EU nodigt Afghanen uit: “De mensen zullen op weg gaan”

(Vertaling: E.J. Bron)

De EU bereidt de Europese publieke opinie er nu praktisch officieel op voor dat de Europeanen zich moeten instellen op aanzienlijke migrantenmassa´s. De Hoge vertegenwoordiger van de Unie voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid, Josep Borrell, verklaarde aanzienlijke vluchtelingenstromen te verwachten uit Afghanistan als gevolg van de regeringsomwenteling daar en de humanitaire noodsituatie. “De mensen zullen op weg gaan als de Taliban het hen toestaan”, zei Borrell voor het Europees Parlement in Straatsburg. “We weten dat veel mensen (…) het land willen verlaten.”

Volgens Borrell moet daarom nu al bekeken worden welke landen desnoods Afghanen zouden kunnen opnemen. Men zou “veel Afghaanse mensen willen beschermen, die onze bescherming verdiend hebben.”

Je kunt je gemakkelijk voorstellen welk effect dit aanbod in Afghanistan zal hebben. Terwijl zich als gevolg van de Amerikaanse en Duitse evacuatievluchten nu al duizenden Afghaanse migranten op het Amerikaanse militaire steunpunt Ramstein bevinden, waarvan velen in Duitsland willen blijven.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op EU nodigt Afghanen uit: “De mensen zullen op weg gaan”

 1. Cathja zegt:

  Europa is en blijft het afvoerputje van de wereld. Blijkbaar zijn alleen de Europeanen in beeld voor opvang van vluchtelingen, terwijl de wereld zoveel groter is. Waarom niet naar Japan, of islamitische landen zoals Saoedi-Arabië?
  Dit is opzet.

  Geliked door 1 persoon

 2. Yvonne zegt:

  1 grote volksverhuizing, wij Europeanen verkassen wel hebben we daar tenminste woningen waaraan hier nog een groter tekort komt
  Het is erg wat daar aan de hand is maar dit kan zo niet doorgaan landen met grote aantallen inwoners in Europa blijven proppen
  Haal heel Afrika enz ook binnen het wordt te gek Europa heeft denk ik iets van 500 miljoen inwoners er kunnen geen honderden miljoenen meer bij

  Like

 3. vangie1206j zegt:

  Goedzo help Europa maar snel naar de verdoemenis met al die verkrachters en halsafsnijders.
  En wedden dat al die zogenaamde vluchtelingen moslims zijn want Christenen zijn er waarschijnlijk niet meer want die worden allemaal uitgeroeid.

  Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  Ik vloek eigenlijk nóóit écht, maar nu kan ik me gvd NIET meer beheersen , gvd !!!!!
  Zo verschrikkelijk gore , dik overbetaalde EUSSR-figuurtje als Jopie Borrel zal óns ff vertellen dat we Afghanen zullen moeten opnemen ! Vieze man, deze Borrel : neem d’r zelf wat in je hut, kerel, dan ben je pas “goed” bezig !
  En dat soort “schopt” het tot een “leidinggevende functie” in de EUSSR, ongelooflijk; nét zo ongelooflijk als die Qutje Quag , hiero in ons landje. Dat terror-wijf doet niks anders als “vluchtelingen” aanmoedigen om naar hier te komen, maar ze is gvd niet in staat om enkele honderden Afghanen te evacueren vóórdat de Talibanners de baas werden in Afghanistan.
  Zo’n wijf als Quag zou je toch op een bezemsteel spietsen totdat ze is dood gebloed ?!
  Maar we zijn helaas nog niet van haar gemene tronie verlost evenmin als dat van Rutte.
  Wát een bende in Den Haag én Brussel !!!

  Like

 5. bobzelf zegt:

  JEZU CHRISTUS
  EN DIE PLEURIS WILDERS WIL EN BLIJFT DE GRENZEN MAAR OPEN HOUDEN .

  IK BEN HIER WEL EEN BEETJE KLAAR MET DIE EU , LANDVERRADERS MONGOLEN

  GEGROET OOM BOBZELLUF

  Like

 6. Julia zegt:

  Allemaal een politiek spel. Hoe kan Europa nu al die mensen opvangen die wereldwijd op de vlucht zijn en onder zeer slechte humanitaire leven dat zijn er miljoenen. Vooral Nederland kan een dergelijke stroom niet meer aan. Van alle lidstaten van de Europese Unie is Malta het dichtstbevolkt. In 2008 telde dit land 1 304 inwoners per vierkante kilometer. Geen enkele andere lidstaat komt ook maar in de buurt van dit aantal. Op de tweede plek staat Nederland, met 487 inwoners per vierkante kilometer in 2008. Het COA en gemeenten zitten al een aantal jaren met de handen in het jaar allereerst zijn er geen woningen meer voor eigen burgers die al jarenlang op de wachtlijsten staan, AZC, s stromen over, leegstaande kazernes raken overvol, sportzalen moeten er aan geloven. Misschien is een optie dat de torens op de Zuidas die nu leeg staan nog plaats wil maken voor de massale invasie. Het is een ongekend wanbeleid waardoor de samenleving van de EU lidstaten zwaar onder druk komen te staan zowel sociaal als financieel. Nu klaagt De Jonge al steen en been over de komende winterperiode omdat hij vermoedt dat de schaarse IC’s en ondermaatse ziekenhuiscapaciteit overvol raakt hoe gaat het dan u verder met de invasie die onderweg is en waar kindertjes krijgen de orde van de dag is. Kortom de druk op onze gezondheidszorg wordt dan zo groot dat eigen burgers die flink premie betalen nog langer op wachtlijsten komen en een zware selectie zal worden toegepast wie nog wel recht heeft op medische hulp en wie niet. Is dit de prijs die wij als Europeaan c.q. Nederlander moeten betalen voor onze inzet aan de maatschappij en de torenhoge kosten die hiermee gepaard gaan. Hoe hebben wij het voor elkaar gekregen om een aantal politici met haar onverantwoord wanbeleid de samenleving zo te ontwrichten en kijken wij nog langer toe hoe ons landje tot en met elke polder wordt volgepropt. We kunnen nu al zelfs de groeiende vraag naar stroom niet meer bijbenen https://www.telegraaf.nl/financieel/87372403/elektriciteitsnetwerk-kan-groeiende-vraag-naar-stroom-niet-bijbenen dan te bedenken dat er nog duizenden woningen moeten worden gebouwd. Het gaat finaal mis en het draait uit op een enorme chaos gepaard gaande met voedseltekorten, stroomvoorzieningen, afgeschaalde medische- en ouderenzorg en het faillissement van onze uitkeringskassen dat uit gaat draaien op een totale burgeroorlog. . Stop de waanzin helpt de mensen in eigen land of in de omringende landen daarvan maar het is nu tijd om de algehele invasie te stoppen en heel veel uitzettingen van illegalen te bewerkstelligen.

  Like

 7. R Thomasson zegt:

  Josep Borrell vraagt Europeanen tsunami zwermen van Afghanen op hun grondgebied te ontvangen. “Omdat men zou veel Afghaanse mensen willen beschermen, die onze bescherming verdiend hebben.” Denk deze barmhartige valse kerel ook over Europese kinderen (beneden de 10 jaar oud), jonge meisjes en vrouwen die ook graag bescherming willen, en bescherming verdienen tegen Afghaanse zielige verkrachters die hij en duistere personen van zijn soort zijn van plan te importeren?

  Like

 8. Knalkopje1 zegt:

  De Britse kustwacht traint op het terugduwen van het Allah-leger (door het ANP bootvluchtelingen genoemd). De massamedia moeten maar eens uitleggen waarom die ‘vluchtelingen’ uit Frankrijk moeten vluchten. Lopen ze daar gevaar? In het bericht staat ook: ‘De inhumane praktijk krijgt ook veel kritiek van mensenrechtenorganisaties’. Er is een foto bij het bericht waaruit blijkt dat die zogenaamde vluchtelingen vrijwel allemaal mannen zijn.
  Je kunt wel begrijpen dat het ANP vurig voorstander is van het onder de voet lopen van Europa door islamitische ‘vluchtelingen’, ‘asielzoekers’ en ‘migranten’, ook bekend onder sarcastische namen als cultuurverrijkers, vakkrachten en kansenparels.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/overig/britse-kustwacht-traint-op-het-terugduwen-van-bootvluchtelingen-in-zee/ar-AAOvfYx?ocid=msedgntp
  Zie ook van de Telegraaf: ‘Eisende vluchtelingen ondermijnen draagvlak’. Er is een link naar ‘Het land van Wierd Duk’.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/eisende-vluchtelingen-ondermijnen-draagvlak/ar-AAOvGzS?ocid=msedgntp
  Trouwens, het ANP probeert ons al vanaf het begin dag in dag uit bang te maken met berichten als ‘3000 nieuwe coronagevallen’, terwijl het in werkelijkheid alleen gaat om positieve testen. Het ANP snakt waarschijnlijk naar toekomstige draconische coronamaatregelen.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Knalkopje1. Al financieren wij het SHITPRODUCT genaamd ANP van ons belastinggeld, zal de ANP en de massamedia ons geen uitleg geven over de vraag: Waarom “zielige vluchtelingen” uit Frankrijk moeten vluchten. Het antwoord is klaar als een klontje: VK heeft de EU verlaten. Men heeft stront gegooid in de planning v.d. agenda. Daar zijn oudjes als George Soros, en Klaus Schwab heel kwaad over. Dus, om Engeland te straffen, doen ze hun best het land met zwermen van ongedierte uit de Derde Wereld te overspoelen. Dat “mensenrechtenorganisaties” zo verschrikkelijk janken hoort ook bij de theater. Soros financiert graag deze organisaties met een goed hart en emmers krokodillentranen. Alles wat nu in de wereld gebeurt, hoort bij dezelfde agenda: Corona, de spuitjes van Bill Gates, “vaccinaties”, het overspoelen van Europa met tsunami van verkrachtende, pedofiele, criminele en terroristische “vluchtelingen” tot het geouwehoer over klimaat en “stikstof”. Vooral de Europeanen hebben te maken met gevaarlijke monsters in schapenkleren en hun goedbetaalde hulpjes (ik wil de wolven niet beledigen. Een wolf is een sociaal dier- een superrijk monster niet).

   Geliked door 1 persoon

 9. Torsten Himmelstoss zegt:

  In dit kleine, politiek correcte landje klagen vooral linkse bovenonsgestelden over de woningnood.
  Dat is hypocriet. De lezer weet hoeveel niet-productieven, die alleen maar hiernaartoe komen om van een uitkering te leven,op dit moment binnen onze landsgrenzen gehaald worden.
  Het is allemaal doodsimpel: Nederland kan niet volgebouwd worden en de hele wereld kan
  nou eenmaal niet in Nederland wonen.
  Mijn oplossing: grenzen definitief dicht. Nederland is geen immigratieland.

  Like

  • karton zegt:

   @ Torsten H. op 17-9-2021 om 10.24 u.
   Woningnood zal nóóit opgelost worden, NL-“politici” hebben daar helemaal geen belang bij, wél hun steenrijke vriendjes.
   En wat te denken van de totaal uit de hand gelopen ziektekosten ? Volgens de zg “deskundigen” leven de NL’ers ongezond, roken en drinken teveel en eten óók nog eens niet gezond ! Potverdulleme, dat is me wat zeg !
   Maar dat er 100-duizenden “vluchtelingen” hier verblijven die géén ziektekosten-verzekering hoeven te betalen, dat wordt er niet bij verteld; hún ziektekosten worden dus betaald uit de “generale kas” waardoor de ziektekosten onbetaalbaar worden genoemd, NIET door het “ongezonde” leven dat de échte NL’ers leiden.

   Like

 10. Andre zegt:

  Hoge vertegenwoordiger haha een grotere paardelul bestaat er niet na Frans Timmermans dan natuurlijk want de EC heeft al 100 miljoen betaald voor directe hulp. De EC zegt dus wij hebben gratis tickets klaar liggen en onze links meisjes zorgen verder voor jullie. Welkom!

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Toch vreemd dat enkel de islamietjes welkom zijn in de EU…….(omvolking zegt u?)

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Wie er voor de kosten mogen opdraaien staat al vast,……..onze kinderen….niet de migranten.

  Like

 13. Steven zegt:

  Ik zou alvast een miljoentje of 35 plannen om naar Nederland te halen. In Den Haag is nog plek zat!

  Like

 14. Marc zegt:

  Zeer expliciet is er nu sprake van land- en staatsverraad. Zonder gekheid: dit schreeuwt om een gewapend respons.

  Like

 15. Ravian zegt:

  Ach ja, er zijn natuurlijk ook geen veilige (islamitische!) landen aanzienlijk dichter bij Afghanistan te vinden…
  Het is hier tenslotte maar 5000 kilometer vandaan.
  Je vraagt je werkelijk af wanneer het Europese gütmenschen deugvolk eens wakker wordt en inziet dat de EU ze gewoon door nog dommer volk aan het vervangen is.
  Het feit dat het merendeel van die kneuzen Afghanistan geeneens op de wereldkaart weet te vinden helpt daar natuurlijk niet echt bij.

  Like

 16. Bert zegt:

  Ik begrijp ze wel, je wint meteen de hoofdprijs. dat gebeurt je maar 1x in je leven.
  Nooit meer hoeven werken, gratis geld, gratis huis, gratis inboedel.
  Gratis zorg en huur toeslagen, gratis ziekenzorg. Eigenlijk is alles gratis.
  En de hele dag de tijd om koters op de wereld te schoppen en je buren te terroriseren.
  En de hele dag de tijd om je geloof verder te verspreiden.
  Je mag verder net zo leven en kleden zo als dat je altijd gewend bent en je vrouw opsluiten.
  Sla je je wijf een keer bont en blauw, gooi je gewoon er een burqa overheen, niemand die het ziet.
  Die mensen weten niet wat ze mee maken. En niemand die je iets kwalijk neemt.
  Nauwelijks regels en wetten waar je je aan moet houden en straffen om te lachen.

  Geliked door 1 persoon

 17. Republikein zegt:

  Is er een psychiater in de zaal?

  Like

 18. Dr. Heinz zegt:

  Dit is altijd al een plan geweest van dat vies vuil volk, om de autochtonen uit te moorden in héél Europa!!!
  Vanaf nu gaat dat versneld worden, de dagelijkse mishandelingen, misdaden en moorden door allochtonen op de autochtonen.
  Die EUSSR kliek kijkt er naar, en zag dat het goed was!!

  Like

 19. BigLJohn zegt:

  Van al die Amerikaanse bemoeienissen in het buitenland mogen wij nu de wrange vruchten plukken. Een nooit meer stoppende stroom van gelukszoekers (de meeste Moslims) die er uiteindelijk op uit zijn om ons te knechten via hun Sharia. Sadam Hoesein zou gevaarlijke wapens bezitten, Assad moest ook zo nodig dwars gezeten worden, en dan natuurlijk Afghanistan. De VS maken de Europese culturen en economien op deze manier bewust kapot. Ze willen schijnbaar alleen maar zaken doen en politiek bedrijven met China.

  Like

 20. bezorgde burger zegt:

  Zie nou wel, door borrels verlies je nuchterheid en realiteitszin.
  Misschien is het beter dat we weer gezonde nuchtere mensen als volksvertegenwoordiger kiezen!

  Like

 21. Rensk. zegt:

  Word ¨gezellig¨ hier in Europa. O wacht ze zijn niet allemaal zo. Nee tuurlijk niet. Zullen zich snel aanpassen aan de westerse cultuur. Mes op zak voor de zekerheid mocht er een man kijken naar hun ega. Is al normaal hier.

  Like

 22. ronjaspers zegt:

  Misschien dat mensen nu begrijpen dat het kwade opzet was om het amerikaanse leger plotseling terug te trekken uit afghanistan Om europa en amerika te overspoelen met soldaten van allah voor een oorlog tegen de europeanen en amerikanen.

  Geliked door 1 persoon

 23. ronjaspers zegt:

  Misschien dat mensen nu begrijpen dat het kwade opzet was om het amerikaanse leger plotseling terug te trekken uit afghanistan Om europa en amerika te overspoelen met soldaten van allah voor een oorlog tegen de europeanen en amerikanen.

  Like

 24. ronjaspers zegt:

  Misschien dat mensen nu begrijpen dat het kwade opzet was om het amerikaanse leger plotseling terug te trekken uit afghanistan Om europa en amerika te overspoelen met soldaten van allah voor een oorlog tegen de europeanen en amerikanen.

  Like

 25. ronjaspers zegt:

  Misschien dat mensen nu begrijpen dat het kwade opzet was om het amerikaanse leger plotseling terug te trekken uit afghanistan Om europa en amerika te overspoelen met soldaten van allah voor een oorlog tegen de europeanen en amerikanen.

  Like

 26. ronjaspers zegt:

  Misschien dat mensen nu begrijpen dat het kwade opzet was om het amerikaanse leger plotseling terug te trekken uit afghanistan Om europa en amerika te overspoelen met soldaten van allah voor een oorlog tegen de europeanen en amerikanen.

  Like

 27. ronjaspers zegt:

  Misschien dat mensen nu begrijpen dat het kwade opzet was om het amerikaanse leger plotseling terug te trekken uit afghanistan Om europa en amerika te overspoelen met soldaten van allah voor een oorlog tegen de europeanen en amerikanen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s