Aan Sigrid Kaag

(Door: Jan Dijkgraaf)

Mevrouw Kaag,

Even voor alle duidelijkheid: ik weet heus wel dat we niet te vroeg moeten juichen.

Nu u ook persoonlijke redenen heeft om de Christenunie uit Rutte 4 te schoppen, kunt u zich vanaf nu in de formatiegesprekken nóg harder opstellen.

Dus die eis dat Mark Rutte via een gentlemen’s agreement halverwege de komende kabinetsperiode plaatsmaakt voor de eerste vice-premier (elders op de wereld doen ze dat ook), kunt u met nog meer kracht in stelling brengen, zodat hij zijn einddoel (van Nederland een ontzettend gaaf land maken dat record als langstzittende premier van Ruud Lubbers afpakken) kan halen en u de baas wordt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Aan Sigrid Kaag

 1. Julia zegt:

  Laten we de dag niet prijzen voordat het avond is. Dit achterbakse kreng speelt een heel smerig schaakspel. Ze blijft plakken in de blauwe zetel als partijleider van de Duivels 66 ze heeft dan alleen geen verantwoording meer voor het kabinet maar kan vanuit haar blauwe zetel flink de boel gaan terroriseren. Het enige om dit gif weg te krijgen is haar geheel uit Den Haag te verbannen zij heeft al meer dan genoeg schade aangericht net als de rest van dat waardeloze onbetrouwbare demissionaire kabinet. Per direct nieuwe verkiezingen met verbod dat al deze falende ondemocratische landverraders niet meer op de kieslijst mogen voorkomen dat is dan nog de mildste straf. Dat gespuis heeft kans gezien om onze algehele democratie te vermoorden,een apartheidsstaat op te richten en inmiddels al een enorme schade binnen de samenleving veroorzaakt door een ongekende dictatuur. Op zijn zuiver Hollands gezegd gewoon oprotten en nimmer meer in de blauwe zetels.

  Geliked door 1 persoon

 2. dutchess43 zegt:

  Hoewel ik haar aftreden met veel plezier heb gelezen, juich ik nog niet hardop. Want het is zoals diverse journalisten schrijven: wij zijn nog lang niet van Kaag af.
  Pas als die taart uit de politiek is verdreven ( wat de eerste 4-5 jaar niet zal gebeuren) dan pas zijn we van deze heks verlost.

  Like

 3. Boike zegt:

  Beste Jan.

  Ik mis in jouw agenda toch wel enkele zaken, die voor de gewone Nederlanders toch wel heel erg belangrijk zijn.

  Ik zal er een paar noemen:
  – Carnaval
  – Sinterklaas en Zwarte Piet feest
  – Wintersportvakantie in Lech
  – Voorjaarsvakantie in Argentinië
  – Zomervakantie, 6 weken Griekenland
  – Herfstvakantie op Curaçao
  – Meimarkt in Tilburg
  – Voetblwedstrijden bezoeken
  – Popfestivals
  – Feesten en beesten op de Gay Pride
  – Bloemencorso in Zundert
  – Vlooienmarkten
  – En zo nog wel het een en ander

  Ik heb zo’n flauw vermoeden, dat jouw vriendin, de gevallen hooghartige sataniste Siegie al-Qaq-Kaag, als ze onverhoopt terug mocht komen, zoals jij veronderstelt, dat met haar kale kak en haar nieuwe leiderschapsvisie voor ons gaat regelen.

  Groet,
  Boike

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Deze grote mevrouw (uitspraak van Rutte)gaat er nog harder in. Twee waardeloze kemphanen staan tegenover elkaar. Overigens die foto van Bijleveld. Wat ziet die vrouw er belabberd uit. Trouwens Kaag ook zonder een laag plamuur. Dat doet dus de hang naar macht met mensen. Rutte krijgt tieten en zakt als een pudding. Enfin Kaag heeft de inhoud langs de lijnen gelegd. Wat hoe en waar ze die inhoud dan lang die lijnen legt, is mij een raadsel. Ze gooit er dingen uit waarbij je denkt: is ze wel helemaal goed in de bovenkamer? De hang naar macht is zo groot dat we van deze grote mevrouw nog lang niet af zijn. Het maakt niet uit Rutte of Kaag. Beiden zijn catastrofaal voor Nederland net als de EU catastrofaal is voor Europa. Kaag praat net als Wilhelmina. Komt best zielig over eigenlijk.

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…Mark Rutte via een gentlemen’s agreement…”

  Mark Rutte een gentlemen’s agreement? Daar moet je toch op de eerste plaats een gentleman voor zijn? Geen leugenaar en bedrieger!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Het is één groot toneelspel van Kaag, via de zijdeur komt deze heks gewoon weer terug in Rutte4.
  Misschien zelfs als Vicepremier.
  Zij heeft het duidelijk zelf in scene gezet.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  ‘Politiek’, wat is dat? Kun je dat eten?
  ‘Politiek’ en ‘politici’, ha ha ha ha ha, ik moet er tegenwoordig harder om lachen dan ooit.
  Eén grote voorspelbare poppenkast.
  En die lieden moeten wij nog ‘aan de vreet houden’ ook.

  Excusez les mots, mes amis.

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  Onze enige echte Nederlandse TOP-diplomate, (op Timmermans na) die wederom faalt in haar lange carriere als acteertalent in het rariteitenkabinet van Rutte, met deze poseurs blinkt Nederland uit in het aanstellen van dwingelandjes al dan niet voorgedragen/gereden in een oranje kruiwagen, of uiterst zorgvuldig geselecteerd door onze Unilever HR-manager Mark..the headhunter.
  Larger Than Life, onder die noemer hebben we gelukkig niet veel ambtenaren (Samsom) en steeds minder diplomaten (Timmermans)(Kaag) zitten die de Pays-Bah continu een slecht figuur laten slaan. In de volkse vertegenwoordiging op het Binnenhof en in de Looney Bin in Brussel, waar diplomatie met dit soort talenten ons pleit beslechten/beslissen/verliezen op het wereldtoneel, is Nederland verworden tot één van de onmachtigste Bananenrepublieken, ook het méést ongeloofwaardige koninkrijk.
  Verbaas u niet, verwonder u slechts, dat de scherven van Rutte’s ” tere vaasje” inmiddels zijn vervangen door stukkies touw, zelf-geknoopte stroppen die om de nekjes van Nederlanders steeds strakker word aangehaald,…………..en ze vinden het blijkbaar nog lekker/leuk ook.

  Like

 9. Wappieman zegt:

  Waarschijnlijk heeft qudtje Kaag nog snel wat
  geregeld voor een massale invoer van Afganen , in
  het kader van het Kalergi-plan .
  Nu heeft ze / het de handjes vrij om de nieuwe MP
  te worden .
  Wat een geweldige acteurs en actrices hebben we
  toch in dat Haags theater , allen in dienst van de Kroon ( ook gij blonde Brutus ) .

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  “Nieuwe verkiezingen worden voor u ook opeens een lonkend perspectief.”

  Dat moet nog maar blijken, vooralsnog staat D66 er in de peilingen niet florissant voor en gaan ze met een stevig verlies van 5 à 6 zetels terug naar hun 19 zetels van weleer.
  Helaas daalt ook de PVV in diezelfde peilingen 2 zetels waarmee de versplintering op rechts almaar pijnlijker zichtbaar wordt.
  Ik deel met Jan wel de vrees dat we nog lang niet af zijn van Kaag, laten we haar vooral niet te vroeg afschrijven.

  Like

 11. Bob zegt:

  Er wordt een vies spelletje gespeeld met
  als doel dat het politieke net nog harder wordt
  dicht getrokken en de er een soort
  super dictatuur ontstaat.

  Like

 12. ronjaspers zegt:

  Die bilderberger en terroriste kaag is geselecteerd door de (nazi) bilderberg groep niet door de kiezers (stemfraude) Zij is een belangrijke marionetpop (asset) voor de bilderbergers dus zal kaag niet uit de politieke poppenkast verdwijnen.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @ronjaspers
   Uw reacties vertonen een grote gelijkenis met het Simplistisch Verbond, iedereen die iets zegt of doet dat u niet aanstaat is nazi/Bilderberger/Vrijmetselaar/ satanische pedofiel/omgekocht door Soros/ Schwab/ Gates of een combinatie van een der bovengenoemde.
   Bewijzen daarvoor; geen, argumenten daarvoor; geen.

   Like

   • ronjaspers zegt:

    Tijl.Waarom leef jij nog ???

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Tja @ronjaspers dat valt onder het hoofdstuk existentiële levensvragen die gaan over je bestaan, je zijn, en de diepere betekenis van dingen en ik vrees dat dit wat te hoog voor u gegrepen is.

    Like

 13. Jan zegt:

  Prachtig!

  Geert Dales – Rutte IV komt maar pas na de verkiezingen
  Nieuw voor Sigrid Kaag: in de politiek wordt altijd afgerekend

  …..
  Als Kamerlid en fractievoorzitter van D66 moet Kaag nu niet slechts voor een deel van haar tijd, maar full-time de politica uithangen. Een rol die haar, zoals gebleken is, helemaal niet past. Zij staat nu op gelijke hoogte met Geert Wilders, Thierry Baudet, Esther Ouwehand, Wybren van Haga, Farid Azarkan, Sylvana Simons, Liane den Haan. En met Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging die Kaag tijdens het Afghanistan-debat nog zo neerbuigend en opzichtig deed zuchten toen ze de namen voorlas van alle in Uruzgan omgekomen militairen.
  ….
  Het regeringsvliegtuig is vervangen door een fiets. Geen vrijdagavondborrel op Downing Street 10, maar thuis een glaasje witte wijn van Gall&Gall.
  …..
  https://tpo.nl/2021/09/17/geert-dales-rutte-iv-komt-maar-pas-na-de-verkiezingen/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s