Kamala Harris wordt binnenkort de eerste vrouwelijke president van Amerika

(Door: Guido Grandt – Vertaling: E.J. Bron)

Joe Biden´s “zwanenzang”

De mussen schreeuwen het al lang van de daken: Kamala Harris zal waarschijnlijk weldra al de Amerikaanse president Joe Biden opvolgen in diens ambt. Want die is vooral na de smadelijke “vlucht” van de Amerikaanse troepen uit Afghanistan aan zijn politieke einde. Eigenlijk is het alleen nog maar de vraag wanneer de aflossing plaatsvindt.

Kamala Harris, op dit moment vicepresident van de VS, zal vermoedelijk binnenkort tot eerste vrouwelijke president benoemd worden. Want de huidige president is met bijna 79 jaar niet alleen hoogbejaard, maar bovendien politiek en qua gezondheid zwaar aangeslagen. Aan het eind van de jaren-80 overleefde Biden twee aneurysma´s in de hersenen, daarbij kwamen later trombose in de vaten en long-embolieën. Daarom moet hij verschillende medicijnen slikken.

India bejubelt Harris

Maar dat niet alleen: “Haaris past gezien haar achtergrond beter bij de opkomende buitenlandse politiek van de VS is de Aziatische Pacifische regio”, verklaren de “Deutsche Wirtschaftsnachrichten” juist. Als je kijkt naar haar etnische en religieuze achtergrond – ze is de dochter van de Indiase-Amerikaanse kankeronderzoekster Shyamala Gopalan en de Jamaicaans-Amerikaane economiewetenschapper Donald Harris – dan valt het op dat in geen enkele ander land haar vicepresidentschap meer werd bejubeld dan in India.

Zo schreef de premier van het land, Narendra Modi: “Ik ben ervan overtuigd dat de levendige betrekkingen tussen India en de VS door haar ondersteuning nog sterker worden.”

India als vehikel voor de “Nieuwe Wereldorde”

Natuurlijk zullen de Amerikanen bij de “Nieuwe Wereldorde” in de eerste plaats rekening houden met hun eigen nationale belangen. Zo zal India slechts als instrument voor Amerikaanse economische belangen tegen China dienen. En dat met behulp van Harris.

Daarom zou het voor de belangen van de VS belangrijk zijn dat een op alle terreinen aangeslagen Joe Biden zijn plaats vrijmaakt voor Kamala Harris. Mocht dit binnen afzienbare tijd daadwerkelijk gebeuren, dan zullen hiervoor waarschijnlijk de werkelijke motieven en achtergronden worden verzwegen.

Bron:
wochenblick.at
Door: Guido Grandt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Kamala Harris wordt binnenkort de eerste vrouwelijke president van Amerika

 1. Blaffertje zegt:

  Zo heb ik het voorspeld.

  Die muts is aan het begin van de verkiezing tijdens de voorrondes er al uit geknikkerd omdat het volk haar niet moest.
  MAAAAAAAR.
  Omdat zij de gedoodverfde presidente kandidaat was van de democraten, hebben ze de volgende truc bedacht.

  Ze zetten de seniele, maar populairdere Biden neer als president met de wetenschap dat hij binnen afzienbare tijd het veld moet ruimen en schuiven dan alsnog Kammeeltje naar voren en ze hebben dan hun gedoodverfde kandidaat toch op de plek waar ze haar willen hebben.

  Like

 2. Jan zegt:

  Nieuwe website: https://americangulag.org/

  AMERICAN GULAG – De informatieve website over de politieke gevangenen van 6 januari

  Een informatieve site over de meer dan zeshonderddertig (630) mensen die door Joe Biden opgesloten blijven en worden vervolgd, grotendeels voor het betreden van een openbaar gebouw op 6 januari 2021 .

  De overgrote meerderheid van Biden’s politieke gevangenen van 6 januari zijn rustige patriotten, moeders, vaders, oma’s, opa’s, broers en zussen, waarvan de misdaad is dat zij in een openbaar gebouw protesteerden. De opkomende totalitaire unipartij besloot het ministerie van onrecht te bewapenen en Donald Trump/America First/anti-oligarchie-aanhangers te vervolgen.
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/gateway-pundit-announces-american-gulag-informational-website-jan-6-political-prisoners/

  Like

 3. Dr. Heinz zegt:

  Landgenoten,..

  En dat gebeurt natuurlijk ook in ONS Nederland.
  Die PLO Kaag DDR66 zal en moet, premier van ONS Nederland worden.
  Dat is allemaal al beslist bij die EUSSR kliek, die ONS werkelijk besturen en de macht over ONS Nederland heeft!!
  Dat politiek is Toneel, toneel zo nep als wat!!
  Hopelijk gaat dat niet gebeuren….
  Hopelijk krijgt het Nederlandse volk door dat we van alle kanten worden verneukt, beduveld, beroofd door die nep politici in Den Haag.
  En komt te voorschijn om te protesteren, hun woede te uiten.
  Want zo kan het niet langer!!!

  Geliked door 2 people

 4. ronjaspers zegt:

  Amerika heeft eigenaren,amerika is lang geleden al gekocht en betaald door de rijkste en machtigste “mensen” op aarde.Zowel die corrupte en pedofiele biden als die harris zijn deepstate puppets en doen precies wat de eigenaren van amerika hun opdragen,amerika en de amerikanen slopen.

  Geliked door 2 people

 5. Bernard zegt:

  Ik weet wel een betere opvolger van seniele Joe, kennen jullie hem ook?

  Like

 6. Julia zegt:

  Het politieke schaakspel dit was te voorzien. ook dit gaat in Nederland gebeuren. Kiezers worden genegeerd en het kaartspel is al uitgespeeld de kaarten liggen bij de corrupte Haagse Maffia.

  Like

 7. Jan zegt:

  Kamala Harris knikt als een universitaire student beweert dat Israël schuldig is aan etnische genocide

  Toen ik aan de UvA studeerde waren sommige colleges al waardeloos, ik vrees dat het alleen maar erger is geworden en dat het inmiddels het niveau van een AHS (Adolf Hitler School) of Napola (Nationalpolitischer Erziehungsanstalt) heeft bereikt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s