Het virus “Covid-19” bestaat niet

(Door: Klaus Peter Kraus – Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse laboratoriumgeneeskundige Dr. Derek Knauss en zijn collega´s: het ontbreekt aan diens bewijs/In 1500 monsters van “corona positief” geteste mensen geen Covid-19 gevonden, alleen maar Influenza A en B/Andere laboratoria kwamen tot dezelfde uitslag/Een griep, die alleen maar Covid werd genoemd/Covid-19 bestaat niet, het is gewoon een andere griepstam/Rubikon al in februari 2021: het fantoomvirus/Ondanks hoge beloning geen wetenschappelijk bewijs gekregen/Wat nu?

Ik schreef het al (hier): deze Covid-19-pandemie is alleen maar daarom een gevaarlijke pandemie, omdat ze de politici en de politieke leidingen in de hele wereld heeft gegrepen – extreem gevaarlijk voor de vrijheid van de mensen. De massale ingrepen door de staat in de grondrechten en de vrijheid is echt extremisme, niet alleen van beweerd extremisme. Vanaf het begin is het minder om een medische uitdaging gegaan, maar veelmeer om een politieke machtsgreep. De medische inspanningen en de plicht van artsen om het corona-virus de baas te worden, wordt er politiek voor misbruikt om het volk de baas te worden. Dat is niet alleen zo in Duitsland, niet alleen nationaal, maar internationaal. De tot pandemie verklaarde Covid-19-ziektegolf is van zuiver politieke aard. Het gaat om een politieke epidemie.

Dit wordt hardgemaakt door een bevinding, waarop ik nu pas werd gewezen en niet zelf op ben gestuit: de informatiestroom op internet is te groot om alles mee te krijgen. Deze bevinding luidt: er bestaat geen virus Covid-19 , omdat het tot nu toe niet is bewezen, het is een fictie.

In 1500 monsters van “corona positief” geteste mensen geen Covid-19 gevonden

De laboratoriumgeneeskundige en immunoloog-viroloog Dr. Derek Knauss heeft deze uitslag uiteengezet, beschreven en openbaar gemaakt uit een laboratorium in Zuid-Californië. Het bericht daarover van “Xander Nieuws” is hier in het Centre for Research on Globalisation (“Global Research”) te vinden. Volgens de bevinding hebben Knauss en zijn collega´s in geen van de 1500 monsters van mensen die “positief” getest werden Covid-19 gevonden. Bij al deze mensen hebben ze alleen maar vastgesteld dat ze Influenza A en in geringere mate Influenza B hadden. Dat zou overeenkomen met de kennis tot nu toe van andere wetenschappers.

De 1500 monsters bevatten meest alleen maar Influenza A en enkele Influenza B

Knauss letterlijk: “Toen mijn laboratoriumteam en ik de 1500 zogenaamd positieve Covid-19-monsters aan Kochs postulaten onderwierpen en onder een REM (elektronenmicroscoop) legden, vonden we in alle 1500 monsters GEEN Covid. We ontdekten dat alle 1500 monsters in de eerste plaats Influenza A en enkele Influenza B waren, maar geen gevallen van Covid. We hebben de bullshit PCR-test niet gebruikt.”

Andere laboratoria kwamen tot dezelfde bevinding

Knauss verder: “Toen we de rest van de monsters naar Stanford, Cornell en een paar laboratoria aan de Universiteit van Californië stuurden, kwamen zij tot hetzelfde resultaat: GEEN COVID. Ze vonden Influenza A en Influenza B. Toen hebben we allemaal aan het CDC om levensvatbare monsters van Covid gevraagd. De CDC zei dat ze die niet kunnen geven, omdat het deze monsters niet heeft.

Een griep, die alleen maar Covid werd genoemd

Zo kwamen we door al ons onderzoeks- en laboratoriumwerk tot de keiharde conclusie dat Covid-19 imaginair en fictief was. De griep werd alleen maar ´Covid´ genoemd, en de meeste van de 225.000 sterfgevallen werden door andere morbiditeiten zoals hartziektes, kanker, diabetes, longemfyseem enz. veroorzaakt. Ze kregen de griep, die hun immuunsysteem verder verzwakte, en ze stierven.”

Covid-19 bestaat niet, het is alleen maar een andere griepstam

Volgens informatie van Knauss is het de vier onderzoeken, die de genoomextracten van het Covid-19-virus beschrijven, nooit gelukt om de monsters te isoleren en te zuiveren: “Alle vier onderzoeken beschrijven alleen maar kleine stukjes RNA, die maar 37 tot 40 basisparen lang zijn. Dat is GEEN VIRUS. Een viraal genoom heeft normaal gesproken 30.000 tot 40.000 basisparen.”Knauss stelt een retorische vraag en geeft ook direct het antwoord: “Welnu, omdat Covid-19 zogenaamd overal zo erg is, hoe kan het dan dat geen enkel laboratorium in de wereld dit virus volledig geïsoleerd en gezuiverd heeft? Dat komt, omdat ze het virus nooit werkelijk gevonden hebben. Alles wat ze ooit ontdekten, waren kleine stukjes RNA, die sowieso niet als virus geïdentificeerd werden. Waar we dus mee te maken hebben, is alleen maar een andere griepstam, net zoals elk jaar.” Knauss herhaalt: Covid-19 bestaat niet en is fictief. Hij en zijn collega´s zouden het CDC willen aanklagen. Lees het hele “Global Research”-bericht hier.

Rubikon” al in februari 2021: het fantoomvirus

Al op 10 februari 2021 heeft het internet-magazin “Rubikon” onder de kop “Het fantoomvirus” de aandacht gevestigd op dezelfde bevinding. Zo zouden de Canadese Christine Massey en haar Niew-Zeelandse collega Michael Speth, evenals meerde andere mensen in de hele wereld, van wie de meeste er de voorkeur aan zouden geven anoniem te blijven, ongelooflijke zaken aan het licht gebracht. Ze zouden met behulp van de “Freedom of Information Act” aan tientallen gezondheidsdiensten en wetenschappelijke instellingen evenals aan een handvol politieke instellingen in de hele wereld verzocht hebben om hen de aantekeningen te sturen waaruit de isolatie van een SARS-CoV-2-virus uit een onvervalst monster van een zieke zou blijken. In totaal zouden ze 46 antwoorden hebben gekregen – maar niemand zou data hebben kunnen leveren of citeren die de isolatie van SARS-CoV-2 zou omschrijven. Het Duitse ministerie van Gezondheid zou hun vraag zelfs volledig geïgnoreerd hebben.

Ondanks hoge beloning geen wetenschappelijk bewijs gekregen

Verder is in de bijdrage van “Rubikon” te lezen dat de Duitse ondernemer Samuel Eckert de gezondheidsautoriteiten van verschillende steden zoals München, Düsseldorf en Zürich om een studie zou hebben verzocht, waarin de volledige isolatie en zuivering van het zogenaamde SARS-CoV-2 heeft plaatsgevonden. Eckert zou Christian Dorsten [vert.: de Duitse Jaap van Dissel] zelfs € 230.000,- hebben toegezegd wanneer hij tekstpassages uit publicaties zou kunnen laten zien die de isolatie van SARS-CoV-2 en diens gen-substantie wetenschappelijk zouden bewijzen. Maar de termijn, de 31e december 2020, zou verlopen zijn zonder dat Drosten zich bij Eckert gemeld zou hebben. De hele bijdrage kan hier gelezen worden.

Wat nu?

Daarmee zou het thema Corona voorbij moeten zijn – zou moeten zijn, zal het echter niet. Want de mainstream media zullen over deze kennis net zomin informeren als over de massale kritiek van desbetreffende deskundige wetenschappers op de dictatoriale corona-maatregelen. En d epolitieke leidingen met hun mensen achter de schermen zullen zich “Corona” als machtsinstrument ter totalitaire controle en afpakken van vrijheid al helemaal niet uit handen laten slaan. Helpen kunnen wellicht nog meer demonstraties met nog meer mensen. Maar hoe moet de meerderheid van de burgers dit weten als ze niet geïnformeerd wordt en niet bereid of in staat is om de informatie van buiten de mainstream media te halen?

Bron:
kpkrause.de
Door: Klaus Peter Krause

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Het virus “Covid-19” bestaat niet

 1. Boike zegt:

  Het was al lang bekend, dat het covid-19 virus een hoax, een spook, was. Geen enkel laboratorium in de hele wereld heeft het corona virus ooit kunnen identificeren. Het plaatje van het zogenaamde virus is een tekeningetje, een fantasie, zeer waarschijnlijk afkomstig uit de tekenpen van Walt Disney. De PCR-test is frauduleus !!! De teststok/wattenstaaf in de neus is waarschijnlijk alleen maar bedoeld, om illegaal DNA af te nemen en te registreren. Zou kunnen, maar daarvoor is bewijs voorhanden. Er wordt ook wel eens geopperd, dat met die wattenstaaf via de neus ongewenste stoffen in het lichaam worden ingebracht. Zou kunnen, maar ook daarvoor bestaat geen bewijs.

  Like

 2. Julia zegt:

  Dit artikel graag even sturen naar dictator Gommers en dictator Koopmans. De twee paniekzaaiers hebben of geen enkele wetenschappelijke vakkennis of delen aardig mee met de winst van vaccins en testen. Het is toch niet te geloven dat dit tweetal nu ook al zich met het smerig spel van de politiek en de elitaire machtswellustelingen gewetenloos mee spelen. Gommers moet zich als arts de ogen uit het hoofd schamen en schroomt er zelfs niet voor om de algehele samenleving nog meer schade toe te brengen. Dat hele OMT bestaat uit ingehuurde angstzaaiers en propaganda trekpoppen. Hoe geloofwaardig zijn zij nog.

  Like

 3. Petra zegt:

  Ik heb het gehad, maar was het anders dan griep? Nee, het was precies hetzelfde.

  Verder, ze zeggen dat de gewone griep niet meer bestaat. Da’s toch wel erg wonderlijk!

  En dan de dodelijkheid, laat die nu uiteindelijk uitkomen op ongeveer 0,13% Midden in de roos van wat de gewone griep ‘presteert’.

  Dat zijn wel erg veel aanwijzingen die allemaal in dezelfde richting wijzen: Covid is Influenza Griep met een nieuwe naam.

  Like

 4. Svalbard zegt:

  Als het Covid-19 virus niet bestaat, maar zoals hier gezegd, een influenza A virus is, dan ben ik gewoon immuun, want in 1957 heb ik deze griep als 4 jarige kleuter al meegemaakt. Ik schijn er doodziek van te zijn geweest, en mijn ouders ook. Influenza A was een heel gemene zware griep en het heeft toen ook veel sterfgevallen veroorzaakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s