VIDEO: Inbreng Geert Wilders corona-debat (16-09-2021)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

90 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders corona-debat (16-09-2021)

 1. Tistochwat zegt:

  Ook jij dramde toch zo door over die gifspuit van Bil G., Geert?
  En nu kom je met stoere praat op de proppen?
  Beetje laat, hè?
  En dat prikje bij jou? Zal wel een placebo zijn geweest, toch?
  Of geloof je er zelf écht in?
  Je bedankte de GGD in ieder geval erg kruiperig.

  OMG!

  Geliked door 4 people

 2. paulzwueste zegt:

  Dat hele illegale demissionaire kabinet had allang tegen de muur gezet moeten worden !!!!

  Geliked door 3 people

 3. guusvelraeds zegt:

  De PVV is niet tegen de experimentele genspuit die mensen ongeïnformeerd in strijd met de code van Neurenberg in hun bast gespoten krijgen. Hij heeft zichzelf ook de experimentele genspuit laten zetten zegt de strijder voor vrijheid. Zou hij notie hebben van de slachting die de experimentele genspuit nu al heeft aangericht in de wereld en hoe de daders alle cijfers hierover proberen te verdoezelen. Toen hij zei dat zichzelf ook had laten vaccineren heb ik de video uitgeklikt. Geen behoefte meer aan de inbreng van Geert Wilders.

  Geliked door 6 people

  • karton zegt:

   @ guusvelraeds op 16-9-2021 om 17.19 u.
   Een genspuit ?
   Wat moet ik me daarbij voorstellen.
   Ik vind wél dat mijn buurman zich, nadat hij gevaccineerd is, geheel anders is gaan gedragen t.o. mij. Hij zegt nu bijv. steeds “buummetje” tegen me en draagt dagelijks een handtasje, ook heeft hij een damesrijwiel aangeschaft.
   Nu ik lees over een “genspuit”………..het zal toch niet………?

   Geliked door 2 people

   • guusvelraeds zegt:

    Probeer te achterhalen of hij zittend gaat plassen. Meer dan anders in de spiegel kijkt en met zijn heupen wiegt onder het lopen. In dat geval heeft hij zeker de genspuit gehad. Een genspuit gaat er alleen maar in en komt er nooit meer uit.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Karton.
    Hahahahahaha!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Volgens de uroloog kan je beter zitten plassen dan plas je leeg, met staande plassen blijft er veel achter in de blaas.😂😂😂😂

    Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Ik kan over dat gezeik toegangspas kort en krachtig zijn een Nederlandse staatsburger, die belasting betaalt, zorgkosten betaalt, etc. heeft dezelfde democratische rechten gevaccineerd of ongevaccineerd. De toegangspas is een dictatuur die indruist tegen de grondwet en de rechten van de mens en is illegaal. Ook in het kader van de privacywet is dit ontoelaatbaar. De Jonge, Rutte en zijn kornuiten bij het RIVM maken zich hiermee schuldig aan het negeren van onze grondwet en de wet voor rechten van de mens alsmede de privacywet. Geen enkele horecaondernemer, werkgever of wie dan ook heeft niet de bevoegdheid om een dergelijk pas te vragen. Democratie en vrijheid geldt voor elke Nederlander, het idee alleen al toegangspas voor een terras buiten, iedereen huppelt en terecht vrij over straat, gaan gezamenlijk naar parken en bossen, lopen gezamenlijk over markten, etc. De waanzin alleen al van deze niet toelaatbare maatregel of heeft Rutte het plan al om voor elke voordeur een boa neer te zetten om te controleren of men voordat men naar buiten gaat de toegangspas bij zich heeft? Het is puur burgers pesten en absoluut niet voor de volksgezondheid maar het uitvoeren van het smerig plan dat great reset heet. Kortom ik lap de illegale toegangspas aan mijn laars en doe beroep op de gelijke rechten binnen onze samenleving en hoop dat de massa eens wordt wakker geschud dat deze maatregelen nergens meer over gaan. Wie zijn De Jonge en Rutte om deze tweedeling te zaaien en mensen tegen elkaar op te zetten ze zouden morgen nog uit hun zetels moeten worden verbannen en voor een rechter moeten verschijnen. Zij creëeren gewetenloos een apartheidsstaat en vermoorden onze democratie.

  Geliked door 6 people

  • leo1 zegt:

   De Jonge en Rutte zaaien tweedeling en zetten mensen tegen elkaar op omdat ze door klaus schwab zijn opgeleid en er DIK voor betaald worden.
   schwab ——> is hitler 2.0

   Like

   • Monalisa zegt:

    Nou het ronde huis van de Veluwe kon er ook wat van wat is daar bekokstoofd.
    Ook de naam Rutte komt daar in voor

    Like

 5. Julia zegt:

  Wat is de Paternotte van D66 op zijn tenen getrapt de wijsheid van een nietszeggende D66 onbenul die niet meer serieus is te nemen. Deze onbenul die ondanks zijn studie verwijt dat vele studerende de dupe zijn geworden van de lock downs dat is inderdaad een feit maar Jan Klaassen weet niet dat hij en zijn club hier zelf schuldig aan zijn. Hij is door mentor Kaag geïndoctrineerd en is daardoor blijkbaar de weg kwijt. https://www.youtube.com/watch?v=kxRiL5a-j44

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Debat??? Ach ze hadden ook nog een arts uitgenodigd om de onderbouwing van Baudet onderuit te halen terwijl heel veel gerenommeerde artsen, neurologen en wetenschappers de waarschuwing al hebben geuit hoe schadelijk het experimenteel vaccin is en welke desastreuze gevolgen dit kan hebben. https://www.xandernieuws.net/algemeen/internationale-science-direct-studie-kinderen-lopen-veel-meer-gevaar-door-vaccins-dan-door-covid/
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/amerikaans-lab-constateert-20-voudige-toename-baarmoederkanker-na-start-covid-injecties/ Moeten wij dan de oren laten hangen van een arts die bewust tijdens het corona debat haar woordje mag doen. Weet u nog veel Nederlandse huisartsen die tegen vaccinatie waren zijn inmiddels al buiten spel gezet.

  Geliked door 2 people

 7. Bert zegt:

  Ik ben het volledig met ‘m eens.
  Maar wel vreemd dat Geert ze eigen stem gedrag vergeten is.
  Als ik daar zou zitten, dan had ik ‘m daar toch even aan herinnerd.
  Als ik de moties lees en bekijk, dan lijkt het mij toch vrij duidelijk waar je over stemt.
  Wat moet ik hier dan van denken?

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Voor de onderzoekende, weldenkende mensen gevaccineerd of niet gevaccineerd en democratie en vrijheid hoog in het vaandel hebben staan en tegen een apartheidsstaat zijn en dictatuur is er hoop. Inmiddels is er een lijst te raadplegen welke horecaondernemers niet meedoen aan de opgelegde dictatuur van toegangspassen. https://t.me/elisenijmegen Inmiddels breidt de lijst zich uit.

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  De angst wordt meer en meer bij politiek Den Haag 45 miljoen euro wordt ingezet voor extra handhaving van de maatregelen maar mijns inziens had deze 45 miljoen euro besteed moeten worden aan het upgraden van de gezondheidszorg. De Haagse dictators hebben er blijkbaar boven de dictatuur heel veel extra miljoenen geld over om haar dictatuur te handhaven en de democratie om te vormen tot een apartheidsstaat die er op uit is om de vaccinatiedrang door te drammen en het lef hebben om mensen buiten spel te zetten. Stop de dictatuur en volk pak nu de macht het spel is nu serieus begonnen.

  Geliked door 3 people

 10. Bert zegt:

  Tijdens het coronadebat in de Tweede Kamer vandaag heeft Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet Aukje de Vries van de VVD op schitterende wijze de oren gewast. Want, zei hij tegen haar, als het ’t kabinet echt om de volksgezondheid gaat, dan zouden ze het ook oké moeten vinden dat mensen door middel van een serologische niet mogen aantonen dat antistoffen tegen corona hebben en dus immuun zijn. De reactie van het VVD-poppetje? Een se-ro-lo-gi-sche test? Wat is dat?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/09/filmpje-thierry-baudet-wast-vvder-aukje-de-vries-de-oren-mensen-mogen-niet-bewijzen-dat-ze-antistoffen-hebben/

  Like

 11. leeuw7 zegt:

  Geen woord Spaans ,een prachtig goed betoog van Geert!
  Toch jammer dat hij zich er in heeft laten luizen,om een experimenteel COVID-19 vaccinatie te nemen,door de criminele vaccinazi’s aan bevolen!! Pharmakeia = tovernarij! (Farmacie en Farmaceutica) Veel farmaceutica bedrijven doen mij denken aan de maffia!! Big Pharma + Big TEC = zeer dodelijk ontluisterende misdadige combinatie!!!!

  Like

 12. Julia zegt:

  Ik als Nederlandse staatsburger doe bij een rechter een beroep vanwege discriminatie onze Wet zegt niemand homo, anders seksueel geaarden, zwart of blank zijn gelijk en terecht. Wat flikken De Jonge met Rutte die overtreden dus deze wet. Nimmer dient discriminatie binnen een democratie te worden toegestaan dus dit geldt ook geen discriminatie tussen wel of niet gevaccineerden en zeer zeker is het niet toegestaan dat welke ondernemer of werkgever dan ook mag vragen om een gezondheidspas hiermee wordt dus de privacywet overschreden. Een ieder is gelijk en heeft recht op dezelfde rechten zoals in onze grondwet is verankerd. Rutte de demissionaire misdadiger en dictator luistert nu al niet naar de Tweede Kamer en wil geen uitzondering maken voor toelatingspassen voor een terras in de buitenlucht. Wordt het niet tijd om Rutte en zijn Haagse vrienden te bestormen deze man spoort niet meer. Wegwezen met deze demissionaire dictator die denkt elke wet te kunnen overtreden. Die vent moet zich met zijn gewetenloze kapot schamen en is zijn functie niet meer waardig. Waar blijft koning Willem of laat deze kwakbol dit zonder meer toe. .

  Geliked door 3 people

  • BigLJohn zegt:

   Julia; Koning Willem is van hetzelfde laken een pak. Samen met Maxima vaste aanhangers van en bezoekers bij Klaus Swab, net als Rutte.

   Geliked door 2 people

   • ronjaspers zegt:

    BigLjohn.Ik ben de laatste tijd een beetje verward,de namen die u noemt zijn allemaal bilderbergers,ook kaag en ollongkreng en beatrix van amsberg,en george soros zijn bilderbergers.Misschien is het van mij ver gezocht,het enigste wat ik kan bedenken is dat het bilderberg hotelketen waar de (nazi) bilderberg groep is opgericht hun naam niet verbonden willen hebben met die satanische club.

    Geliked door 1 persoon

 13. Veldmuis zegt:

  Hier heeft Dhr. Wilders volkomen gelijk. Wat Rutte en de Jonge flikken, is niet meer of minder dan een staatsgreep! Ze zijn demissionair, en MOGEN deze maatregelen helemaal niet nemen!

  Like

 14. Harry zegt:

  Ik hoop nu van ganser harte dat de kritiek van de laatste tijd op Wilders stopt !
  Jarenlang hebben we Wilders gesteund , op deze site .
  Een betere partner kon ie haast niet hebben .
  Maar om hem nu ineens totaal te verguizen omdat ie niet persé anti vaccinatie is , lijkt me wel heel stom !
  Iedereen moet zelf kunnen kiezen of ie wél of niét gevaccineerd wil worden .
  Het is hun eigen lijf , of dat van hun eigen kinderen .
  Dat is ook de mening van Wilders .

  Ga nou niet járen van inspanning ineens over de muur gooien , want dat is oerstom !
  Wél of niet een spuitje , laat mensen zelf beslissen .
  Het is immers hún lijf .

  En voor de goede orde : IK BEN NIÉT GEVACCINEERD !

  En : we hebben geen alternatief voor Wilders !

  Weten we nog van Arnoud van Doorn ?
  Jarenlang trouw aan de PVV , maar inééns wordt ie stapelgek en moslim .
  Dat kun je ook krijgen als je je teveel in iets onderdompelt !
  Dus : neem af en toe een beetje afstand en laat dingen een klein beetje rusten .
  Gezond verstand komt toch altijd weer bovendrijven ?

  Geliked door 4 people

  • Bert zegt:

   Die jaren van inspanning gooit Geert zelf over de muur,niet wij hier.
   Hij heeft bewust een keus gemaakt met zijn stemmingen op moties waar je de PVV kiezer niet blij mee maakt.
   Stemmen voor een medisch apartheid systeem, het goedkeuren om kinderen vanaf 12 jaar met gif in te spuiten.
   En nu met stoere babbeltjes aankomt en zich zogenaamd van de prins geen kwaad meer weten.
   Ineens is Geert overal tegen.
   Maar zijn stemmingen op moties zeggen toch echt wat anders.
   Dat had ie niet moeten doen, dan was er niks aan de hand geweest.
   Dat hij zelf de gif spuit genomen heeft is niet belangriojk, dat is zijn keuze.
   Daar is iedereen geheel vrij in.
   Maar mee stemmen met het VVD regiem om ons een naar leven te bezorgen is hier een doodzonde.
   En van kinderen blijf je af. Kinderen inspuiten vond Geert ook geen verkeerd idee.
   We hebben hier allemaal vanaf dag 1 hem gesteund, maar je moet ons niet tegenwerken tegen ons zelf in. dat pikt niemand.

   Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Harry 16 september 2021 om 20:11

   Wat heeft Wilders nu eigenlijk bereikt, Harry?

   Weet je niet meer hoe fel hij Hugo de prikkert alsmaar stond aan te vuren om haast te maken met die spuiten van Bril Geets?
   Is Geert dan werkelijk zo onnozel dat hij niet wist en weet hoe giftig dat spul is?
   Dat wist en weet iedereen die nog een béétje kon nadenken toch allang?
   Nee, ik heb totaal geen respect meer voor hem.
   Hij dient niet bewierookt en aanbeden te worden, geen enkele mens, trouwens.

   Wilders roept nu maar wat. TOO LITTLE, TOO LATE!

   En het aantal ‘instromende’ allah-satan-aanbidders neemt nog steeds alleen maar toe.

   Het is over en uit.

   Geliked door 2 people

   • Boike zegt:

    @ Tistochwat 17 september 2021 om 09:38

    Ook ik heb Wilders lange tijd gesteund. Ik heb hem hier ook keer op keer geadviseerd hoe hij zich wat beter zou kunnen profileren. Daar heeft hij niets mee gedaan. Dat mag natuurlijk en is aan hem. Feitelijk had hij maar één pijl op zijn boog, de immigrantenkwestie. Zijn politiek bestond voornamelijk uit loze slogans. Door Rutte en consorten werd hij in een cordon sanitaire geplaatst en dat liet hij gebeuren. In plaats van categorisch tegen te stemmen tegen alle regeringsplannen, stemde hij toch regelmatig voor. Zijn verkiezingscampagnes waren erg mat. Hij kwam zelfs met een te korte lijst, om een meerderheid te kunnen behalen. Hij liet telkenmale het momentum schieten. Zijn lichaamstaal spreekt ook boekdelen. In de Kamer zit hij onderuitgezakt met zijn telefoontje te spelen. Dat werd door de media maar wat graag als een stil signaal in beeld gebracht. Hij had nooit een gepast antwoord, als Rutte vlak voor de verkiezingen weer de een of andere stunt uit de hoge hoed toverde. Een ideale gelegenheid, om Rutte te ontmaskeren benutte hij dus niet. In plaats van fors achter uit de keel te praten, spreekt hij met een lijzig stemmetje en komt daardoor erg zwak over. (Een sergeant, die de troep toespreekt, schraapt zijn keel en spreekt fors van achter uit de keel. Als hij met een lijzige stem de troep commandeert, wordt ie afgezeken.) Als ik op Wilders ging koekelen, stuitte ik ook op berichten, die mij de wenkbrauwen deden fronsen. Langzaam maar zeker groeide bij mij enige twijfel. Zijn vragen en opmerkingen in de Kamer tijdens de debatten over de corona-problematiek en zijn stemgedrag inzake de prikken, waren voor mij de druppels, die de emmer deden overlopen. Een politicus, die de mening van zijn kiezers negeert en kennelijk andere belangen behartigt, verliest zijn kiezers. Zijn opgemelde inbreng in het coronadebat is een niet echt geslaagde poging tot “damage control”. Het is inderdaad te weinig en te laat. Het was mosterd na de maaltijd. Wilders heeft zijn eigen ruiten ingegooid. Hij was niet echt, maar dus kennelijk slechts gecontroleerde oppositie.

    Like

   • bobzelf zegt:

    Tistochwat zegt:
    17 september 2021 om 09:38

    MET PIJN IN MIJN HART GA IK DIT SCHRIJVEN !!!!

    WAAR IS MIJN VRIENDIN DE DRAAD KWIJT GERAAKT ??
    DOOR IN PANIEK TE RAKEN EN TOEN HULP GEZOCHT …????
    BANG OM DOOD TE GAAN ??
    DUS DAN MOET DE HERE JEZUS KOMEN HELPEN ?
    DIE IS PAS 4500 JAAR ONVINDBAAR LIEVERD ..
    DUS VRAAG OM EEN BEWIJSJE VAN DE DOMINEE
    DIE NIEUWE LOU DE PALINGBOER VAN JE …
    OF IS ER EEN ANTON HEYBOER IN DE BUURT DAAR ??
    EN
    JIJ ALS GEWELDIG SLIM EN BIJDEHAND WIJFIE ..KIJKT EN KEEK ALTIJD DOOR LULVERHALEN HEEN ………..

    JE WERD GEHAAT DOOR ONS TREES, EN DAT VOND JE LEUK WHAAHAHA

    MISSCHIEN HEEFT MOZES ZICH WEL EEN PAAR DAGEN DE PLEURIS ZITTEN HAKKEN IN DIE TAFELEN ?? MET EEN SCHERPE GEJATTE EGYPTISCHE BEITEL DAAR IN DAT TAKKEWEER OP DE SINAII
    OF HAD HIJ GIPS AL UITGEVONDEN ??

    JE ZIET HIER DIE MINKUKEL BENKOK JEHOVA MOSKEET,..DIE WEIGERT GEWOON ANTWOORD TE GEVEN
    NOU OME BOB NOOIT . ZIE JE HET VERSCHIL ?? ..
    WAAROM ??
    OMDAT HIJ GEEN IDEE HEEFT WAT HIJ MOET ANTWOORDEN OP
    MIJN 2 A 3 HELE SIMPELE VRAGEN
    EN IK VRAAG DAT PAS 60 JAAR HOOR !! .

    ALLES WAT HIJ “”DE GROTE GEERT “” HEEFT GEROEPEN IN 16 JAAR TIJD , ALLEMAAL VERGETEN ??????
    PIM ?? PIM WIE ??? OOK VERGETEN
    GEERT HEEFT HET ALLEEN MAAR OVER DE ISLAM ??

    IS ER GODVERDOMME DAN NOG WAT ANDERS DAN ??

    DE TOTAL VERNIETIGING WORDT NIET MET HET ZWAARD BINNEN GEBRACHT, MAAR MET DE VROUWENBUIK
    KHADAFFI VERTELDE HET GEWOON OP TV … JAREN GELEDEN AL .
    ..
    GA EEN DAGIE NAAR ROTTERDAM , IK GA ZEER BINNEN KORT OOK WEER 2 X 1 DAGIE
    DOE HET OP ZATERDAG . NEEM DE MARKT OP DE BLAAK

    EN OOK JIJ BENT DAN PLOTSKLAPS IN 1 X KLAAR WAKKER !!

    JA GEERT HEEFT GELIJK 1000 %

    EEN STAD VOLLEDIG OVERGENOMEN , ALLEEN NOG WAT BERT G’s ,die geen cent of dubbeltje te makken hadden wonen er nog
    dus die konden niet weg, en nu .
    oooh lekker die vreemde luchies
    ieft toch op allemaal
    viend teltje kots idem dito in de grootste gajus , grafzerken buurt van den haag
    tussen 35.000 moslims lachen toch ??

    OOK PIM HAD DAT !! volkomen gelijk . en luisteren ?? hoezo
    gaat toch nog best goed, sprak mijn ex pas nog !!

    NOG EFFE EN ROEP , DAT HIJ DE GRENZEN OPEN WILT HOUDEN ??
    WIE HEEFT HET VRIJWILLIG VACCINEREN OP ZIJN NAAM GEZET ???

    EN OF GEERT ZICH HEEFT LATEN VACCINEREN ?
    ZAL MIJ EEN WORST ZIJN

    vrije keuze voor iedereen

    OF GEERT IEDERE 2 DAGEN EEN NEGERIN OP DE LEEST ZET ?
    IK HOOP HET VOOR HEM , MOET HIJ WETEN
    16 JAAR ONDER BEWAKING IEDERE DAG ERGENS ANDERS SLAPEN MET ZIJN VROUW ..

    JA DAT VINDT TIE LEUK EN LEKKER, HIJ FOPT GRAAG DE NEDERLANDERS ??

    TIEFT TOCH EFFE OP MET DAT GELUL …………

    dus wat is de volgende waar mijn mongoolse meelezers op gaan stemmen straks ??

    pietertje ?? de man die alles cda meestemde , en 1 x zijn werk gedaan heeft, en daarna een burnout kreeg IN AL ZIJN JAREN NEUSPEUTEREN VOOR GEVORDERDEN
    knap hoor . is dus lul met 5 vingers
    alles en iedereen van cda is hetzelfde doorgebakken
    2005 vergeten welke typhus lul heeft ons dit moeras ingepleurd ??
    cda balkenende 62 9 % nee

    en ook toen reageerde er al niemand .

    JE WAS HIER MET MARTIN PENNINGS DIE PLEURIS LUL DIE OP DE DAG VAN HET STEMMEN EVEN KWAM VERTELLEN TEGEN ZIJN LEZERS DAT HIJ NIET OP WILDERS GING STEMMN
    TOEN WAS JIJ OOK BOOS …DENK IK TOCH ??

    EN NU BEN JE INEENS ALLES VERGETEN EN LEGT DE DOMINEE , UIT HOE HET ZIT
    JEZUS REDT ???? JA MISSCHIEN JE ZUS

    GEEF GEERT 45 ZETLS MINIMAAL EN LAAT HEM ZIJN WERK DOEN
    DAN MAG U
    EN KUNT U NA ENIGE MAANDEN ROEPEN
    MIJN GOD IK HAD GELIJK DE VOLGENDE PAARDENLUL

    JE MOET VOOR, NAAST EN ACHTER JE LEIDER BLIJVEN STAAN
    NEE WEGLOPEN , IK HEB DE AFGLOPEN MAANDEN DE LOSERS HIER GEZIEN

    GEERT BRENGT NIKS ??
    NEE MET 17 ZETELS KAN JE ALLEEN DAGELIJKS DE HORLEPIEP DANSEN IN DE 2 E KAMER
    EN WAARHEDEN ALS EEN KOE ROEPEN
    EN U ALLEN ??

    U SLAAPT LEKKER DOOR ,

    BLAME GEERT, ZO VEEL ALS JE KAN . GEWELDIG

    HEBBIE VOLT GEZIN GOED HE ???
    PIETERTJE ? GOED HE ??
    JOOST EN DIE VOL;GEVRETEN VVD BAL GEHAKT ANNAEBEL // GOED HE

    DUS WAT GAAT HET IQ. 11.7 NU STEMMEN DAN ??

    LAAT ME EVEN LACHEN DAN

    DUS WIE IN GODSNAAM , GAAT NEDERLAND UIT DE STRONT TREKKEN
    UIT DE EU
    DOET DE GRENZEN DICHT
    ??????????????????????????????

    VERTEL HET EFFE
    ZOOITJE GRAFHONDEN !!

    DAT JAWEE, GOD. DANWEL DONAR OF WODAN JE KOMT REDDEN

    KIJK ALS JE HOOPT DAN PUTIN JE KOMT HELPEN, DAN ZOU DAT REALISTISCHER ZIJN DAN EEN SPROOKJES FIGUUR UIT EN SPROOKJES BOEK MET SPANNENDE VERHALEN OVER DE DALTONS LUCKY EN RATAPLAN
    EN VERGEET DAVID EN GOLIATH NIET .
    EN SAMSON DE FILISTIJNEN OVER U
    DIE DELAILAI WAS EEN LEKKER DING ZAG IK IN DE FILM WHAHAHAHA

    DE APOSTELEN , DAT AAN EEN KRUIS SPIJKEREN , EN DAARNA ????

    HEEFT IEMAND HIER EEN INDRUK DAT GOD DENKT, ZO DE ISLAM IS GEVAARLIJK AAN HET WORDEN
    IK GA EENS EFFE DIE PUTIN HELPEN MET BOMBARDEREN
    DAN PLEUR IK DE BLIKSEM ER ACHTER AAN
    IETS VERNOMEN ?? ,
    VIA HET WEERBERICHT ?
    RAADSEL ACHTIGE DONDER EN INSLAANDE BLIKSEM IN AFGHANISTAN OF WAAR DAN OOK WAAR ISIS WEER ZIJN KOP OPSTEEKT ??
    HIJ DOET DUS GEEN FLIKKER AL 4500 JAAR NIET ….

    HIJ KOMT SNEL , NU ERG SNEL NOU IK OME BOB HEB HET AARDIG ONDER CONTROLE ZEGT MIJN VRIENDIN
    NA EEN KLEIN UURTJE DOOR HET GROTE 2 PERSOONS BED GESTUITERD TE ZIJN WHAHAHAHA
    NA ZOVEEL JAAR VROEGTIJDIGE KLAARKOMEN ?? DAT ZAL TOCH NIET ??

    KWAM OOK MIJN MOEDER NIET HELPEN IN 1944
    OORLOG
    VADER IN DE FABRIEK IN DUITSLAND
    HONGERWINTER
    1 BOTERHAM PER DAG ??
    WAS ZAT….. DACHT DIE LUL ZEKER OP DIE WOLK ??
    GEEN VRETEN
    URENLANG INDE RIJ STAN MET MIJN ZUSSIE VAN 5 VOOR EEN HALFIE WIT
    DIFTERIE VOOR MIJN BROERTJE
    GEEN MEDICIJNEN
    DE DOOD VOOR EEN 3 JARIG MANNEKE , DIE ZAL WEL VEEL KATTEKWAAD UITGEHAALD HEBBEN DAN ??

    NOU DAAR ZAL DIE TYPHUS LUL VAN JE WEL EEN BEDOELING MEE GEHAD HEBBEN , ROEPT JOUW DOMINEE DAN !!
    TUURIJK
    DENK IK ZOMAAR ..
    DUS SORRY ALS IK JE PROBEER WAKKER TE KRIJGEN
    DOE WAT JE WILT IN HET LEVEN
    MAAR LAAT MENSEN DIE HET GOED MET JE VOOR HEBBEN NOOIT VALLEN

    DAAR LOPEN ER HIER AL GENOEG VAN ROND, THE ASHOLES VAN E.J. BRON
    o.l.v de graftak en scooter baas bert g. welkom welkom goed volk

    OOM AVARELL GROET JE, LOVE YOU, MAAR NIET VAN DIE DOMME DINGEN KOMEN ROEPEN HIER

    DIKKE KUS XXXX

    VRIJWILLIG WRIJWILLIG WRIJWILLIG ..

    WIE WIL NIEUWE VERKIEZINGE N , HEBBIE DE STEMMING GEZIEN ??
    KANJERS HIER !!!!

    KIJK JE MAG VAN MIJ DOEN IN HET LEVEN WAAR JE ZIN IN HEBT

    MAAR HOPEN DAT DIE RUKKER BOVEN OP DIE WOLK KOMT HELPEN ZOU IK EFFE VERGETEN
    DUS ??

    JE LIJKT WEL GEHERSENSPOELD ???

    DE BIJBEL AANHALEN HELE DAGEN , DAT IS NIET GOED HOOR MEISSIE

    NA JE FENOMENALE TIJDEN HIER DE GRAPJURK UITGEHANGEN TE HEBBEN

    DIE STAP IS VEEL TE GROOT .

    DUS ,, VAL NOU DE ENIGE MAN NIET AF, DIE HET GOED MET ONS VOORHAD EN HEEFT .

    DIE DOMINEE LULT GEWOON OOK UIT ZIJN NEK
    OF VRAAG OM UITLEG OVER HET GOUDEN KALF
    DE 40- JAAR IN DE WOESTIJN
    DE 6 MILJOEN VERGASTE JODEN
    EN
    THE FIRST MOTHERFUCKER KAIN NIET VERGETEN
    VRAAG UITLEG
    DAN ZIE EN HOOR JEDAT HET ALLEMAAL EEN LULVERHAAL IS

    VRAAG OF HIJ ANTWOORD GEEFT .
    EN KOM NIET NA AL DIE LEUKE JAREN DE ENIGE MAN , DIE ONS WIL HELPEN AFZEIKEN OMDAT JIJ HET EEN BEETJE KWIJT BENT
    LOVE YOU . MAAR NIET MEER DOEN

    OOM BOBZELLUF

    Like

   • Monalisa zegt:

    😂😂😂😂👍👍👍👍👍👍👍

    Like

   • Tistochwat zegt:

    bobzelf 19 september 2021 om 21:02

    Beste oom Averell, ik laat me door geen enkele ‘dominee’ iets aanpraten, laat staan hersenspoelen. Dat gaat niemand lukken.
    Met door mensen gecreëerde ‘religie’ en sektes wil ook niets te maken hebben.
    En, sorry, ik bemoei me niet meer met ‘politiek’. Geen zin meer in.

    Ja, ik weet dat de islamisering een gigantisch probleem en een zeer groot gevaar is.
    Toen ik nog in Rotterdam werkte, heb ik daar volop mee te maken gehad.
    Die islamisering is niet meer te stoppen, the point of no return is bereikt.
    Helaas, een ramp.

    Ik bang om dood te gaan, IK?
    A B S O L U U T NIET! Liever vandaag dan morgen! 😀

    U, heer ome bobzelluf, weet dat Bill GatesOfHell achter de gifspuit en de rest zit.
    Wie neemt die spuit dan in vredesnaam vrijwillig?
    Wie vindt het geen probleem om die beschikbaar te stellen voor kinderen vanaf 12 jaar?
    😦

    Ik weet niet of ik nog op de site van dappere heer Bron kom reageren.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Waarom niet, je bent zeer welkom. Maar deze blog is toch een pvv blog?? Anders kan Bert de stekker er wel uit trekken, dan dan hebben hier de tegen stemmers van de pvv succes gehad met hun reacties.

    Like

  • bobzelf zegt:

   Harry zegt:
   16 september 2021 om 20:11

   beste harry , kijk wie dit vuil spuiten !!!
   EU TROLLEN, GESTOORDE SCOOTER RIJDERS , EEN BEKEND CRIMINEEL HIER
   bert BRON DE BAAS HIER heeft een volle bus met anti pvv mongolen binnen gelaten

   onze rat , bert G , de smeerlap , werd audgeradiert , NA EEN 25 WAARSCHUWINGEN na jarenlang de boel verziekt te hebben .
   TOTDAT BERT BRON DE BAAS ZELF HET ZAT WAS !!
   je ziet tijl ,
   je ziet de huistrol copy past klaas ZEG MAAR DE NAVALNY EU FAN
   je ziet de verwarde man
   je ziet boike, die 1 hele pagina geert kots plaatst .
   EN VOOR WAT ???
   NIET ALLE HOEKEN VAN DE KAMER LATEN ZIEN
   NIET ADREM GENOEG ??
   HEEFT DIE LUL HET DAN OVER WIE ???
   ZIET HIJ GEERT NIET 365 DAGEN PER DAG REAGERENIN ZIJN EENTJE ??

   ZIE JE DAN NIET DAT HIJ ZELDEN STEUN KRIJGT

   WE WAREN ER HAAST EN HOPPA , EEEN TURKSE RUTTE TRUC EN INEENS VAN 42 ZETELS NAAR 24 /22 /2

   DUS HET KUT VOLK IN NEDERLAND , EN OOK HIER DOET HET TOCH ZELF

   ER LIGTEEN NAAKTE VENT OP DE PIANO STEEKT 2 MILJOEN IN EEN WEEK OF 12 IN ZIJN ZAK MET EEN BEA BILDERBERG OPLEIDING
   HOPPAN DDE GROOTSTE !!!
   INEENS WANT GEERT MAG NOOIT LUKKEN VERSCHIJNT VOLT OP DE TV

   VOLLEDIG GESPONSORD DOOR OOM SOROS .

   DUS VOLLEDIG EU .. EXTRA ……. TOETEREN HET ZELFS UIT
   GEEN DICHTE GRENZEN EU GEWELDIG 6 EXTRA VVD ZETELS
   JOH ECHT ?/ ZAL TOCH NIET ??

   DUS HEBBEN WE MET EEN BENDE MONGOLEN TE MAKEN

   ER LOPEN ER HIER GENOEG ROND

   DE GRENZELOZE STOMHEID, DAT WEGLOPEN ALS ER EEN SCHEET DWAR ZIT
   HET NIEEAU ??
   VAN EEN BUS OUDERWETSE VIM , EN EEN BOS UIEN
   I,Q 11.8 . DANWEL11. 9 IN IEDER GEVAL VER ONDER EEN CHIMPANSEE

   DUS MET HET GEMIDDELDE IQ. CHIMPANSEE HIER. ZAG IK 131 REACTIES . EN ??
   DE MEESTE NAMEN ZAG IK HIER NOOIT !!!

   dus ongelukkie , ?? nee .

   dus als e.j. bron bertus mijn grote held, dus nu weer niets doet .
   zie ik het TREES effect .. dus altijd gelijk hebben, nooit je kop dichthouden altijd boos, altijd achterdochtig soort tineke verhaal NA JARENLANG .JA HOOR MEISSIE WE BLIJVEN SAMEN
   WEER GEBEUREN

   en eindelijk eindelijk ,, donderstraalde de gifpil , het takkenwijf, the gele container, the woodstock dress op

   hoeveel mensen zie je niet meer reageren hier ??

   hele volkstammen , ongeveer . M nog gezien de laatste tijd
   ravian zelden etc
   monalisa zeer zelden .

   ZELFS MIJN VRIENDIN TISTOCHWAT IS DE DRAAD KWIJT .. jammer
   was een voorvechtser.. en druipt ook af .of ?? KAN ER NIET MEER TEGEN

   DUS IK DENK DAT ALS DIT NIET VERANDERT. WE HET BIJLTJE ERMAAR BIJ , NEERGOOIEN

   BIG JOHN .!!!!!. WANT GEERT HEEFT GESTEMD VOOR OPEN GRENZEN . ?? VRAAG ,ik MAAK dit lulverhaal EVEN WAAR DAN ….
   DOODSTIL
   EN ??
   3 DAGEN LATER GEERT HOUDT DE GRENZEN OPEN !!

   ONGELUKKIE ?? NO . ONMOGELIJK DUS DOE JE DAT EXPRESS ALS PVV LIEFHEBBER
   NEE ,DAN KOM JE AFZEIKEN

   SORRY VOOR MIJN 37 JAAR MENSENKENNIS HOOR,

   ook ongelukkie, of hersenbeschadiging ???

   VACCINATIES, DE ENIGE , WERKELIJK DE ENIGE DIE VOCHT VOOR VRIJWILLIG !!

   EN ZELFS DAT ZIEN ZE NIET,

   DUS EINDE VERHAAL , DANK VOOR DE STEUN

   ZELFS 1 LUL DAT DIE DAGELIJKSE BESCHERMING MAAR OPGEHEVEN MOET WORDEN BIJ GEERT WILDERS
   HEBBIE EEN GAATJE IN JE HOOFD OF MOET IK HET KOMEN DOEN ?? MET LIEFDE HOOR

   OOK WISHEID ? EN EEN ONGELUKKIG 121 BEDREIGINGEN PER WEEK

   OPHEFFEN DIE BEVEILIGING !!

   REACTIE E.J. BRON 0 . VRIJHEID VAN MENINGSUITTING BERTUS ??

   KOST 2 MILJOEN ,

   EN BERT PLAATST DIT GEWOON, IN PLAATS VAN TE ROEPEN ,

   DIT WAS UW LAATSTE REACTIE KLOOTZAK

   KLAAS ONZE HUISTROL COPY PAST, NOG GEEN WOORD GESCHREVEN

   VRIJHEID VAN MENINGSUITING

   BERTUS IS AAN DE BEURT . EN ANDERS EINDE VERHAAL

   CHARTHAGO MOET VERNIETIGD WORDEN ….

   EU OPDRACHT E.J. BRON MOET VERNIETIGD WORDEN

   DE NSB ERS ZIJN GEARRIVEEERD

   en ga mij niet vertellen dan bertus g DE kots rat . uit zichzlf te EN EEN BROODJE BAL OF EEN BERENKLAUW ALLEEN ALS HIJ 3 EURO OVER HEEFT rug is whahahaha
   misscchien heeft bert onze bert hem wel terug gevraagd ??

   ZIELIGE MAN MET NIKS…. EEN OUWE SOOTER, 12 GITAARSNAREN
   EN BUSSENVOL GAL OM TE SPUWEN
   JA DIE MOET JE HET WOORD GEVEN . EN WEER DE BOEL OPLATEN NAIIEN
   DIT KEER HEB IK DESTART OPGESLAGEN BERTUS

   HALLO IK HEB NOG GEEN WOORD TEGEN JE GESPROKEN EN JA HOOR HIJ KON ZIJNGAL NIET LANGER OPSPAREN

   ZIE HIER HT RESULTAAT

   NOU BENT U 1 DING VERGETEN DAT IK HIER PAS 7 A 8 JAAR DE WAARHEID SPREEK , PVV BEN ,( WHAT ELSE ? ) EN DUS DIT GAJUS HIER NIET NODIG HEB

   WANT IK ZAT DEXE WEEK 4 DAGEN OP HETSTRAND . EN JULIE IN KUT WEER
   EN BEN OP MIJN 52 E MET PENSIOEN GEGAAN

   DUS

   HET WAS LANG LEUK , IK WACHT EVEN OP EEN REACTIE

   EN GA ME dan LEKKER VOORBEREIDEN OP DE KOMENDE 2 MARATHONS

   ik ga niet als een zombie, eindeloos tegen betonnen platen zitten praten
   die moeten zich melden bij DE DDS , DE JOOP , OF OP EEN GOED GEWORPEN HANDGRANAAT
   DANWEL EEN WELGEMEEND EXTRA LUCHTGAATJE

   GEGROET

   OOM BOBZELLUF ,VLADIBOB OOM VLADIMIRICH PUTIN

   HET WARREN GEWELDIGE JAREN …. DUS VERTEL HET MAAR ..

   Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   Harry zegt:
   16 september 2021 om 20:11

   beste harry , kijk wie dit vuil spuiten !!!
   EU TROLLEN, GESTOORDE SCOOTER RIJDERS , EEN BEKEND CRIMINEEL HIER
   bert BRON DE BAAS HIER heeft een volle bus met anti pvv mongolen binnen gelaten

   onze rat , bert G , de smeerlap , werd audgeradiert , NA EEN 25 WAARSCHUWINGEN na jarenlang de boel verziekt te hebben .
   TOTDAT BERT BRON DE BAAS ZELF HET ZAT WAS !!
   je ziet tijl ,
   je ziet de huistrol copy past klaas ZEG MAAR DE NAVALNY EU FAN
   je ziet de verwarde man
   je ziet boike, die 1 hele pagina geert kots plaatst .
   EN VOOR WAT ???
   NIET ALLE HOEKEN VAN DE KAMER LATEN ZIEN
   NIET ADREM GENOEG ??
   HEEFT DIE LUL HET DAN OVER WIE ???
   ZIET HIJ GEERT NIET 365 DAGEN PER DAG REAGERENIN ZIJN EENTJE ??

   ZIE JE DAN NIET DAT HIJ ZELDEN STEUN KRIJGT

   WE WAREN ER HAAST EN HOPPA , EEEN TURKSE RUTTE TRUC EN INEENS VAN 42 ZETELS NAAR 24 /22 /2

   DUS HET KUT VOLK IN NEDERLAND , EN OOK HIER DOET HET TOCH ZELF

   ER LIGTEEN NAAKTE VENT OP DE PIANO STEEKT 2 MILJOEN IN EEN WEEK OF 12 IN ZIJN ZAK MET EEN BEA BILDERBERG OPLEIDING
   HOPPAN DDE GROOTSTE !!!
   INEENS WANT GEERT MAG NOOIT LUKKEN VERSCHIJNT VOLT OP DE TV

   VOLLEDIG GESPONSORD DOOR OOM SOROS .

   DUS VOLLEDIG EU .. EXTRA ……. TOETEREN HET ZELFS UIT
   GEEN DICHTE GRENZEN EU GEWELDIG 6 EXTRA VVD ZETELS
   JOH ECHT ?/ ZAL TOCH NIET ??

   DUS HEBBEN WE MET EEN BENDE MONGOLEN TE MAKEN

   ER LOPEN ER HIER GENOEG ROND

   DE GRENZELOZE STOMHEID, DAT WEGLOPEN ALS ER EEN SCHEET DWAR ZIT
   HET NIEEAU ??
   VAN EEN BUS OUDERWETSE VIM , EN EEN BOS UIEN
   I,Q 11.8 . DANWEL11. 9 IN IEDER GEVAL VER ONDER EEN CHIMPANSEE

   DUS MET HET GEMIDDELDE IQ. CHIMPANSEE HIER. ZAG IK 131 REACTIES . EN ??
   DE MEESTE NAMEN ZAG IK HIER NOOIT !!!

   dus ongelukkie , ?? nee .

   dus als e.j. bron bertus mijn grote held, dus nu weer niets doet .
   zie ik het TREES effect .. dus altijd gelijk hebben, nooit je kop dichthouden altijd boos, altijd achterdochtig soort tineke verhaal NA JARENLANG .JA HOOR MEISSIE WE BLIJVEN SAMEN
   WEER GEBEUREN

   en eindelijk eindelijk ,, donderstraalde de gifpil , het takkenwijf, the gele container, the woodstock dress op

   hoeveel mensen zie je niet meer reageren hier ??

   hele volkstammen , ongeveer . M nog gezien de laatste tijd
   ravian zelden etc
   monalisa zeer zelden .

   ZELFS MIJN VRIENDIN TISTOCHWAT IS DE DRAAD KWIJT .. jammer
   was een voorvechtser.. en druipt ook af .of ?? KAN ER NIET MEER TEGEN

   DUS IK DENK DAT ALS DIT NIET VERANDERT. WE HET BIJLTJE ERMAAR BIJ , NEERGOOIEN

   BIG JOHN .!!!!!. WANT GEERT HEEFT GESTEMD VOOR OPEN GRENZEN . ?? VRAAG ,ik MAAK dit lulverhaal EVEN WAAR DAN ….
   DOODSTIL
   EN ??
   3 DAGEN LATER GEERT HOUDT DE GRENZEN OPEN !!

   ONGELUKKIE ?? NO . ONMOGELIJK DUS DOE JE DAT EXPRESS ALS PVV LIEFHEBBER
   NEE ,DAN KOM JE AFZEIKEN

   SORRY VOOR MIJN 37 JAAR MENSENKENNIS HOOR,

   ook ongelukkie, of hersenbeschadiging ???

   VACCINATIES, DE ENIGE , WERKELIJK DE ENIGE DIE VOCHT VOOR VRIJWILLIG !!

   EN ZELFS DAT ZIEN ZE NIET,

   DUS EINDE VERHAAL , DANK VOOR DE STEUN

   ZELFS 1 LUL DAT DIE DAGELIJKSE BESCHERMING MAAR OPGEHEVEN MOET WORDEN BIJ GEERT WILDERS
   HEBBIE EEN GAATJE IN JE HOOFD OF MOET IK HET KOMEN DOEN ?? MET LIEFDE HOOR

   OOK WISHEID ? EN EEN ONGELUKKIG 121 BEDREIGINGEN PER WEEK

   OPHEFFEN DIE BEVEILIGING !!

   REACTIE E.J. BRON 0 . VRIJHEID VAN MENINGSUITTING BERTUS ??

   KOST 2 MILJOEN ,

   EN BERT PLAATST DIT GEWOON, IN PLAATS VAN TE ROEPEN ,

   DIT WAS UW LAATSTE REACTIE KLOOTZAK

   KLAAS ONZE HUISTROL COPY PAST, NOG GEEN WOORD GESCHREVEN

   VRIJHEID VAN MENINGSUITING

   BERTUS IS AAN DE BEURT . EN ANDERS EINDE VERHAAL

   CHARTHAGO MOET VERNIETIGD WORDEN ….

   EU OPDRACHT E.J. BRON MOET VERNIETIGD WORDEN

   DE NSB ERS ZIJN GEARRIVEEERD

   en ga mij niet vertellen dan bertus g DE kots rat . uit zichzlf te EN EEN BROODJE BAL OF EEN BERENKLAUW ALLEEN ALS HIJ 3 EURO OVER HEEFT rug is whahahaha
   misscchien heeft bert onze bert hem wel terug gevraagd ??

   ZIELIGE MAN MET NIKS…. EEN OUWE SOOTER, 12 GITAARSNAREN
   EN BUSSENVOL GAL OM TE SPUWEN
   JA DIE MOET JE HET WOORD GEVEN . EN WEER DE BOEL OPLATEN NAIIEN
   DIT KEER HEB IK DESTART OPGESLAGEN BERTUS

   HALLO IK HEB NOG GEEN WOORD TEGEN JE GESPROKEN EN JA HOOR HIJ KON ZIJNGAL NIET LANGER OPSPAREN

   ZIE HIER HT RESULTAAT

   NOU BENT U 1 DING VERGETEN DAT IK HIER PAS 7 A 8 JAAR DE WAARHEID SPREEK , PVV BEN ,( WHAT ELSE ? ) EN DUS DIT GAJUS HIER NIET NODIG HEB

   WANT IK ZAT DEXE WEEK 4 DAGEN OP HETSTRAND . EN JULIE IN KUT WEER
   EN BEN OP MIJN 52 E MET PENSIOEN GEGAAN

   DUS

   HET WAS LANG LEUK , IK WACHT EVEN OP EEN REACTIE

   EN GA ME dan LEKKER VOORBEREIDEN OP DE KOMENDE 2 MARATHONS

   ik ga niet als een zombie, eindeloos tegen betonnen platen zitten praten
   die moeten zich melden bij DE DDS , DE JOOP , OF OP EEN GOED GEWORPEN HANDGRANAAT
   DANWEL EEN WELGEMEEND EXTRA LUCHTGAATJE

   GEGROET

   OOM BOBZELLUF ,VLADIBOB OOM VLADIMIRICH PUTIN

   HET WARREN GEWELDIGE JAREN …. DUS VERTEL HET MAAR ..

   Like

  • bobzelf zegt:

   Harry zegt:
   16 september 2021 om 20:11

   beste harry , kijk wie dit vuil spuiten !!!
   EU TROLLEN, GESTOORDE SCOOTER RIJDERS , EEN BEKEND CRIMINEEL HIER
   bert BRON DE BAAS HIER heeft een volle bus met anti pvv mongolen binnen gelaten

   onze rat , bert G , de smeerlap , werd audgeradiert , NA EEN 25 WAARSCHUWINGEN na jarenlang de boel verziekt te hebben .
   TOTDAT BERT BRON DE BAAS ZELF HET ZAT WAS !!
   je ziet tijl ,
   je ziet de huistrol copy past klaas ZEG MAAR DE NAVALNY EU FAN
   je ziet de verwarde man
   je ziet boike, die 1 hele pagina geert kots plaatst .
   EN VOOR WAT ???
   NIET ALLE HOEKEN VAN DE KAMER LATEN ZIEN
   NIET ADREM GENOEG ??
   HEEFT DIE LUL HET DAN OVER WIE ???
   ZIET HIJ GEERT NIET 365 DAGEN PER DAG REAGERENIN ZIJN EENTJE ??

   ZIE JE DAN NIET DAT HIJ ZELDEN STEUN KRIJGT

   WE WAREN ER HAAST EN HOPPA , EEEN TURKSE RUTTE TRUC EN INEENS VAN 42 ZETELS NAAR 24 /22 /2

   DUS HET KUT VOLK IN NEDERLAND , EN OOK HIER DOET HET TOCH ZELF

   ER LIGTEEN NAAKTE VENT OP DE PIANO STEEKT 2 MILJOEN IN EEN WEEK OF 12 IN ZIJN ZAK MET EEN BEA BILDERBERG OPLEIDING
   HOPPAN DDE GROOTSTE !!!
   INEENS WANT GEERT MAG NOOIT LUKKEN VERSCHIJNT VOLT OP DE TV

   VOLLEDIG GESPONSORD DOOR OOM SOROS .

   DUS VOLLEDIG EU .. EXTRA ……. TOETEREN HET ZELFS UIT
   GEEN DICHTE GRENZEN EU GEWELDIG 6 EXTRA VVD ZETELS
   JOH ECHT ?/ ZAL TOCH NIET ??

   DUS HEBBEN WE MET EEN BENDE MONGOLEN TE MAKEN

   ER LOPEN ER HIER GENOEG ROND

   DE GRENZELOZE STOMHEID, DAT WEGLOPEN ALS ER EEN SCHEET DWAR ZIT
   HET NIEEAU ??
   VAN EEN BUS OUDERWETSE VIM , EN EEN BOS UIEN
   I,Q 11.8 . DANWEL11. 9 IN IEDER GEVAL VER ONDER EEN CHIMPANSEE

   DUS MET HET GEMIDDELDE IQ. CHIMPANSEE HIER. ZAG IK 131 REACTIES . EN ??
   DE MEESTE NAMEN ZAG IK HIER NOOIT !!!

   dus ongelukkie , ?? nee .

   dus als e.j. bron bertus mijn grote held, dus nu weer niets doet .
   zie ik het TREES effect .. dus altijd gelijk hebben, nooit je kop dichthouden altijd boos, altijd achterdochtig soort tineke verhaal NA JARENLANG .JA HOOR MEISSIE WE BLIJVEN SAMEN
   WEER GEBEUREN

   en eindelijk eindelijk ,, donderstraalde de gifpil , het takkenwijf, the gele container, the woodstock dress op

   hoeveel mensen zie je niet meer reageren hier ??

   hele volkstammen , ongeveer . M nog gezien de laatste tijd
   ravian zelden etc
   monalisa zeer zelden .

   ZELFS MIJN VRIENDIN TISTOCHWAT IS DE DRAAD KWIJT .. jammer
   was een voorvechtser.. en druipt ook af .of ?? KAN ER NIET MEER TEGEN

   DUS IK DENK DAT ALS DIT NIET VERANDERT. WE HET BIJLTJE ERMAAR BIJ , NEERGOOIEN

   BIG JOHN .!!!!!. WANT GEERT HEEFT GESTEMD VOOR OPEN GRENZEN . ?? VRAAG ,ik MAAK dit lulverhaal EVEN WAAR DAN ….
   DOODSTIL
   EN ??
   3 DAGEN LATER GEERT HOUDT DE GRENZEN OPEN !!

   ONGELUKKIE ?? NO . ONMOGELIJK DUS DOE JE DAT EXPRESS ALS PVV LIEFHEBBER
   NEE ,DAN KOM JE AFZEIKEN

   SORRY VOOR MIJN 37 JAAR MENSENKENNIS HOOR,

   ook ongelukkie, of hersenbeschadiging ???

   VACCINATIES, DE ENIGE , WERKELIJK DE ENIGE DIE VOCHT VOOR VRIJWILLIG !!

   EN ZELFS DAT ZIEN ZE NIET,

   DUS EINDE VERHAAL , DANK VOOR DE STEUN

   ZELFS 1 LUL DAT DIE DAGELIJKSE BESCHERMING MAAR OPGEHEVEN MOET WORDEN BIJ GEERT WILDERS
   HEBBIE EEN GAATJE IN JE HOOFD OF MOET IK HET KOMEN DOEN ?? MET LIEFDE HOOR

   OOK WISHEID ? EN EEN ONGELUKKIG 121 BEDREIGINGEN PER WEEK

   OPHEFFEN DIE BEVEILIGING !!

   REACTIE E.J. BRON 0 . VRIJHEID VAN MENINGSUITTING BERTUS ??

   KOST 2 MILJOEN ,

   EN BERT PLAATST DIT GEWOON, IN PLAATS VAN TE ROEPEN ,

   DIT WAS UW LAATSTE REACTIE KLOOTZAK

   KLAAS ONZE HUISTROL COPY PAST, NOG GEEN WOORD GESCHREVEN

   VRIJHEID VAN MENINGSUITING

   BERTUS IS AAN DE BEURT . EN ANDERS EINDE VERHAAL

   CHARTHAGO MOET VERNIETIGD WORDEN ….

   EU OPDRACHT E.J. BRON MOET VERNIETIGD WORDEN

   DE NSB ERS ZIJN GEARRIVEEERD

   en ga mij niet vertellen dan bertus g DE kots rat . uit zichzlf te EN EEN BROODJE BAL OF EEN BERENKLAUW ALLEEN ALS HIJ 3 EURO OVER HEEFT rug is whahahaha
   misscchien heeft bert onze bert hem wel terug gevraagd ??

   ZIELIGE MAN MET NIKS…. EEN OUWE SOOTER, 12 GITAARSNAREN
   EN BUSSENVOL GAL OM TE SPUWEN
   JA DIE MOET JE HET WOORD GEVEN . EN WEER DE BOEL OPLATEN NAIIEN
   DIT KEER HEB IK DESTART OPGESLAGEN BERTUS

   HALLO IK HEB NOG GEEN WOORD TEGEN JE GESPROKEN EN JA HOOR HIJ KON ZIJNGAL NIET LANGER OPSPAREN

   ZIE HIER HT RESULTAAT

   NOU BENT U 1 DING VERGETEN DAT IK HIER PAS 7 A 8 JAAR DE WAARHEID SPREEK , PVV BEN ,( WHAT ELSE ? ) EN DUS DIT GAJUS HIER NIET NODIG HEB

   WANT IK ZAT DEXE WEEK 4 DAGEN OP HETSTRAND . EN JULIE IN KUT WEER
   EN BEN OP MIJN 52 E MET PENSIOEN GEGAAN

   DUS

   HET WAS LANG LEUK , IK WACHT EVEN OP EEN REACTIE

   EN GA ME dan LEKKER VOORBEREIDEN OP DE KOMENDE 2 MARATHONS

   ik ga niet als een zombie, eindeloos tegen betonnen platen zitten praten
   die moeten zich melden bij DE DDS , DE JOOP , OF OP EEN GOED GEWORPEN HANDGRANAAT
   DANWEL EEN WELGEMEEND EXTRA LUCHTGAATJE

   GEGROET

   OOM BOBZELLUF ,VLADIBOB OOM VLADIMIRICH PUTIN

   HET WARREN GEWELDIGE JAREN …. DUS VERTEL HET MAAR ..

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Beste Bob, 3 X genaaid houdt beter….
    Zo van de kouwe grond, prachtig geschreven!
    Die Bert G is zich weer sluiks aan het installeren. Krijgt zo langzamerhand weer ’n grote bek….

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    paulzwueste zegt:
    18 september 2021 om 15:21

    WHAHAHAHA, JA DUBBEL GENAAID EN GESTIKT ..
    IK HEB GEEN IDEE HOE DIT KOMT
    EN DE EERSTE KEER IN 8 JAAR
    IK KAN HET NIETEENS 3 X PLAATSEN , IN SLA NOOIT WAT OP …..

    MAAR MISSCHIEN HEBBEN DE DOMBOOS HET OOK 3 X GELEZEN
    MET I.Q 11.7
    DENKEN ZE DIT VERHAAL KEN IK TOCH ?
    WHAHHAHAHA

    JA, IK ZIT ALLEEN NOG TE WACHTEN DAT, DIE MEVJOUWWW MET DAT SJAAKGEBJEKK OOK BINNEN ZEILT … WHAHAHA
    IN DIE GELE WOODSTOCK JURK , JA ER WAS IEMAND DIE ZEI DAT HIJ ME GOED STOND WHAHAHAHAHAH
    35 JAAR LATER WHAHAHAHA WAT EEN TAKKEWIJF WAS DAT .

    MET JA HOOR IK SCHRIJF ALLEEN NOG STUUKJES , EN IK ZWEER U IK ZAL NOOIT MEE REAGEREN . WHAHAHAHA

    WHAHAHA . EN DAT GEWOON 2 JAAR ACHTER ELKAAR WEER DOEN ..

    WAT HEEFT DIE GRAFZERK PIET SNOT, BERT. BERT G . HIER NOU GEBRACHT ??

    AAN STOKERIJ ? VEEL
    AAN GEZEIK ?? HEEL VEEL
    AAN LULVERHALEN ?? PAGINA’S VOL , OVER OUWE COMPUTERS . SCOOTERS , BALLETJE PINDA. BERENKLAUW MET PINDA VAN DE LIDL
    GITAARSNAREN VIA INTERNET,
    LAAT DE NEDERLANDSE SPECIAAL ZAAK OM DE HOEK DE TYPHUS MAAR KRIJGEN
    EN EEN SCHITTEREND VERHAAL OVER ZIJN 2 BROERS DIE LEEGGEPLUKT WAREN DOOR 2 PHILLIPIJNSE SNOLLEN
    VERDER ??

    EEN ZEKERE OME BOB TIJDENS DE MARATHON EEN KNAL KOMEN GEVEN MET EEN EIND HOUT !!
    WHAHAHAHA
    OOK DAN MAG JE BLIJVEN EN OOK TERUG KOMEN

    JA REGELS ZIJN REGELS ????????????????????????????

    NOU GAF GOD HEM DE KRACHT DAN MAAR. WE LOPEN IN EEN GROEP MET 8 TOT 10 MAN
    DUS DAN HAALT ONS GRAFZERKEN FIGUUR ZEKER DE VOORPAGINA VAN HET AD EN DE TELEGRAAF

    DUS WAT HIJ KOMT DOEN ??
    GEEN IDEE. DE BOEL HIER OPNAAIEN
    DE BOEL UIT RANCUNE VERNIETIGEN …
    EN MEDE GRAFTAKKEN VINDEN ,
    JE ZIET ZE ,DE BOIKES , DE WAPPIEMANNEN ALLEMAAL 4 JAAR LAGERE SCHOOL EN 2 JAAR VRIJ PERENPLUKEN EN EEN VIM DIPLOMA VAN DE O.L.O.

    DUS MIJN GOD HOE IS TIE BINNEN GESLOPEN HIER ???

    DANK VOOR JE REACTIE , LANGE TIJD WEINIG GEZIEN MAKKER

    DIKKE HUG

    OOM BOBZELLUF

    Like

   • Blaffertje zegt:

    @Ome Bob
    “MAAR MISSCHIEN HEBBEN DE DOMBOOS HET OOK 3 X GELEZEN”

    Dan helpt het nog niet.
    Aan hen is niets besteed omdat hun betonschedel zo dik is, al zou je het driehonderd keer plaatsen, ze snappen het nog niet.

    😘

    Like

   • bobzelf zegt:

    Blaffertje zegt:
    19 september 2021 om 21:08

    DANKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK WOEFIE DANK

    JA DISCUSSIEREN MET GEINIGE SERIEUSE MENSEN IS ZO LEUK

    MAAR TEGEN DIT GRAFTAKKEN VOLK ZONDER IQ
    ..
    EN

    DAN GEWWON ROEPEN WILDERS WIL DE GRENZEN NIET DICHT DOEN Z??

    EN DAAR DAN OP ANTWOORDEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    NOU OOK DAT DOE IK

    HET BLIJFT DAN DOODSTIL

    EN 3 DAGEN LATER ROPEN ZE HET GEWOON NOG EEN KEER . DAT NIVEAU

    EN DAN GAAN ZE ALS GOEIE SS ERS STEUN ZOEKEN BIJ ELKAAR
    WHAHHHS DE STRONT ZOEKT STRONT BEWEGING

    OP NIVEAU BUS OUDERWETSE VIM …

    DEZE MENSEN ,NOU JA MENSEN LIET IK DAN IN JAPAN LANGS KOMEN, EN DAN STONKEN ZE BIJ BINNEN KOMST AL VAN DE ANGST .

    EN KIJK HIER MOGEN ZE HUN STRONT GEWOON BLIJVEN PLAATSEN

    DAT HEET VRIJHEID VAN MENINGSUITING .

    UITEINDELIJK ROEPEN ZE EERDAAGS. HET IS BOB ZIJN SCHULD, WHAHA

    IK RAGEER ALTIJD OP DOMMIGHEID EN GAJUS

    IK BEGIN NOOIT ZELF.

    EN OOK DAT KAN JE AAN HYENA’S EN RATAPLAN NIVEAU NIET UITLEGGEN

    DIE BETONNEN PLAAT ZIT ER RONDOM WHAHAHAHAHA

    DIKKE NATTE NEUS OOM ST BERNHARDT

    Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ Harry 16 september 2021 om 20:11

   Een politieke voorman steunen is een schone zaak. Maar het spel is wel wederkerig. Als die politieke voorman niet naar zijn kiezers luistert en niet de belangen van zijn kiezers behartigt, gooit hij wel zijn eigen ruiten in. Wilders heeft met zijn stemgedrag zijn kiezers verraden. Ja, politiek is altijd keihard.

   Geliked door 1 persoon

 15. guusvelraeds zegt:

  Beste Geert Wilders, dit waren ook allemaal mensen die in ¨Vrijheid¨ hun mouwen opgestroopt hebben. Maar helaas heb ik ook filmpjes gezien van oude mensen in tehuizen die onder dwang gespoten werden. Vrijheid in de mond van Geert Wilders is als een citroen in je bek en dan zeggen een lekkere sinaasappel heb je d´r nog een.

  Geliked door 5 people

  • bobzelf zegt:

   DIE TUPHUS WILDERS HEEFT HET DRUK GEHAD DE LAATSTE 20 MAANDEN

   HEB JIJ LANG BIJ DIE MOLEN GEWERKT , BELGISCH NEGER ??

   EEN WERKENDE NEGER, WHAHAHA , TUURLIJK NIET BOB
   ER ZIJN TOCH OOK GEEN WERKHANDSCHOENEN VOOR NEGERS

   DOM DOM DOM

   GOEIE REACTIE WEER , STRONTVLEK, LETTERLIJK EN FIGUURLIJK

   HEERLIJK HEERLIJK

   DE VRIENDEN VAN GEERT

   Geliked door 2 people

 16. Wim zegt:

  @ Harry. Terecht opgemerkt. Bekijk het hele PVV- plaatje. Laat vooral horen waar je het niet mee eens bent, maar heb nooit de illusie dat een partijlijn 100% samenvalt met wat je als individu zou willen.
  De ‘vijand’ reageert niet zo. Die ziet alles, maar dan ook alles door de vingers van hun ‘leider’… En inderdaad, Harry heeft gelijk: ‘Ga nou niet járen van inspanning ineens over de muur gooien, want dat is oerstom!’

  Like

  • Bert zegt:

   Met Geert ze deislamiseren en grenzen sluiten ben ik het ook wel mee eens.
   Niet dat dat ooit gaat lukken gezien de huidige wetten.
   Dan moet de PVV eerst 76 zetels zien te krijgen, en die kans is zeer klein.

   Maar niet met zijn stemmingen op moties en dubbele tong.
   Dat gaat tegen mijn persoonlijke vrijheid in.
   En daar zal ik nooit voor kiezen.

   Like

  • bobzelf zegt:

   Wim zegt:
   16 september 2021 om 21:28

   HELAASZIT U TEGEN ANTI WILDERS HERSENDODEN TE PRATEN

   ALLE REGISTER WORDEN OPEN GESTROKKEN

   ZE KWAMEN MET DE JACKHALS BUS BINNEN , VAN PIET GROTE KOTS !!…

   BERT IS TROTS OP INEENS NIEUWE LEDEN

   ZE BRENGEN ZULKE HULP VERHALEN EN ZIJN ZO POSITIEF

   SOMS KRIJGT E.J ER EEN RILLING VAN ZO GAAF VINDT HIJ HET ??

   IK ROEP OOK MAAR WAT ,

   HET GAJUS IS BINNEN , JE ZIET VERDER HARRIE EN JOU REAGEREN DE REST IS EU TROL GEWORDEN

   LANG LEVEDE VVD EN D 66. DAN KOMT ALLES GOED

   GEERT WIL OPEN GRENZE , EN ALLEEN VRIJWILLIG VACCINEREN EN DAT WILLEN WE NIET

   GEDWONGEN VACCINATIES WORDT HET. RENNEN MET JE STIJVE PIK

   ANDERS IS HET OP . WHAHAAHA

   OOM BERENKLAUW MET LIDL PINDASUS EN 2 PHILIPPIJNSE HOEREN
   ALLEMAAL OP EEN OUWE SCOOTER, AAN ELKAAR HANGENDE VAN GOEDKOPE GITAARSNAREN YIPPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

   Geliked door 1 persoon

   • BigLJohn zegt:

    Bobzelf; Feiten liegen toch niet he ? Bijna alle uitslagen van de tweede kamer moties die hier geplaatst zijn geven aan dat Wilders met de kamer mee stemt en er een dubbele agenda op na houdt. Eerst met zijn kont tegen de krib, en naderhand draait hij alles om. Steeds meer mensen op dit forum zien dit. Maar jij mag Wilders blijven steunen hoor, het is je goed recht. Even goede vrienden.

    Like

   • bobzelf zegt:

    BigLJohn zegt:
    17 september 2021 om 22:26

    WELKE FEITEN ???
    IK HEB HET NOU 4 X GEVRAAGD WELKE FEITEN ?? MAFKEES
    OUWE REET RIDDER

    PLEUR NOU GEWOON EVEN AL DAT MEESTEMMEN VOOR DE GRENZEN OPEN TE HOUDEN HIER EFFE NEER JONGEN ….
    DAN HEB JE JE GELIJK TOCH !!!
    ALS IK JOU ZO HOOR MOET DAT EEN MAKKIE ZIJN TOCH

    IEDERE KEER NAAIT WILDERS DE BOEL OP ???

    JOHHHH ?? VERTEL EFEE DAN

    DAT ROEPTOETEREN DOET JE VRIEND PINEUIKIO AL JAARTJE OF 13 NOU

    LIEGEN EN BEDRIEGEN , BELOVEN 1000 EURO DE MH-17 , DE ONDERSTE STEEN U ROEPT MAAR EN HOPPA 33 ZETELS OFZO ??

    7 A 4 TJES VOL MET VVD LEUGENS , RATTEN DIE LOGEN, WEGGESTUURDEN . EN HOPPA VVD STEMMEN SNAPPIE , DE BONNETJES ?/ WELKE BONNETJES ??
    DE GRAFTAKKEN VERZAMELEN ZICH WEL
    JIJ DENKT IETS GELEZEN TE HEBBEN ??
    EN DAN DEUGT WILDERS NIET /?

    PIETERTJE WEL HE ???
    YASSER ?? GAVE GOOSERT.
    DIE RELNICHT NAAST KECH DE VROUW DIE VERGAF TE VERTELLEN DAT ZE MET EEN ARABIER VAN DE ISLAM WAS GETROUWD ???
    GEWOON ONTSLAGEMN EN HOPPA 24 ZETELS
    DENK ??
    JA 21 ?? IK WAAI GRAAG MET ALLE WINDEN MEE ! HALLO JOOST ..

    EN JIJ LOOPT WEG BIJ DE EERSTE ZELFS GELOGEN SCHEET .

    DUSHOE MOET IK JE IN GODSNAM WAKKER KRIJGEN ??

    WAT DOE JE HIER BIJ E.J.BRON’S PVV SITE EIGENLIJK ??

    JIJ HEBT NA EEN LULVERHAAL GEERT WEGGESTUURD KNAP HOOR, HEEL KNAP

    DANK ZEI JOUW ZWAKHEID EN HET NIET TE KUNNEN BEVATTEN DAT NIET ALLES ZAL ZIJN ZOALS JIJ WIL
    HEEFT GEERT 17 ZETELS
    HET WAREN ER OOIT VOLGENS DE PEILINGEN EEN 42 ??
    EN
    TOEN WERDEN ALLE LUIKEN EN REGISTERS OPEN GETROKKEN !!
    EN JIJ STONK ERIN EN VELEN MET JOU
    LEUGENS . LULVERHALEN HET MAAKT ZE GEEN FLIKKER UIT,
    BEWIJZEN ?? HOEZO , ZIJN DIE NODIG DAN VOOR DE VERNIETIGING VAN DE PVV

    TURRLIJK NIET. DE HERHALING, DOET HET HEM NET ZOALS JIJ
    DUS GEWOON NIKS BEWIJZEN EN GEWOON BLIJVEN ROEPEN
    GEERT WIL DE GRENZEN OPEN HOUDEN
    SNAPPIE MIJN JONGEN
    JE DOET KEIHARD WAT DE 125 LANDVERRADERS GRAAG VAN JE ZOUDEN WILLEN

    VOORBEELD,

    ALS JE ZEG JE MOET DE SAUZEN VAN ..?????… HEBBEN ?

    LIEVER …????………… LEVERWORST DAN GEWONE LEVERWORDT

    MOET IK HET NOG EEN KEER UITLEGGEN ??

    2 E WERELD OORLOG, DE HERHALING DOET HET, THAT’S ALL FOOKS

    WOLLEN SIE DIE TOTALEN KRIEG, EN HOPPA OP 1 MAN NA. JAWOHLLLL SIEG HEIL

    EN DOOR DAT GELUL BLIJFT HIJ DAAR OOK STEKEN 17 ZETELS

    WAT GA JE NU STEMMEN DAN NU BIJDEHAND

    LAAT MIJ …….DAN WEL ONS EFFE KEIHARD JE UITLACHEN

    DE BOEL VERZIEKEN GAAT ZO SNEL, OPBOUWEN KOST EEN MENSENLEVEN

    MAAR SINDS JIJ BIJ DIE MOLEN BENT GAAN WERKEN

    KOMT DAT NIET MEER BOVEN , ??

    HET OP TIJD BUKKEN , ?? IS NIET GELUKT LEES IK ZO ??

    DAN GA JE DUS UIT JE NEK LULLEN

    ZO TE ZIEN HEB JE EEN GROTE DIKKE NEK

    GEGROET PLAATS HET EVEN WANT AAN DIT GELUL HEB IK NIKS, KAN IK NIKS, MEE OOK EN IS GEEN TOUW AAN VAST TE KNOPEN

    BEWIJZEN WIL IK HOREN EN ZIEN . DUIDELIJK
    DE BELGISCH WIELREN VRSLAGGEVER RIEP DAN ….. IK HEB NIKS AAN NAMEN, RUGNUMMERS MOET IK HEBBEN

    NOU DIE HEB JE NIET, ….. GEKKE VRAAG … IS KLAAS SOMS FAMILIE VAN JE ??

    WHAHAHAHA
    IK GA EEN WIPPIE MAKEN IK GROET U ALLEN

    OOM ALLE WEGLOPERS VERZAMELEN GRAAG
    U MAG IN UW EIGEN TEMPO UW GRAF IN LOPEN
    JUICHEN MAG OOK MAAR WEL OP 1 METER 5 EN EEN MONDKAPJE

    LOSERSSSSS

    DOEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    Like

 17. Boike zegt:

  Geert kletst leuk. Maar meent hij het ook ??? Is hij vergeten, hoe hij heeft gestemd ??? Of heeft hij net als Rutte geheugenproblemen, geen actieve herinneringen meer ???

  https://pbs.twimg.com/media/E51z1WfXIAA6CQa?format=jpg&name=small

  Geliked door 2 people

 18. boorzalf zegt:

  Volgende keer stem ik op boer koekoek😉

  Like

 19. Jan zegt:

  Lokale Detroit TV vraagt ​​om verhalen over ongevaccineerden die aan COVID stierven – krijgt in plaats daarvan meer dan 180K reacties van gewonden en doden door vaccins

  De aanhoudende riedel van de media dat niet-gevaccineerde mensen de ziekenhuisbedden bezetten en aan COVID sterven is steeds minder vol te houden.

  WXYZ TV Channel 7 in Detroit vroeg zijn kijkers afgelopen vrijdag op hun Facebook-pagina om hen een bericht te sturen als ze een geliefde hebben verloren door COVID-19 die een van de COVID-19-vaccins niet wilde.

  De respons was niet als verwacht. Op hun Facebook-pagina had men op het moment van publicatie meer dan 182.000 reacties ontvangen en het zijn allemaal reacties van mensen die hun geliefde hadden verloren na een COVID-injectie. Gevraagd werd ook waarom zij dit verhaal niet in de media naar buiten brengen.


  https://healthimpactnews.com/2021/local-detroit-tv-asks-for-stories-of-unvaxxed-dying-from-covid-gets-over-180k-responses-of-vaccine-injured-and-dead-instead/

  Geliked door 1 persoon

 20. Jan zegt:

  Mannen en vrouwen opgelet!

  Spike-eiwitten (zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Peplomeer) richten zich in feite op ACE2-receptoren (https://nl.wikipedia.org/wiki/Angiotensine-converterend_enzym_2), die meestal op het endometrium (baarmoederslijmvlies) en de testikels worden aangetroffen. Het is diverse malen voor gekomen dat vrouwen zeer heftige bloedingen kregen na de injecties. Dus de ervaring van Nicky’s vriend ligt 100% binnen wat verwacht wordt van deze experimentele mRNA-gentherapiebehandelingen.
  https://abc7news.com/covid-vaccine-menstrual-cycle-clinical-trials-and-side-effects-women/10557707/

  CoViD-19 post-vaccin menorragie, metrorragie of postmenopauzale bloeding en mogelijk risico op vaccin-geïnduceerde trombocytopenie (tekort aan bloedplaatjes in het bloed. Dit veroorzaakt bloedingen in de weefsels, blauwe plekken en langzame bloedstolling na een verwonding.) bij vrouwen

  Veel vrouwen over de hele wereld klagen na het ontvangen van CoViD-vaccins over onregelmatigheden in hun menstruatiebloeding; sommigen hebben hevige menstruatiebloedingen (menorragie), sommigen bloeden voordat hun menstruatie zou moeten beginnen of bloeden vaak (metrorragie/polymenorroe), terwijl sommigen klagen over postmenopauzale bloedingen.
  https://www.bmj.com/content/373/bmj.n958/rr-2

  Like

 21. Bert zegt:

  Jullie raden het nooit.
  Op het terras hoeven ze niks meer te laten zien.
  Is dat niet aardig van de Jonge.
  Je mag dan alleen niet naar binnen om te pissen.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Bert op 17-9-2021 om 14.08 u.
   Ik hoorde vandaag dat je wél mag gaan pissen maar dan onder geleide van een serveerster, zodat zij kan zien dat je écht pist en ná ’t pissen weer naar ’t terras gaat.

   Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Bert; Op 1 November, als die twee psychopaten weer op de TV komen, kan het zomaar grbeuren dat ook de mondkapjes in het openbaar vervoer worden afgeschaft en dat je daarvoor in de plaats je code moet laten zien. Ook benodigd voor de terrassen en alle andere winkels. Het ene word voor het andere ingeruild want het plan is dat de dictatuur uitgebreid moet worden.

   Like

 22. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Nooit gedacht dat ik het nog eens mee zou gaan maken dat ik het met @dommeBob eens zou zijn (althans voor zover ik het kan ontcijferen) maar zie de wonderen zijn de wereld nog niet uit!
  Velen lopen hier te gillen dat ze niet langer voor de PVV en/of Wilders zullen stemmen.
  Waarom ? Omdat ze het op een punt niet met hem eens zijn, dachten jullie nou werkelijk dat stemmers op de VVD of enig andere partij 100% van de standpunten van die partij onderschrijven?
  Nee natuurlijk niet, je kiest voor de partij die het dichtste bij komt.
  Geert Wilders maakt zich als enige binnen de vaderlandse politiek al twintig jaar hard voor een stop op immigratie, hij probeert de islam in ons land tot een absoluut minimum te beperken en probeert ze dwars te zitten waar hij kan, hij probeert de invloed van de EU te beperken en liever nog zou hij uit de EU willen stappen.
  Dachten jullie nou echt dat je die standvastigheid bij een van de nieuwkomers zou kunnen vinden?
  Van de week nog een optreden van Thierry Baudet in de Tweede Kamer gezien waar hij compleet staat te raaskallen, helemaal van het padje, maar hij is wel mordicus tegen vaccineren.
  Nou daar gaan we de oorlog niet winnen kan ik u mededelen.

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   ….Omdat ze het op een punt niet met hem eens zijn…Als het maar slechts EEN punt was.
   In het begin wou Wilders een nog strengere lockdown dan Rutte. Hij was met de rest van de tweede kamer voor open grenzen. (Minder, minder Marrokkanen !) Hij was ook pro vaccinaties, ook bij kinderen. En met de tweede kamer heeft hij gedeald over de inzetbaarheid van mondkapjes. Hoezo Partij voor de Vrijheid ! Voor wat voor vrijheid staat hij nu eigenlijk. Hij schuift wat standpunten betreft steeds verder op naar de richting van de VVD alwaar hij ooit vandaan kwam. In het begin ging hij de mensen koeien met gouden horens beloven, en anno nu krijgt iedere voormalige fan van hem een trap onder zijn kruis !!! Ook maakt hij zich schuldig aan dubbelspraak. Eerst met moties met de kamer mee stemmen en daarna het tegendeel gaan rond-kukelen. Thierry Baudet raaskallen ? Volgens mij hoor je liever het krapuul Rutte en de Jonge raaskallen. Wie niet voor mij is, is tegen mij zei Christus al.

   Like

  • bobzelf zegt:

   Tijl Uylenspiegel zegt:
   17 september 2021 om 23:36

   GOH TIJL IK OME BOBZELLUF
   GEEF 12 PUNTEN VAN THE ATHENS JURY

   VOOR JE EERSTE GOEDE REACTIE SINDS 2014 ZAL IK MAAR ZEGGEN

   ZIE HIER OOK JE VRIEND BIG JOHN HIER

   DIE VOOR DE 4E KEER NU ROEPT DAT GEERT MEESTEMDE OM DE GRENZEN OPEN TE HOUDEN ?????????????????????????????????????????????

   WAT BEN JE DAN ALS BIG JOHN

   HERSENDOOD ?
   SENIEL ??
   HEERSEENINFARCT ?
   DOOF ?
   BLIND ??
   GESCHIFT ??
   IQ. 11.7
   OF KOM JE DAN GEWOON NIET BIJ ZULKE MORONS BINNEN ??
   IK HOOP DAT JIJ HET ANTWOORD HEBT ??

   IK HEB NU 4 X NETJES GEVRAAGD. ….
   VERTEL EVEN WAAR GEERT DAT
   GEROEPEN ..
   GESCHREVEN ”’
   OF NEERGEKALKT HEEFT ??

   DAT MOET TOCH EEN MAKKIE ZIJN ??

   WHAHAHA , DAAR WEET JIJ ALLES VAN …

   JA OME BOB HEEFT AL WAT JAARTJES GELIJK , I AM SORRY

   DANK VOOR JE GEINIGE REACTIE

   OOM BOBZELLEF

   Like

   • BigLJohn zegt:

    Mijnheer Bron;

    onderstaande reactie zou ik bij De Dagelijkse Standaard kunnen tegenkomen, maar hier toch niet. Ik voel me geschoffeerd toen ik het las.

    WAT BEN JE DAN ALS BIG JOHN
    HERSENDOOD ?
    SENIEL ??
    HEERSEENINFARCT ?
    DOOF ?
    BLIND ??
    GESCHIFT ??
    IQ. 11.7
    OF KOM JE DAN GEWOON NIET BIJ ZULKE MORONS BINNEN ??
    IK HOOP DAT JIJ HET ANTWOORD HEBT ??

    Dat heb ik. Mijnheer Bron kan zijn mening eens ventileren over bovenstaande, en;
    Mijn mening over Wilders heb ik bijgesteld naar aanleiding van de informatie die ik op deze site vond. Het gaat om de moties waarin Wilders met de rest van de kamer meestemde.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Zulke reacties van wie dan ook zult u niet meer tegenkomen. Excuses. Deze is me ontglipt!

    Webmaster

    Like

   • bobzelf zegt:

    BigLJohn zegt:
    20 september 2021 om 15:18

    Mijnheer Bron; ???

    mijn hemel wat een zielepiet, een grote volwassen vent

    die ik even vertel wat er aan hem ALLEMAAL mis is .

    WANT DEZE GRAPJURK GEEFT GEWOON 5 X GEEN ANTWOORD ??

    DAT BEN JIJ TOCH DIE KANJER BIG JOHN , DIE DAN MENSEN BOOS MAAKT .

    DUS VROEG IK EVEN IN PERFET ROTTERDAMS

    WAAROM JE GEEN ANTWOORD GAF . LOSER

    EN NOG STEEDS NIET, ….. DUS HETZELFDE LULVERHAAL ALS ONZE

    JOSTI BAND MEDEWERKER BOIKE !!

    17 JAAR TERUG IN DE TIJD ?? KNAP HOOR . 12 PUNTEN OOK GNA GNA GNA

    EN ZELFS TOEN HEEFT HIJ HET NIET GEZEGD OF GEROEPEN MAAR TOEN ZAT HIJ BIJ DE VVD .. WE TALK ABOUT 2004 , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    NU ZIEN WE EEN CDA, TAKKENHOND 1 X ZIJN WERK GEDAAN , EN HOPPA 25 ZETELS

    HIJ ZAT BIJ HET CDA LOSERS, /……………………… DUS IS GEWOON EEN KERK BLIND GANGER

    MAAR BLIJF HET ROEPEN HOOR .

    BEEEERRRRTTTTTTT OME BOB DOET HET WEER !!

    DUS ROEP NOG EEN KEER . WILDERS WIL DE GRENZEN OPEN HOUDEN

    DAN ZAAG IK JE MET JE HARNAS AASN ALS KLEUTER NOG EEN KEER NET BOVEN JE ENKELS AF.

    5 X GEEN ANTWOORD ??

    EN DAN ZIELIG DOEN , OVER MIJN VRAGEN GRAPJAS

    WAT BEN JE DAN ALS JE GEEN ANTWOORD GEEFT ??

    BERTG KOTSZAK ZIJN BROER ??

    ZO EFFE KLAAR MET MIJN NIEUWE DISCUSSIE VRIENDEN

    MORGEN EEN DAGIE STRAND , JE ZOEKT HET MAAR LEKKER UIT
    SPEELGOED FIGUUR WHAHAHAHA

    HUGGIE

    PRETTIGE DAG NOG VERDER .

    BERRRTTTTTTTTTT HIJ DOET HET WEER, KLEUTER

    GEGROET BOBZELLUFP.S. IK HEB MIJN VORIGE INZENDIG NOG EVEN DOORGELEZEN
    EN
    KAN GEEN FOUTEN DAN WEL DINGEN DIE IK NIET GEMEEND HEB TERUG VINDEN

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Heer bron het valt me vies tegen van je, de waarheid mag toch geschreven worden.

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    BigLJohn zegt:
    20 september 2021 om 15:18

    BESTE MENEER BRON

    ONDERSTAANDE REACTIE , KRIJG IK 5 X GEEN REACTIE OP
    HET LIJKT HIER DE DDS WEL

    DUS IK VOEL ME IN MIJN ZAK GESCHETEN
    EN GESCHOFFEERD !
    NEE GESTOFFEERD IS IETS ANDERS

    WAT EEN DROEFTOETER

    DUS PLAATS DE YOU TUBE FILMS EVEN, DE KRANTENKNIKSELS, THE WHAT’S APP HUMOR

    OF WAT DAN OOK ……..

    ALS U HET PLAATST ZAL IK NEDERIG MIJN EXCUUS AANBIEDEN

    AFGEDPROKEN , DUS WACHT IK ER VANAF NU OP . WHAHAHAHAHA

    EN DIE LOSER GAF WEER GEEN ANTWOORD

    KUNT U DAAR EVEN MELDING VAN MAKEN AAN DAT OUWE HARNAS ??

    DANK U WEL

    OOM BOBZELLUF

    Like

   • Monalisa zegt:

    MEDEDELING:
    De commentaren op “E. J. Bron” worden gemodereerd. Maar E. J. Bron heeft ook nog een full time baan naast het beheer van zijn weblog. Als er dus eens een commentaar doorheen glipt dat op enige manier niet door de beugel kan, dan betekent dat niet dat het commentaar de goedkeuring van de webmaster heeft.
    Hier kan u het mee doen.

    Like

  • Bert zegt:

   Ik zal ‘m nog maar eens herhalen, want ook deze is weer verdwenen.
   Tijl, je wordt aan alle kanten op de meest grove manier beledigd en uitgescholden door bob.
   1 reactie, en je bent het vergeten.
   Ben je dan een slijmbal of niet.
   Achter je ellebogen heb je het altijd al gehad, dat was mij al eerder opgevallen.
   Ik heb je een keer verdedigd, waarvoor,?
   Om daarna te horen dat je toch al geen fan van mij was.
   Ik hoef geen fan van iemand te zijn om voor iemand op te komen, en ik doe niet aan slijmen.
   Maar dit……………………????????????????????? ONGELOFELIJK.

   maar vanaf heden sla ik alles op, om het nogmaals te herhalen.
   Er verdwijnen hier massa’s aan reacties van mij.

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    @Bert
    U toont maar weer eens aan dat begrijpend lezen niet iedereen gegund is, dat ik het bij hoge uitzondering een keer met @dommeBob eens ben op een onderdeel maakt me nog geen slijmbal, hooguit een realist.
    Ben ik de beledigingen en scheldpartijen vergeten?
    Nee hoor en ze zijn ook zeker niet vergeven maar ik reageer hier niet om ruzie te zoeken met wie dan ook.
    Niemand hoeft mij te verdedigen daar ben ik zelf prima toe in staat, ik verkondig mijn zienswijze in de ijdele hoop daar een klankbord voor terug te krijgen, mijn mening is geen evangelie en ik ben mij ervan bewust dat ook ik de plank weleens mis kan slaan.
    Mijn hoop is dat anderen mij door middel van argumenten de ogen openen voor aspecten die ik gemist of over het hoofd gezien heb.
    En andersom probeer ik dat natuurlijk ook.
    Dat maakt dat je het met een bepaald persoon heel vaak en hartgrondig oneens kunt zijn maar dat neemt niet weg dat je het incidenteel ook weleens gewoon wel met hem/haar eens kunt zijn.
    Het op de man spelen heb ik altijd verachtelijk gevonden en daar is niets in veranderd en ik betreur het dat daar niet tegen wordt opgetreden maar ondanks dat ik vaak tot het uiterste getergd word probeer ik het zelf na te laten.
    Dat u dat op uw manier verwerpelijk vind is niet mijn maar uw probleem.

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Er is maar 1 persoon die u stukjes weg kan halen, dat is de heer Bron. Maar dat doet hij niet?? Of je stukje waren te beledigt, dan kan ik het begrijpen, dat hij het weg haalt maar de heer bron heeft je al eens geschreven dat het niet waar is, maar je blijft fantaseren.
    Met alles opslaan moet je meer opslag kopen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Heer Bron heeft een hele grote prullenbak 🗑🗑🗑 waar berichten in gaat 1 druk op de knop 🔴 en hij is leeg.😂😂😂😂

    Like

   • bobzelf zegt:

    Bert zegt:
    19 september 2021 om 23:46
    he loser hier
    je bent alleen maar teleur gesteld
    dat je nu een vierde man tekort komt
    voor die klaverjas club koffie met een kano

    en dat je nou kanoos te veel hebt ingekocht

    NOU JA DAN MAG TINEKE ER TOCH 2 ??

    die zijn trouwens lekker goedkoop bij de LIDL

    BESTE GRAPJAS HIER . WHAHAHAHA

    MIJN HEMEL EENVOLWASSEN LOSER, KRIJGT EEN KEER EEN MENEER TIJL TE ZIEN
    DIE HET EEN KEER MET OME BOB EENS IS

    EN DAN IS HET GELIJK , OVER EN SLUITEN
    EN AFFIKKEN TOT OP DE GROND
    ZIE JE NOU WAT EEN ZIELIGE DROEFTOETER DAT JE BENT ???

    TIJL IS GEERT WILDERS NIET HOOR GRAFZERK

    HUILIE HUILIE DOEN , OMDAT TIJL IETS OPMERKTE EN HET DAAR MEE EENS WAS .

    DUS NOU HEBBIE DE WAPPIEMAN NOG TOCH EN BOIKE WHAHAHAHAHAHA

    NOU VEEL SUCCES MET JE IQ VRIENDEN

    LATERRRR .. IK GA TIJL EFFE KNUFFELEN WHAHAHAHAHAHA

    OOM BOBZELLUF …

    p.s. wat kwam je hier eigenlijk weer doen ?? pretlletter ? en vrolijke man ?? whahahahahaha

    Like

   • Monalisa zegt:

    6. De webmaster behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen comments te verwijderen 🗑🗑🗑🗑🗑

    Like

 23. Wappieman zegt:

  @bobzelf
  WAT EEN SPREKER IS DIE MAN , WAT EEN SPREKER
  IS DIE MAN , DAS EEN MAN DIE OUWEHOEEEEERE
  KAN !
  WAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA !

  OOM ZEVERZAK

  Like

 24. &bobzelf ……Een mes in de rug krijg je altijd van mensen van wie je het niet verwacht.
  Zie excuus webmaster.

  Like

  • bobzelf zegt:

   Kanariepietjemetsnaveltje zegt:
   20 september 2021 om 23:22

   HO HO HO HO HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
   BESTE LEUKE VRIEND.
   IK ZAL HET PROBEREN UIT TE LEGGEN … IK REAGEER
   VAN ZEG MAAR HET MOMENT DAT “”DE PLEURIS UITBRAK ” OP DE MAIDAN
   IK WIST NIET WIE EN WAT E.J. BRON WAS EN DEED

   HOE IK HIER TERECHT KWAM GEEN IDEE …..
   MIJN EERSTE REACTIE WAS, WELKE VREEDZAME PROTESTERS ??
   DE EU RIEP DAT , NOU DE 1E 6 WEKEN WEL
   IEDEREEN WERD GEWOON OOK BETAALD. DIE KWAM PROTESTEREN
   MIJN NICHIE BLEEF NET ZO LANG GAAN 6 WEKEN DUS, EN HAD
   EEN NIEUWE BLUEBERRY BIJ ELKAAR GEPROTESTEERD
   EN TOEN KWAM GEWOON HET DOOR MERKEL GESTUURDE POOLSE GAJUS BINNEN WEST UKRAINE HOORDE OOK GEWOON BIJ POLEN
   MET PISTOLEN, GEWEREN SLAGWAPENS ANTI TANK KRUIZEN EN EEN HONDERDUIZEND MOLOTOV COCKTAILS EN 1000 AUTOBANDEN OM IN DE BRAND TE STEKEN

   EN IK VERTELDE AAN E.J. WAT ER DUS IN HET “”ECHIE “” GEBEURDE

   BERTUS E.J. DUS , ZAG EN HOORDE EN VROEG DAN OOK , WAT IK WIST

   IK ZEI … HET GEBEURT RECHT VOOR MIJN NEUS ZELFS ONDER MIJN BALCON , DAT WAS OOK DE EERSTE KEER DAT HENK MIJN NU BULGAARSE MAFKEES, MET ME SPRAK
   OVER VOORZICHTIG ECT .

   KIJK TOEN HEB IK DIE 2 MAFKEZEN IN MIJN HART GESLOTEN , ZO WERKT DAT BIJ SEMI ROTTERDAMMERS ZEG MAAR.

   HET GEVOEL , ALS, “” GOED VOLK “”

   WAT BERT NU DOET , IS SIMPELWEG, ALLE GEZEIK IN 1 X OPLOSSEN
   HIJ HEEFT OOK GEEN WOORD TEGEN ME GESPROKEN
   WANT E.J. BRON WEET DUS DAT IK 100 % GELIJK HAD , MET DIE REACTIES
   JE ZIT HIER OP EEN GEWELDIG BLOG, JE MAG ALLES ROEPEN EN NEEER GOOIEN COPY PAST, WHATEVER
   MAAR BERT IS DE BAAS ,
   HEEFT SCHIJT AAN ALLES , DUS !!! GEWELDIGE GOSERT “””

   DUS IK ZAG HET . WAT BERT DUS ZEI. EN BERT IS OOK WAT OUDER,
   EN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   JULLIE HIER HEBBEN HEM IN DE STEEK GELATEN !!
   MET DE PVV
   WE KREGEN DE KANS VAN ONS LEVEN
   EN DE GRAFTAKKEN KOZEN EVEN VOOR IETS ANDERS .WHAHAHAHA
   IEDERE KEER HETZLFDE GELUL VAN DIE MONGOLEN
   DUS IS MIJN VRAAG
   AAN
   FVD STEMMERS !! EN BEVIEL HET ?
   JA 21 ?? EN GOED HE. VVD 2.0
   IK VERTEL AL JAREN DAT ANNABEL DAT VOLGEVRETEN VVD VARKEN DUS WERKTE VOOR
   DDS…. JALTA . ACHTER DE BETAALZENDER . … EIGENAAR LIVENSTRO EU EN VVD FAN … VAN DERGALIEN ISLAM FIGUUR .. . EN DAAR WERKTE ZE DUS
   HEBBIEUM
   DUS VVD MEVROUW

   ZOALS JULLIE KANJER PIETERTJE DUS GEWOON CDA WAS EN DENKT EN NOG IS
   DIE DOET GEEN GRENZEN DICHT
   DUS ZIJN JULLIE ALLEMAAL HERSENLOZE MONGOLEN

   GEEF WILDERS NOU NA 17 JAAR VECHTEN TEGEN DE BIERKAAI
   JE STEM , EN KIJK WAT HIJ ER DAN VAN MAAKT !!

   ROTTER EN SLECHTER ALS NU GA JE NOOIT MEER MEEMAKEN

   NATUURLIJK BREEKT DE PLEURIS UIT ALS HIJ DE GRENZENSLUIT
   OOOOH RIEP RUTTE DAT KAN HELEMAAL NIET ???
   OPDRACHT EEU !!
   JOHHHH POLEN GEZIEN ??
   HONGARIJE GEZIN ??
   GRIEKENLAND GEZIEN ??
   NOU MET CORONA INEENS WEL HOOR WHAHAHAHA
   DUS WEER ZIJN JULLIE GEFOPT ..

   DUS MET AL DAT TV KUDT GELUL, BENT U SUF GEWIEGD EN LAM GELULD

   DUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   ALS ER EEN “”””””””””””””” NETJES BLIJVEN BOBBIE “””EEN MENEER IN EEN OUD HARNAS .
   HIER ROEPT WILDERS ROEPT DAT DE GRENZEN OPEN BLIJVEN
   etc etc ??????????????????????????????????????????

   kom dan met een feit, laat het zien met 7.194.891 you tube filmpjes
   dus bewijs het ..
   ER ZAL ER DAN ALS JE HET ZO GOED WEET WEL 1 BEWIJS ZIJN DAN ??

   nee hoor hij roept het totaal 5 x .ZONDER 1 BEWIJS

   en dan ben je dus de lul bij ome bob . iedereen in de wereld is dan de lul
   AL HEET JE BEATRIX DANWEL ARIE GONOUREUHHH
   OF BERT G……ROTE BERG STRONT

   DUS JULLIE HEBBEN BERT EN GEERT IN DE STEEK GELATEN
   EN
   DAN NU GAAN ZEIKEN OVER 17 ZETELS MAFKEZEN
   JULLIE DUS
   IKE NIET
   HENK OOK NIET
   KARTON NIET
   RAVIAN NIET
   TISTOSCHWAT NIET

   IK KAN NIET IEDEREEN NOEMEN SORRY
   JAAR IN JAAR UIT

   DUS RIEP HIJ DE GEZALFDE WOORDEN “”” OOM BERT E.J. HEEFT OOK NOG EEN BETAALDE BAAN , DUS MIJN EXCUUS ALS ER AF EN TOE IETS TUSSEN DOOR SLUIPT !!

   HOPPA ALLE GEZEIK , IN 1 X OVER, E.J. BRON PLAATST GEWOON OOK DINGEN VAN MIJ NIET
   GAAT GEWOON NIET IN DISCUSSIE, HIJ IS DE BAAS
   DUS PLEURT GEWOON REACTIES WEG ..

   IK HJAD EEN GEWELDIGE FENOMENALE OVER JOM KIPPOUR !!!

   WHAHAHAHAHAHA . JA MOOI DUS NIET .SNAPPIE ?? IK HOOP HET

   ALS ZE ER WEL STAAN , ZOALS VELE INZENDINGEN HIER VAN ( LAAT IK OVER MIJN PROZA LULLEN )
   ALS HET ER STAAT IS HIJ HET ER MEE EENS !!
   SIMPEL HE ..

   WHAHAHAHAHAHA

   DUS NEE IK KREEG GEEN MES IN MIJN RUG, WHAHAHAHAHA
   ALS BERT ,IETS DWARSZIT , KOMT HIJ JE DAT RECHTSTREEKS VERTELLEN OP JE EMAIL

   GOED HE …

   DUS DANK JE WEL VOOR JE ZORGEN , LIEF, DIKKE HUG

   OOM BOBZELLUF

   LEUK , KIJK DIT KAN JE HIER DUS GEWOON NEERPLEUREN WHAHAHAHAHA

   ..

   Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   BERTUS WAAR IS MIJN GEVOELIGE ,SCHITTERENDE UITLEG ??

   GOOD MORNING , PVV LOVERS

   WHAHAHAHAHA , EN GRAFTAKKEN NATUURLIJK

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s