€ 100 miljoen voor Afghanistan, maar geen geld voor Duitse slachtoffers van overstromingen

(Door: Achim Baumann – Vertaling: E.J. Bron)

Dat zijn de prioriteiten van de EU

Terwijl er miljoenen, zo niet miljarden, euro´s naar andere projecten stromen, deelde de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, nu kort en bondig mee dat er voor de Duitse slachtoffers van de overstromingen toch geen EU-geld beschikbaar zou zijn – hoewel de EU een subsidiepot heeft voor slachtoffers van natuurrampen. Maar die zou kennelijk leeg zijn.

De uit Schleswig-Holstein afkomstige Europarlementariër van de Groenen, Rasmus Andresen, wilde het weten: hij deed onlangs navraag bij de Europese Commissie of de slachtoffers van de overstromingen afgelopen juli in Nordrhein-Westfalen en Rheinland-Pfalz op financiële hulp van de EU kunnen rekenen. Per slot van rekening kwamen er 49 mensen in Nordrhein-Westfalen en meer dan 140 mensen aan de rivier de Ahr in de overstromingen om het leven. Alleen al in Rheinland-Pfalz moeten 8000 huizen worden afgebroken. De schade bedraagt meerdere miljarden euro. Hoewel er in de EU voor alles en iedereen wel een of andere subsidiepot bestaat, waarmee de meest merkwaardige NGO´s gelukkig gemaakt worden, deelde de – Duitse – voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen aan de Europarlementariër van de Groenen kort en bondig mee dat de subsidiepot voor natuurrampen al leeg zou zijn en de Duitse slachtoffers geen financiële EU-hulp zullen krijgen.

Andresen geeft de schuld aan klimaatverandering

“Wij roepen de Europese Commissie ertoe op om snel te analyseren wat ze nodig heeft, opdat zo´n situatie van lege kassen niet meer ontstaat. Ze moet ook duidelijk benoemen wat ze daarvoor van de lidstaten verwacht”, zei Andresen boos. Terwijl de EU op dit moment talrijke klimaatprojecten steunt, die tig miljarden verslinden, of bijvoorbeeld ook talrijke onzinnige LGBT-projecten. Of Andresen e riets op tegen zou hebben om de subsidie-miljoenen anders te spreiden? Maar natuurlijk, voor hem is weer eens de klimaatverandering verantwoordelijk, de gebeurtenissen door extreem weer en natuurrampen zouden zich opstapelen, zodat de subsidiepot gewoon leeg zou zijn.

Ook von der Leyen is “ontevreden”

Het zou een “onbevredigende situatie voor de EU en haar burgers zijn”, gaf von der Leyen weliswaar kort en kernachtig toe, maar welke natuurrampen ertoe geleid hebben dat er in de subsidiepot geen geld meer zit voor de slachtoffers in Rheinland-Pfalz en Nordrhein-Westfalen verzweeg de voorzitter van de Europese Commissie bewust. Toch wil von der Leyen echter “alle opties” onderzoeken om de op dit moment getroffen deelstaten te helpen. Maar onderzoeken is iets anders dan helpen. De subsidiepot “Solidariteits- en directe hulpreserve” (SEAR) heeft normaal gesproken een volume van € 1,2 miljard, de EU-begroting voor 2021 bedraagt € 166,7 miljard. Dat betekent dat er sowieso niet meer geld vrijgekomen zou zijn dan € 1,2 miljard – een druppel op de spreekwoordelijke gloeiende plaat. Terwijl de verantwoordelijke eurocommissaris voor humanitaire hulp en crisisbescherming, Janez Lenarcic, daarvoor nog sterk overdreven had en hulp had toegezegd.

EU-ergernis neemt toe

De gewone burger neemt in toenemende mate waar dat er met zijn belastinggeld niet alleen onzinnige uitgaven van zijn eigen land gefinancierd worden, maar ook de EU overal geld voor heeft, alleen niet voor de oorspronkelijke behoeftes van de eigen EU-burgers. Terwijl de extremistische Taliban in Afghanistan zich al in de handen kunnen wrijven over de eerste subsidie van € 100 miljoen, zitten de getroffen burgers in Nordrhein-Westfalen en Rheinland-Pfalz, die regelamtig braaf hun belastingen hebben betaald, voor deels verwoeste levens. Of de EU zo populairder wordt?

Bron:
wochenblick.at
Door: Achim Baumann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op € 100 miljoen voor Afghanistan, maar geen geld voor Duitse slachtoffers van overstromingen

 1. karton zegt:

  Ook de ware aard van nazi-v.d. Leyen, wordt steeds beter zichtbaar.
  Je zou zo’n mens toch wensen dat ze op zéér hardhandige manier werd verkracht door een 10-tal Talibanners.
  Bij dat geld voor de Talibanners zit gvd óók mijn geld , stom wijf !!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Dat akelige EU-kreng van een Ursula von der Leyen, die zelfs nog steeds met het onzalige plan komt voor een “EU-leger”, zou eigenlijk eens een oosters verhaal moeten lezen dat ik ooit op de lagere school las en later in een aangepaste versie in een fabel.
   In dit verhaal ging een arme houthakker uit het Midden-Oosten met zijn bijl, in de buurt van een meertje, een boom omhakken maar toen belandde zijn bijl opeens in het water. De houthakker was hier zo verdrietig over dat hij moedeloos werd totdat er een vreemde watergod opdook en aan de arme kerel vroeg wat hem scheelde. Deze vertelde naar waarheid dat hij zijn bijl kwijt was waarna de watergod in de diepte verscheen en constant met bijlen opdook die van goud, zilver of diamanten waren gemaakt. De houthakker was een eerlijke vent die beweerde dat deze bijlen niet van hem waren en later kreeg hij zijn eigen bijl terug. De watergod had al meteen door hoe eerlijk de vent was waarna hij ook de kostbare bijlen hiermee cadeau kreeg.
   Een hebberige en rijke buurman van de man, Mario Proekoek, die ontzettend hebzuchtig was, hoorde van dit alles en hij ging naar het meertje toe om zijn bijl daar opzettelijk in te gooien. Toen de watergod echter met deze bijl opdook loog Mario Proekoek hem voor dat deze veel mooier was en ook toen verscheen de watergod met bijlen van goud, zilver en diamanten. Daarna probeerde Proekoek er met deze bijlen vandoor te gaan waarop de watergod zeer vertoornd werd en uitbulderde: “Lelijke oplichter! Je wou mij bedriegen en mij bestelen van die bijlen en dat kun je nou mooi vergeten! Verdwijn hier onmiddellijk en leer ook maar eens eerlijk te wezen als je zelf arm bent!”
   Proekoek werd hierna zo bang dat hij terugkeerde naar zijn huis dat hierna compleet was geplunderd en beseft dat dit de straf was van de watergod omdat oneerlijkheid en diefstal naar machtige en helderziende mensen verre van verstandig is!
   En die Ursula von der Leyen lijkt thans te proberen om, in omgekeerde vorm, de watergod na te doen door oneerlijke bedriegers te voorzien van symbolische bijlen van goud, zilver en diamanten om later erachter te komen dat ze ooit zelf hierdoor een keer al haar macht en rijkdommen zal kwijtraken!

   Like

   • karton zegt:

    @ Jules Vismale. V.d. Leyen was toch min. van defensie in Duitsland ? Zij werd daar weggetrapt wegens incompetentie !

    Like

 2. Wappieman zegt:

  Heel eenvoudig : Kalergi-plan , OMVOLKING .
  Weg met die blanken !
  Het is niet zo moeilijk , je moet het alleen maar zien :

  Kunstmatige woningnood – geen kinderen
  LHBTI , geen kinderen
  Geboortebeperking vanwege footprint , geen kinderen
  Schuldgevoel slavernij , geen kinderen
  Afgebeulde werkende vrouwen , geen kinderen

  Ziet u het ? Begint er iets te dagen ?

  Like

  • Qvic zegt:

   Dat is al heel lang aan de gang, wat dacht je van dat vrouwen vanaf de jaren ’70 gestimuleerd worden om ook carrière te maken. Dat heeft geresulteerd dat een gezin stichten op een veel latere leeftijd gebeurde en vaak beperkt tot 1à 2 kinderen. Maar vele vrouwen hebben nooit kinderen genomen, want de luxe en de welvaart die zij opgebouwd hadden was hun meer dierbaar. Zo ook dat de vrouwen zich steeds meer vermannelijkte door onafhankelijk van de mannen wilde zijn. Dit resulteerde dat de vorige generaties al vele malen kleiner in aantallen werden, met elke 10 jaar halveerde met de bevolking aanwas. Door die zelf opgelegde geboorte beperkingen en met de komst van de pil is kinderen krijgen een keuze geworden en seks lust geworden in plaats van een sterke bevolking. Hebben ze ons op de scholen laten verleiden voor luxe en materialisme en carrière maken boven een gezin stichten geplaatst. Deze hersenspoelingen zijn heden dage nog steeds aan de gang. Iedereen moet carrière maken, want dat is goed voor de economie wordt er vertelt. Maar ze zeggen er niet bij dat wij daarmee ons zelf op te duur uit zover uitdunnen, dat we als bevolking ons zwak en zo overrompeld kunnen worden door andere bevolkingen zoals de islam die een grote aantallen nakomelingen hebben. Net zo dat het gestimuleerd wordt om gemengde gezinnen te stichten. Want dat betekent dat het blanke ras daardoor voor goed uitgeroeid wordt.

   Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   Wappieman zegt:
   17 september 2021 om 19:03

   BEN BLIJ DAT JE EVEN DOORGEEFT

   BEETJE LAAT WE WAREN ER PAS 9 JAAR ACHTER

   MAAR GOED ALS LID VAN DE JOSTI BAND NEMEN WIJ !!!
   DE MENSEN MET !!! HERSENS JE NIKS KWALIJK

   NOG ERGENS IEMAND DIE DE GRENZEN NIET WIL SLUITEN GEZIEN ??

   DE LAATSTE TIJD ??

   LAMLUL

   OOM BOBIE

   Geliked door 1 persoon

 3. Claudia Millenaar zegt:

  Er is helemaal geen pot voor natuurrampen, als oorspronkelijke bewoner van de Europese landen mag je alleen betalen voor hun dure plannen. Ook vooral riante salarissen, brede vergoedingen, uitgebreide pensioenregelingen en laten we ook niet de constante verhuizing Brussel Straatsburg vergeten. Miljoenen kostende operatie telkens weer.

  Deze unie gaat Europa naar de afgrond drijven. Open grenzen met de ongebreidelde import van kostgangers zal Europa nog verder verarmen. Ze beginnen steeds meer 1984 trekjes te krijgen, kijk maar naar alle bezit registreren.

  Onze veiligheid holt achteruit. Vrijheid is ver te zoeken en als het zo doorgaat, zou een burgeroorlog ook maar zo tot de mogelijkheden kunnen gaan behoren.

  De EU heeft de hand overspeelt, tijd om het zooitje overboord te gooien.

  Like

 4. bobzelf zegt:

  HSSLLO OOM VLADIMIR , VERTELT WAT U MOET WETEN ,

  DOE KECH , VAN ANUS DE GROETEN

  Western countries created a mess in Afghanistan but entire world must now deal with the consequences, Putin tells BRICS leaders
  Russian President Vladimir Putin takes part in the BRICS summit via a video link in Moscow, Russia September 9, 2021. © Sputnik/Alexei Druzhinin/Kremlin via REUTERS

  UW BEVRIJDERS !!
  The US and its allies have withdrawn from Afghanistan but now the whole international community has to deal with the possible consequences from the ensuing fallout, Russian President Vladimir Putin warned on Thursday afternoon.

  Speaking to a video conference of the BRICS economic international group, Putin said the crisis in Afghanistan results from an attempt to impose foreign ideas in a country where they won’t be accepted.

  “I have said many times that the current crisis in Afghanistan is a direct consequence of irresponsible attempts to impose alien values from outside and the desire to build so-called democratic structures by political engineering, which takes into account neither historical nor national characteristics of other nations,” Putin said, accusing the US and its allies of “ignoring the traditions that other countries live by.”
  Also on rt.com Around 200 foreigners, including Americans, fly out of Kabul in first large-scale departure since US ends troop withdrawal

  He stressed that such actions lead to destabilization and ultimately to chaos.

  “The authors of these experiments then hastily retreat, leaving their subjects to fend for themselves as well. The whole international community has to deal with the consequences,” he summed up.

  BRICS, named for an acronym of Brazil, Russia, India, China, and South Africa, is a group of five major emerging economies that have significant influence in their regions. The five nations meet every year, each hosting on a rotating basis. Speaking to his heads-of-state counterparts, Putin noted that the group has “consistently advocated the establishment of long-awaited peace and stability on Afghan soil.”
  Also on rt.com ‘A real disaster’: Russian Foreign Ministry slams rumored NATO plan to house Afghan refugees fleeing Taliban in Central Asia

  “The people of [that] country have been struggling for many decades and have earned the right to determine for themselves what their state will be,” Putin said.

  The Taliban, a movement designated a terrorist organization in Russia, announced that it had taken control of Afghanistan on August 15, ahead of the planned withdrawal of US troops. Since then, Moscow has approached the situation differently to most Western countries, with Russian President Vladimir Putin calling for the world to react based on the facts.

  DUS ALLE VERTALERS. TOILETPOTTEN SCHOONMAKERS TESAMEN
  GAAN WE ER GEWOON 22.000 OPHALEN

  OOM VLADIMIRICH PUTIN THE EMPEROR OF THE WORLD

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Nederland afgeschaalde zorg, hoge premies en al die zwangere kippen, ongecontroleerde invasie met liefde gratis medisch behandelen, gratis tandheelkunde (terwijl heel Nederlanders rondlopen met een slecht gebit omdat deze kosten voor Jan met de Pet niet meer zijn op te brengen), voorrang op de woningmarkt, gratis fiets en zwemles en ga zo maar door. Maar tegenspraak wordt die politieke onbenullen niet geduld we blijven invasies toestaan en Jan de Hollander moet maar wijken want al die zogenoemde zielenpoten gaan voor alles terwijl het aantal daklozen onder eigen bevolking meer en meer een realiteit is die mogen onder de brug en moeten smeken voor bij o.a. extreem weer voor onderdak. Dit wanbeleid is toch werkelijk zum kotzen. Al die hoofdzakelijke invasie van profiteurs worden beloond en gefaciliteerd onder het woord zielig waar christelijke deugmensjes het mee eens zijn. We stellen kerken en onderdak open voor deze invasie zielenpoten en laten eigen burgers die om wat voor een reden dan ook toch stikken.

  Geliked door 1 persoon

 6. boorzalf zegt:

  HSSLLO OOM VLADIMIR , VERTELT WAT U MOET WETEN ,

  DOE KECH , VAN ANUS DE GROETEN

  Westerse landen hebben een puinhoop gemaakt in Afghanistan, maar de hele wereld moet nu de gevolgen dragen, zegt Poetin tegen BRICS-leiders De
  Russische president Vladimir Poetin neemt via een videoverbinding in Moskou, Rusland 9 september 2021, deel aan de BRICS-top. © Sputnik/Alexei Druzhinin/ Kremlin via REUTERS

  UW BEVRIJDERS !!
  De VS en hun bondgenoten hebben zich teruggetrokken uit Afghanistan, maar nu heeft de hele internationale gemeenschap te maken met de mogelijke gevolgen van de daaruit voortvloeiende gevolgen, waarschuwde de Russische president Vladimir Poetin donderdagmiddag.

  Tijdens een videoconferentie van de economische internationale groep BRICS zei Poetin dat de crisis in Afghanistan het gevolg is van een poging om buitenlandse ideeën op te dringen in een land waar ze niet worden geaccepteerd.

  “Ik heb vaak gezegd dat de huidige crisis in Afghanistan een direct gevolg is van onverantwoordelijke pogingen om buitenaardse waarden van buitenaf op te leggen en de wens om zogenaamde democratische structuren op te bouwen door middel van politieke engineering, waarbij geen rekening wordt gehouden met historische of nationale kenmerken van andere naties’, zei Poetin, terwijl hij de VS en zijn bondgenoten beschuldigde van ‘het negeren van de tradities waar andere landen naar leven’.
  Ook op rt.com Ongeveer 200 buitenlanders, waaronder Amerikanen, vliegen Kabul uit voor het eerste grootschalige vertrek sinds de VS de terugtrekking van troepen beëindigen

  Hij benadrukte dat dergelijke acties leiden tot destabilisatie en uiteindelijk tot chaos.

  “De auteurs van deze experimenten trekken zich dan haastig terug en laten hun proefpersonen ook aan hun lot over. De hele internationale gemeenschap heeft te maken met de gevolgen’, vatte hij samen.

  BRICS, genoemd naar een acroniem van Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika, is een groep van vijf grote opkomende economieën die een aanzienlijke invloed hebben in hun regio’s. De vijf naties komen elk jaar bijeen, elk op een roterende basis. In een gesprek met zijn staatshoofden merkte Poetin op dat de groep “consistent heeft gepleit voor de vestiging van langverwachte vrede en stabiliteit op Afghaanse bodem.”
  Ook op rt.com ‘Een echte ramp’: Russisch ministerie van Buitenlandse Zaken verwerpt geruchten over NAVO-plan om Afghaanse vluchtelingen te huisvesten die de Taliban in Centraal-Azië ontvluchten

  “De mensen van [dat] land worstelen al tientallen jaren en hebben het recht verdiend om zelf te bepalen wat hun staat zal zijn”, zei Poetin.

  De Taliban, een beweging die in Rusland als terroristische organisatie wordt bestempeld, kondigde aan dat ze op 15 augustus de controle over Afghanistan hadden overgenomen, nog vóór de geplande terugtrekking van de Amerikaanse troepen. Sindsdien heeft Moskou de situatie anders benaderd dan de meeste westerse landen, waarbij de Russische president Vladimir Poetin de wereld opriep om op basis van de feiten te reageren.

  DUS ALLE VERTALERS. TOILETPOTTEN SCHOONMAKERS TESAMEN
  GAAN WE ER GEWOON 22.000 OPHALEN

  OOM VLADIMIRICH PUTIN DE KEIZER VAN DE WERELD

  Wij zijn HOLLANDERS Bobby, EN SPREKEN NEDERLANDS.

  Like

  • bobzelf zegt:

   boorzalf zegt:
   18 september 2021 om 00:05

   LIEF VAN JE .
   HELAAS HEB IK OOK NOG WAT ANDERS TE DOEN

   1 VAN DIE DINGEN IS SAMEN MET MIJN MEISSIE OP MIJN DUIMEN STAAN EN WAT ACROBATISCHE REKOEFENINGEN DOEN
   IK ZAL EERDAAGS DE FOTO’S PLAATSEN … GNA GNA GNA
   EN
   EEN KM OF 6 HARDLOPEN IN DE WEEK
   EN 4 DAGEN NAAR HET STRAND
   SNAPPIE ??
   IK HEB EEN HEEL DRUK LEVEN MET NIKS DOEN
   EN DAT VANAF MIJN 52 e dus dat vinden ze niet leuk de mongolen hier

   DUS ALS JIJ DAN ZORGT VOOR DE VERTALING IS IEDEREEN HIER BLIJ EN GELUKKIG
   JA ANDERS DENKEN ZE NATUURLIJK, HET ZAL WEL WEER OVER LIKKEN AAN KINDERPOSTZEGELS GAAN OF OVER NAVALNY MET SNEEUWBALLEN .
   JE WEET HET NIET HE ?? JE WEET HET NIET !!

   DAN DINGEN TE POSTEN VOOR LOBOTOMY PATIENTEN
   MET BUS BINNENGEVALLEN EU TROLLEN
   30 ZILVERLINGEN MEDEWERKERS
   EN ANTI GEERT GAJUS SNAPPIE ?? MOOI ..
   KIJK
   ALS DEZE MONGOLEN NOU I.P.V.het KOPEN VAN GITAARSNAREN EN SCOOTER RIJDEN
   MET PHILIPPIJNSE SNOLLEN JE MASTERCARD LEEG LATEN HALEN
   EN EEN A 4 VOL GEERT GELUL VOLPENNEN

   HADDEN ZE BETER OP SCHOOL ENGELS KUNNEN LEREN

   HADDEN ZE WAT MEER EURO’S GEKREGEN VOOR EEN BERENKLAUW IEDERE 14 DAGEN

   DANK VOOR DE HULP .
   IK KAN DIE STUKKEN OOK ZELF VERTALEN . MAG IK DAARNA NAAR AFGHANISTAN DAN ??
   WANT MET GRSFTKKEN IN DE BUURT MET IN MIJN LEVEN NIET MEER ZEKER
   WHAHAAHAHAHAHAH

   WHAHAHAHAHAH , DOOR WIE WORD IK DAN OPGEHAALD ?? KECH
   OF GOEDKOOP BIJ DE STRONTVLEK ACHTER OP DE SCOOTER ??? OF BIJ TEIL IN ZIJN HAND KARRETJE METDIE OUWE BANDEN ??

   IK DOE GEEN FLIKKER VOOR EUTROLLEN , DIE GEEN ENGELS SPREKEN OF KUNNEN LEZEN

   MAAR LEUK DANK JE WEL

   WHAHAHAHAHA

   OOM VLADIMIR HIMZSELF

   Like

 7. pepo Copyright zegt:

  Daarom zeggen ze altijd in het buitenland, ” Nederland is een rijk land”
  Zo komt het over in hun ogen.
  Omdat de noordelijke regeringen altijd met geld smijt naar het buitenland.
  Maar voor de eigen bevolking 👎

  Like

 8. Bert zegt:

  En helemaal niemand heeft ze gekozen of ooit de kans gehad om ergens op te stemmen.
  Ja, we mogen stemmen op welke Nederlandse loser 4 jaar mee mag doen om daar een vermogen binnen te halen.
  Ze hebben zichzelf geheel helemaal zelf in het leven geroepen als zijnde, en nu zijn wij de baas.
  En de regeringen zagen dat het goed was.
  2x is ons gevraagd of we mee wilden doen, waarbij wij 2x gestemd met een dikke NEE.
  Niks mee te maken wat jullie vinden, we doen het toch.
  Weet je wat, we vragen jullie voortaan gewoon helemaal niks meer.
  We schaffen gewoon het referendum af, zijn we van dat gezeur van jullie ook af.

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Dat akelige EU-kreng van een Ursula von der Leyen, die zelfs nog steeds met het onzalige plan komt voor een “EU-leger”, zou eigenlijk eens een oosters verhaal moeten lezen dat ik ooit op de lagere school las en later in een aangepaste versie in een fabel.
  In dit verhaal ging een arme houthakker uit het Midden-Oosten met zijn bijl, in de buurt van een meertje, een boom omhakken maar toen belandde zijn bijl opeens in het water. De houthakker was hier zo verdrietig over dat hij moedeloos werd totdat er een vreemde watergod opdook en aan de arme kerel vroeg wat hem scheelde. Deze vertelde naar waarheid dat hij zijn bijl kwijt was waarna de watergod in de diepte verscheen en constant met bijlen opdook die van goud, zilver of diamanten waren gemaakt. De houthakker was een eerlijke vent die beweerde dat deze bijlen niet van hem waren en later kreeg hij zijn eigen bijl terug. De watergod had al meteen door hoe eerlijk de vent was waarna hij ook de kostbare bijlen hiermee cadeau kreeg.
  Een hebberige en rijke buurman van de man, Mario Proekoek, die ontzettend hebzuchtig was, hoorde van dit alles en hij ging naar het meertje toe om zijn bijl daar opzettelijk in te gooien. Toen de watergod echter met deze bijl opdook loog Mario Proekoek hem voor dat deze veel mooier was en ook toen verscheen de watergod met bijlen van goud, zilver en diamanten. Daarna probeerde Proekoek er met deze bijlen vandoor te gaan waarop de watergod zeer vertoornd werd en uitbulderde: “Lelijke oplichter! Je wou mij bedriegen en mij bestelen van die bijlen en dat kun je nou mooi vergeten! Verdwijn hier onmiddellijk en leer ook maar eens eerlijk te wezen als je zelf arm bent!”
  Proekoek werd hierna zo bang dat hij terugkeerde naar zijn huis dat hierna compleet was geplunderd en beseft dat dit de straf was van de watergod omdat oneerlijkheid en diefstal naar machtige en helderziende mensen verre van verstandig is!
  En die Ursula von der Leyen lijkt thans te proberen om, in omgekeerde vorm, de watergod na te doen door oneerlijke bedriegers te voorzien van symbolische bijlen van goud, zilver en diamanten om later erachter te komen dat ze ooit zelf hierdoor een keer al haar macht en rijkdommen zal kwijtraken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s