Bijleveld stapt alsnog op als minister van Defensie

(Door: Hanneke Keultjes)

Demissionair minister Ank Bijleveld van Defensie treedt toch af vanwege de mislukte evacuatie van Afghaanse tolken.

Haar D66-collega van Buitenlandse Zaken, Sigrid Kaag, trad gisteravond al af nadat een motie van afkeuring een Kamermeerderheid had gehaald. Bijleveld zei dat besluit te respecteren, maar had zelf ‘een andere afweging gemaakt’. Bovendien wilde ze zich juist inzetten voor de tolken die in Afghanistan waren achtergebleven.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Bijleveld stapt alsnog op als minister van Defensie

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Fijn, nu de rest nog die hele volksstammen Afghaanse tolken met hun achterban naar Nederland willen halen.

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Pas na lang aandringen vanuit haar eigen partij was deze “dame” bereid op te stappen. Schaamteloos gedrag van een wijf dat zich “minister” durfde te noemen.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Een beleid dat enkel in de verleden en voltooide tijd spreekt, of zelfs niet meer herinnert word, is als water onder de brug,…… ‘dat is voorbij, er is niks meer aan te doen’ ‘gedane zaken’. ‘Sahara zand erover’, ‘geen oude koeien uit de sloot halen’, en deze zeker geen ministerspost teruggeven……..

  Like

 4. karton zegt:

  Het schaamteloze gedrag van deze tuinkabouter uit Goor, dus eigenlijk een Gore tuinkabouter, maakt duidelijk uit wat voor soort untermenschen onze “regering” bestaat.
  De één kan helemaal niks, de tweede liegt álles aan elkaar, de derde stort in elkaar als ’t “moeilijk” wordt en de vierde liegt en ligt in bed met een terrorist , ziedaar………….onze “regering”!!
  Maar zeg hen niet dat ze iets niet goed doen, want dan krijgt u de wind van voren van opperstalmeester Quasimodo, die de gore moed heeft om dit landje gaaf én cool te noemen, deze kleuter kijkt teveel naar SF-filmpjes.
  Bananen-monarchie ? Hoe komt men daar nu bij ?
  ’t Is al net zo bar en boos als in noord-Korea.

  Like

 5. Boike zegt:

  Onder de bezielende leiding van zijne grootheid, de duivelaanbidder en liegende en bedriegende demissionaire ministerpresident met geheugenproblemen, Mark Rutte, verlaten de ratten één voor één het het zinkende schip van staat. De duivelse hemel op aarde is voor hen een hel geworden. Na drie kabinetten Rutte is de politieke chaos gigantisch. De puinhoop stinkt een uur in de wind. Van onze democratie is nauwelijks nog iets over. De EU, de WEF, de WHO, de VN, de NATO, het RIVM, Billy Gates, de farmaceutische industrie en vele anderen maken hier thans de dienst uit. En wij Nederlanders zijn geen baas meer in eigen huis. Rutte tekent telkens weer bij het kruisje. Wij moeten van hem onze bek houden. Hij verwacht van ons een kadaverdiscipline, terwijl hij de Grote Reset uitvoert en Nederland de satanische Nieuwe WereldOrde in manoeuvreert. Hoogtijd, dat ook Rutte oppleurt. Weg met het duivelse gedoe !!! Wij willen schoon schip maken !!! Wij willen een tribunaal voor de landverraders !!! Wij willen geen leugens en bedrog meer !!! Wij willen gewoon ons land, onze cultuur en onze eigen waarden en normen weer terug hebben !!! Terug naar ons eigen oude normaal !!!

  Like

 6. Harry zegt:

  We moeten meer vrouwen aan de top krijgen !
  Daar wordt alles aangenamer en beter van .
  Jammer dat de overheid niet selecteert op kennis en kunde .
  Want als je die drie ; Kaag , Bijleveld en Ollongren baas zou maken bij prima bedrijven zoals Boskalis of ASML , dan waren ze in anderhalf jaar naar de bliksem .

  Ze hebben alleen het geluk , dat ze tussen de beroepsleugenaars en incompetente hufters als Rutte en De Jonge niet zo opvallen .
  Helaas blijven die voorlopig nog zitten ook !

  Geliked door 1 persoon

 7. Ravian zegt:

  Tsja, wat zal ik zeggen, dit krijg je er van als je totaal ongekwalificeerde mensen op een uiterst verantwoordelijke positie als minister van defensie zet.
  Mooi voorbeeld van de gevolgen van de waanzinnige stelling dat “een HBO denkniveau” (lees langdurig links geïndoctrineerd) vakkennis overbodig maakt.
  Op een post als financiën kost dat dan vervolgens enkel bakken met geld, maar op defensie (en gezondheidszorg, hoi Hugo) kost dat mensenlevens.
  Hoog tijd dus dat er eens een lijstje met minimaal vereiste vakkennis aan de vacature voor een ministerspost verbonden wordt.

  Geliked door 1 persoon

  • Willie zegt:

   Ravian : Landsverdediging (what’s in a name” ~) is geen vrouwen job Period

   Like

   • Ravian zegt:

    @ Willie
    Daar heb je, de uitzonderingen daargelaten, helemaal gelijk in.
    Er zijn redenen waarom de gemiddelde man niet zo geschikt is voor een job als kleuterleidster, en zo zijn er ook jobs waar de gemiddelde vrouw minder geschikt voor is.
    De mensen die het daar niet mee eens zijn verwarren gelijk met gelijkwaardig…
    Mannen en vrouwen zijn nu eenmaal niet hetzelfde, ze zijn niet “gelijk”.
    Maar de “progressieve” club vertaald “niet gelijk” dan naar “ongelijkwaardig”, met de toevoeging van dat “waardig” insinuerend dat als je mannen en vrouwen niet “gelijk” vindt je dan vrouwen dus automatisch minderwaardig vindt, wat er gewoon helemaal niets mee te maken heeft.
    Waar het wel alles mee te maken heeft is het bekende linkse schoppen naar het natuurlijke rollenpatroon binnen de bouwsteen waar onze cultuur op gebaseerd is, de familie.
    Zuiver en alleen omdat die cultuur kapot moet alvorens het door hen gewenste socialistische “paradijs” wortel kan schieten.
    Feitelijk is het gewoon hetzelfde liedje als wat de huidige LGBTQ waanzin drijft.
    Ook dat heeft enkel tot doel de traditionele familie te slopen, waarbij ditmaal zelfs het seksueel mishandelen van kinderen niet geschuwd wordt.
    Linksen, socialisten, progressieven, het zijn gewoon verschillende benamingen voor het zelfde crapuul, dat over lijken gaat om de natuurlijke symbiose tussen mannen en vrouwen te verstoren, en een straatarme liefdeloze wereld vol doodongelukkige “gelijken” te creëren.
    Ik haat dit crapuul to op het bot, omdat ze de mensheid de liefde wil ontnemen, zowel de liefde tussen mannen en vrouwen als de liefde tussen ouders en hun kinderen.
    Deze “socialisten” willen ons het enige afnemen dat het leven werkelijk het leven waard maakt, het enige dat niet voor geld te koop is, het enige waarin armen en rijken al sinds het begin der tijden gelijk zijn.
    Ik kots op dat crapuul, naar de hel met ze…

    Zo, en nu ben ik aan een borrel toe… 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s