VIDEO Ernst Wolff (MUST SEE!!!!): “Waarom wij dit gaan winnen”

(Ernst Wolff)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Frans Brassens”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op VIDEO Ernst Wolff (MUST SEE!!!!): “Waarom wij dit gaan winnen”

 1. Wappieman zegt:

  FENOMENAAL !

  Like

 2. leeuw7 zegt:

  Deze mensen die met voorbedachte rade de samenleving trachten te ruïneren, zullen met zekerheid in de gevangenis terechtkomen ,en met grote zekerheid uiteindelijk de doodstraf krijgen wegens zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!Jammer dat vrijwel 99,9% van de huidige Nederlandse rechterlijke macht volledig met het virus van de leugen is gecorrumpeerd!

  Geliked door 4 people

 3. droevige mof zegt:

  Wanneer degenen die de zogenaamde deskundigen en de door de meerderheid verkozen regeringsvertegenwoordigers blindelings hebben geloofd, beseffen dat zij zijn bedrogen, ziek gemaakt en geruïneerd, zal de woede en wanhoop immens zijn.
  En ik schaam mij diep dat de ideoloog van deze beestachtigheid weer eens een Duitser is.

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   ‘ik schaam mij diep…..’

   Niet nodig, iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen handelen. Erger is dat menigeen achter charlatan Schwab aanhobbelt, zich de ogen laat dichtsmeren, te lui is zijn verstand te gebruiken.

   Verlichting betekent dat de mens zijn door hemzelf veroorzaakte onmondigheid achter zich laat. Onmondigheid is het onvermogen je verstand te gebruiken zonder de leiding van een ander. Aan jezelf te wijten is deze onmondigheid wanneer de oorzaak ervan niet een gebrek aan verstand is, maar een gebrek aan vastberadenheid en aan moed om hier zonder andermans leiding gebruik van te maken. Sapere aude! “Heb de moed je eigen verstand te gebruiken!” is dan ook het motto van de Verlichting.

   Kant

   Like

  • karton zegt:

   @ droevige mof op 16-9-2021 om 22.01 u.
   U hoeft zich absoluut niet diep te schamen !
   Met uw naam geeft u al voldoende aan wat u ervan vindt.
   Ik wacht op ’t moment dat uw naam wordt veranderd in “vrolijke mof”.
   En “vrolijke moffen” bestaan écht nog hoor, ik ontmoet er wekelijks wel een paar, zowel in als buiten hun geliebtes Vaterland.

   Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Nou hoor je het ook eens van een ander. Dat zeg ik al tijden: Rutte, Merkel, Biden en de rest van het zooitje zijn niet gek. Ze zijn doortrapt gemeen, gevaarlijke misdadigers. Ze zijn al heel lang bezig met het uitvoeren van het plan van Klaus Schwab: you will own nothing and you will be happy.
  Het hele stelletje vuiligheid zou tegen de muur moeten; een vuurpeloton van vrijwilligers zal gemakkelijk te vinden zijn.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 5. Cjuupie zegt:

  Duidelijker kan het niet worden uitgelegd. Had al vele fragmenten van hem gezien maar deze is wel heel duidelijk. Nu nog eens kijken of vele onder ons dit ook willen gaan inzien. En zoals Leeuw zegt: De aanstichters zullen worden gestraft.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ik denk dat de heer Wolf een beetje te optimistisch is.
  De mensen waar hij het hier over heeft hebben zo veel geld en macht dat ze zowat iedereen om kunnen kopen en waar nodig onder druk te zetten.
  Ze hebben zo veel geld dat ze hele landen failliet kunnen laten gaan en daarbij zijn er te veel regeringsleiders die zich graag voor het karretje laten spannen ter wille van de super rijken.
  Het zit nmm. toch wel iets gecompliceerder in elkaar.

  Geliked door 2 people

 7. Bert zegt:

  Ik heb het maar even aangeklikt, nog niet helemaal bekeken.
  Ik dacht dat dit filmpje weer over de Duitse verkiezingen zou gaan, niet dus.
  Al die verkiezing filmpjes uit Duitsland boeien mij totaal niet.
  Als er een filmpje in het Duits hier staat, dan gaat het daar 99 van de100x wel over.
  We hebben hier al genoeg gezeik in Den Haag om allemaal te volgen.
  Maar daar ging het dus niet over.
  Kwam door de reacties, dan toch maar even aanklikken en bekijken.

  Like

 8. top of flop zegt:

  Mijn boosheid naar de profiteurs van dit gegroeide wangedrocht is immens. Zij hebben de wereld opgezadeld met : angst, zelfmoord, dwang, en ga zo maar door, woorden schieten tekort.

  Like

 9. Jan zegt:

  Saskatchewan is volledig communistisch geworden

  Like

 10. Wappieman zegt:

  @Leeuw7
  Rechters , evenals politici en ambtenaren moeten
  trouw zweren aan de KROON !
  Die Kroon is het probleem .
  Die Kroon heult met Schwab en die Bilderberg
  globalisten .
  Die parasietenfamilie von Amsberg heeft SCHIJT
  aan ons !

  Like

 11. Janj zegt:

  Het zou zo KUNNEN zijn. Een aantal ontwikkelingen wijst in die richting, maar….

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Chapeau herr Wolf. Onder de guillotine met dat hele nep elite zooitje !!

  Like

 13. Torsten Himmelstoss zegt:

  Niet gevaccineerd met test-ROTZOOI…??
  Hang dit achter uw raam…

  Like

 14. Hovawart zegt:

  Deze planeet zal binnenkort wel veranderen in één groot slagveld…..de politieke honger naar weerloze slachtoffers is nog niet gestild met één virusaanval.

  Like

 15. Hou maar op, er word niemand gestraft. Ik geloof daar niet zo in. Straf is voor het klootjesvolk, niet voor de gene die over ons heersen. Dat is al eeuwen zo. Omdat er weinig eerlijk nieuws is over de gang van zaken in de USA, heb ik een vriendin in California geschreven. Zij is een overtuigd vaxer. Het is boeiend om te lezen hoe zeer deze mensen nog steeds, ondanks alle waarschuwingen in de bubbel van het Covid geloof blijven leven door pure angst, aangewakkerd door de Overheid. Als gevaxte ben je gelukkig veilig! .. Ze schreef me dat nu in California heel veel mensen op de IC lagen, 98 % is niet gevaccineerd. Omdat de toeloop op de ziekenhuizen weer zo groot is hier in CA moeten we allemaal het masker weer op. Mijn argument dat Zweden en enkele staten zoals Florida geen problemen meer hebben en dat in Israel de ziekenhuizen vol liggen met juist gevaccineerde, word weggeveegd als “jou mening”, al is het geen mening maar een feit. Al kom je aan met onderbouwde feiten, het helpt niet. Het is de angst die regeert bij deze mensen ( dat geeft mijn vriendin ook toe, ze is vreselijk bang). Triest, ze is in de zeventig, ietsje ouder dan ik en ze laat haar leven van haar en het 82 jarige man verpesten.

  Like

 16. Jan zegt:

  DE NIEUWE ORDE VAN ANGST – Door Tom Quiggin

  Justin Trudeau wordt dood in bed gevonden, gewurgd met een paar Halal-sokken die hem waren gegeven door minister Omar Alghabra. Deze moord is slechts één gebeurtenis, aangezien een reeks mysterieuze terroristische aanslagen het begin van de Grote Reset veroorzaakt.

  Dit nieuwe fictieve thrillerboek maakt deel uit van een Trilogy on the Great Reset. In het eerste boek wordt de lezer gewaarschuwd voor het sociale en politieke geweld dat zal ontstaan als onze politieke klassen ons naar de Grote Rust brengen, ook wel bekend als Build Back Better, Stakeholder Capitalism of de New Green Deal.

  The Great Reset Trilogy is een fictief werk dat onderzoekt hoe globalisten onze wereld willen omvormen tot een op marxistisch geïnspireerd totalitair systeem. Zoals te zien is, is de Great Reset een herpositionering op de wereldwijde markt waar de ‘elites’ alle resultaten bepalen door hun globalistische agenda uit te voeren. Zoals werd verklaard door het World Economic Forum: “Je zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn.” Zoals altijd zeggen de elites dat het voor ‘jouw veiligheid’ is, maar wat ze bedoelen is dat ze totale controle willen over jou en alles wat je doet.

  Dit fictieve werk roept een belangrijke vraag op. Kan een kleine groep goed geïnformeerde burgers, met behulp van open-source intelligentie, de wil van de globalisten en hun totalitaire agenda verslaan? Misschien kunnen ze dat, maar de context van de toekomstige uitdagingen zal er een zijn van massaal geweld.

  Afgelopen herfst begon ik met het schrijven van een fictieve serie genaamd ‘The Great Reset Trilogy’. De eerste is net uit en heet ‘The New Order of Fear’. De bedoeling van de trilogie is om de gevaren van de Grote Reset te waarschuwen en bloot te leggen en hoe deze zullen leiden tot verdere verdeeldheid en geweld.

  Het eerste boek speelt zich voornamelijk af in Europa, maar de actie verplaatst zich naar Canada en de VS aan het einde van het boek. Het tweede boek zal zich uitstrekken over actie in Canada/VS/Europa, terwijl het derde zich zal concentreren op hoe Iran/China/WEF achter de meeste ideologieën staan ​​die de Grote Reset aandrijven.

  In het eerste boek wordt premier Trudeau gewurgd teruggevonden met een paar Halal-sokken in Tofino. Ondanks dat ze een groot voorstander zijn van de Great Reset, besluiten de andere hoofdrolspelers hem te vermoorden omdat hij wordt gezien als een los kanon en niet als een serieuze speler.

  Een nieuwe orde van angst (The Great Reset-trilogie)

  Justin Trudeau wordt dood aangetroffen in zijn bed, gewurgd met een paar Halal-sokken, aan hem gegeven door minister Omar Alghabra.

  “A New Order of Fear” is het zojuist verschenen politieke thrillerboek dat de gevaren van de Grote Reset en het globalisme blootlegt.

  Uw geld, vrijheid en kinderen lopen gevaar, aangezien leiders zoals premier Trudeau van Canada, minister van Financiën Freeland, president Xi van China, Ursula von der Leyen van de EU en António Guterres van de Verenigde Naties hun globalistische agenda, nu omgedoopt, blijven pushen als de ‘Grote Reset’.

  Ze vormen de grootste bedreiging voor de democratie en vrijheid in het Westen, omdat ze hun ideologie pushen met uitdrukkingen als ‘Build Back Better, de ‘Green New Deal’ of ‘Stakeholder Capitalism’. Dit proces wordt voortgestuwd door progressieven, Maristen, globalisten en islamisten.

  The Great Reset Trilogy, waarvan “A New Order of Fear” de eerste is, is fictief werk dat onderzoekt hoe globalisten onze wereld willen omvormen tot een op marxiaans geïnspireerd totalitair systeem. The Great Reset is de globalistische agenda waar ‘elites’ alle uitkomsten bepalen. Zoals het World Economic Forum zei: “Je bezit niets, je hebt geen privacy en je zult gelukkig zijn.” Zoals altijd zeggen de elites dat het voor ‘jouw veiligheid’ is, maar wat ze bedoelen is dat ze totale controle willen over jou en alles wat je doet. In overeenstemming met eerdere resets, zoals de Franse Revolutie in 1789 of de Russische Revolutie in 1917, maakt de elite zich geen zorgen over de duizenden of miljoenen die daarbij zullen sterven.

  In deze fictieve thriller wordt Europa in beroering gebracht wanneer de Europese Unie de Grote Reset lanceert, zoals voorgeschreven door Klaus Schwab, de World Economic Form en globalisten/islamisten. Premier Trudeau wordt later vermoord teruggevonden in zijn bed, gewurgd met een paar halal sokken die hem zijn gegeven door minister Omar Alghabra. The Great Reset is aan de gang en het geweld verspreidt zich, met veel verrassende plotwendingen.

  Zoals de meeste Grote Resets uit het verleden, zoals de Chinese Culturele Revolutie, de Russische Revolutie of de Franse Revolutie, is het risico van massaal geweld en ontreddering in het proces ingebouwd.

  Als u niet gelooft dat dit gebeurt, overweeg dan het volgende:

  • Trudeau zette globalisten en de VN op de eerste plaats, Canada als laatste

  • De vermogensoverdracht van de pandemie

  • Open grenzen

  • Huisvestingskosten

  • Stijgende misdaad

  • Minder geld naar de politie en inkrimping van het corps

  • Kerkverbrandingen

  • Aanwakkeren van de rassenhaat door de overheid

  • Beeldenstorm (Koningin Victoria was een abolitionist)

  • Winnipeg Level Four Bioresearch lab: Chinese wetenschappers worden vermist.

  • Het Parlement is niet lang oppermachtig

  • “Mannen” toegestaan ​​in opvanghuizen voor verkrachte vrouwen

  • Technofascisme – grote technologie plus grote farmaceutische industrieën plus grote overheid

  • Minderjarigen kunnen van geslacht veranderen zonder ouderlijke toestemming (aanval op gezinsstructuur/gezag)

  • 12-jarige kinderen kunnen instemmen met een experimenteel vaccin en ouders mogen er geen vragen over stellen

  • De aanval op taal

  • Mensen betalen om thuis te blijven om de lonen te verhogen (stakeholderkapitalisme of socialisme)

  • CBC en de uitbuiting van 10-jarige kinderen als drag-queens
  https://www.actforcanada.ca/l/recommended-book-the-new-order-of-fear-by-tom-quiggin/

  “Stakeholderkapitalisme” wordt door het zakenmagazine Forbes beschreven als “het idee dat een bedrijf zich richt op het voldoen aan de behoeften van al zijn belanghebbenden: klanten, werknemers, partners, de gemeenschap en de samenleving als geheel”.

  Zelfs in de context van een bepaald bedrijf is het steevast een leeg etiket. Zoals het Forbes-artikel opmerkt, betekent het eigenlijk alleen dat “bedrijven privé door kunnen gaan met het scheppen van geld aan hun aandeelhouders en leidinggevenden, terwijl ze een publiek front van uitstekende sociale gevoeligheid en voorbeeldig altruïsme behouden”.

  Maar in een algemene sociale context is het concept van belanghebbenden zelfs nog schandelijker, waarbij elk idee van democratie, heerschappij door het volk, wordt verworpen ten gunste van bestuur door bedrijfsbelangen.

  De samenleving wordt niet langer beschouwd als een levende gemeenschap, maar als een bedrijf, waarvan de winstgevendheid het enige geldige doel van menselijke activiteit is.

  Schwab zette deze agenda al in 1971 uiteen in zijn boek Moderne Unternehmensführung im Maschinenbau (Modern Enterprise Management in Mechanical Engineering), waar zijn gebruik van de term ‘stakeholders’ (die Interessenten) mensen effectief herdefinieerde, niet als burgers, vrije individuen of leden van gemeenschappen, maar als secundaire deelnemers in een enorme commerciële onderneming.

  Het doel van ieders leven was “om groei en welvaart op lange termijn te bereiken” voor deze onderneming – met andere woorden, om de rijkdom van de kapitalistische elite te beschermen en te vergroten.
  ….
  https://winteroak.org.uk/2020/10/05/klaus-schwab-and-his-great-fascist-reset/

  Like

 17. Jan zegt:

  3.000 gezondheidswerkers in Frankrijk zijn geschorst omdat ze geen COVID-injectie wilden

  De Franse minister van Volksgezondheid heeft gezegd dat duizenden gezondheidswerkers in het hele land zonder betaling zijn geschorst omdat ze geen verplicht COVID-19-vaccin hadden gekregen.

  “Gisteren zijn ongeveer 3.000 schorsingen gemeld aan werknemers van gezondheidscentra en klinieken die nog niet zijn gevaccineerd”, vertelde de minister van Volksgezondheid Olivier Véran donderdag aan de Franse RTL-radio, volgens een vertaling van France 24.

  Franse regelgeving stelt een deadline van 15 september voor werknemers in de gezondheidszorg om ten minste één dosis van een COVID-19-vaccin te hebben en een negatieve coronavirus-test te laten zien als voorwaarde om te werken, tenzij ze een vrijstelling hebben om gezondheidsredenen of omdat ze zijn hersteld van COVID-19. Uiterlijk op 16 oktober moeten gezondheidswerkers aantonen dat ze volledig zijn gevaccineerd.

  Véran verdedigde de beslissing om degenen die de deadline niet haalden te schorsen, en zei dat “de continuïteit van de zorg, de veiligheid van de zorg en de kwaliteit van de zorg gisteren waren verzekerd in alle ziekenhuizen en zorginstellingen” in het land.

  Enkele tientallen werknemers hebben ontslag genomen in plaats van te voldoen aan de vaccineis, zei hij.

  Ondanks de schorsingen is “voortgezette gezondheidszorg verzekerd”, zei hij, erop wijzend dat Frankrijk zo’n 2,7 miljoen gezondheidswerkers heeft.

  Véran zei dat de meeste schorsingen voornamelijk ondersteunend personeel waren en slechts “heel weinig verpleegsters”. Hij zei dat de meeste van hen ‘tijdelijk’ waren.

  De belangrijkste gezondheidsautoriteit van Frankrijk meldde dat zondag volgens Euronews bijna 90% van de zorgverleners in verpleeghuizen voor ouderen ten minste één dosis van een COVID-19-vaccin had gekregen.

  Duizenden protesteren tegen de Franse gezondheidspas voor coronavirus, aangezien er strengere regels opdoemen

  Duizenden protesteren tegen de Franse gezondheidspas voor coronavirus, aangezien er strengere regels opdoemen
  In de afgelopen maanden heeft Frankrijk massademonstraties gezien waarbij duizenden demonstranten zich verzetten tegen het vaccinbeleid van de regering – inclusief een “gezondheidspas” -systeem geïntroduceerd door president Emmanuel Macron – dat volgens hen de rechten schenden van mensen die weigeren zich te laten inenten.

  Maar liefst 200.000 marcheerden vorige maand in één weekend en tienduizenden vulden de straten voor andere weekendmarsen in enkele van de grootste steden van Frankrijk, waaronder Montpellier aan de Franse Rivièra, Bordeaux in het westen en Straatsburg bij de Duitse grens.

  De gezondheidspas van Macron, die in juli werd geïntroduceerd, zou iedereen die een restaurant, groot winkelcentrum, theater of langeafstandstrein wil betreden, verplichten om een ​​bewijs van vaccinatie of een negatieve coronavirus-test te tonen.

  Like

 18. Bob zegt:

  Ernst Wolff is eengrenzeloze optimist.
  Iedereen die zich niet gedwongen liet
  vaccineren collobereert op de wijze van
  de Arier-verklaring uit WOII. Nadat er genoeg
  joden waren uitgemoord werd de mannelijke
  bevolking opgepakt en moesten dwang arbeid
  verrichten vaak onder onmenselijke omstandigheden
  en de gehele bevolking liet dat toe.
  Van de gezonde gevaccineerden realiseertniemand
  zich dat als ze medische hulp vragen ze worden
  weggestuurd met de mededeling het zit tussen uw
  oren. Diezelfde medici zeggen u moet u laten vaccineren
  om de zwakkere te beschermen. De hele gevaccineerde
  kudde roept ik doe het om jou te beschermen.
  Het plan zit zo inelkaar dat je bijna niet ziet dat je
  bedonderd wordt als je je hersens niet gebruikt.
  Pas als de hele kudde verzopen is zullen ze wakker
  worden, maar dan is het te laat.
  Als hebben er is is hadden te laat.

  Like

 19. Leo 1 zegt:

  Ernst Wolff, – t is te hopen……

  Op Frontnieuws : Reiner Fuellmich heeft bewijs

  Like

 20. Jan zegt:

  Like

 21. Torsten Himmelstoss zegt:

  De inmiddels 80-jarige Kees van Kooten op de voorpagina van Trouw:
  anagram van Mark Rutte = Kamertrut…
  Om in te lijsten.

  Like

 22. Delfi zegt:

  Lang heb ik mij afgevraagd wat het grootste probleem is: De politieke elite of het domme gepeupel?

  Beiden houden elkaar namelijk in stand.
  Doch met de covid crisis, hetgeen alles nog scherper stelde, ben ik geneigd de domme massa als voornaamste probleem te beschouwen.

  De elites zijn slechts een kleine minderheid, doch zij gebruiken de massa en modeleren deze naar een gigantisch destructief monster. Waartegen de individuele dissident niets vermag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s