Het coronavirus is een hoax om de “Great Reset” uit te voeren en de mensheid in een communistische dictatuur te leiden

(Door: “Balkanske priče”)

We zitten in het midden van een wereldwijde misdaad. Covid-19 is een toneelstuk, een bedrog, een zwendel, een hoax, een oplichting. Het gaat hier om een communistische werelddictatuur met een sanitair excuus. De auteur en onderzoeker Robin de Ruiter voorspelde in 2008 dat er een wereldwijde lockdown zou komen. Hij zei dat het doel hiervan zou zijn om een nieuwe wereld van autoritaire controle te creëren. In 2014 voorspelde de onderzoeksjournalist Harry Vox een geplande wereldwijde pandemie en zei waarom de heersende klasse zoiets zou doen: Ze zullen nergens voor terugdeinzen om hun instrumententas van controle te vervolledigen. Een van de dingen die in hun tas ontbraken, zijn quarantaines en uitgaansverboden. Het plan is om mensen met een virus te laten infecteren en de volgende fase van de controle te creëren. Harry Vox verwijst ook naar een beroemd document van de Rockefeller Foundation, waarin alles wat we nu zien gebeuren letterlijk tot in detail wordt voorspeld: de wereldwijde pandemie, de lock-downs, de ineenstorting van de economie en het opleggen van autoritaire controle. Enkele maanden voor de coronavirus “pandemie” organiseerde Bill Gates een evenement (Event201 pandemieoefening-oktober 2019) in New York City. Het doel van Event201 was om de wereld voor te bereiden op een coronavirus pandemie, die direct na de gebeurtenis plaatsvond…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het coronavirus is een hoax om de “Great Reset” uit te voeren en de mensheid in een communistische dictatuur te leiden

 1. Jan zegt:

  COVID-acteurs gepakt!
  Onderzoekers bellen het ziekenhuis om de naam te vragen van de mensen die in een nieuwsuitzending te zien waren, maar kwamen erachter dat ze niet in het ziekenhuis waren opgenomen!

  video

  Like

 2. bobzelf zegt:

  wat roept DIE KLOOTZAK GEERT WILDERS NU WEER ??
  HOUDT HIJ WEER DE GRENZEN OPEN ???

  Geert Wilders
  thSpo1rf8au ·
  Tja maar ondanks #hexit is ze nog steeds Kamerlid én D66-fractievoorzitter en komend weekend onderhandelen met Rutte en Hoekstra dus met een beetje pech is ze voor Kerst vicepremier en verandert er helemaal niks want de laffe elite durft nieuwe #verkiezingen niet aan.

  OOOH NEE, HIJ WIL IN DE EU BLIJEN ..
  EN VERPLICHT ALLEMAAL VACCINEREN .

  MIJN GOD WAT EEN ONBETROUWBAAR SUJET, WHAHAHAHA

  YES , IK BENT OMRINGD DOOR MEER DAN 16 MILJOEN LANDVERRADERS HERSENDODEN EN LOBOTOMY PATIENTEN

  HET GAAT HIER OOK HARD, HALLO NSB ers . , WELKOM WLKOM BIJ E.J.BRON

  optiefen is geen optie ?? , DE eu loves you

  prettige dag nog oom bobzelluf

  THE LAST OF THE MOHICANS CHINGAHOK

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Aan het gehele virus- en vaccinatiedebacle is geen arts aan te pas gekomen, enkel wetenschappelijk gewauwel, gesubsidieerde theorieën en politieke opportuniteit die ten dienste van de Linksche Looney Brigade stonden,……” That’s All Folks” .

  Like

 4. Hovawart zegt:

  De ”lock-downs, de ineenstorting van de economie en het opleggen van autoritaire controle” waren het uiteindelijke doel van de aanvallen op Nine-Eleven, maar waren niet bedreigend genoeg……

  Like

 5. karton zegt:

  Ik ben werkelijk héél erg benieuwd hoe het na volgende week zal gaan tijdens de controles in de diverse zaken, zalen enz. Er zullen ter controle toch zeker overal personen moeten staan die bevoegd zijn om te mógen controleren ! Een caféhouder die een “Jan met de pet” ter controle voor z’n deur zet, kan beter gewoon z’n deur openzetten, want een “Jan met de pet” is niet bevoegd om iets van mij te controleren; ik ben weliswaar niet gevaccineerd maar zie met grote belangstelling het vervolg tegemoet.

  Geliked door 1 persoon

 6. Gerrit zegt:

  Mij valt op dat nu veel mensen een prik hebben gehad ze angstig en somber geworden zijn. Belangstelling voor anderen is ook minder geworden. Er lijkt wel iets veranderd. Men is wat apathisch geworden.

  Geliked door 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  The Balkan Chronicles.Goed artikel,alleen moet ik u teleurstellen wat betreft geert wilders.Hij is (helaas) gecontroleerde oppositie,ik heb op 4 verschillende alternatieve sites gelezen dat wilders toeschouwer was van satanische rituelen met baby,s/jonge kinderen die geofferd werden.Ook aanwezig waren beatrix van amsberg,george soros en mark rutte.

  Like

 8. Julia zegt:

  Gelukkig hebben wij de dagelijkse paniekzaaiers Koopmans en onze wijn zuipende Ab Osterhaus aan de Op1 tafel. Daar moeten wij het van hebben. Dan nog ex schoolmeester onze demissionair minister let wel van Gezondheidszorg, Welzijn en Sport . De Jonge haalde in 1995 zijn havo-diploma (Oud-Beijerland) waarna hij de opleiding tot leraar in het basisonderwijs volgde aan de Ichthus Hogeschool in Rotterdam. Hij behaalde daarna aan de Octaaf P.C. Academie voor Schoolmanagement in Zwolle het diploma Schoolleider Primair Onderwijs. Ik weet het niet maar is deze mislukking wel geplaatst op zo een verantwoordelijke post? Maar ja ik zal maar zeggen hij is opgestaan uit de welbekende kruiwagen van vriendjes vandaar dat Nederland op welk ministerie dan ook blunders en flaters van alle kanten slaan. In Den Haag zitten absoluut geen personen op de juiste plaats.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Het is alleen nog te stoppen door dat communistisch tuig tot de laatste man/vrouw over de kling te jagen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s