Groot-Brittannië: gevaccineerden worden vaker ziek dan ongevaccineerden

(Door: Francesca de Villasmundo – Vertaling: E.J. Bron)

De media, de tegenover de officiële richtlijnen “goedgezinde” artsen en de politici die een oogje hebben op tirannieke maatregelen kunnen het dan wel ontkennen, maar de realiteit blijft de realiteit met haar cijfers en feiten. Het mislukken van de anti-Covid-vaccinatie ligt voor de hand. Het voorbeeld van landen die grotendeels gevaccineerd zijn en waarin een derde of zelfs vierde dosis noodzakelijk is, voordat er over de vijfde dosis wordt gesproken, die onvermijdelijk zal komen, of dit nu in Israël, IJsland of Groot-Brittannië is, bewijst dit.

Vandaag presenteren we de Britse cijfers: Public Health England, de regeringsinstantie van het Engelse ministerie van Gezondheid, publiceerde op 20 augustus het technische rapport met de tot 15 augustus geactualiseerde data. En die data zijn ongelooflijk.

Engeland is een van de meest transparante naties wat betreft de data over Sars-Cov2-infecties en sterfgevallen in de gevaccineerde en ongevaccineerde bevolking. Dit geeft een waarheidsgetrouw beeld van de vaccinatie.

Bij de analyse van de tabel van de ziekenhuisopnames en sterfgevallen van mensen die besmet zijn met de Delta-variant, op basis van de vaccinatiestatus, komen data naar voren waarop gelet zou moeten worden.

Het totale aantal van de van 1 februari tot 15 augustus geregistreerde gevallen van de Delta-variant bedraagt 386.735. Daarvan zijn 183.133 ongevaccineerd en 163.329 gevaccineerd.

De gevallen van personen die zich ondanks vaccinatie besmetten, worden onderverdeeld in: besmette personen binnen 21 dagen na de eerste dosis, besmette personen 21 dagen na de eerste dosis en besmette personen 14 dagen na de tweede dosis.

In de tabel wordt de bevolking in ouder dan 50-jarigen en jonger dan 50-jarigen onderverdeeld. Het meest zorgwekkend zijn de data juist in de bevolking ouder dan 50 jaar, die het sterkst wordt bedreigd door zware ziektesymptomen.

Het totale aantal besmette personen in de leeftijdsgroep van de mensen ouder dan 50 jaar bedraagt 48.264.

Daarvan zijn 4.891 ongevaccineerd en 39.131 gevaccineerd. In percentages uitgedrukt betekent dit dat de gevaccineerden boven de 50 jaar, die besmet zijn met de Delta-variant, 88,9% van de besmette personen uitmaken, tegenover 11% van de ongevaccineerden.

Als we dan kijken naar de specifieke analyse van de 39.131 personen, dan is er nog een zorgwekkend feit te zien: van de 39.131 besmette personen zijn er 32.828 personen die de dubbele dosis gekregen hebben, d.w.z. die de vaccinatiecyclus hebben afgesloten. 21 dagen na de eerste dosis raakten 6.075 personen besmet en slechts 228 binnen 21 dagen na de eerste dosis.

Laten we nu kijken naar het aantal sterfgevallen, wederom voor de bevolkingsgroep van de boven de 50-jarigen. In de tabel van de openbare gezondheidsdienst worden de sterfgevallen behandeld die binnen 28 dagen na de datum van het positieve testresultaat zijn opgetreden.

Het totaal aantal sterfgevallen bij de boven de 50-jarigen bedraagt 1.075: 318 ongevaccineerden en 745 gevaccineerden, waarvan 652 gevaccineerd werden met een dubbele dosis.

Deze cijfers plaatsen duidelijk grote vraagtekens bij de massale anti-Covid-vaccinatiecampagne.

(Bron: medias-presse.info)

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: Francesca de Villasmundo

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Groot-Brittannië: gevaccineerden worden vaker ziek dan ongevaccineerden

 1. Julia zegt:

  Het spel van de politieke communisten wordt heel veel hoger gespeeld het gaat er niet meer om of gevaccineerden of niet gevaccineerden sterven het doel is het meest gevaarlijke virus wat op de algehele samenleving komt afstormen niemand van die elitaire machtswellustelingen interesseert er hoeveel doden of wat dan ook gaan vallen het gaat om de algehele controle over de bezittingen, wat wij nog gaan consumeren, waar wij ons geld aan uit geven. Deze oorlog duurt langer en gaat zeker toto 2030 duren dan welke oorlog ook.De smerige doelen van o.a. Klaus Schwab en de Bilderberg clan heeft een ander doel nog niet wakker schaapjes. https://www.ninefornews.nl/eu-komt-met-orwelliaans-voorstel-voor-europese-digitale-identiteit-dit-staat-er-in/ Alle maatregelen wijzen op het terreur wat de Europese burgers staat te wachten geen stap meer verzetten mits overheden dit goedkeuren, geld uitgeven mag maar dan wel zoals overheden dat goeddunken, uw bezittingen worden eigendom van overheden en dan nog de dictatuur die elke burger zal worden opgelegd. Dit is dat wij samen door onderdanigheid, nederigheid aan het smerig spel van de elitaire machtswellustelingen en nog triester zonder enig verzet hebben toegelaten. Wat heb ik medelijden met de jonge generaties die wel vraagtekens gaan zetten wat al die onderdanige ouders, opaatjes, omaatjes ze hebben aangedaan. Verder heb ik er uiteraard als complotdenker niets meer aan toe te voegen maar onder tussen hebben tot op heden alle complotdenkers tot heden gelijk gehad. De maatregelen zoals ze nu in Nederland in werking worden gezet op 25 september a.s. zijn al een teken dat het absoluut niet om de volksgezondheid gaat, parken tot op heden nog vrij toegankelijk, 1,5 meter afgeschaft elkaar mogen knuffelen en op een buitenterras een toegangsbewijs valt het muntje nog niet?????? Dit slaat werkelijk kant nog wal maar we zijn er nog niet https://www.xandernieuws.net/algemeen/italie-geen-werk-en-loon-meer-zonder-vaxbewijs-eu-wil-deze-ook-voor-winkels-en-tanken-invoeren/ Kortom ook Nederland zal snel deze maatregelen op gaan leggen. Tanken dus we controleren hoeveel CO2 uitstoot u en ik nog met ons autootje uitstoten dus extra betalen, hoeveel wij drinken, roken, vlees eten en suikers gebruiken dus verhoogde zorgkosten en ga zo maar door. Het klinkt als horror maar het wordt horror. Daar boven op medici en de politiek gaan bepalen of u überhaupt nog recht hebt op gezondheidszorg anders mag u letterlijk en figuurlijk gewoon sterven.

  Like

 2. Lekke Fietsband zegt:

  Zo als alle doden in England zijn momenteel dubbel gevaxten, heel bizar verhaal:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/directeur-brits-uitvaartbedrijf-alle-delta-doden-zijn-bijna-exclusief-vaxdoden/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het “plaatsen van grote vraagtekens” is belachelijk.
   Staat zo keurig maar slaat als ’n tang op Dirk !
   Dat is nou precies hetzelfde als veronderstellen dat politici “naïef” zouden zijn als ze problemen negeren….
   Als je bovenstaand artikel leest weet zelfs ’n kind dat het hele Covid-gebeuren alléén en uitsluitend op bedrog is gebaseerd.!

   Reëel worden alstublieft !!!

   Like

 3. Jan zegt:

  Intimidatie en terreur van de kant van de linkse gekken en zelfs van artsen van het Witte Huis tegen Nicki Minaj na haar tweet dat de vaccinaties tot impotentie kunnen leiden zoals een familielid van haar dat is overkomen

  Witte Huis biedt Nicki Minaj “educatief” telefoongesprek zodat zij op de juiste manier denkt onder het huidige marxistische regime

  Nicki Minaj blijft de krantenkoppen halen nadat zij mensen heeft aangespoord er voor te waken zich niet te laten intimideren om het vaccin te krijgen als het niet goed voor je is.
  Minaj zei gisteren dat ze geen toegang meer had tot haar Twitter-account nadat ze Tucker Carlson had geretweet, wat niet is toegestaan.

  “We’re no longer even allowed to voice our opinions or ask questions?!”
  “So many of your favorite artists feel this way but they’re afraid to speak up”

  Het Witte Huis heeft aangeboden om een ​​telefoongesprek tussen Nicki Minaj en een van zijn artsen te regelen, meldden meerdere Amerikaanse verkooppunten, nadat de rapper wijdverbreide spot had veroorzaakt over beweringen dat de vriend van een neef impotent was geworden na het ontvangen van een COVID-19-vaccin.

  Minaj beweerde woensdag dat ze was uitgenodigd in het Witte Huis in de nasleep van haar tweets over een niet nader genoemde kennis in haar geboorteland Trinidad en Tobago – een uitnodiging die ze naar eigen zeggen had geaccepteerd.

  Maar een functionaris van het Witte Huis vertelde meerdere Amerikaanse verkooppunten dat Minaj alleen een educatief telefoontje had gekregen.

  “Zoals we met anderen hebben gedaan, hebben we Nicki Minaj en een van onze artsen gebeld om vragen te beantwoorden die ze heeft over de veiligheid en effectiviteit van het vaccin”, zei de functionaris.

  De Grammy-genomineerde rapper veroorzaakte maandag een mediastorm toen ze zei dat ze deze week het met sterren bezaaide Met Gala in New York had overgeslagen vanwege de vereiste dat aanwezigen gevaccineerd zouden zijn, en zei dat ze dit pas zou doen als men “genoeg onderzoek had gedaan”.

  Ze zei dat een vriend van een neef in Trinidad gezwollen testikels had gehad na het krijgen van het vaccin – beweringen die leidden tot een formeel weerwoord van de minister van Volksgezondheid van het Caribische land.

  Nu heeft ze te maken met een constante stroom van reacties van het establishment, waaronder Twitter die haar gisteren een paar uur de toegang tot haar account had ontzegd vanwege haar afwijkende mening.

  De censuur van vrijdenkende individuen die elk deel van het goedgekeurde verhaal in twijfel trekken, is niets nieuws, en nu dankzij Minaj’s platform met miljoenen volgers – meer dan 150 miljoen alleen al op Instagram – worden meer mensen wakker en bemerken wat er gaande is.

  Nadat Minaj had gezegd dat de negatieve reactie van haar neef op het vaccin een grote rol had gespeeld in haar aarzeling, stuurde een journalist van The Guardian een bericht naar haar familielid in Trinidad en Tobago en dreigde hem om te proberen een interview te krijgen.

  Minaj echter, plaatste de screenshots van deze directe berichten tussen de verslaggever en haar familielid op Instagram en legde uit dat haar familie zich moest “verstoppen” omdat ze zich tegen de “wetenschap” uitsprak.

  “Ze dwingen mijn familie om zich te verstoppen. Zo ziet het er uit als je je tegen iets uitspreekt. Miljoenen arme mensen worden op deze manier behandeld door de mensen waarvan jij denkt dat ze de ‘goeden’ zijn. Dit is gewetenloos.”

  “Mijn familie in Trinidad bedreigen, voorspelt niet veel goeds voor jou.”

  The Guardian-journalist – Sharlene Rampersad – nam contact op met Minaj’s neef, die ze ‘Mr. Daniel,’ in een privéchat op WhatsApp. noemde. Ze legde uit dat CNN ook in het land naar hem ‘op zoek’ was en dat ze ‘niet zouden aarzelen’ om van hem en zijn vriendin alle persoonsgegevens te publiceren als ze hen zouden vinden.

  De verslaggever probeert vervolgens schaamteloos te beweren dat de identiteit van de man en zijn familie en vrienden, veilig zouden zijn als hij een interview met The Guardian zou afmaken.

  Minaj’s neef reageerde nooit op de intimidatie.

  Dr. Benjamin Braddock
  @GraduatedBen
  Miss Minaj is exposing how the media operates

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/crossing-line-nicki-minaj-exposes-media-mafia-posts-private-messages-reporters-threatening-family-members/

  Like

 4. Bernard Ligtenberg zegt:

  Ik kan de bron van het artikel niet vinden, het Franse artikel verwijst naar https://www.gov.uk/government/publications/ons-impact-of-delta-and-calendar-time-on-vaccine-effectiveness-against-new-sars-cov-2-infection-and-ctviral-burden-in-infections-post-vaccination . Maar de data daarin zijn bijgewerkt tot 12 juli en ik vind de aantallen overledenen niet terug.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s