in de VS of gemiddeld 70 sterfgevallen per dag.

  Toch zegt de CDC dat complicaties door het ontvangen van het COVID-vaccin “uiterst onwaarschijnlijk” zijn.

  De CDC meldt officieel zeer beperkte bijwerkingen van het COVID-vaccin.

  Dr. James is het daar niet mee eens en zegt dat er zeer reële bijwerkingen zijn van de COVID-vaccins die niet worden gemeld: “Een aantal van mijn patiënten op mijn ICU, wanneer ik hun geschiedenis bekijk en ik vraag ze en bekijk welk risico zij lopen, zoals hartaanvallen, bloedstolsels, ongebruikelijke hartcomplicaties die we hebben gezien met de myocarditis, en zelfs hartstilstand.”

  Dr. James zegt dat het onderzoek zegt dat VAERS hoogstens 1-10% van de werkelijke complicaties vastlegt.

  “Als u binnen 24 uur na ontvangst van het vaccin een hartstilstand krijgt, moeten we dit beschouwen als verband houdend met het vaccin. Op dit moment wordt dat verband niet gelegd en op dit moment worden ze zo goed als niet gerapporteerd. Als het een aantal patiënten overkomt op de IC’s waar ik werk, kan ik alleen maar aannemen dat het op andere plaatsen ook aanwezig is en dat het niet wordt gemeld.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/covid-whistleblower-wu-flu-fraud-vaers-reporting-database-tracking-vaccine-complications-wrong-factor-100/

  COVID-klokkenluider: artsen staan op het punt te STOPPEN, onder druk gezet om zelf te vagen, onder druk gezet om te LEUGEN

  10-15% VAN DE ARTSEN IS VAN PLAN OM TE STOPPEN MET GENEESKUNDE OVER POLITIEKE VACCINMANDATEN

  Naar schatting 10-15% van de artsen zegt eerder met zijn baan te stoppen dan onder druk te worden gezet om een onbetrouwbaar en gevaarlijk vaccin in te spuiten. De reactie volgt na de dramatische druk van Joe Biden om landelijke vaccinaties te verplichten, zonder een enkele uitzondering.

  https://www.newsmicrosoft.com/covid-whistleblower-doctors-about-to-quit-pressured-to-vax-themselves-pressured-to-lie/

  Like

 11. Whahahahaha.
  En hoe je voor de gek gehouden word.
  Gevaccineerde die positief test behoudt coronabewijs nog steeds

  DEN HAAG – Een Nederlands coronabewijs blijft nog altijd geldig als iemand die volledig is gevaccineerd bij de GGD toch positief test op het virus. Anders dan de Belgische overheid, die donderdag aankondigde dat de app voor coronabewijzen wordt aangepast om dit onmogelijk te maken, ziet het ministerie van Volksgezondheid geen mogelijkheden om daar verandering in te brengen. „Het is wat het is”, zegt een woordvoerder van het departement.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1585842428/gevaccineerde-die-positief-test-behoudt-coronabewijs-nog-steeds

  En als er weer genoeg gekken een hoop zooi in hun lichaam hebben laten spuiten wordt dat eenvoudig gewoon aangepast.
  Zou dit de eerste leugen zijn van die schooiers in Den Haag???
  Dacht het niet want zoals Ik al meermaals aangaf, als ze ademhalen liegen ze daar al.

  Like

 12. Heer M zegt:

  25 september valt op een zaterdag, dus dat zal wel meevallen.

  Like

 13. Julia zegt:

  Ik ben gestopt om mijn leven niet te laten beïnvloeden door de ziekelijke machtswellust van De Jonge en Rutte ze lullen maar raak maar ik leef mijn leven zoals dat in een democratisch land behoort vrijheid, geen verplichtingen van een toegangspas ik ga en sta waar ik wil en distantieer mij van het meewerken aan het communistisch regime. De waanzin is werkelijk naar het hoofd van De Jonge gestegen teveel coke gebruikt of zo hoe verzint iemand het een toegangspas om buiten op een terras te zitten dan zet ik toch een stoeltje voor een terras dan geniet ik van hetzelfde uitzicht. Dit gebeurt inmiddels ook uit protest al in Frankrijk en Zwitserland lekker gezamenlijk buiten voor een terras genieten van consumptie. Maar ja deze beelden worden in de linkse media en op de propagandazenders niet getoond want dat zou de dictatuur van De Jonge wel eens teniet kunnen doen omdat dan de massa wakker wordt.

  Like

 14. ronjaspers zegt:

  Neem de corona vaccinazi,s niet ze zijn dodelijk.Laat jezelf ook niet testen met die nep PCR test u wordt stiekem gevaccineerd met een dodelijke substantie

  Like

 15. leo1 zegt:

  Nogmaals !!

  Hep scheidt aan de overhijt, zuhh hebbuhh het ook aan jauw !!!!

  (Een sauna van letters met een boodschap ) mooi voor op uw protestbord of uw T-Shirt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s